Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Oilers jsou úplně mimo hlavně v jejich strategickém pojetí. Oni si snad myslí, že když shrábnout všechny OFENZIVNÍ supertalenty, tak vyhrají i s děravou obranou a brankářem. A za těch já nwm 5 let to pořád nechápou a motají se furt na stejným místě se slovy "letos to bude náš rok". Jenže každý rok to stejné, dovedou/draftují OFENZIVNÍHO hráče. Buch, každej by se hnal dopředu ale nikdo nehodlá dělat černou práci. To je dle mého hlavní problém, pracanti! Každej je má (někdo jich má plnou pr*el), jen Oilers mi přijdou že ne. Eberle, Hemský, Hall, Gagner, Nugent, Yakupov, Perron.. Žádný z nich nepatří do třetí brázdy. To je sice pěkná šířka kádru v případě zranění (kterých mají také dost), nicméně do třetí lajny nemají nikoho, kdo by ji zvládal. Kdysi jsem si myslel že Jones bude velmi schopný 3rd liner s 15-20 brankami, ale ani on ne. Potřebují trejd za kvalitního silového útočníka a trošku do sestavy procpat pár obejtavců, co do toho dají srdce a duši, nechají na ledě vše!.. Do té doby to bude rok co rok stejné.

A házet to na McT a Eakinse je lehké. Ale začít se musí jak přesně vystihl Petrik u McT, ON musí sebrat kule a dovést ty hráče, co Eakins tolik potřebuje. Já už jen usměvavě kroutím hlavou, jak za těch XXX let tam furt hnije Hemský, který hraje rok co rok větší kulové a na výměnu je zralej snad nejvíc ze všech (letos sem viděl 4 zápasy Oilers a ve všech byl marnej..).
máš recht, ale je to těžký, ty kluci jsou ještě mlaďáci, ale prostě věřím tomu, že až se pořádně vyhrajou a posílí se defenzíva, že to půjde :)
MacT zvažuje výmenu Hemskeho a Yakupova :arrow: :arrow2: Del Zotto, Krieder

Yakupov v NYR? ten sa tam posere už totálne :hroza:
Yakupov a Hemsky na vychode? Raj pre nich.
NY idealne miesto pre hemskeho moze tam chodit po baroch chlastat a fukat muku. Teraz vazne hemskeho by sa mali oilers zbavit za kazdu cenu to same gagner. Toto su hraci co nikdy nic nevyhraju a rozsiruju tu losing mentalitu. Rusa by som urcite netrejdoval este sa da na nom pracovat aj ked tie vyjadrenia ....
mitch píše:fukat muku
:rofl:

2:4 v Tampe. Prestrielali sme supera 40-26. Zial, super dokazal nase chyby potrestat a my jeho nie (faktor Stamkos, ktoremu sme prihrali na oba goly). Bishop zachytal vyborne a zufaly z neho musi byt najma Gordon, ktory mal 2 a pol min. pred koncom velku sancu na vyrovnanie.
Zajtra na lade tragickej Philadelphie musime brat oba body.

Samko Gagner ma za 4 zapasy 0+0, -6. :thumbsdown:

Omark sa po jednom odohranom zapase stahuje opat na farmu.
arek píše:Zajtra na lade tragickej Philadelphie musime brat oba body.
:nono: Zitra bude hostina! Puvodne jsem premyslel, ze bych si na ten zapas zaletel, takze ocekavam, ze me vypecou a zahrajou..
Od nejakyho sympatizanta Oileru mam sice hodne hodne daleko, nicmene parkrat jsem k jejich zapasum letos nejak zabloudil.. Musim rict jednu vec, a tedy ze narozdil od ostatnich trapicich se teamu s mizernyma vysledkama se na hru EDM vetsinou da divat, ale casto doplaceji na velkou efektivitu souperu (faktor Dubnyk zde ma podil) a na dementni chyby vzadu. Napr. na lede Tampy (ktera je IMO v tabulce tezce overrated, i kdyz PO team to ASI furt je) byli Oilers mnohem hokejovejsim teamem, ale houby z toho.

Co tim chci vlastne rict? V podstate nic, protoze ty chyby se zrejme budou opakovat i v dalsich zapasech a na playoffs to samozrejme nebude.. Ale oproti takovym Flyers/Sabres jsou Oilers o level vys a kdyz jim zapas sedne, tak muzou i ted porazit v podstate kohokoliv.
cetl jsem, ze Eberle by mohl byt k mani http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... --nhl.html" onclick="window.open(this.href);return false; kdyz pominu standardni zajemce. Co byste mohli chtit po nas? Brunner, Greene + nekdo/neco?
megaton píše:Brunner, Greene + nekdo/neco?
To pochybuju. Predpokladam ze zajem by byl o Schneidera, Henriqueho, dost mozna o Larssona a tim by to pomalu koncilo.. nekde na doplneni samozrejme muze byt neco jako Brunner, Fayne a pod.. ale stavelo by se to na vyse jmenovanych. Je nutno se odrazit od zakladu a tim Brunner podepsanej na posledni chvili pri vsi ucte neni..

Zdroje z EDM se stejne vyjadrily ve smyslu, ze Eberle nikam nejde :neviem:
jj, Eberle je viacmenej nevymenitelny. Navyse vravelo sa o stretnuti s PHI, nie NJD. Nie je to tak, ze my by sme ho ponukali, len Holmy ma zrejme eminentny zaujem. Pocitam ze k vymene by mohlo dojst jedine ak by Holmy ponukol extra zaujimavu vymenu pre nas. (co je mozne, ak kona v panike :-P )
Renaud Lavoie ‏@LavoieRenaud 3m
Ladislav Smid traded to Flames for Brossoit and Horak.
Ja tedy myslel, ze obranu chcete posilovat.. ne oslabovat :neviem:
Atlantik píše:
Renaud Lavoie ‏@LavoieRenaud 3m
Ladislav Smid traded to Flames for Brossoit and Horak.
Ja tedy myslel, ze obranu chcete posilovat.. ne oslabovat :neviem:
So Šmídom balí kufre aj Olivier Roy. Tu si niekto robí priestor na väčší trade... :hmm:
Captain Crunch píše: So Šmídom balí kufre aj Olivier Roy. Tu si niekto robí priestor na väčší trade... :hmm:
I kdyby ano, tak co je tohle za return za Smida? Wtf?! Asi nejlepsi defenzivni chlap v Edmontonu a jde pryc za 2 AHLery..
Atlantik píše:I kdyby ano, tak co je tohle za return za Smida? Wtf?! Asi nejlepsi defenzivni chlap v Edmontonu a jde pryc za 2 AHLery..
Ak im to za to v konečnom dôsledku bude stáť, tak prečo nie? Tým nechcem povedať, že by som na strane fanúšikov EDM nefrflal. Ale počkám si na konečný "výsledok". Žeby hral Fedun tak dobre alebo sa očakáva aj príchod beka?
Spise to vypada na sign Bryzgalova. To je pointa vseho, uz je tam.. :sok: :sok: OMG, Oilers..
Atlantik píše:Spise to vypada na sign Bryzgalova. To je pointa vseho, uz je tam.. OMG, Oilers..
Dreger mal teda pravdu. Yakupov asi potrebuje učiteľa o vesmíre. Ešte potvrdiť nejaký "skvelý" kontrakt a do rána tu neostane jediný zdravý fanúšik Oilers. Zápas na zajtrajšiu noc je jasný - Bryz vs. Flyers. :lol2:
LOL, ja zabudol oni fakt hrajú zajtra s Flyers :lol: tak to si kuknem
Atlantik tu panikári :waa: tak to idem trochu upokojiť.

Defenzíva EDM je blbá so Šmídom či bez neho. Šmíd dostal solídnu zmluvu no ročník nezačal ani tak ako v predošlých rokoch. Na šancu márne čaká Klefbom a Marinčin, veľmi dobre u Greyhounds vyzerá Nurse. Celkom slušne sa chytil Fedun a Schultz s Petrym nikam nepôjdu. EDM je beznádejne posledný a plus-mínus to tak aj zostane.

Čo získali? Realitu. Šmíd možno v posledných dvoch rokoch bol najstabilnejším obrancom Oilers, ale to o mnohom nevypovedá. Upside je limitovaný, zmluva tak akurát. V dobrom tíme by bol na hrane druhého páru. Horák sa nedostal do "slabej" zostavy CGY, lenže vlani mi prišiel v 4tej lajne trochu nevyužitý. Tento rok tomu Feaster zabránil a radšej ho nechal hrať za Heat. Z toho čo som počul by pokojne v NHL mohol zahrať v podobnej role akú plní už nejeden rok Frolík. Netvrdím, že bude, ale môže. A pokiaľ ide o brankársku výmenu, tá ide v prospech Oilers. Roya som príliš nesledoval, ale reálny potenciál tam údajne veľmi hľadať netreba. Je logické, že je to len vyrovnávanie protiváhy, veď CGY si mohlo dovoliť Brossoita pustiť. Stále majú Gilliesa a Ortia, čo je viac než majú 2/3 tímov v NHL. Ja osobne som veľký Brossoitov fanúšik, za Oil Kings som ho videl v mnohých zápasoch. Určite je ešte projektom a do NHL má vcelku ďaleko, ale potenciál dostať sa do nej a byť spoľahlivou oporou, prinajhoršom v pozícii dvojky tam jednoznačne vidím. Začína pro karéru, zatiaľ bol poslaný do ECHL kde sa hneď stal hráčom týždňa.

Podľa mňa je trejd (+ podpis Bryzgalova, ktorý už ich nemôže viac pochovať, len im pomôcť a aj sebe) výhodný pre oba kluby, keď sa na to človek pozrie detailne a zoširoka.

Flame away. :jn:

Každopádne toto pobavilo:
Mike Brophy ‏@HockeyBroph 38m
Best description of Flames-Oilers trade yet: It's like 2 Titanics tossing deck chairs at each other
:lol2:
Ty zvesti o trejdu s Flyers ale sili!
2 Letci pry by meli mirit do Edmontonu. Maji pry velky zajem o Simmondse. Dokonce se media nechaly nachytat fake-kontem z Twitteru o trejdu Hemsky & 2nd for Simmonds
Bryz ale zitra zrejme hrat jeste nebude.. Bylo by to logicky prilis brzo, bez treninku, bez niceho, to asi nepujde.

Ad Getzo) At se trejd (a ty prospekty) v budoucnu vyvine jak jen chce (jako ze se urcite jeste muze), tak tohle proste neni solidni aktualni protihodnota za OK beka jako je Smid, sorry.. Spise trochu impulzivni snaha o uvolneni prostoru pro Bryze(ktery to za tou obranou bude mit strasne tezke, jako ze by to mel tezke vsude..) a precenovani Feduna/Larsena/Belova po par zapasech, kde se popravde jeste nic neda zarucit..

Pokud to chceme brat z hlediska toho, ze EDM by playoffs neudelali se Smidem, tak at klesnou bez neho jeste niz a vyzerou lepsi draft.. tak to mozna pozitivum je, ale to uz jsme tu x-krat meli a co z toho...
Zas nerobme zo Šmída niečo extra. Možno to nie je 100% adekvátna protihodnota zaň v tomto momente, ale aby padali "omg, wtf" a podobne to tiež nie je. A ktovie, možno tentoraz už budú pri trejdoch (no možno aj ten Simmer) a na drafte rozumnejší (Ekblad).
Getzo5 píše:Zas nerobme zo Šmída niečo extra. Možno to nie je 100% adekvátna protihodnota zaň v tomto momente, ale aby padali "omg, wtf" a podobne to tiež nie je. A ktovie, možno tentoraz už budú pri trejdoch (no možno aj ten Simmer) a na drafte rozumnejší (Ekblad).
Smid samozrejme neni neco extra. Normalni, cca. prumerny bek do 2.paru.. Tady ale jde o jeho styl hry a o to ze Edmonton by potreboval vic spolehlivosti smerem dozadu a ne naopak.. Prave proto mi jeho trejd vubec nedaval logiku. Kdyz uz tak strasne chteli toho Bryze a cap space pro neho, tak opravdu bych cekal v prvni rade trejd defenzivne horiciho Hemaka..
Atlantik píše:
Getzo5 píše:trejd defenzivne horiciho Hemaka..
Vsechno bude :wink2:
Bryz to má podepsat na rok, ale oficiálně zatím nic nepodepsal.

Šmída jsem v létě strašně chtěl, přišel mi ideální do PK a vedle nějakého offense beka, a oni ho pak získají Calgary za 2 AHLery. :mad: Toho jsme mohli chtít s tím Eberlem(?) a mohli z toho udělat větší trade. :neviem:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA