to vies dlha pauza a nebyt canesa tak sa sem uz ani nevratim, a vidis druhy den a uz som vam vytrel zrak alebo kocura ?Chester píše:ani neviete aky som rad ze sa FireBirds vratilijanik ty si si dal inu vyluku chlape
a aha odrazu opat tu brazdis klziska KTL
si srdce FireBirds a minuly rok si nam s canesom teda poriadne chybal. a vysledky hovoria za vsetko.Nechybalo vela a asi by som si od teba tento rok od teba zobral priklad keby sa mi neozval tuto wild. v kazdom pripade zelam vela uspechov a fandim vam ohnivaci ! stravil som 2 krasne sezony najma ta prva po prichode z Dragons stala za to,vtedy to tu bolo all stars
nezabudnem ako si ma sem dotiahol janci..skoda toho finale kde sme padli :/ nevadi,verim ze sa etse dakedy stretneme spolu v time chalani ! GO GO FIREBIRDS !
PS. tesim sa na osobne suboje na lade ked budete hrat proti Ice Cats
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Chcem vás tu privítať aj ja,ste tradičný team v KTL a tak by ma veľmi mrzelo,ked po pivkároch by ste mali zaniknúť i vy.
Vidím,že sa to tu veľmi pekne rozbehlo aj po stránke komentov, na čom má veľký podiel okrem canesmana ktorý celý team dal dokopy, skvelá robota kolego
i Janík, z ktorého návratu do kolotoča KTL mám radosť,kedysi sme celkom dobre vychádzali,pokecali o KTL, futbale,hokeji atd .... cez icq,takže ma potešilo,že ťa canes nakoniec dotiahol späť,vitaj opäť medzi nami Janík. :wawe: Tak vám chcem popriať nech sa vám darí a poriadne potrápite súperov z našej bývalej konferencie. :frajer2:
no janik máš pravdu, docela to tu utíchlo a málo ludí tu už komentuje do topicov veci,preto ma teší,že vy ste sa celkom rozbehli aj po tejto stránke :wawe: dúfam,že tým inšpirujete aj konkurenciu a bude to tu žiť znova tak ,ako tomu bývalo v predošlých ročníkoch KTL.janik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu piseaj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije a minulorocny vitaz ma teda riadne prekvapil
tohto roku chcem titul ja
canes snaz sa
canes mna si spomínať nemusel,canesman píše:zabudol som spomenut, ze velku zasluhu na nasom navrate ma prave Dean, pomahal mi aj po organizacnej stranke a aj mal lepsi prehlad o volnych tiperoch ako ja, takze aj takto by som sa mu chcel podakovat![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé