Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
z Calder Cupu sa vytuseju hraci Chicaga..my sme si to s piratmi pekne po*ralicepi píše:Providence Bruins vo finale Atlantickej divizie
![]()
..superom nasich naslapanych medvedikov budu pirati z Portlandu..
Finale Atlantickej divizie: Providence Bruins - Portland Pirates 2:4 (konecny stav)
1. zapas - 4:0
2. zapas - 7:1
3. zapas - 3:4pp
4. zapas - 2:3pp
5. zapas - 2:3
6. zapas - 4:5
tie pp nas polozili do smutku..nic to, sme na dobrej ceste :frajer2:
novinky od medvedovBoston Bruins naznačil v tejto sezóne výkonnostný progres, keď sa im podarilo opäť postúpiť do playoff a tam uhrať zaujímavú sériu s Montrealom Canadiens. V nasadenom tempe by určite chceli pokračovať aj v tej nasledujúcej sezóne a určite by veľmi radi zaznamenali ešte väčší úspech.
Ak to chcú dosiahnuť, tím sa bude musieť posilniť. A aj v prípade tohto klubu sa spomína meno nášho najlepšieho hokejistu v tejto sezóne, trenčianskeho odchovanca Mariána Hossu. Lenže ten ak nepodpíše zmluvu s Pittsburghom Penguins, bude určite požadovať veľmi lukratívnu zmluvu s ročným platom minimálne 8 miliónov dolárov. Medvede majú zatiaľ na nasledujúcu sezónu naplnený rozpočet do úrovne zhruba 44 miliónov dolárov, pričom ich ešte čakajú rokovania o novej zmluve s obrancami Markom Stuartom a Denisom Widemanom. Ak s nimi podpíšu nové zmluvy, tie by ich mohli vyniesť na úroveň 47 miliónov dolárov. A pri predpokladanom strope 53 alebo 54 miliónov dolárov, by to na Hossu určite nestačilo.
Generálny manažér Peter Chiarelli tak musí nájsť priestor, kde by sa dalo ušetriť. A ten sa núka v osobe útočníka Glena Murraya. Toto 35 ročné pravé krídlo má za sebou veľmi slabú sezónu, ktorá určite nezodpovedá platu, aký poberá. V tejto aj v tej nasledujúcej sezóne by si mal zarobiť 4,150 milióna dolárov, čo sa vzhľadom na jeho posledné výkony zdá byť príliš veľa. 17 gólov a 30 bodov v 60 stretnutiach základnej časti a 0 bodov v 7 zápasoch playoff sú dosť málo. V posledných rokoch je dosť populárne v NHL zbaviť sa svojich drahých hráčov vykúpením zo zmluvy a tým uvoľniť istú čiastku v platovom strope.
Najžiarivejším príkladom tohto je Alexej Jašin a New York Islanders. No ak chce klub hráča vykúpiť, aj tak musí počítať s istou čiastkou, ktorá sa im bude počítať do platového stropu. V prípade Glena Murraya by to bolo 1,38 milióna dolárov, čo by však znamenalo, že Boston by mal zhruba 7,5 milióna dolárov voľných na ponuku nášmu reprezentantovi. V prípade, ak by bol platový strop ešte vyšší, bolo by to samozrejme viac. Ak by však Murray poputoval v septembri do AHL, klub by mu síce platil jeho 4,150 milióna dolárov, no v platovom strope by sa to nepočítalo. V tom prípade by mali voľných zhruba 9 miliónov dolárov. Generálny manažér sa však zatiaľ nechcel príliš vyjadrovať na margo tejto možnosti. „Skutočne k tomu nemám komentár,“ povedal pre denník Boston Globe. „My máme túto možnosť so všetkými našimi hráčmi a vo svete platového stropu je to niečo, s čím sa musí počítať. Glen má za sebou ťažký rok, ale v šatni veľa znamená. Je to strelec, ktorý neskóroval, ale nebol bez šancí. A tie boli dobré.“ (Andrej Cicman-hokejportal)
hm, co dodat, ako osobne si myslim, ze na Maja môzeme zabudnut, ten sa stane tucniakom aj do dalsich sezon, o tom nepochybujem
Glen -) spominal som v mojom hp blogu, ze vykupenie spod zmluvy by bolo moznou alternativou..AHL, neprichadza do uvahy, Gle odohral v Bruins svoje, vybudoval si iste meno a supnut ho do AHLky neexistuje, v takom pripade zbali svestky on sam..ak by to vsak malo byt v prospech kolektivu..problem nie je v tom, ze by to este nevedel rozbalit, problemom su jeho zdravotne patalie z poslednych sezon, ktoreho brzdia, ak by bol fit, zaujem z inych klubov by bol urcite ocividny, takto..?...kazdopadne tych 4.150.000 je viac ako dost a ak sa nic nevybavi, nezostava nam nic ineho ako vyckat este 1 sezonu, po ktorej sa Glen stane UFA
novinky od medvedovÚtočník Blake Wheeler, ktorý prednedávnom dosť prekvapil vedenie Kojotov neochotou podpísať nováčikovskú zmluvu s ich klubom, sa konečne rozhodol, kde bude smerovať jeho ďalšia kariéra.
V roku 2004 si ho Kojoti vybrali vo vstupnom drafte z celkovej 5. pozície, no doteraz pôsobil v univerzitnej súťaži. O jeho služby malo záujem viacero klubov a on si nakoniec vybral Bostonské Medvede. Obe strany sa dohodli na 2 ročnej zmluve, ktorá však nezaručuje jeho účasť v prvom tíme. „Rozprávali sme sa s viacerými klubmi,“ povedal jeho agent. „Musí sa naučiť ako sa hrá hra veľkých mužov. Ak bude mať nejaký čas hrať v AHL, je pripravený to urobiť.“ V tíme Bostonu Bruins majú zaujímavú skupinu mladých hráčov, medzi ktorých by mohol veľmi dobre zapadnúť. V tejto sezóne odohral v univerzitnej súťaži NCAA 44 zápasov, v ktorých strelil 15 gólov a pridal k nim 20 asistencií (hokejportal)

hmm, slusne, 5 vyber draftu, nemusel by to byt spatny hracik a perspektivy nie je nikdy dost, takze vitaj u mackov Blake
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl ... s-a-bruins
Hm...aj Bruins si naňho brúsia zuby...nedovolím si hádať,kam sa vyberie...
Je to ako ked všetci predpokladali Montreal,a bol to nakoniec Pittburgh.
Hm...aj Bruins si naňho brúsia zuby...nedovolím si hádať,kam sa vyberie...
hm,hm,hm tam by som urcite neriesil vyssiu taxu..ked k nam Wideman od bluesmanov zavital, neriesil nejaku zavratnu sumu tusim 600,000 nepredpokladam teda, ze ta suma poleti nad 3,000,000; ee, to by nam moc skomplikovala platovo_stropnu situaciu..debil píše:u widemana fanuskovia ocakavaju vecsinou sumu okolo 3-3.5m co je podla mna dost malo a aby neboli prekvapeny.cepi píše:..este viac sa mi pozdava, ze si takto v predstihu poistujeme dost dôlezitych hracov ako Ward, Kobasew, dufam, ze coskoro pribudnu Metropolit, Wideman, ci Auld a pak uz len nejake to elitne esicko do utokua bude
ak uz berieme do uvahy aj Stuarta, momentalne nam to vyzera v nasom platovom strope nasledovne:
CHARA, ZDENO - 7,500,000
SAVARD, MARC - 5,000,000
BERGERON, PATRICE - 4,750,000
FERNANDEZ, EMMANUEL - 4,333,333*
MURRAY, GLEN - 4,150,000*
STURM, MARCO - 3,500,000
WARD, AARON - 2,500,000
KOBASEW, CHUCK - 2,333,333
KESSEL, PHIL - 2,200,000
SCHAEFER, PETER - 2,100,000
AXELSSON, PJ - 1,850,000*
FERENCE, ANDREW - 1,400,000
STUART, MARK - 1,300,000
ALBERTS, ANDREW - 1,250,000*
THOMAS, TIM - 1,100,000*
KREJCI, DAVID - 883,333
LUCIC, MILAN - 850,000
HNIDY, SHANE - 757,500*
SOBOTKA, VLADIMIR - 750,000
TH0RNT0N, SHAWN - 516,667
REICH, JEREMY - 487,500
*= UFA at end of 2008-2009 season
Salary Cap: 56,300,000
Total: 49,511,666
Available 6,788,634
este si pockajme, ako sa vyvinie siutacia ohladom Metropolita, Widemana ci Aulda, ta 6,000,000 rezerva tym padom splasne, takze si nasledne budeme musiet pockat, ako sa vyvinie situacia ohladom Murraya, ci Mannyho (Schaefera by som taky tak pustil) tak az potom môzeme rozmyslat nad Marianom..nas GM to ma vsak urcite velmi dobre premyslene..
a jajaaj, zrejme som tu vykuzlil hrubku, kedze som riesil total salary cap, namiesto sezonneho i bonusoveho..cize..!...este raz a snad tak, ako ma bytcepi píše:Salary Cap: 56,300,000
Total: 49,511,666
Available 6,788,634
Salary Cap: 56,300
Total: 45,250
Available 11,05
to vyznieva hned optimistickejsie
5 years, $42.5 million dollars & a NTC.
2008-09: $10.5 million
2009-10: $8.5 million
2010-11: $8.5 million
2011-12: $8 million
2012-13: $7 million
6 years, $48 million dollars & a NTC.
2008-09: $9 million
2009-10: $9 million
2010-11: $8 million
2011-12: $8 million
2012-13: $7 million
2013-14: $7 million
Annual cap hit of $8.0 million.
6 Years $48,000,000 NTC...
2008-2009: $7,000,000
2009-2010: $9,000,000
2010-2011: $9,000,000
2011-2012: $9,000,000
2012-2013: $8,000,000
2013-2014: $6,000,000
5 years 37.5
7.5 per year on average
6 year 50 Million
8.33 per year
:frajer2:
novinky od medvedovtaakze nas GM "Chia" co to podhalil a bude to pocas leta zaujimave aj u nas
http://www1.whdh.com/news/articles/sports/BO81125/
Chia sa planuje zbavit vysokych zmluv, kvoli tomu, aby mohol nakupovat (Hossu napr.), takze na trhu spravi isty rozruch..v out hre Murray, Manny, P.J.Axelsson a v trade ponuke zrejme opät Kessel
jedno je iste, Boston vsadza vsetko na 1 kartu a tou kartou je Marian Hossa
a Maja uz mame aj v zostave
Ta to teda ne!cepi píše:novinky od medvedov
taakze nas GM "Chia" co to podhalil a bude to pocas leta zaujimave aj u nas![]()
http://www1.whdh.com/news/articles/sports/BO81125/
Chia sa planuje zbavit vysokych zmluv, kvoli tomu, aby mohol nakupovat (Hossu napr.), takze na trhu spravi isty rozruch..v out hre Murray, Manny, P.J.Axelsson a v trade ponuke zrejme opät Kessel![]()
jedno je iste, Boston vsadza vsetko na 1 kartu a tou kartou je Marian Hossa
a Maja uz mame aj v zostavei ked len vo fanusikovskej
zatial :frajer2: snad :smile03:
HOSSA BACK TO PENGUINS!!!
The Slovakia Bruins!
http://hfboards.com/showthread.php?t=528980
jedna sa sice o taky ulet "klokana", ale tak Slovensku aspon spravil reklamu
skoda, ze o par rokov nepôjde ani o takyto ulet..
inak prebieha nam tam aj hlasovanie, koho by v nasom time fandovia radsej prvitali..Mariana Hossu al. 2jku Campbell - Ryder
Hossa -) 86,32% (82 hlasov)
Campbell - Ryder -) 13,68% (13 hlasov)
Savard - Hossa prevazna väcsina hlasujucich to vidi asi takto
inak si myslim, ze ak to neklapne s Majom tato 2jka môze byt pre nas podobne zaujimava..Campbell sa nechal pocut, ze by sa rad stahoval na Vychod..ale aj pre mna osobne je prioritou Majo :frajer2:
http://hfboards.com/showthread.php?t=528980
jedna sa sice o taky ulet "klokana", ale tak Slovensku aspon spravil reklamu
inak prebieha nam tam aj hlasovanie, koho by v nasom time fandovia radsej prvitali..Mariana Hossu al. 2jku Campbell - Ryder
Hossa -) 86,32% (82 hlasov)
Campbell - Ryder -) 13,68% (13 hlasov)
Savard - Hossa prevazna väcsina hlasujucich to vidi asi takto
No po dlhsom case sa hlasim aj ja 
Co hovorite na Wideman-ove rozhodnutie ist na arbitraz? Ja to beriem ako super spravu lebo podla pravidiel teraz Bruins mozu cakat s buy-out option az do 48 hodin po arbitrazi co znamena ze mame cca 3 tyzdne navyse. GM ma teraz vlastne volnu ruku ziskat volnych hracov a podla jeho uspesnosti potom moze vykupit dokonca az 3 hracov.
Ak by sme za tym chceli vidiet trocha konspiracie tak dodavam, ze Wideman ma agenta menom Kelly ktory je byvalym obchodnym partnerom GM Chiarelli-ho z cias ked este aj on robil hracskeho agenta.... uvidime co prinesie 1.jul ale GM sa teraz naozaj nemoze na nic vyhovorit lebo ma vsetky moznosti naozaj otvorene.
Co hovorite na Wideman-ove rozhodnutie ist na arbitraz? Ja to beriem ako super spravu lebo podla pravidiel teraz Bruins mozu cakat s buy-out option az do 48 hodin po arbitrazi co znamena ze mame cca 3 tyzdne navyse. GM ma teraz vlastne volnu ruku ziskat volnych hracov a podla jeho uspesnosti potom moze vykupit dokonca az 3 hracov.
Ak by sme za tym chceli vidiet trocha konspiracie tak dodavam, ze Wideman ma agenta menom Kelly ktory je byvalym obchodnym partnerom GM Chiarelli-ho z cias ked este aj on robil hracskeho agenta.... uvidime co prinesie 1.jul ale GM sa teraz naozaj nemoze na nic vyhovorit lebo ma vsetky moznosti naozaj otvorene.
brum, brum kowi :smile03:cepi píše:nieco z nasej kuchyne: vyzera to tak, ze Widemana caka arbitraz a Murrayovi zvoni ocakavany bostonsky umieracik..
pozdava sa mi to
inak kowi, ako to vidis s Murrayom, Fernandezom, ci Auldom..?..a samozrejme s Hossom..
cepi> myslim si ze Auld u nas uz skoncil, ja to vidim v brane na dvojku Fernandez-Thomas - podla toho co som dnes cital Manny sa citi dobre a spolu s Bergeron-om vykorculuju na lad uz pocas juloveho camp-u Bruins pre mladych hracov.
Glen Murray v minulej sezone sklamal o tom niet pochyb, ale pokial sa ho nepodari vymenit - cital som spekulaciu o vymene za Schneider-a (skuseny obranca Ducks)- tak ja by som volil vyckavaciu taktiku a dal mu sancu v priprave a ked nebude vo forme tak ho dat na farmu- a potom by sa jeho plat vobec neratal do platoveho stropu. Inak on mal tiez nejake problemy s nohami a po sezone bol operovany takze mozno aj to ho troska limitovalo... kto vie...
Co sa tyka Hossu tak som skor pesimista, lebo pokial udrzi vyhlasenie ze chce ist do timu so sancou na Stanley Cup tak to pre buducu sezonu o Bruins velmi neplati... jedine ak by sa podaril zazrak a ziskame Hossu aj Campbella co pochybujem.
Teraz som cital ze Bruins su v hre aj o Michael Ryder-a... uvidime co nam prinesie utorok a nasledujuce dni.
Pri Wideman-ovi sa hovori skor o plate cez 3 mil. za sezonu takze asi preto to dal na arbitraz... uvidime ako to dopadne.
Glen Murray v minulej sezone sklamal o tom niet pochyb, ale pokial sa ho nepodari vymenit - cital som spekulaciu o vymene za Schneider-a (skuseny obranca Ducks)- tak ja by som volil vyckavaciu taktiku a dal mu sancu v priprave a ked nebude vo forme tak ho dat na farmu- a potom by sa jeho plat vobec neratal do platoveho stropu. Inak on mal tiez nejake problemy s nohami a po sezone bol operovany takze mozno aj to ho troska limitovalo... kto vie...
Co sa tyka Hossu tak som skor pesimista, lebo pokial udrzi vyhlasenie ze chce ist do timu so sancou na Stanley Cup tak to pre buducu sezonu o Bruins velmi neplati... jedine ak by sa podaril zazrak a ziskame Hossu aj Campbella co pochybujem.
Teraz som cital ze Bruins su v hre aj o Michael Ryder-a... uvidime co nam prinesie utorok a nasledujuce dni.
Pri Wideman-ovi sa hovori skor o plate cez 3 mil. za sezonu takze asi preto to dal na arbitraz... uvidime ako to dopadne.
tak mame Rydera (RW,28)

bol jednym z kandidatov..beriem, aj ked samozrejme, viaceri sme ocakavali, ze to bude zacinat na H
kazdopadne, pocitujem sklamanie..aj za Auldom, no predovsetkym za Metropolitom..mometalne ma to viac rozladilo ako prichod Rydera..sakra Metro bol v minulej sezone famozny, makal, drel, expert na oslabovky, bojovnik na pohladanie..kua..Philka sa môze pravom vytesovat..co sa da robit, uvidime co sa nam este v Bruins kuchyni pocas leta uvari
inak montry, mohol by si nam tu pak supnut nejake Tvoje echo o Ryderovi z Tvojho fan pohladu..urcite si ho mal zmapovaneho

bol jednym z kandidatov..beriem, aj ked samozrejme, viaceri sme ocakavali, ze to bude zacinat na H
kazdopadne, pocitujem sklamanie..aj za Auldom, no predovsetkym za Metropolitom..mometalne ma to viac rozladilo ako prichod Rydera..sakra Metro bol v minulej sezone famozny, makal, drel, expert na oslabovky, bojovnik na pohladanie..kua..Philka sa môze pravom vytesovat..co sa da robit, uvidime co sa nam este v Bruins kuchyni pocas leta uvari
inak montry, mohol by si nam tu pak supnut nejake Tvoje echo o Ryderovi z Tvojho fan pohladu..urcite si ho mal zmapovaneho
[quote="Kower"]inak montry, mohol by si nam tu pak supnut nejake Tvoje echo o Ryderovi z Tvojho fan pohladu..urcite si ho mal zmapovaneho
Michael Ryder hrál u nás čtyři sezóny.
Narodil se v St. John‘s v nějakém zapadlém městečku blízko polárního kruhu..Vím,že o tom byli velké články v novinách a u nás se zmínil o tom,, Pro Hockey"" ,,Jak si ho doma považují,a jsou na něj pyšní a hrdí".Ve snu by je nenapadlo,že jejich kluk,který se proháněl s pukem na přírodním ledě udělá karieru v tak slavném klubu NHL, jako je Montreal Canadiens!!!!!!!!
!!!Je ctěným vzorem pro mládež!!!!!!!!!
Podle mně v Canadiens odvedl dobrou práci a zvláště v sezóně 2006-07 po boku Koiva s Kovaljovem se mu dařilo a sbíral body!!!Byl nasazován i do přesilovek a má jednu z nejlepších a nejtvrdších střel krátkým švihem zápěstí, z celé NHL.Podle mě je to rozený zakončovatel,který si umí najet na přihrávku a přesně a tvrdě zakončit!!!!
V defenzivní činnosti je to pouhý průměr,to není žádný zázrak.Myslim,že od samého začátku kariery mu musí připomínat,aby se vracel!!!! Občas se mu vyčítá horší bruslení a stabilita!!Na webu HABS jsme o tom jednou měli diskuzi.Podle mě to tak hrozné není i když Míra z webu HABS třeba nesouhlasil.Ale to je můj názor!!!
Tvůrčí typ,ala Kovaljov ,Michael rozhodně není,ale kombinaci spoluhráčů z prostoru před brankou ,umí bleskově zakončit!!!
Nebojí se jít do branky,kde občas něco od obránců schytá - a to cenim!!!!!
Jinými slovy,,Když mu to jde,má čich na góly!!!"
To bylo vidět zvláště předloni,kdy v rozhodnutých zápasech/třeba s Islanders/,kdy už bylo o všem rozhodnuto a zápas se pouze dohrával,na ledě se udělalo místo a Michael zářil!!!Teď vám neřeknu přesně kolik gólů dal,ale tušim že dal tehdy 3 góly!!!!!
Stále podle mě platí,že má na to dát 40 gólů za sezónu a divim se,že je zatim u nás nedal!!!Příležitost měl,tak snad v Bostonu se mu to povede,jenom doufám,že NE proti nám
!!!Má rozhodně navíc než v poslední době předváděl.Loni postupně spadával do čtvrté řady k Lapierremu a tam už se mu vůbec nedařilo.Zapadl na průměr.Jinými slovy pouze eliminovat soupeřovi útočné výpady neni Michaelovo hobby.
Dokonce Carbonnou ho nechal několik zápasů sedět zdravého na tribuně
!!!Osobně si myslím,že je to křídlo pro druhou řadu a pokud na něj bude někdo pracovat a kombinovat ,on se určitě střelecky prosadí!!! V Po nehrál nic moc dal pouze jeden gól a byl velkým zklámaním!!!
Po loňské arbitráži bůhví jaké měl vztahy s vedením Canadiens a trenérem Carbonnou!!!!Můj dojem je,že se jeho loňské vyjednání o nové smlouvě nakonec promítlo i do vztahů v kabině a mělo to vliv na jeho zhoršené výkony na ledě!!!!Je to jen,, můj" dojem,ale myslim si to!!!
Změna prostředí mu může pomoc!!!!!Výhodou je ,že trenéra Juliena dobře zná a může se mu zase začít u medvědů dařit a jak se říká,,chytit novou fazonu!!!!"
Ale to je pro mne už jiná epizoda!!!!!
Narodil se v St. John‘s v nějakém zapadlém městečku blízko polárního kruhu..Vím,že o tom byli velké články v novinách a u nás se zmínil o tom,, Pro Hockey"" ,,Jak si ho doma považují,a jsou na něj pyšní a hrdí".Ve snu by je nenapadlo,že jejich kluk,který se proháněl s pukem na přírodním ledě udělá karieru v tak slavném klubu NHL, jako je Montreal Canadiens!!!!!!!!
Podle mně v Canadiens odvedl dobrou práci a zvláště v sezóně 2006-07 po boku Koiva s Kovaljovem se mu dařilo a sbíral body!!!Byl nasazován i do přesilovek a má jednu z nejlepších a nejtvrdších střel krátkým švihem zápěstí, z celé NHL.Podle mě je to rozený zakončovatel,který si umí najet na přihrávku a přesně a tvrdě zakončit!!!!
V defenzivní činnosti je to pouhý průměr,to není žádný zázrak.Myslim,že od samého začátku kariery mu musí připomínat,aby se vracel!!!! Občas se mu vyčítá horší bruslení a stabilita!!Na webu HABS jsme o tom jednou měli diskuzi.Podle mě to tak hrozné není i když Míra z webu HABS třeba nesouhlasil.Ale to je můj názor!!!
Tvůrčí typ,ala Kovaljov ,Michael rozhodně není,ale kombinaci spoluhráčů z prostoru před brankou ,umí bleskově zakončit!!!
To bylo vidět zvláště předloni,kdy v rozhodnutých zápasech/třeba s Islanders/,kdy už bylo o všem rozhodnuto a zápas se pouze dohrával,na ledě se udělalo místo a Michael zářil!!!Teď vám neřeknu přesně kolik gólů dal,ale tušim že dal tehdy 3 góly!!!!!
Po loňské arbitráži bůhví jaké měl vztahy s vedením Canadiens a trenérem Carbonnou!!!!Můj dojem je,že se jeho loňské vyjednání o nové smlouvě nakonec promítlo i do vztahů v kabině a mělo to vliv na jeho zhoršené výkony na ledě!!!!Je to jen,, můj" dojem,ale myslim si to!!!
Změna prostředí mu může pomoc!!!!!Výhodou je ,že trenéra Juliena dobře zná a může se mu zase začít u medvědů dařit a jak se říká,,chytit novou fazonu!!!!"
Ale to je pro mne už jiná epizoda!!!!!
tak tomu sa povie info montry
k platu, no 4 melka, povedzme si na rovinu, co su v dnesnej NHL 4mil.
oki, mozno 3 by stacili, ale tak ak sa mrkneme, kolko riesi Murray, tak ok, a Ryder podla mna zahra kvalitnejsiu particku..zrejme aj pre neho osobne bolo vykupenim, ze opustil Habs, kde v posl. rocnikoch stagnoval, resp. nedostaval tu potrebnu prilezitost a v nasom drese bude chciet urcite dokazat, ze to este umi, zvlast proti Montrealu
vedel by som si ho predstavit po boku Savvyho, ktory by mu serviroval jedinecne prihravky a tie Ryderove supy, ako spominas montry, by to tam v kleci golovo poupratovali
vedel by som si ho predstavit po boku Savvyho, ktory by mu serviroval jedinecne prihravky a tie Ryderove supy, ako spominas montry, by to tam v kleci golovo poupratovali
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF