Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hmmm kdo stoji o zachranovani Oueleta ? Klidne bych ho nechal jit misto Andreho nebo Matta ... me teda Ouelet nijak neokouzlil.
64 zápasů, 36bodů a hlavně v +/- skončil +11. To je bezkonkurečně nejlíp z celého týmu, navíc po tom jak sme hráli loni je být vůbec v plusu úspěch. To vše za 1.2mil ročně. Quellet je určitě lepší hráč, než většina letošních nákupů a podpisů a není na škodu si ho nechat
Mně osobně se Jokinen moc nelíbí,hlavně jeho bránění.I kvůli tomu bych si raději nechal Ouelleta , který měl slabší rozjezd , ale na na konci sezony se dokázal prosadit i golově . Ale samozřejmě bych místo něj raději viděl v našem dresu Darcheho , který je výraznější, bojovnější ... ale holt s tím nic nenaděláme :(
Bohužel Darche odešel, ale čekalo se to a přeju mu, ať se udrží v NHL :wink: JE to dobrý hráč, což loni ukázal.

mimochodem, víte že Tampa plánuje nové dresy :?:

Mělo by se jednat o dres s přezdívkou na hrudi. V případě Tampy by šlo o modrý dres s nápisem Bolts.

Dokžu si ho živě představit. Logo by tam bylo takové, jako je na začátku videií na našich oficiálních stránkách...byl bych s ním spokojen :thumbsup:

Steven Stamkos se nezúčastní tréninkového soustředění kanadské juniorské reprezentace, který se uskuteční příští týden v Ottawě. Jednička letošního draftu dá přednost přípravnému kempu nováčků Tampy Bay.

Tak Steve mě potěšil. Myslím, že místo v prvním týmu dostane :wink:

A na jeden rok jsme podepsali spolupráci s týmem Augusta Lynx z ECHL.
Nove dresy ? TO by bylo skvely ... a novy ... tedy puvodni logo, pokud mozno bych prosil. Ta lonska maskarada s tlustym bleskem nam moc stesti neprinesla. Stamkos vypada ze se snazi .... hura. Tesim se na zpravy z campu ...
K "novým" dresům bych upřesnil, že by se mělo jednat o tzv. "alternativní dresy" nebo "3rd jersey". Pro úplnost:

ZDE

Ten spodní je ten "3rd jersey". Tento budeme mít nový(jako skoro většina klubů), ale otázka je, jak často ho budeme využívat.
Pockej ale na vsech tech dresech je STARE logo. TO je jen nejaky pozustatek minulosti (stejne jako Rob Zamuner #7) a nebo to znamena navrat ?
Ne ne, to bylo jen na ukázku pro ty, co neví, že nějaký alternativní dres vůbec je. A protože sme ho loni neměli (aspoň myslím), tak sem použil jako příklad poslední známý alt. dres.
Klasické dresy co máme by měly zůstat buď úplně stejné jak loni, nebo maximálně s drobnou úpravou. Ale pravděpodobně zůstanou stejné, jen budeme mít nový ten 3rd jersey.
Našel sem k tomu jen tenhle popis:
"Mělo by se jednat o dres s přezdívkou na hrudi. V případě Tampy by šlo o modrý dres s nápisem Bolts."
V tom dresu jsme hráli v roce 2001 ne? Když jsme slavili 10 let. Od té doby jsme ho snad ani neměli
No tak to se tesim ... cokoliv je lepsi nez tlustej blesk z lonsky sezony.

Jinak zdravim slovenske i ceske pratele z dovolene v Ruzomberoku ... a na utery drzim palce OK at je smlouva pro SS co nejlevnejsi a nejdlouhodobejsi ;-)) . Tedy ... pokud je to vazne takovej zazrak.
Steven Stamkos podepsal dle očekávání nejvyšší a nejdelší možný nováčkovský kontrakt. A to na 3 roky, za 850 000tis./rok S maximálnímy bonusy si může přijít až na 8.55mil za ty 3 roky.
No uvidíme, přeju si, aby hrál tak, že by to bonusy mohl dostat v plné výši :) Každopádně obrovský tlak na něm bude, začít v NHL v jeho věku ve druhé řadě bude náročné. Ale jak chytne začátek (jako Malkin např. - dal tuším gola v hodně po sobě jdoucích zápasech), tak ho to uklidní a ještě posune dopředu.
este k tym 3rd jerseys...

tampa by mala mat modre s napisom BOLTS sikmo cez hrud ;)
check this out:

http://icethetics.blogspot.com/2008/07/ ... rests.html
Dík za odkaz :thumbsup:
Osobně po shlédnutí toho obrázku se mi to vůbec nelíbí - absolutně bez nápadu :( (proto taky nemám rád dresy Rangers, taky jen šikmý nápis). To už by bylo zajímavější vidět ten klasický dres, ale modrý...
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Uz mi ta Stamkos-mania zacina lezt na nervy, ale ... to je holt Amerika.

Dival jsem se na soupisku juniorskeho kempu ... co to je za lidi ? Ne ze bych se citil jako znalez co zna kazdyho mladyho capka v organizaci, ale ... z tyhle soupisky jsem slysel predtim asi o sedmi hracich (Wishart, Lawrence, Stamkos, Rogers, Quick, Helenius, Fadden), zbytek jsou pro me neznama jmena. Kde jsou ostatni (Mihalik, Smolenak, Rosehill, Lascek, Munce, Greco, Jaspers, Soucy, DiClaire, Keller, Cey, Jones ... ) ? Nebo ze by jmenovani uz vyrostli z juniorske kategorie a uvidime je v dospelem campu ?
Tak môžem ti povedať kto je Lašček a Mihálik.
Stanislav Lašček - RW, v 2005/06 mal skvelú sezónu v QMHJL :64/47+88=135 Potom mu to nejak prestalo ísť. Prekvapilo ma že toho moc nepredviedol v AHL. (Neviem, možno bol zranený?) Spolu zo Zagrapanom jedny zo SVK naj. talentov medzi útočníkmy. (ročník 1986)

Vladimír Mihálik - myslím že jeden z vašich naj. mladých obrancov. Draftovali ste ho v 2005 tuším z 30. miesta. Výška 206 cm, váha 106 kg(+-), čiže by z neho mohol byť "drsný" obranca. V poslednej sezóne hral v AHL za Norfolk: 68/1+15=16 (ročník 1987)
mě osobně se taky ten nápis nelíbí, doufal jsem v něco lepšího, ale počkám si na to, jak to bude vypadat...

Stamkosovi dres sluší a snad jej v něm uvidíme i v příští sezoně :thumbsup:

Lašček myslím odešel do Evropy
Hmm... :shock: no Lukasi diky, ale tys muj prispevek moc necet co ? Samozrejme ze vim kdo jsou Lascek a Mihalik ... tim spis ze se v prispevku podivuju ze nejsou videt v prospect campu. Mmno uvidime, treba se aspon Mihalik objevi v dospelym predsezonnim campu.
safa píše:Hmm... :shock: no Lukasi diky, ale tys muj prispevek moc necet co ? Samozrejme ze vim kdo jsou Lascek a Mihalik ... tim spis ze se v prispevku podivuju ze nejsou videt v prospect campu. Mmno uvidime, treba se aspon Mihalik objevi v dospelym predsezonnim campu.
Ehm, no, ehm trapas. :oops: Ja som si pri čítani pomílil kde za kdo. :lol: :lol: Sorry.
V pohode, tim se netrap ;-).

Jinak uz jsem pochopil co to je za partu co blbne na tom rookie campu. Mel jsem za to, ze tohle je letosni verze obvykleho rookie campu v Traverse city ... ale ono ne. On to byl jen "predcamp". Uz jsem si chtel stezovat ze mi letos ten novackovskej camp pod vedenim do hry evidentne zapalenych majitelu, prijde nejak slabota (v podstate krome trochu rozcvicovani a nekolika skrumazi se tam tak moc necelo ... tedy podle insiderovejch zprav). Ale omyl, Traverse bude a Traverse teprve prijde. Takze tam doufam budou Mihalik a spol.
Tuhle cast roku nenavidim ... nic se nedeje. Je vytrejdovano ... camp je daleko ... nuda. Tak jsem se rozhodl, ze dam novy, trochu dustojnejsi, kabat membu Lightning blogu (http://www.lightning.cz/), treba se najde nekdo kdo bude ochoten mi pomoct s jeho obsahem (na fanouskovskych webech jinych tymu se obvykle podili vic autoru). Tady je hotovy nastrel, co tomu rikate ?

Obrázek
Pěkné. Btw to máš pomocí tzv. web templates? Jako že jsi někde stáhl už hotovou šablonku a přispůsobil si v ní jen ty obrázky? Vypadá to povědomě (nedávno sem se v nich přehraboval). Jestli ne, tak se neuraz pls :wink:
Jinak jen na můj osobní vzkus, preferuju menu pod titulním obrázkem, ale tady by se musely trochu přizpůsobit ty "bleskovky" ...ale to je čistě můj "styl" a ono většinou tohle není rozhodijící, web (dobrý) tvoří hlavně obsah - bylo by dobré jak navrhuješ nějaké spoluautorství - kdyby se to rozjelo, snažil bych se pomoct :good:
taky bych klidně pomohl s a něco na stránky napsal :wink:
OK, hosi, beru to jako zavazek ;-). Az to bude hotove tak dostanete klice a budu rad za kazdou pomoc. Jinak Mountain, je to poskladany z vice sablonek plus samozrejme upraveny pro nase potreby.
Vidím že na tom děláš. Zvažovals přidání nějaké diskuze/návštěvní knihy? (plnohodnotné forum je zbytečné, ale takový menší board...?)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES