Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ja nad tim rozmyšlam lebo v poli som dosť slabý na body.. ale neaká superstar by ma zbiedy nevytiahla asi a brankárske stats by som potom vkuse fasoval 0-4, Canucks majú zatial formu tak zbieram aj neaké G stats aj ked zrovna VAN brankárom to moc nešlo v poslednej dobe a spoliehali sa na produktivitu útoku..
Vyhra!!!
Keby som neposadil Talbota (pre istotu), mal by som 3 SO
To si zas chlapci zlati vybrali na pol sezony dopredu a znova budu pustat jeden gol za druhym. Najproduktovnejsim hracom kola sa stava......chvila napatia.....Tomas Jurco
Za bilanciu 1+2 si zasluzi minimalne, ze ho neposlem na FA listinu
Nooo – tak sa na to skusme pozriet…
Cepi si pri tomto trejde prilepsi o 4g, 2a, 6pts, +2, 5ppp, 0shp, 3gwg, 34sho, 23fw a strati 23hit a 40blk
V 8 stats mierne plus, v 2 minus
Cathy (kedze este aj dropuje klinkhammera) straca 7g, 2a, 9pts, +5, 5ppp, 0shp, 3gwg, 50sho, 23fw, 20hit a ziskava 38 blk
Plus v jednej jedinej stat, minus v 9 stats
Zeby svandistka Cathy uz naozaj hadzala na sezonu bobek? Alebo ako chcete obhajit taky one-sided trejd ? ze tych cca 6 blokov navyse na tyzden co Cathy ziska jej zachrania sezonu alebo … ?
Pri tom nasom trejde s hillerom sa aspon posilnovala v XY hracskych stats na ukor straty v brankarskych, ale co Katarina sleduje tymto trejdom teda vazne nechapem… (btw vsetko najlepsie k meninam
)
Aby bolo jasne – ja proti trejdu neprotestujem, nech si kludne prejde, nemienim nikoho zachranovat pred vlastnymi (podla mna zlymi) rozhodnutiami…
ale nech sa to tak potom berie pri vsetkych trejdoch kde nie je podozrenie na umyselny podvod
Cepi si pri tomto trejde prilepsi o 4g, 2a, 6pts, +2, 5ppp, 0shp, 3gwg, 34sho, 23fw a strati 23hit a 40blk
V 8 stats mierne plus, v 2 minus
Cathy (kedze este aj dropuje klinkhammera) straca 7g, 2a, 9pts, +5, 5ppp, 0shp, 3gwg, 50sho, 23fw, 20hit a ziskava 38 blk
Plus v jednej jedinej stat, minus v 9 stats
Zeby svandistka Cathy uz naozaj hadzala na sezonu bobek? Alebo ako chcete obhajit taky one-sided trejd ? ze tych cca 6 blokov navyse na tyzden co Cathy ziska jej zachrania sezonu alebo … ?
Pri tom nasom trejde s hillerom sa aspon posilnovala v XY hracskych stats na ukor straty v brankarskych, ale co Katarina sleduje tymto trejdom teda vazne nechapem… (btw vsetko najlepsie k meninam
Aby bolo jasne – ja proti trejdu neprotestujem, nech si kludne prejde, nemienim nikoho zachranovat pred vlastnymi (podla mna zlymi) rozhodnutiami…
v podstate sa s nejakou reakciou dalo pocitat
nesnazim sa tu o ziadny oyeb, to po prve, uz pri trejde Svedberg atd.som sa v chate pytal, ci no problem, aj teraz v nasom admin topicu, odpoved od nemenovaneho bola nemal by byt problem, aj ked s dodatkom, ze pri 2+1 je aj tak jeden hrac este potrebny,ten dropnuty HSkar Klink...nestoji za slovo
toho Steena si chcel asi tiez
@ Joe S. « 23 Nov 2014, 23:54 » @ Cathy, čo chceš za Berglunda alebo Steena?
petrik tie tvoje prepocty
to podla coho
toho Klinkhammera ani neries, pomaly je castejsie hs, rovno by som ho dropoval, nieco take ako tvoj Jonessu
co sa tak pozriet na ine prepocty, dajme tomu posl. 11zapasov
Steen ak riesime A+B
0+2
1+0
1+0
0+0
0+0
0+0
0+0
0+3
0+0
1+0
0+0
0+0
....3+5
Sekera
0+0
0+1
0+1
0+0
0+0
0+0
0+1
0+0
0+0
0+1
0+1
...0+5
a Cathy som kontaktoval este v case pred jeho 0+2
pytas sa na pointu trejdu? tak urcite Cathy nestrati tolko, ako pri tvojom,,,ty tu vykrikujes, ze s Hillerom aj tak utiera usta, tento tyzden ano, no co dalsi? bez neho by to bolo nonstop 0:4,0:5....s nim to nonstop nehrozi a ty si od nej este riesil Berglunda+Cogliana
Cathy ma slusnych zadakov, bodovo, ma ich ale "len" 6, chybaju jej D na hity a bloky a kedze ja ich mam viac ako dost, poriesili sme to takto; spomenula, ze Steenovi to tak nepada ako minulu sezonu, naopak sa zamiera na hity ci bloky
Sekera straca svoj bodovy potencial, ale stale je to klucovy zadak Canes, riesi solidne bloky,sogy, Steen na hitoch a blokoch nulovy (ani to fw neriesit,po odchode Vermetta tuto stats ignorujem) a oznacenie Sekera za Steena? Miller je co neviditelny?....jeho 3 zapas od zranenia, rovnako ako u Sekeru prva obranna lajna, 20 minutove porcie a za 3 zapasy zriesil 5striel, 2bloky a 11hitov (co dal Steen za 21zapasov)....ale ten kto nesleduje Bruins nema sajn
len taka vsuvka, Millera by som nemal dôvod pustat, no kedze po prichode Erikssona by som riesil 4 macov, co je dost, volba padla prave nanho a Cathy ako fanusicka Bruins nenamietala
ja sa tu nebudem prekarat a obhajovat neobhajitelne ako to bolo v pripade petrika, len som sa snazil ozrejmit pointu trejdu, ak bude veelky problem, vyladime a vybavene bude tak ci tak:)
btw,ja ak hodim nejaky protest (raz za uhorsky rok), snazim sa ho aj obhajit, podobne ako predtym aj teraz,ten kto sa rozhodne tiez protestovat,by sa mal tiez vyjadrit, nemusi pisat epos,2-3vety, netusim ani, ci novacikovia sem vôbec chodia.....nemyslim ff_ho
a malo by sa potom dohodnut,ci pôjdeme cestou clenov komisie ako doteraz, alebo v ramci vsetkych GM´s, ale to sme riesili este pred nejakym tyzdnom (bez vysledku:D
nesnazim sa tu o ziadny oyeb, to po prve, uz pri trejde Svedberg atd.som sa v chate pytal, ci no problem, aj teraz v nasom admin topicu, odpoved od nemenovaneho bola nemal by byt problem, aj ked s dodatkom, ze pri 2+1 je aj tak jeden hrac este potrebny,ten dropnuty HSkar Klink...nestoji za slovo
nezabudol si este nahodou na Millera?Joe S. píše:Steen za Sekeru?ďalší z rady pochybnejších trejdov?
toho Steena si chcel asi tiez
petrik tie tvoje prepocty
toho Klinkhammera ani neries, pomaly je castejsie hs, rovno by som ho dropoval, nieco take ako tvoj Jonessu
co sa tak pozriet na ine prepocty, dajme tomu posl. 11zapasov
Steen ak riesime A+B
0+2
1+0
1+0
0+0
0+0
0+0
0+0
0+3
0+0
1+0
0+0
0+0
....3+5
Sekera
0+0
0+1
0+1
0+0
0+0
0+0
0+1
0+0
0+0
0+1
0+1
...0+5
a Cathy som kontaktoval este v case pred jeho 0+2
pytas sa na pointu trejdu? tak urcite Cathy nestrati tolko, ako pri tvojom,,,ty tu vykrikujes, ze s Hillerom aj tak utiera usta, tento tyzden ano, no co dalsi? bez neho by to bolo nonstop 0:4,0:5....s nim to nonstop nehrozi a ty si od nej este riesil Berglunda+Cogliana
Cathy ma slusnych zadakov, bodovo, ma ich ale "len" 6, chybaju jej D na hity a bloky a kedze ja ich mam viac ako dost, poriesili sme to takto; spomenula, ze Steenovi to tak nepada ako minulu sezonu, naopak sa zamiera na hity ci bloky
Sekera straca svoj bodovy potencial, ale stale je to klucovy zadak Canes, riesi solidne bloky,sogy, Steen na hitoch a blokoch nulovy (ani to fw neriesit,po odchode Vermetta tuto stats ignorujem) a oznacenie Sekera za Steena? Miller je co neviditelny?....jeho 3 zapas od zranenia, rovnako ako u Sekeru prva obranna lajna, 20 minutove porcie a za 3 zapasy zriesil 5striel, 2bloky a 11hitov (co dal Steen za 21zapasov)....ale ten kto nesleduje Bruins nema sajn
len taka vsuvka, Millera by som nemal dôvod pustat, no kedze po prichode Erikssona by som riesil 4 macov, co je dost, volba padla prave nanho a Cathy ako fanusicka Bruins nenamietala
ja sa tu nebudem prekarat a obhajovat neobhajitelne ako to bolo v pripade petrika, len som sa snazil ozrejmit pointu trejdu, ak bude veelky problem, vyladime a vybavene bude tak ci tak:)
btw,ja ak hodim nejaky protest (raz za uhorsky rok), snazim sa ho aj obhajit, podobne ako predtym aj teraz,ten kto sa rozhodne tiez protestovat,by sa mal tiez vyjadrit, nemusi pisat epos,2-3vety, netusim ani, ci novacikovia sem vôbec chodia.....nemyslim ff_ho
a malo by sa potom dohodnut,ci pôjdeme cestou clenov komisie ako doteraz, alebo v ramci vsetkych GM´s, ale to sme riesili este pred nejakym tyzdnom (bez vysledku:D
Sorry ale miller je macka vo vreci… pises ze hra prvu obrannu lajnu a 20 minut za zapas… pri momentalnom lazarete bruins by im prvu obranu hral hadaj aj hunwick
Kde bude miller hrat o 1-2-3 tyzdne ked sa zraneni hraci povracaju do zostavy? Pochybujem ze stale 1st pair…
A podobni obrancovia sa daju stiahnut aj z FA – namatkovo napr. Hainsey ma za posledne 3 zapasy priemerny IC cca 22,5 min, a zapisal 4SOG, 4HIT, 6BLK… to IMO nie je AZ taky rozdiel oproti tomu tvojmu millerovi
Ako vravim – ja sa oficialne protestovat nechystam, ale z katarininho pohladu mi tento trejd dava mensi zmysel ako ten s hillerom, sorry
ak vam tam vadilo ze ho predava pod cenu tak teraz podla mna pod cenu predava steena
A podobni obrancovia sa daju stiahnut aj z FA – namatkovo napr. Hainsey ma za posledne 3 zapasy priemerny IC cca 22,5 min, a zapisal 4SOG, 4HIT, 6BLK… to IMO nie je AZ taky rozdiel oproti tomu tvojmu millerovi
Ako vravim – ja sa oficialne protestovat nechystam, ale z katarininho pohladu mi tento trejd dava mensi zmysel ako ten s hillerom, sorry
s tym Hillerom a spol. sa ocividne nezhodneme:) preco si chcel Hillera asi dobre vies a preco si chcel obetovat vtedy suckujuceho McK asi tiez...to ze teraz pookrial ok (aj tak si myslim,ze to bol vykrik do tmy
ale v kombinacii s Berglundom a Coglianom to bol proste fail
bez stabilnej G1tky je yahoo hrac proste odpisany, to by musel mat v poli aj vzadu pomaly vesmirnu kvalitu, aby mohol vôbec rozmyslat o PO
o ten Hainsey
4sog,4hit,6blok, Millerovych 11hitov za 3 zapasy staci...lesoval som, kedy sa po vaznejsom zraneni vrati do zostavy a hned som po nom siahol, vedel som, ze je to masina na hity a spolahlivy zadak; kde bude jeho miesto ked sa o ""par"" tyzdnov vrati Z a McQ, no v 1 lajne to logicky nebude, ale jeho post bude stabilny; inak ja to u Zdena co sa tyka jeho konzervativnej liecby ruzovo nevidim a asi nie nahodou mal Miller proti Pens vôbec najvyssi it spomedzi vsetkych hracov Bruins
je logicke, ze kto ide po trejde, chce na nom ziskat, tak skusa, pokusa, spomenul som si na Antyho,ze on hodi vysoku ponuku a uz sa mu nikto neozve:D preto to ja radsej riesim cez pm; kedze som sa rozhodol ist na 2G a bez Stamkosa a celkovo FW, chcem to ako tak doplnit vpredu v inych stats a kedze mam vzadu solidny kvalitativny aj kvantitativny pretlak, pokusam sa; Cathy dala echo, ktori jej hraci su nedotknutelni, tak som sa informoval a slovo dalo slovo; ja si polepsim vpredu, ona vzadu, konkretne v akych stats to ukaze cas
nebyt poslednych 2 zapasov Steena, v ktorych chytil 3 body (z tych posl.11Z ktore zobrazuje to yahoo "okienko") je na tom bodovo rovnako ako Sekera...ktory bodovy potencial v sebe urcite ma, vid.minula sezona (a toho Sekeru odo mna minulu sezonu petrik dost chcel:D
ked som trejdoval Stamkosa, tiez sa objavil protest(y), ze malo zan, ale neriesil som to, na trejd som kyvol, ak v konecnom uctovani nevide, moja smola tak asi tak v ramci tych trejdov
trejdovat môze predsa kazdy, kto po nejakom hracovi tuzi, staci sa nejakemu GM ozvat a môze byt sikovnejsi, nemusi necinne sediet na yahoo zadku a potom len protestovat:)
bez stabilnej G1tky je yahoo hrac proste odpisany, to by musel mat v poli aj vzadu pomaly vesmirnu kvalitu, aby mohol vôbec rozmyslat o PO
o ten Hainsey
je logicke, ze kto ide po trejde, chce na nom ziskat, tak skusa, pokusa, spomenul som si na Antyho,ze on hodi vysoku ponuku a uz sa mu nikto neozve:D preto to ja radsej riesim cez pm; kedze som sa rozhodol ist na 2G a bez Stamkosa a celkovo FW, chcem to ako tak doplnit vpredu v inych stats a kedze mam vzadu solidny kvalitativny aj kvantitativny pretlak, pokusam sa; Cathy dala echo, ktori jej hraci su nedotknutelni, tak som sa informoval a slovo dalo slovo; ja si polepsim vpredu, ona vzadu, konkretne v akych stats to ukaze cas
nebyt poslednych 2 zapasov Steena, v ktorych chytil 3 body (z tych posl.11Z ktore zobrazuje to yahoo "okienko") je na tom bodovo rovnako ako Sekera...ktory bodovy potencial v sebe urcite ma, vid.minula sezona (a toho Sekeru odo mna minulu sezonu petrik dost chcel:D
ked som trejdoval Stamkosa, tiez sa objavil protest(y), ze malo zan, ale neriesil som to, na trejd som kyvol, ak v konecnom uctovani nevide, moja smola tak asi tak v ramci tych trejdov
trejdovat môze predsa kazdy, kto po nejakom hracovi tuzi, staci sa nejakemu GM ozvat a môze byt sikovnejsi, nemusi necinne sediet na yahoo zadku a potom len protestovat:)
Videli ste statistiky Steena za tuto sezonu? Je to nic oproti tej minulej, navyse mna tazi fakt ze potrebujem dvoch obranco, nakolko ich mam len sest a preto sem s Cepim po debate dospeli ku konecnemu verdiktu v podobe vymeny Steena za dvoch obrancov...okrem toho potrebujem poriesit hity a bloky, co sa mi podari prave touto vymenou. Vykony Millera poznam, a preto sme sa s cepim korektne dohodli, Sekera je dobry hracik, a mozno vo vzduchu je aj jeho vymena a zas sa dostane na bodovu drauh ako minuly rok.
problem je, ze opat si z toho mohla mat o nieco viac, ako len Sekeru, ktory je polovicny oproti vlanajsku a Millera, ktoremu podobnych mozes stiahnut kazdy tyzden z FA, podla toho, ktory je prave red-hot.Cathy píše:okrem toho potrebujem poriesit hity a bloky, co sa mi podari prave touto vymenou.
priklanam sa k petrikovi, sry cepi
ale v principe mi nebude vadit, ak trejd prejde. Zas az taka katastrofa to nie je a Sekera sa mozno uchyti. Pokym to nie su vylozene oyeby, alebo ako vtedy ked counter vypredaval tim tesne pred PO, tak nech GMs za svoju nesikovnost platia
nakoľko ja osobne by som ti ponúkol za steena viac ako je nejaký sekera + čučka z tribúny bruins, si myslím, že takáta výmena je o*eb nech sa na to pozrem z akéhokoľvek uhla pohľadu a po neviem koľkých punčoch. Steen je 30+ gólový hráč tímu s najvyššími ambíciami a ty ho pustíš za beka suckujúceho tímu? toto je do neba volajúca pi*ovina, akože sorry
Miller
, konečne ! , čepino asi znovu dostane v G stats
Aj hráči v poli mali raketový štart, včera mi skoro nikto nehral a dnes mám na konte už 11 bodov a 15 plusiek WTF
. Mám krídla 2 super útokov E.Kane - Šajflí - Wheeler , Landeskog - MacK - Iginla
a dnes mi dali dohromady 4+4
.
Aj hráči v poli mali raketový štart, včera mi skoro nikto nehral a dnes mám na konte už 11 bodov a 15 plusiek WTF
a dnes mi dali dohromady 4+4
JoeS. pozri,viem ze si toho Steena chcel ale tak ja som zareagoval asi skôr a ako to opisala Cathy nevidi v tom ziadny problem, ziadny oyeb, jednoducho povedane, ona potrebovala nieco dozadu ja nieco dopredu, ako si môzes precitat spokojnost na oboch stranach, that ´s all
a ako som uviedol hore, ten kto ponuka trejd, ide s cielom ziskat, nieco ponuknem, dotycny odmietne, skusa sa dalej, ale ak sa obaja GM ´s zhodnu asi vybavene, tak logicky nebudem ponuku navysovat, ak GM prikyvne; ako podotkol arek, pokym to nie su vylozene oyeby, alebo ako vtedy ked counter vypredaval tim tesne pred PO, tak nech GMs za svoju (pripadnu) nesikovnost platia
a ten suckujuci tim s čučkou z tribúny bruins:DD njn sme na rovnakej vlnovej dlzke ako Oilers,ci Sabres, mimo PO...a ta hitujuca cucka je momentalne najvytazenejsim hracom, neviem, odkial si zobral tribunu, kedze Miller bol dlhodobo out kvôli ramenu a v time sa ho uz nevedeli dockat; nechcem aby to vyznelo,ze ho vynasam do nebies, ale zas ked tu niekto napise, ze je to hrac z tribuny, ci nejaky tradicny FA tak musim zareagovat; opakujem, ten kto nesleduje dany tim sotva vie
Ohlund
uz ked som videl, ze VAN doma riesi ostrostrelcov z Devils, uprimne, pocital som aj s roletou, to, ze moji superi casto stahuju rolety proti mojim G je uz druha vec, akoby som toho nemal malo
a tenMiller zacne lapac akurat v tomto tyzdni
takuto G sezonu uz sotva zazijem
este aj v posledny hraci den, nedelu, je tam jediny zapas, aj to VAN
napr. taky BOS kde mam 3jicu hracovv riesi v celom tyzdni jediny zapas...
ten kto pustil Landeskoga ci nebude lutovat, ja som hned tvrdil, ze sa Ohlund posilnil, len ze akurat sa WPG+COL resp jeho yahoo hraci tak nechutne presadia
takze opät to vidim na dotahovanie a snad nie moc krutu prehru na°rat!
a ako som uviedol hore, ten kto ponuka trejd, ide s cielom ziskat, nieco ponuknem, dotycny odmietne, skusa sa dalej, ale ak sa obaja GM ´s zhodnu asi vybavene, tak logicky nebudem ponuku navysovat, ak GM prikyvne; ako podotkol arek, pokym to nie su vylozene oyeby, alebo ako vtedy ked counter vypredaval tim tesne pred PO, tak nech GMs za svoju (pripadnu) nesikovnost platia
a ten suckujuci tim s čučkou z tribúny bruins:DD njn sme na rovnakej vlnovej dlzke ako Oilers,ci Sabres, mimo PO...a ta hitujuca cucka je momentalne najvytazenejsim hracom, neviem, odkial si zobral tribunu, kedze Miller bol dlhodobo out kvôli ramenu a v time sa ho uz nevedeli dockat; nechcem aby to vyznelo,ze ho vynasam do nebies, ale zas ked tu niekto napise, ze je to hrac z tribuny, ci nejaky tradicny FA tak musim zareagovat; opakujem, ten kto nesleduje dany tim sotva vie
Ohlund
este aj v posledny hraci den, nedelu, je tam jediny zapas, aj to VAN
ten kto pustil Landeskoga ci nebude lutovat, ja som hned tvrdil, ze sa Ohlund posilnil, len ze akurat sa WPG+COL resp jeho yahoo hraci tak nechutne presadia
takze opät to vidim na dotahovanie a snad nie moc krutu prehru na°rat!
LOLcepi píše: a ako som uviedol hore, ten kto ponuka trejd, ide s cielom ziskat, nieco ponuknem, dotycny odmietne, skusa sa dalej, ale ak sa obaja GM ´s zhodnu asi vybavene, tak logicky nebudem ponuku navysovat, ak GM prikyvne; ako podotkol arek, pokym to nie su vylozene oyeby, alebo ako vtedy ked counter vypredaval tim tesne pred PO, tak nech GMs za svoju (pripadnu) nesikovnost platia
A co si tak zrazu zmenil nazor? Lebo ja som uplne rovnako obhajoval ten trejd s hillerom – dal som ponuku, cathy suhlasila, tak logicky s nou asi bola spokojna a pouzijuc tvoju terminologiu – “zhodli sme sa”. A tiez mohla za svoju chybu zaplatit (alebo ja
Samozrejme potom ked ste si tu 3 dni tukali na celo ze co za trejd to acceptla tak sa zrazu zjavila a vyhlasila ze to nemyslela vazne a od zaciatku vedela ze to neprejde
Co tam vsetkym vadilo bolo ze za hillera mala odo mna ziadat viac – a presne to iste sa par ludom nezda aj teraz. Aj z toho steena mohla IMO vytazit viac ked uz ho chcela menit
ake lol asi zle pochopene
pokial viem, u teba sa Cathy vyjadrila v zmysle nejakeho svandovania a ako to skoncilo vsetci dobre vieme
co sa tyka nasho trejdu, vyjadrila sa jasne
ja som pustil Stamkosa, objavili sa protesty, mozno moja nesikovnost, ze som zan mal pytat viac, co uz, neriesil som to, suhlasil s ponukou, tak ako Cathy
ty petrik stale zabudas na to, ze za stabilnu G 1tku sa plati o nieco inak, ak uz, mohol si jej obratom poslat aspon nejaku G nahradu a stale sa tu ohanas len tym Hillerom, pricom ja som uz predtym poukazoval na cely balik to jest Berglund+Cogliano
pomaly tu zo Steena robite Crosbyho, mna mozno tiez nevytrhne z biedy, tak ako ma nevytrhol Stamkos, ju mozno nepotopi, ale trejd mal jasnu pointu, ja som mal kvalitu aj kvantitu vzadu, ona potrebovala vystuzit prave D, vybavene
to, ze niekto mohol ponuknut viac, paci sa, ved tu nie som jediny GM, ako sa vravi, kto zavaha,,,,som tam kde som, preto sa snazim robit zmeny, pokial nie je neskoro, ale podozrievat ma z nejakych oyebov prrrrrr
ak dotycny GM suhlasi s ponukou nemam dôvod cenu navysovat a pokial by do timu neprisiel Eriksson, Millera by som nemenil, mal by som akuratnu 3jicu medvedov v time, no boli by uz 4ja, co je moc, tak preto padla volba na Millera, no a kedze v hitoch patrim v ramci celej ligy do top, jeho odchod by mi az tak ublizit nemal (co som sa snazil vyvazit napr.Chimerom)
a howk
pokial viem, u teba sa Cathy vyjadrila v zmysle nejakeho svandovania a ako to skoncilo vsetci dobre vieme
co sa tyka nasho trejdu, vyjadrila sa jasne
ak sa dvaja GM´s dohodnu takouto zrozumitelnou formou co mam viac obhajovat ponukatCathy píše:Videli ste statistiky Steena za tuto sezonu? Je to nic oproti tej minulej, navyse mna tazi fakt ze potrebujem dvoch obrancov, nakolko ich mam len sest a preto sem s Cepim po debate dospeli ku konecnemu verdiktu v podobe vymeny Steena za dvoch obrancov...okrem toho potrebujem poriesit hity a bloky, co sa mi podari prave touto vymenou. Vykony Millera poznam, a preto sme sa s cepim korektne dohodli, Sekera je dobry hracik, a mozno vo vzduchu je aj jeho vymena a zas sa dostane na bodovu drahu ako minuly rok.
ja som pustil Stamkosa, objavili sa protesty, mozno moja nesikovnost, ze som zan mal pytat viac, co uz, neriesil som to, suhlasil s ponukou, tak ako Cathy
ty petrik stale zabudas na to, ze za stabilnu G 1tku sa plati o nieco inak, ak uz, mohol si jej obratom poslat aspon nejaku G nahradu a stale sa tu ohanas len tym Hillerom, pricom ja som uz predtym poukazoval na cely balik to jest Berglund+Cogliano
pomaly tu zo Steena robite Crosbyho, mna mozno tiez nevytrhne z biedy, tak ako ma nevytrhol Stamkos, ju mozno nepotopi, ale trejd mal jasnu pointu, ja som mal kvalitu aj kvantitu vzadu, ona potrebovala vystuzit prave D, vybavene
to, ze niekto mohol ponuknut viac, paci sa, ved tu nie som jediny GM, ako sa vravi, kto zavaha,,,,som tam kde som, preto sa snazim robit zmeny, pokial nie je neskoro, ale podozrievat ma z nejakych oyebov prrrrrr
ak dotycny GM suhlasi s ponukou nemam dôvod cenu navysovat a pokial by do timu neprisiel Eriksson, Millera by som nemenil, mal by som akuratnu 3jicu medvedov v time, no boli by uz 4ja, co je moc, tak preto padla volba na Millera, no a kedze v hitoch patrim v ramci celej ligy do top, jeho odchod by mi az tak ublizit nemal (co som sa snazil vyvazit napr.Chimerom)
a howk
Ja proti trejdu protestovať nebudem a vzhladom nato že trejdujem nonstop tak ani by som nemal
.
Len tiež nemám rád takéto nevyvážené trejdy 2 za 1 kde druhý tím musí niekoho dropnúť, to vyzerá skreslene že sa to oplatí, ale nakoniec tie hity o ktoré by si mala Cathy polepšiť dropne spolu s Kinkčučkum, preto tam ja radšej zakomponujem 3-4 či 6 hráčov
aby sa to neako vyvážilo a netrejdnem Getzlafa za 4 čučky ... zobral som pekne Stolla aby vyvážil jeho FW, dnes ich mal Jared 15
, Iginlu na body atd...
Len tiež nemám rád takéto nevyvážené trejdy 2 za 1 kde druhý tím musí niekoho dropnúť, to vyzerá skreslene že sa to oplatí, ale nakoniec tie hity o ktoré by si mala Cathy polepšiť dropne spolu s Kinkčučkum, preto tam ja radšej zakomponujem 3-4 či 6 hráčov
ale ten K akoby tam ani nebol, ved je viac na lavicke ako na lade, preto som povedal Cathy nech mi ho ani neposiela, lebo to iste by som spravil aj ja (inak verejny protest nie je ani jeden:)
Ohlund-ked som pozrel na tvoj trejd so Sellym, zostal som prekvapeny, co Selly obetoval...urcite si viac ziskal ako stratil a predpokladam, ze so Sellym dame coskoro spolocnu rundu na dne tabulky
(od buduceho tyzdna,ked uz budem mat konecne kompletny novy tim pokope to hadam uz pôjde)
Ohlund-ked som pozrel na tvoj trejd so Sellym, zostal som prekvapeny, co Selly obetoval...urcite si viac ziskal ako stratil a predpokladam, ze so Sellym dame coskoro spolocnu rundu na dne tabulky
Letos to vidim cepiku fakt hodne spatne, tak jsem s tim trejdem dost zariskoval a doufam ze Getzlaf bude hrat jak zvire a budu mit jeste stesti v rozpisu
Totalne jsem prodrbal sve dve prvni volby v draftu, Kopitar 5+5 a nejake to FW, Bobr se veze s celym porouchanym autobusem do pekla
Ale tak co je to jen hra, kdyz tak roztocim dalsi serii vymen
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé