Oilers jsou úplně mimo hlavně v jejich strategickém pojetí. Oni si snad myslí, že když shrábnout všechny OFENZIVNÍ supertalenty, tak vyhrají i s děravou obranou a brankářem. A za těch já nwm 5 let to pořád nechápou a motají se furt na stejným místě se slovy "letos to bude náš rok". Jenže každý rok to stejné, dovedou/draftují OFENZIVNÍHO hráče. Buch, každej by se hnal dopředu ale nikdo nehodlá dělat černou práci. To je dle mého hlavní problém, pracanti! Každej je má (někdo jich má plnou pr*el), jen Oilers mi přijdou že ne. Eberle, Hemský, Hall, Gagner, Nugent, Yakupov, Perron.. Žádný z nich nepatří do třetí brázdy. To je sice pěkná šířka kádru v případě zranění (kterých mají také dost), nicméně do třetí lajny nemají nikoho, kdo by ji zvládal. Kdysi jsem si myslel že Jones bude velmi schopný 3rd liner s 15-20 brankami, ale ani on ne. Potřebují trejd za kvalitního silového útočníka a trošku do sestavy procpat pár obejtavců, co do toho dají srdce a duši, nechají na ledě vše!.. Do té doby to bude rok co rok stejné.
A házet to na McT a Eakinse je lehké. Ale začít se musí jak přesně vystihl Petrik u McT, ON musí sebrat kule a dovést ty hráče, co Eakins tolik potřebuje. Já už jen usměvavě kroutím hlavou, jak za těch XXX let tam furt hnije Hemský, který hraje rok co rok větší kulové a na výměnu je zralej snad nejvíc ze všech (letos sem viděl 4 zápasy Oilers a ve všech byl marnej..).
A házet to na McT a Eakinse je lehké. Ale začít se musí jak přesně vystihl Petrik u McT, ON musí sebrat kule a dovést ty hráče, co Eakins tolik potřebuje. Já už jen usměvavě kroutím hlavou, jak za těch XXX let tam furt hnije Hemský, který hraje rok co rok větší kulové a na výměnu je zralej snad nejvíc ze všech (letos sem viděl 4 zápasy Oilers a ve všech byl marnej..).