Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:5 let za 25M :-D ...to by bylo. Ja jsem si zase vzpomnel kdyz jsme Beauchemina nepodepsali a on pak odesel do Toronta za 3y/10M a tam mu samozrejme neslo. My podepsali Schneidera za nejakych 2y/11M a zadna slava. Tak jsme jej privedli zpatky za Lupula + 1st pick ( Gardiner ) a zase hral to co jsme od nej byli zvykli. Jestli chce zase nase vedeni zopakovat stejnou chybu tak prosim, smele do toho zase bude o jednoho nasraneho fanouska vic. A Franc pujde jinam a bude hrat zas tuzku.
Už ho zpátky nepotáhnem. A sorry, ale na to, aby podepsal víc jak na 2, na to prostě nemá kvalitu a Murraymu se moc nedivím. Navíc jestli fakt myslí, že dostane na trhu 5 mega, tak se nedivím ani Franckovi, že to chce zkusti. Poslední velký kontrakt, zabezpečit rodinku.

Co se týče Bieksy, tajně doufám, že by to mohlo být tak 2 miliony za menší peníz, než má teď. Ideální scénář totiž je, že letos bude ještě mentorovat Hampuse a příští rok se pošle do hajzlu Stoner a Bieksa by třeba hrál 3. pár s Theodorem. Ale to je jen představa. Letos to zatím vypadá na:

Lindholm - Bieksa
Fowler - Despres
Stoner - Vatanen

+ Manson, Theodore. Stonera s tím platem prostě nevypereme, což je škoda. Nepočítám, že podepíše nějaké UFA obránce, spíše útočníka do bottom 6, tipnul bych Fehra nebo někoho takového. Smířil jsem se s tím, že top 6 LW nepřijde a budou tam dva z trojice Maroon, Sekáč, Hagelin.
Nevim jestli jsme se spravne pochopili, ja taky nestojim o to aby se k nam vracel v nejakych 37mi letech. Spis jsem poukazoval na to ze jsme mu ty prachy taky nenabidli kdyz to byl kontrakt uplne v pohode, pricemz prisel Schneider a jeste Bertuzzi a pak jsme jej brali zpet za nehoraznou protihodnotu, nic vic.
Selly8 píše:Nevim jestli jsme se spravne pochopili, ja taky nestojim o to aby se k nam vracel v nejakych 37mi letech. Spis jsem poukazoval na to ze jsme mu ty prachy taky nenabidli kdyz to byl kontrakt uplne v pohode, pricemz prisel Schneider a jeste Bertuzzi a pak jsme jej brali zpet za nehoraznou protihodnotu, nic vic.
Jo, to každopádně. Teď už to nehrozí. Bude ale chybět :cry:
Bieksa extension is 2 years, $8M
Moc :?
tomasinho píše:
Bieksa extension is 2 years, $8M
Moc :?
brad stuart 2.0
Pane Bob uz si kopte hrob! Radsi pores Silfa s Hagelinem, Bieksa by nam neutekl. Ted jsem o to vic zvedavy za kolik podepise Franc. Jestli to bude za stejno nebo nedej boze min tak to budu dloooouho rozdychavat :thumbsdown:
Tak ako bol Beauch ikona u vás bol aj Bieksa v našom tíme, boli časy ked som ho chcel aj za kapitána, tímový hráč a líder ktorý vie aj pritvrdiť ked treba a nemá problem zhodiť rukavice a zastať sa spoluhráča. Off ice vlastnosti má super, na lade to už bolo horšie. Ja som (bohužial) vela zápasov ZČ nevidel ale ten jeho obranný pár so Sbisom bol na fore Canucks neskutočne kritizovaný snád po každom zápase.. ale u fans to tak býva musia mať neakého "baránka" ktorý môže za všetko zlé čo sa stane :giggle: , tu na HF je taký J. Ericsson z Det podobný prípad...
Ja te Ohlunde uplne chapu, ja mam taky rad hrace kteri v tymu stravi dlouhy cas nebo jsou v tymu uz od zacatku kariery a vzdy me mrzi kdyz odchazeji navic jsem k nim i vice schovivavy. A proto bych nemohl delat GM, ja bych za svoje hrace vzdycky pozadoval az moc :-D

Kdyz to porovnam Bieksa 2y/8M a Beauchemin 3y/13,5M tak ten cap hit je skoro stejny, ale ten rok navic uz by mohl byt problem. Navic si myslim ze Franc uz vykony od nas nezopakuje. Co bude predvadet Kevin to se uvidi a kdyz bude hrat dobre treba si ho i oblibim :)
Selly8 píše:Kdyz to porovnam Bieksa 2y/8M a Beauchemin 3y/13,5M tak ten cap hit je skoro stejny, ale ten rok navic uz by mohl byt problem. Navic si myslim ze Franc uz vykony od nas nezopakuje. Co bude predvadet Kevin to se uvidi a kdyz bude hrat dobre treba si ho i oblibim :)
Roky jsou stejný. Bieksovi nová poběží od dalšího léta, Francoisovi tato od teďka. Takže oba mají zajištěný prachy na další tři sezóny. :)
To mas recht, navic bychom usetrili ten 2nd pick.
Selly8 píše:To mas recht, navic bychom usetrili ten 2nd pick.
Jako jasně, toho picku je škoda a podle mě jsme mohli mít za ty peníze hokejovějšího Martina, ale Bieksa je zase lídr, takový ten zm*d, kterého soupeři nemají rádi a je lepší, když hraje s tebou než proti tobě. A samozřejmě, smlouvu má stejně dlouhou jako Franck, jenže ten je o rok starší. Navíc Bieksa byl ochotný jít dolů s platem, což je fajn. Uvidíme ještě, jestli herně bude tak špatný nebo ne, hrát s Lindholmem a Sbisou je podstatný rozdíl. Nebudou se od něj chtít zázraky a bude hrát s top bekem už teď.

Jinak asi teda bereme Horcoffa na rok za 1,75. Já to beru pozitivně, zkušený hráč do 4. lajny, na ten věk uhrál v Dallasu slušných 29 bodů a byl +9. V době, kdy bude otu Thompson, zahraje centra nebotaky klidně RW, pokud by hrál centra Wagner. Je solidní na buly, nemáme tím moc co zkazit.

Do obrany asi sahat už nebudeme, takže proti minulé sezoně žádná změna, když vezmu, že Franck = Bieksa cca. Doufal jsem, že bychom se třeba zbavili Stonera, ale to bych chtěl asi moc :-D

Útok podle mě pořád postrádá jedno LW do top 6. V pohodě to tam uhrajou Maroon nebo Sekáč, záleží podle potřeby. Přesto bych byl raději, kdyby přišel někdo kvalitnější, zkušenější a dobrý i dozadu. Maroonova imobilita se projevila proti Hawks, kdy ta lajna v obranném pásmu pak hraje ve 4 pomalu. S pukem je fajn, jinak slabší no.
mne sa nahodou prichod Bieksu namiesto Beauchemina paci, je to presne ten typ obrancu aky na styl Ducks sedi (alebo presne taky typ obrancu, aky by sedel do Flyers a akeho nemaju :lol: uz ked tu niekto spominal, ze Ducks su Flyers zapadu :) ), rovnako sa mi paci aj Hagelin ako nahrada Beleskeyho (ktory je podla mna dost precenenovany a v Bruins Lucica urcite nenahradi). Horcoff super. Pokial chceme uspech teraz hned, tak ine vymeny ako prospekty/draft picky za hotovych hracov sa bez straty aktualnej sily nedaju. Palmieri mi az tak chybat nebude, aj ked o niekolko rokov podla vsetkeho zmenim nazor. Etema mi je luto ovela viac, ale mam pocit, ze sa mu spomalil rozvoj. Tieto zmeny sa mi pacia ovela viac na rozdiel od tych z predosleho roka. len som nepochopil podpis Hacketta. Bobkov nedostane predlzenie a Hackett bude stvorka?
Je fakt ze po odchodu Bobbyho proste to klasicke LW do 1.lajny chybi. Pat to ale vetsinou zahraje dobre a uvidime co ten Hagelin, ten by tam svou rychlosti mohl delat poradny pruvan. K Bieksovi jsem se vyjadril az az a dalsi hodnoceni pridam az odehraje nejakou tu porci zapasu :)
Selly8 píše:Je fakt ze po odchodu Bobbyho proste to klasicke LW do 1.lajny chybi. Pat to ale vetsinou zahraje dobre a uvidime co ten Hagelin, ten by tam svou rychlosti mohl delat poradny pruvan. K Bieksovi jsem se vyjadril az az a dalsi hodnoceni pridam az odehraje nejakou tu porci zapasu :)
Jak jsem zmínil výš, Pat je ale ku*evsky špatnej směrem dozadu. Nevyčítám mu to. Nedávno to byl AHLer ještě, bruslení je fakt jeho nejslabší stránka, a proto bych ho měl radši ve 3. nebo 4. lajně a příležitostně by naskočil do první třeba. Hagelin by podle mě nejlépe sednul do druhé ke Keslerovi se Silfem, všichni tři two-way playeři, nechyběla by tomu rychlost, síla, zodpovědnost. Proti tomu, když tam hrál Beleskey, by ta lajna získala neskutečnou stabilitu a mohla by bránit nejlepší lajny soupeře ještě účinněji.

V první lajně bych prostě pořád chtěl někoho produktivnějšího, Hagelin by rychlostí a odpovědností těm dvěma pomohl, ale furt to není to, co bych chtěl. Pro mě je ideál prostě.

Posila - Getzlaf - Perry
Hagelin - Kesler - Silfverberg
Cogliano - Rakell - Sekáč
Maroon - Thompson (Wagner, Horcoff) - Jackman (Wagner).
To vis ze i ja bych si jeste nejaky ten poradny upgrade utoku pral, ale prosim Bobe pokud to ctes tak s rozumem :-D Ted me zrovna konkretni vysnena posila nenapada, ale doufam ze pokud Bob nekoho jeste dotahne tak at je to opravdova posila, ne zase hrac do 3.lajny, tech mame dost.

Jinak jsem si konecne pustil to video s Etemem a to jsem nemel delat, ted jeho odchodu lituju jeste vic. Kazdopadne ale davam :good: za vyber hudby.
Selly8 píše:Ted me zrovna konkretni vysnena posila nenapada
Já mám favority dva, ale o jednom se v souvislosti s námi nepíše (Sharp) a druhý je díky rivalitě asi nereálný (Marleau). Oba starší, super dozadu, smlouva na dva roky ideál, pak to převezme Ritchie :frajer2:
Holzer jednocestná smlouva na rok, za 750 tisíc. Bobe, nehul to už :nono:
Tak jednání s Hagelinem a Silfverbergem prý probíhají dobře, ani jeden není zapsaný k arbitráži. Snad to tedy dopadne dobře, takže oba někde kolem 3-4 milionů, ideálně ty 3-3,5. Jinak se už jedná se zástupci Keslera o nové smlouvě.
Tak snad se vyplatíš Keve :jn:
http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

Rozhovor s Theodorem. Podle očekávání ho můžeme letos čekat v San Diegu. Doufám ale, že na pár zápasů případně nakoukne.
Paráda, luxusní cena. Sice to není top LW, ale smířil jsem se s tím, že to nepřijde. Takové RW do 3. lajny, proč ne. Případně ho zkusit i na LW. Ten k nám zapadne ale, bude se hodit :good:

EDIT: Nakonec teda 1,7, což je super :yes:
A abych teda dodal, až podpis potvrdí i klub, myslím, že se bude jednat o poslední změny v kádru před sezonou. Bylo jich dost, Murray se do toho umí obout a vše podřizuje jednomu cíli :cup:

Finále konference ho neukolébalo, spíše naopak. Jen nedokážu posoudit, zda ten tým je silnější nebo ne. Obrana je skoro stejná, jen místo Beauche přišel Bieksa, jinak tam velké změny bohužel nebyly. Co už, třeba při deadlinu nebo za rok po dalším kolapsu v 7. zápase.

V útoku budeme opět spoléhat na depth, jelikož top LW, které jsem tak chtěl, nepřišlo. Kvalitu má ta ofenziva velkou. Zbývá podepsat Hagelina, Silfa a Wagnera a budeme komplet. U všech tří by to neměl být problém. Odešli Palmieri, Etem a Beleskey, nahradili je Hagelin, Stewart, Horcoff. Tady jsme podle mě dost vydělali, i když ztráta Emmera mrzí, Hagelin nám momentálně dá asi víc. A Stewart je lepší hokejista než Beleskey, navíc za daleko menší peníz, takže taky pozitivní. Horcoff jako zkušený veterán do 4. lajny při zranění Thompsona, proč ne.

Gólmany jsme pořešili zvláštně, ale kvůli zraněním Gibsona si Andersen vybudoval silnou pozici (závěr PO tak slavný ale nebyl), takže by stejně začal sezonu a vzhledem k tomu, že on i Gibbo byli zranění na delší čas, pojistil se Murray Khudobinem. Pro Johna asi lepší pravidelně chytat v San Diegu než leštit lávku. A šanci dostane určitě i v áčku, jen vydržet zdravý.

Se sestavou jsem v rámci možností spokojený, i když to top LW a lepší bek k Lindholmovi do top páru mi tam chybí. Měla by vypadat asi následovně. Počítám, že v 1. lajně začne Maroon, ale raději bych tam viděl lépe bruslícího a zodpovědnějšího Sekáče.

Andersen, Khudobin, Gibson

Lindholm - Bieksa
Fowler - Despres
Stoner - Vatanen

+ Holzer, Manson, Theodore, Montour případně

Sekáč - Getzlaf - Perry
Hagelin - Kesler - Silfverberg
Cogliano - Rakell - Stewart
Maroon - Thompson - Wagner

+ Horcoff a Jackman. Při zranění Thompsona Horcoff nebo Wagner na centru 4. formace.

Největším posílením je asi ale příchod Paula MacLeana jako asistenta, snad Brucovi pomůže a zlomíme to prokletí 7. zápasů a projdeme o kolo dál. PO bychom měli dát v pohodě, očekávám, že Kings i Sharks půjdou nahoru, Flames budou opět dobří, naopak v naší divizi čekám propad Vancouveru, mírný vzestup Edmontonu a Arizonu pořád takhle dole. Máme pořád nejlepší tým v divizi a měli bychom to počtvrté v řadě potvrdit.
Kesler podepsany na dalsich 6 let je super, ale kazdy rok plat 6,875M je slusna naloz. Coz o to ty pristi roky to bude fajn, tak treba bude hrat dobre i v tech 37mi. Kazdopadne mame prvni 2 centry podepsane pekne nadlouho :good:
Selly8 píše:Kesler podepsany na dalsich 6 let je super, ale kazdy rok plat 6,875M je slusna naloz. Coz o to ty pristi roky to bude fajn, tak treba bude hrat dobre i v tech 37mi. Kazdopadne mame prvni 2 centry podepsane pekne nadlouho :good:
To jo, já doufal, že to bude kolem 6 a na 5 let. Ten rok už moc nehraje roli, ale i tak brutální suma na to, že za rok mu bude už 32. Do 38 platit skoro 7 mega, to je fakt příšernost. Ale bohužel bylo nutné ho podepsat. Chápu i jeho, poslední smlouva, takže chtěl delší a vydělat. Co naplat, naštěstí máme dobrej depth a dobře draftujeme.
No tu zmluvu zacnete v jej druhej polovici riadne preklinat.....
Finch182 píše:No tu zmluvu zacnete v jej druhej polovici riadne preklinat.....
Je to možné no, do těch 35 to bude snad pohoda, pak už to bude trošku průser. Ale snad vydrží zdraví, Třeba u Getzlafa bych to pochopil, ten se svým stylem může hrát i do 40.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG