Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ok, je to zatim jenom přípravnej kemp, což je na tom tempu dost znát mimochodem... ale Gagner
... dobrej první dojem na mě udělal, a hádam i na kouče, jestli ve stejnym duchu absolvuje i tréninky a jiné zápasy...
Musim ale pochválit i Vitaleho, a to nejen proto, že dal gól, ale hlavně za jeho bojovnost, je to vidět na každym shiftu... Gormley výborný puck moving... z tohodle kluka jenom těžko nebude jednou NHL player... těžko říct jak rychle ten jeho vývoj pude, ale i vzhledem k hodně mladý obraně, která dneska hraje, působí jako zkušenej matador
celkově se mi líbí naše nasazení... už se na ten začátek sezóny těšim zase o něco víc (což nebyl lehkej úkol) ...
Musim ale pochválit i Vitaleho, a to nejen proto, že dal gól, ale hlavně za jeho bojovnost, je to vidět na každym shiftu... Gormley výborný puck moving... z tohodle kluka jenom těžko nebude jednou NHL player... těžko říct jak rychle ten jeho vývoj pude, ale i vzhledem k hodně mladý obraně, která dneska hraje, působí jako zkušenej matador
celkově se mi líbí naše nasazení... už se na ten začátek sezóny těšim zase o něco víc (což nebyl lehkej úkol) ...
Zatim to vypadá takhle (později to ještě updatnu až kemp skončí a bude jasná finální podoba, ať aspoň víte, jak ta dynastie začala
Boedker - Vermette - Doan
Domi - Hanzal - Erat
Korpikoski - Gagner - Moss
Klinkhammer - Vitale - Chipchura
(Crombeen - McMillian)
Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Murphy
Schlemko - Stone
(Summers)
Smith
(Dubnyk)
... Gagner zkouší i křídlo, asi v případě, kdyby Domi neudělal hlavní tým
... druhá, třetí a čtvrtá lajna ještě asi doznaj změn, ale první lajna asi bude vypadat takhle a obrana by taky mohla takhle vydržet... v kase neni co řešit
... Vrbata hned gól
Domi - Hanzal - Erat
Korpikoski - Gagner - Moss
(Crombeen - McMillian)
Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Murphy
Schlemko - Stone
(Summers)
Smith
(Dubnyk)
... Gagner zkouší i křídlo, asi v případě, kdyby Domi neudělal hlavní tým
... druhá, třetí a čtvrtá lajna ještě asi doznaj změn, ale první lajna asi bude vypadat takhle a obrana by taky mohla takhle vydržet... v kase neni co řešit
... Vrbata hned gól
Jak bylo řečeno, tak se i stalo... pouze Domi neudělal hlavní tým, do kterého se naopak dostal Hodgman (od toho čert ví co čekat) ... Gagner začne sezónu asi na křídle... mno, moje pocity jsou z toho celkově dost rozpačitý... zatim je brzo hodnotit, uvidíme do jakých rolích kdo zapadne, ale.. ale.. těch ale je tam nějak moc
ARIZONA COYOTES
Gagner - Hanzal - Erat
Korpikoski - Hodgman - Moss
(Crombeen - McMillian)
Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Murphy
Schlemko - Stone
(Summers)
Smith
(Dubnyk)
ARIZONA COYOTES
Gagner - Hanzal - Erat
Korpikoski - Hodgman - Moss
(Crombeen - McMillian)
Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Murphy
Schlemko - Stone
(Summers)
Smith
(Dubnyk)
Gagner na křídle se mi nelíbí. Pamatuji, že tam byl zkoušený i v Edmontonu a nevzniklo z toho příliš dobrého. Ba naopak.. Přál jsem si jej zkusit po boku Boedkera a Doana.
Nwm proč, ale Boedker-Gagner mi přijde na papíře "sexy" už jen proto, že oba jsou nesmírně rychlí a šikovní s pukem. navíc Boedker je hráč, co má tah na branku a to by se Gagnerovi mohlo hodit. Celkově z těch lajn nemám dobrý pocit. Chybí mi tam střelec. No doufám, že letos se zase o něco zlepší Boedker, protože to bude třeba. Doan stárne a je třeba za něj nalézt tu náhradu.
Jinak, Gormley opět neudělal áčko?
Docela koukám, že na úkor něj je tam pro mě neznámej Murphy.
Jinak, Gormley opět neudělal áčko?
Podle Maloneyho neměl zrovna vydařenej kemp... podle mě a mojich zkušeností s dvojící Tippett, Maloney, bych si tipnul, že bude první povolávanej při zranění některého z beků, přičemž bude hrát v Portlandu 25+ minut; prakticky stejný vývoj jsme aplikovali na Murpyho, Stona i Summerse.. a jelikož se tento model osvědčil, hádam se můžeme těšit na stejný scénář...Guddy.44 píše:Jinak, Gormley opět neudělal áčko?
na druhou stranu je to jenom moje předpověď, z kempu jsem viděl jenom jeden zápas, takže bůh ví, třeba hrál prostě fakt špatně
btw. na Murphyho si zvykej, toho už ze sestavy asi jen tak něco nedostane
líp se to vystihnout nedá... začít sezónu nějakou delší loosing strike by nebylo na psychiku nic dobrýho... na druhou stranu, i když ten počet střel mluví sám za sebe, do dokonalosti měl ten výkon daleko... máme pořád na čem pracovat! na druhou stranu od půlky zápasu se mi konečně začala líbit naše obraná hra v naší třetině... což bude zase absolutní alfou a omegou, jestli chceme uspět...Guddy.44 píše:Důležité body při cestě za SC.
k individualitám se ještě nebudu vyjadřovat, za dva zápasy se nedá dost dobře věnovat všem aspektům hry, já se na to snažim zatim koukat hodně komplexně, kdo zatím zaujal je celá první přesilovková formace (Boedker
Guddy.44 píše:Je vidět, že LA má na všechny ale na vás ne.
Boedker, Yandle, Vermette... tyhle tři kluci zatim jednoznačně most valuable players... Mikel si tim začátkem hlasitě říká o opravdovej brakeout year... šiklo by se to... zatim na ledě dominuje, ten dnešní hattrick byl sice dost se štěstím, ale zatim (tomu štěstí) jde neskutečně naproti, takže naprosto zasloužený... jnk. už dva góly po ose Yandle (zase pass jako z jiný planety
) - Boedker...
Celkově ale pořád takový nemasný neslaný... Druhá lajna se snad díky těm dnešním gólům chytí, jinak ale dost neviditelná, to samí třetí... duo Gagne - Korpikoski zatím hodně za očekáváním... Krásně to bylo vidět ve druhý tětině.. asi na dvě střídání šel ke Korpikoskimu s Mossem Vermette, a ta lajna si hned vypracovala slušnej tlak... do tý doby neviditelní....
Hraje nám zatim jenom první (která za to hraje úplně perfektně, ona nám ty zápasy vyhrála) a čtvrtá řada (Chipchura dneska zase supr výkon, jeho puck handling je na hráče čtvrtý řady fakt neskutečný)... zbytek hráčů má občas světlý chvilky ...
Michálek dneska hodně špatnej výkon, zatim rozhodně nezažívá snovej nástup do sezóny, OEL se taky dneska zrovna neblejsk... Smithy se očividně pořád hledá....
Je tam už několik pozitiv, ale furt je jich málo.... s dnešním výkonem bysme proti spoustě týmům body ztratili... takže přidat pánové..
Celkově ale pořád takový nemasný neslaný... Druhá lajna se snad díky těm dnešním gólům chytí, jinak ale dost neviditelná, to samí třetí... duo Gagne - Korpikoski zatím hodně za očekáváním... Krásně to bylo vidět ve druhý tětině.. asi na dvě střídání šel ke Korpikoskimu s Mossem Vermette, a ta lajna si hned vypracovala slušnej tlak... do tý doby neviditelní....
Hraje nám zatim jenom první (která za to hraje úplně perfektně, ona nám ty zápasy vyhrála) a čtvrtá řada (Chipchura dneska zase supr výkon, jeho puck handling je na hráče čtvrtý řady fakt neskutečný)... zbytek hráčů má občas světlý chvilky ...
Michálek dneska hodně špatnej výkon, zatim rozhodně nezažívá snovej nástup do sezóny, OEL se taky dneska zrovna neblejsk... Smithy se očividně pořád hledá....
Je tam už několik pozitiv, ale furt je jich málo.... s dnešním výkonem bysme proti spoustě týmům body ztratili... takže přidat pánové..
Spíše jak Michálek mi hodně špatný přišel právě OEL.. Přihrál soupeři/způsobil snad dvě branky, jestli mě paměť neklame. U Michálka jsem si vědom pouze jednoho. Celkově mi letos OEL přijde jakýsi špatný, směrem dozadu. Smith.. ty góly co dostal nebylo snadné chytat. Trošku mi dnes obrana Phoenixu připomínala obranu Rangers proti Islanders. Tam mohl taky Lundqvist jen kroutit hlavou. Ale jestli jste u SMitha zvyklí na "božské" zákroky pořád a stále, beru zpět.
Jinak co ten Gagner? Dle mého do 3. lajny nepatří a trošku mě překvapuje, že nedostal šanci v TOP 6. Ono, i ta křídla, co tam má mu jako tvůrci hry moc nepomohou. Gagner je všechno jen né střelec.
No zato jak jsi podotkl, ta první lajna, to je fakt něco senzačního. I když teda Boedker měl dnes kliku jak pra*e.
Jinak co ten Gagner? Dle mého do 3. lajny nepatří a trošku mě překvapuje, že nedostal šanci v TOP 6. Ono, i ta křídla, co tam má mu jako tvůrci hry moc nepomohou. Gagner je všechno jen né střelec.
No zato jak jsi podotkl, ta první lajna, to je fakt něco senzačního. I když teda Boedker měl dnes kliku jak pra*e.
to Atlantik: Vitale zatim obrovská spokojenost, nevim jestli by to bylo dobrý pro něj, ale už jsem o něm několikrát přemejšlel i do třetí řady, protože tam nás zatim tlačí bota, a to že fakt reálně (i když po dnešnim výkonu bych tam asi ratši zkusil Chipchuru) ... tak nebo tak, čtvrtá řada si celkově vede zatim dobře (dneska se mi líbilo, jak se dostali asi pod minutovej tlak, ale svojí obětavostí, blokováním střel a dobrým vykrýváním střeleckých linií nepustili ani jednu střelu až na Smithe
Co se týče toho Gagneho: Já jsem čekal, že dvojice Gagne - Korpikoski bude oslňovat svojí rychlostí a skillem... ale nic z toho zatim nevidim :/ ... Hanzala by byla zase strašná, ale strašná škoda do třetí lajny, takže tady máme problém... Ideální by bylo, kdyby si sedli Gagner (křídlo) - Hanzal - Erat (btw. nastupujou takhle na přesilovky jako druhá unit) ... pak by stačilo zaplnit pozici třetího centra (Vitale nebo Chipchura) k Mossovi s Korpikoskim a ten tým by mohl bejt poskládanej... ale to je snovej scénář... kterej má strašně ale... zatim to vypadá spíš tak, že nám prostě chemie druhý a třetí lajny nefunguje a bude se to zase v průběhu sezóny mísit a lepit dle potřeby, až do doby, než se najde něco fungujícího nebo dokať nepřijde na řadu trade deadline....
co se týče tý kritiky OEL/Michálek, bral jsem to tak nějak celkově z těch prvních třech zápasů... Michálek nijak neoslnil ani první dva zápasy, naproti tomu OEL neměl oba zas tak špatný.... A jestli je s nim něco špatně? přijde mi mnohem víc sebevědomější (až trochu namistrovanější - zdá se mi, že dřív měl trochu pokornější přístup, ale to je kua jenom moje zdání... do kabiny nevidim a do jeho hlavy už vůbec ne...) ... no uvědomit si, že dobrej výkon se musí odmakat, ne jenom odjezdit by mu asi neškodilo....
.. ale toje jenom taková mudrcká rada od monitoru, bůh ví jak je to doopravdy
Co se týče toho Gagneho: Já jsem čekal, že dvojice Gagne - Korpikoski bude oslňovat svojí rychlostí a skillem... ale nic z toho zatim nevidim :/ ... Hanzala by byla zase strašná, ale strašná škoda do třetí lajny, takže tady máme problém... Ideální by bylo, kdyby si sedli Gagner (křídlo) - Hanzal - Erat (btw. nastupujou takhle na přesilovky jako druhá unit) ... pak by stačilo zaplnit pozici třetího centra (Vitale nebo Chipchura) k Mossovi s Korpikoskim a ten tým by mohl bejt poskládanej... ale to je snovej scénář... kterej má strašně ale... zatim to vypadá spíš tak, že nám prostě chemie druhý a třetí lajny nefunguje a bude se to zase v průběhu sezóny mísit a lepit dle potřeby, až do doby, než se najde něco fungujícího nebo dokať nepřijde na řadu trade deadline....
co se týče tý kritiky OEL/Michálek, bral jsem to tak nějak celkově z těch prvních třech zápasů... Michálek nijak neoslnil ani první dva zápasy, naproti tomu OEL neměl oba zas tak špatný.... A jestli je s nim něco špatně? přijde mi mnohem víc sebevědomější (až trochu namistrovanější - zdá se mi, že dřív měl trochu pokornější přístup, ale to je kua jenom moje zdání... do kabiny nevidim a do jeho hlavy už vůbec ne...) ... no uvědomit si, že dobrej výkon se musí odmakat, ne jenom odjezdit by mu asi neškodilo....
jo ještě co se toho Smithe týká.. tak ten odraz od mantinelu byl sice smolnej, ale chytatelnej, a když se golman zasekne bruslí o tyčku a znemoční mu to přesun, a dostanem z toho góla, tak to taky na úrovni NHL nepůsobí zrovna ideálně (mě se to taky už stalo, ale já chytam rybník a neberu za to 5 mega ročně
)
bohužel resp. naštěstí jsem nekoukal, takže čert ví... na druhou stranu to myslim nebyl zrovna překvapivej výsledek... Proti týmu jako je St. Louis není možný mít jenom jednu (dvě společně se čtvrtou) funkční lajnu, na to je třeba mít funkční čtyři, a to zatim nemáme...
Celkově bych to ale neřešil... kvalitní tým narazil na manšaft, který svojí kvalitu zatim hledá, takže to nemohlo dopadnout jinak... až do konce měsíce nás čeká spousta jednodušších zápasů (máme vskutku velice jednoduchej rozpis), v těch se musíme snažit sehrávat, abysme vybudovali něco, co může konkurovat elitním týmům.. zatim play off team výkonostně rozhodně nejsme...
Důležitý pro další zápasy je najít správný složení druhý a třetí řady a současně by bylo ideální si udělat nějakej bodovej náskok (pohybovat se okolo 60procentní úspěšnosti, což by mělo být vzhledem k soupeřům v našich silách - 2x Florida, Carolina, Nashville, Tampa Bay a Minnesota), a pak uvidíme kde budeme
Celkově bych to ale neřešil... kvalitní tým narazil na manšaft, který svojí kvalitu zatim hledá, takže to nemohlo dopadnout jinak... až do konce měsíce nás čeká spousta jednodušších zápasů (máme vskutku velice jednoduchej rozpis), v těch se musíme snažit sehrávat, abysme vybudovali něco, co může konkurovat elitním týmům.. zatim play off team výkonostně rozhodně nejsme...
Důležitý pro další zápasy je najít správný složení druhý a třetí řady a současně by bylo ideální si udělat nějakej bodovej náskok (pohybovat se okolo 60procentní úspěšnosti, což by mělo být vzhledem k soupeřům v našich silách - 2x Florida, Carolina, Nashville, Tampa Bay a Minnesota), a pak uvidíme kde budeme
tak dneska ideme nejspíš do boje s tímto:Wanic píše:Důležitý pro další zápasy je najít správný složení druhý a třetí řady
Erat - Gagner - Korpikoski
Klinkhammer - Chipchura - Moss
- zranění Hanzala (day-to-day) nám dalo šanci vyzkoušet nový kombinace, tak uvidíme
- Chipchura sice centr třetí lajny, ale s žádným technikem k sobě, aby se to neminulo s účinkem
S Nashvillem celkem zasloužená dělba bodů, ani jeden tým v zápase nedominoval, bylo to ze strany na stranu, myslim, že jsme dobře odpověděli na debakl se St. Louis...
.... celkově to bylo z hlediska obrany velice dobře zvládnuté utkání
Třetí řada nezahrála vůbec špatně (postarali se o úvodní gól a měli několik slibných závarů), i když hodnotit po jednom zápase nemá smysl...
Koho bych ale vydzvyhl je Devan Dubnyk a Jim Playfair! Jestliže jsem byl dříve velkej hater prvně jmenovanýho, tak po prvních dvou zápasech musim smeknout, zachytal znamenitě. Zatím Smithe jasně převyšuje, dneska měl několik skutečně TOP zákroků a navíc v důležitých chvílích... Co se Playfaira týká, naše přesilovka pod jeho vedením fungují neskutečně, což potvrzujeme i po odchodu Ribeira a Vrbaty!! Takže ta skvostná úspěšnost skutečně je hlavně jeho přínosem, když jí dokážeme potvrzovat i po odchodu těhle dříve základních kamenů...
Jak už jsem psal ale dřív, not a big deal... máme teď poměrně lehkej rozpis, kde musíme hlavně bodovat, což se nám dneska povedlo, takže spokojenost.... herně to má furt do ideálu daleko, mno následující zápasy nejsou ty, které nás skutečně prověří. Musíme sbírat body a sehrávat se... 1/8 potřebných bodů doma (z celkově 12 možných)
btw. Ribeiro byl snad u všeho podstatnýho na druhý straně, u prvního inkasovanýho gólu Predátorů mizerně bránil
, pak nám to ale celkem vrátil, jeden gól sám dal, na druhej krásnou zadovkou nahrál
A všiml si toho i Tippett, dnešní obrana vypadala: OEL - Murphy, Yandle - Stone, Schlemko - Michálek; přičemž hlavně Schlemko měl hodně vydařenej zápasWanic píše:Michálek nijak neoslnil ani první dva zápasy
Třetí řada nezahrála vůbec špatně (postarali se o úvodní gól a měli několik slibných závarů), i když hodnotit po jednom zápase nemá smysl...
Koho bych ale vydzvyhl je Devan Dubnyk a Jim Playfair! Jestliže jsem byl dříve velkej hater prvně jmenovanýho, tak po prvních dvou zápasech musim smeknout, zachytal znamenitě. Zatím Smithe jasně převyšuje, dneska měl několik skutečně TOP zákroků a navíc v důležitých chvílích... Co se Playfaira týká, naše přesilovka pod jeho vedením fungují neskutečně, což potvrzujeme i po odchodu Ribeira a Vrbaty!! Takže ta skvostná úspěšnost skutečně je hlavně jeho přínosem, když jí dokážeme potvrzovat i po odchodu těhle dříve základních kamenů...
Jak už jsem psal ale dřív, not a big deal... máme teď poměrně lehkej rozpis, kde musíme hlavně bodovat, což se nám dneska povedlo, takže spokojenost.... herně to má furt do ideálu daleko, mno následující zápasy nejsou ty, které nás skutečně prověří. Musíme sbírat body a sehrávat se... 1/8 potřebných bodů doma (z celkově 12 možných)
btw. Ribeiro byl snad u všeho podstatnýho na druhý straně, u prvního inkasovanýho gólu Predátorů mizerně bránil
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé