Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nikita potrebuje gól ako soľ, vie byť priamočiary, sama nechápem, čo sa s ním deje, snazí sa, ale je dosť nervózny. Asi má nejaký blok, inak si jeho hru vysvetliť neviem. Ale verím, źe s prvým gólom nervozita opadne. Wilson nie je lepší strelec, len mu lepšie vyšiel úvod sezóny. Mimochodom, má na konte 4 góly, Nash 5. Mám to pochopiť tak, źe je tak dobrý strelec ako Nash? :D

K zápasu. Naše presilovky sú tragédia. Druhá obranná PP dvojica Ťjutin-Methot nebola schopná na modrej nič vymyslieť, blokovala súhru celej päťky. Najmä Methot. V obrane hral dobre, o tom žiadna, ale jeho hra dopredu nemá myšlienku.

Inak, sama som zvedavá aká bude naša zostava po navrátení sa Murraya, kto pôjde z kola von. Podobne ma zaujíma, kto bude sedieť v obrane, ke´d do zostavy naskočí Commie.
Tak jasné, že Wilsonovi vyšel start, ale jak jsem řekl. Být trenérem šoupnul bych ho tam ihned. Ta druhá lajna prostě nefunguje a ty góly od ní potřebujeme a to tak, že jako hodně. Prostě formu Wilson jednoznačně má a tak ať hraje.
Jestli je stejně dobrý jako Nash? :D Dobrá otázka. :) Ale myslím, že odpovědi se zdržím. :D

Přesilovky jsou příšerné od samého začátku soutěže a tak nějak se k nim už nevyjadřuji. Ono to nemá smysl.

A až naskočí Commie? No to jsem zvědavý také. Já osobně bych nechal sedět právě Ťjutina a nebo bych nejlépe nestavil ani jednoho. :)
Hra obou dvou se mi nelíbí. Po výměně těchto zde volám už dlouho dobu.
A když už jsme u té obrany. Tak osobně bych trejdnul Kleslu za nějaký pick a nechal hrát Holdena. Poté Ťjutin a Commie někam do Prčic a snažil bych se přivést Bieksu. Takováhle obrana by se mi líbila -
Russel - Methot
Bieksa - Holden
Hejda - Stralman
Ale to jsem se nechal unést. :D Stop snům. :)

Ještě něco. Nikde přece není naspáno, že až se po zranění vrátí Murray, že musí jít ihned do základu. Nebo snad, jo? :)
Dawe4 píše:Tak jasné, že Wilsonovi vyšel start, ale jak jsem řekl. Být trenérem šoupnul bych ho tam ihned. Ta druhá lajna prostě nefunguje a ty góly od ní potřebujeme a to tak, že jako hodně. Prostě formu Wilson jednoznačně má a tak ať hraje.
Jestli je stejně dobrý jako Nash? :D Dobrá otázka. :) Ale myslím, že odpovědi se zdržím. :D

Přesilovky jsou příšerné od samého začátku soutěže a tak nějak se k nim už nevyjadřuji. Ono to nemá smysl.

A až naskočí Commie? No to jsem zvědavý také. Já osobně bych nechal sedět právě Ťjutina a nebo bych nejlépe nestavil ani jednoho. :)
Hra obou dvou se mi nelíbí. Po výměně těchto zde volám už dlouho dobu.
A když už jsme u té obrany. Tak osobně bych trejdnul Kleslu za nějaký pick a nechal hrát Holdena. Poté Ťjutin a Commie někam do Prčic a snažil bych se přivést Bieksu. Takováhle obrana by se mi líbila -
Russel - Methot
Bieksa - Holden
Hejda - Stralman
Ale to jsem se nechal unést. :D Stop snům. :)

Ještě něco. Nikde přece není naspáno, že až se po zranění vrátí Murray, že musí jít ihned do základu. Nebo snad, jo? :)
Murraya tréner sedieť nenechá. Osobne by som ho vymenila za Dereka MacKenzieho.

Ťjutin nie je márny. Jeho by som si ešte ponechala. Bieksa... pochybujem, že ho Vancouver pustí. Skôr by som sa pozrela po vlastných zdrojoch, na farme hrá dobre Moore, Savard a Goloubef. Vytiahla by som jedného z nich. Uprednostňujem Goloubefa. No a samozrejme Holdena. Kleslu s Commiem by som vymenila za drafty a Fjodora by som nechala nejaký ten zápas sedieť.

Obrana by mohla vyzerať následovne:

Russell, Methot
Hejda, Stralman
Goloubef, Holden

Všimni si, źe druhý útok nekombinuje. A tu je podľa mňa pes zakopaný. Ak sa nedarí centrovi, stojí celá päťka. Viem, źe to opakuje ćasto, ale prečo Arniel neskúsi Filatova na poste centra a Vermetteho neprehodí na krídlo? Antoine ma lepšiu hru pri mantineli ako Nikita a naopak, Nikita je fantastický tvorca hry. Malá zmena, ale mohla by druhému útoku pomôcť.
Za MacKenzieho mi to napadlo ihned. Ono to nakonec tak i dopadne. Tam je to dle mého asi jediná možnost.

Co se týče Ťjutina tak jsem opačného názoru. Já v něm nevidím nic úžasného. Osobně v něm vidím naprosto průměrného beka, který se hodí tak maximálně do třetího páru. A tam ho nepotřebujeme - Mladých beků máme dost a tak by tam nastupovat mohli oni. Ale s naší výchovou to není bůh ví jaké a tak si myslím, že jejich čas ještě nepřišel.

Vancouver by dle mého Bieksu pustit mohl. Proč by, ne? Obránců mají plno a to takových, že kvalitních. Pokud vím tak v létě se o něm bavit ochotní byly. Hrozně by se mi v našem týmu líbil, ale je to jen sen. Howson nedělal změny v létě a tak nepřijdou ani teď. Takže je to zbytečné řešit. Před tím jsem si tak trochu zasnil. :)

Ten druhý útok je bez kombinace.To máš pravdu. Prostě bezzubost z něho jen srší. Filatov na centra je jedna z možností. No jsem zvědavý jestli jim Arniel ještě dá čas nebo zkusí jiné složení. Uvidíme, no. Další zápas hrajeme až ve středu a tak mají čas zkoušet různé varianty na trénincích.
Dawe4 píše:Za MacKenzieho mi to napadlo ihned. Ono to nakonec tak i dopadne. Tam je to dle mého asi jediná možnost.

Co se týče Ťjutina tak jsem opačného názoru. Já v něm nevidím nic úžasného. Osobně v něm vidím naprosto průměrného beka, který se hodí tak maximálně do třetího páru. A tam ho nepotřebujeme - Mladých beků máme dost a tak by tam nastupovat mohli oni. Ale s naší výchovou to není bůh ví jaké a tak si myslím, že jejich čas ještě nepřišel.

Vancouver by dle mého Bieksu pustit mohl. Proč by, ne? Obránců mají plno a to takových, že kvalitních. Pokud vím tak v létě se o něm bavit ochotní byly. Hrozně by se mi v našem týmu líbil, ale je to jen sen. Howson nedělal změny v létě a tak nepřijdou ani teď. Takže je to zbytečné řešit. Před tím jsem si tak trochu zasnil. :)

Ten druhý útok je bez kombinace.To máš pravdu. Prostě bezzubost z něho jen srší. Filatov na centra je jedna z možností. No jsem zvědavý jestli jim Arniel ještě dá čas nebo zkusí jiné složení. Uvidíme, no. Další zápas hrajeme až ve středu a tak mají čas zkoušet různé varianty na trénincích.
Ibaže to je stále, Dorsetta tam bolo možné dať preto, lwbo aj on je hráč tipu "run and gun". Wilson je na tom podobne. Nikita je kombinačný hráć a ak to niekto nahadzuje na mantinel, je to dosť ťažké. Ale akonáhle sa vráti Huselius, spárovala by som ich.

Ťjutin nie je celkom márny. Vie zakombinovať a vyviezť puk.

Vancouver bol ochotný rokovať preto, lebo bol Salo zdravý. Akonáhle sa zranil, Vancouver Bieksu nebude chcieť pustiť. Okrem toho, dirigentov na presilovky máme v systéme, takže tu problém nevidím.

Skúsila by som útoky:

Nash--Brassard--Umberger
Vermette--Filatov--Voráček
Wilson--Pahlsson--Clark
Dorsett--Murray--Boll
Nevím s tím Ťjutinem si nerozumíme. Já na něm zkrátka nevidím nic úžasného a jako obránce je dost chybující. Ani ofenzivní podpora není nejlepší. A tím bych to asi ukončil.

Co se týče těch tvých řad. Osobně bych tedy určitě nerozděloval první lajnu. Ti kluci si sedli a teď se jim daří. Takže tam nevidím jediný důvod proč bychom je měli rozdělovat.
Do druhé řady na centra Wilsona jak už jsem psal dříve. Stojím si zatím.

Ale nespekulujme tady. Arniel něco vymyslí. Ten tým vcelku šlape. Jeho předváděná hra není vůbec špatná. Ba naopak. A jak už jsem napsal. Větší gólová produkce od druhé řady a bude to super. A já si myslím, že tento problém vyřeší návrat Huseliuse.
Dawe4 píše:Nevím s tím Ťjutinem si nerozumíme. Já na něm zkrátka nevidím nic úžasného a jako obránce je dost chybující. Ani ofenzivní podpora není nejlepší. A tím bych to asi ukončil.

Co se týče těch tvých řad. Osobně bych tedy určitě nerozděloval první lajnu. Ti kluci si sedli a teď se jim daří. Takže tam nevidím jediný důvod proč bychom je měli rozdělovat.
Do druhé řady na centra Wilsona jak už jsem psal dříve. Stojím si zatím.

Ale nespekulujme tady. Arniel něco vymyslí. Ten tým vcelku šlape. Jeho předváděná hra není vůbec špatná. Ba naopak. A jak už jsem napsal. Větší gólová produkce od druhé řady a bude to super. A já si myslím, že tento problém vyřeší návrat Huseliuse.
Wilsona sim pravdepodobne mienil na krídlo. S tým ja ale nesúhlasím, pretože Kyle je dobrý bojovník, ale také, mnohokrát šťastie, mať večne nebude. Do kombinácie nie je príliš použiteľný. Na druhej strane je pravda, že kombinácia nášmu druhému útoku viazne.

Najdôležitejší je center, a keďźe sa Brassardovi darí, nestane sa nič hrozného, ak k Nashovi a Derickovi priradíme Umbergera. Alebo je druhá možnosť, dať Nikitu do prvého útoku a Kuba do druhého. Kubo je skôr tvorca hry ako strelec, takže by k Vermymu mohol pasovať.

S Ťjutinom s tebou celkom nesúhlasím, Fjodor by mal len popracovať na tom, aby nemal také výkyvy vo výkonoch.
Montreal zařadil Dustina Boyda na listinu volných hráčů a já i přes fakt, že útočníků máme nadbytek bych po něm sáhl.
Ten kluk má ofenzivní schopnosti v krvi, hokejové myšlení má též velké a dle mého má na to stát se centrem druhé lajny. Jen se mu musí dát pořádná šance. Je mi jasné, že po něm nesáhneme, ale osobně by se mi v týmu líbil. Co říkáš?
Dawe4 píše:Montreal zařadil Dustina Boyda na listinu volných hráčů a já i přes fakt, že útočníků máme nadbytek bych po něm sáhl.
Ten kluk má ofenzivní schopnosti v krvi, hokejové myšlení má též velké a dle mého má na to stát se centrem druhé lajny. Jen se mu musí dát pořádná šance. Je mi jasné, že po něm nesáhneme, ale osobně by se mi v týmu líbil. Co říkáš?
Súhlasím, útočníkov mám síce nadbytok, ale nie kvalitných centrov. Ibaže ja by som si ho nestiahla z waiveru, ale vymenila za nejaké krídlo, keďźe práve tých máme viac ako zákon káźe. ;)
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Montreal zařadil Dustina Boyda na listinu volných hráčů a já i přes fakt, že útočníků máme nadbytek bych po něm sáhl.
Súhlasím, útočníkov mám síce nadbytok, ale nie kvalitných centrov. Ibaže ja by som si ho nestiahla z waiveru, ale vymenila za nejaké krídlo, keďźe práve tých máme viac ako zákon káźe. ;)
Jsem rád, že jsme se na něčem shodli. :) Ale pochybuji, že Howson po něm sáhne. :-(
Dawe4 píše:
mt-svk píše:
Jsem rád, že jsme se na něčem shodli. :) Ale pochybuji, že Howson po něm sáhne. :-(
Pritom máme rezervy na poste centra. Ak sa zraní Brassard, kto bude prvým centrom? Umberger? Ten je lepší na krídle.
- Obránce Rostislav Klesla z Columbusu má spolu se švédským útočníkem Louiem Erikssonem z Dallasu po prvním měsíci nového ročníku zámořské NHL nejlepší bilanci účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech. Oba si připsali po 12 kladných bodech.

Mt-svk jak je to možné ??sice Jackets vůbec nesleduju ale pořád tu píšeš jak je Klesla hotový a ono toto.
Martin #27 píše:- Obránce Rostislav Klesla z Columbusu má spolu se švédským útočníkem Louiem Erikssonem z Dallasu po prvním měsíci nového ročníku zámořské NHL nejlepší bilanci účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech. Oba si připsali po 12 kladných bodech.

Mt-svk jak je to možné ??sice Jackets vůbec nesleduju ale pořád tu píšeš jak je Klesla hotový a ono toto.
On má síce plusové body, ale pre nás s Dawem je to záhada. ´Keby si videl zápasy proti Edmontonu, Coloradu a podobne hrajúcim tímom... nestíhanie za súperovými hráćmi, nie až tak dobrá pozičná hra. Holden na mňa zapôsobil oveľa viac.
mt-svk píše:
Martin #27 píše:- Obránce Rostislav Klesla z Columbusu má spolu se švédským útočníkem Louiem Erikssonem z Dallasu po prvním měsíci nového ročníku zámořské NHL nejlepší bilanci účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech. Oba si připsali po 12 kladných bodech.

On má síce plusové body, ale pre nás s Dawem je to záhada. ´Keby si videl zápasy proti Edmontonu, Coloradu a podobne hrajúcim tímom... nestíhanie za súperovými hráćmi, nie až tak dobrá pozičná hra. Holden na mňa zapôsobil oveľa viac.
Jo tak tohle je prostě záhada hlavolamu. :D
Jak Klesla může být v této činnosti první to mi hlava prostě nebere. :sad2: :)
Vždyť jak už tady bylo zmíněno, v zápase přímo několikrát hoří a nestíhá, kvalitní rozehrávka mu moc neříká, poziční hra někdy připomíná jen solný sloup. Prostě tomu nerozumím. :ja_neviem:

V Plzni máme podobný příklad. Jarolsav Modrý. Sice je to výborný obránce, ale zkrátka věk se na něm už podepsal a jeho rychlost nepatří mezi nejsilnější stránku. Poziční hru už také začíná pomalinku zapomínat. A v týmu má nejlepší bilanci +/-. Takže je to asi prostě takové pravidlo, no. :D I když jeho zachraňuje ta rozehrávka. Ta je od něho stále ještě naprosto bravurní.
Tak dnes na našem ledu přivítáme rivala ze St. Louis. Je to rychlé, houževnaté mužstvo. Vstup do soutěže má přímo famózní a snad vše jim klape. K tomu mají momentálně nejlepšího gólmana soutěže. Dnes je tedy přímo jasné, že nás nečeká žádné béčkové mužstvo a i bod budu brát všemi deseti. Výhra by znamenala hodně a cenil bych si jí.

Jak už je známo do branky se dnes postaví Steve Mason. Po hrozném výkonu proti lavinám se tedy vrací mezi tři tyče a jsem zvědavý jak si povede. Doufám, že bude zdravě na-hecovaný a všem ukáže, že chytat umí. Lepšího soupeře pro znovu nastartování si ani přát nemohl.

Lajny jak to tak vypadá jsou nezměněné. Snad kluci během delší pauzy dobře potrénovali. Trochu se bojím našeho vlažného začátku. Přeci jen se dostat do tempa chvilinku potrvá. Ono dnes bude velmi důležité kdo vsítí první gól. A kdo tak učiní bude dle mého cesta za vítězstvím vydlážděná. A proto už nutně potřebujeme chycení druhé lajny. Nash, Voráček a Brassard na to stačit nebudou.

Podpora diváků by se též hodila. Minulý match navštívilo 13 000 hlav. Doufám v alespoň podobnou návštěvu. Ideální by bylo vyprodané hlediště. Blues by táhnout mohli a tak jsem zvědavý na počet diváků.

Dnešní utkání jednoznačně sleduji. Zítra ve škole začínám až v 11h. a tak čas na spánek bude. Těším se a doufám, že aktuální sérii St. Louis přerušíme.
Nečakám dnes ľahký zápas, ale keď vravíte, že budete spokojní aj s bodom tak by to mohlo byť tak 2:3 PP, nech sú spokojní všetci :D .
V jednoduchosti je krása, či? :)

Obrázek
nuž mne sa tá maska nepáči, ale to neznamená, že je o ničom... inak dnes vyhráme, o tom som presvedčený.Skoro včetci vedia kde je Mason zraniteľný. :smile03: Dúfam že to využijeme, ale to musia naši hráči dať viac ako 2 góly.
Bluesmany jsme vyklepli 8:1. :respect: Tak kdo by takovýto výsledek před zápasem čekal? Já tedy rozhodně , ne a o to větší radost mám. :dance2:
Při sledování jsem se bavil. Kluci hráli přímo senzačně. Ihned po prvních minutách zápasu jsem věděl, že to dnes dopadne dobře. Hráči nastoupili a chtěli hrát. Hráli agresivně, ve velkém tempu.
Zkrátka dnešní match můžeme zhodnotit pár slovy - Jackets hráli doopravdy úchvatně a bylo příjemné sledovat zápas ve kterém se nebojíme o výsledek. :yahoo: Naopak Blues dnes neměli den a jejich hra byla hrozná.
Jinak tady by mohla v blízké budoucnosti vyrůst velká rivalita. Oba mančafty jsou mladí a mají velký potenciál. Nepřátelství těchto dvou týmů se dle mého bude stupňovat zápas od zápasu.

Určitě nebudu hráče hodnotit jednotlivě. Myslím, že výsledek 8:1 mluví sám za sebe a že každý udělal něco pro toto vítězství.
Chtěl bych jen zmínit Masona, který přesně tohle od toho nepovedeného večera v Coloradu potřeboval. Snad se mu zvedne sebevědomí a bude chytat skvěle i nadále.
Druhá lajna se konečně bodově, ale i gólově prosadila. Doufejme, že se se z toho stane pravidlo.
A ještě chci zmínit Dericka Brassarda. Jeho výkon byl znovu výtečný a jsem nesmírně rád, že mu to konečně jde tak jak si to všichni představujeme.
Jediné mínus zaslouží fandové. :thumbsdown: Tuhle návštěvu si chlapi nezaslouží. Tak snad příště, no.
Hele, meli by uz zjistit, co poustitte v satnach souperum do vodovodu. Asi nejaky valium :giggle:
Prijedou k vam ty nejlepsi a pak to vodchodej :ja_neviem:
WOW! :-O .Výprask ako sa patrí :good:
Zápas som nemohla pozerať, skoro som vstávala. Podľa výsledku to ale vyzerá na dosť tragickú hru Blues. Hold, zle ste si vyladili nástroje. ;)
Osobne sa mi veľmi páčila Filatovova prihrávka na Umbyho gól. :thumbsup:

EDIT:
Dawe, konečne sa chytila druhá lajna :!: :!: :!:
AndyF píše:Hele, meli by uz zjistit, co poustitte v satnach souperum do vodovodu. Asi nejaky valium :giggle:
Prijedou k vam ty nejlepsi a pak to vodchodej :ja_neviem:
Hold, Howson s Arnielom starí jedovarníci. :D
mt-svk: Škoda, že jsi zápas nesledovala. Byla to naprostá pohodička a konečně žádný stres. :) Jo ta Fialtova přihrávka měla vysoké parametry, ale například Voráčkovo góly byly excelentní. :good: Jako nemá cenu hodnotit jednotlivce. Vyšlo to naprosto všem. A mé dojmy ze zápasu jsem psal ihned ráno a tak se nechci opakovat.
Těším se na zítřek. Věřím ve výhru.
Dawe4 píše:mt-svk: Škoda, že jsi zápas nesledovala. Byla to naprostá pohodička a konečně žádný stres. :) Jo ta Fialtova přihrávka měla vysoké parametry, ale například Voráčkovo góly byly excelentní. :good: Jako nemá cenu hodnotit jednotlivce. Vyšlo to naprosto všem. A mé dojmy ze zápasu jsem psal ihned ráno a tak se nechci opakovat.
Těším se na zítřek. Věřím ve výhru.
Spomenula som ju najmä peto, lebo aj keď nedal Nikita gól, tá prihrávka by mu mohla radikálne zdvihnúť sebavedomie. :yes:
Kubove góly boli pekné. Mimochodom, všimla som si, že Nash mal nižší ice-time ako napr. Wilson či Dorsett. Taktiež nehral PP, kým takí hráči ako Boll a MacKenzie mali nad 1 minútu.. Nevieš, čo sa stalo?

EDIT: Takže už to postli na Blogu Dispatchu, Rick má menšie zranenie tela. Preventívne nedohral zápas. Zranili sa aj Filatov s MacKenziem, tí ale zápas dohrali. Teraz je otázne, či nastúpia na zápas s Coloradom. Pravdepodobne povoláme niekoho z farmy. kto by to, podľa teba Dawe, mal byť? Keďže sa zranil Nash, zavolala by som Blundena, alebo Sestita.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES