Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Linden16 píše:KONEČNE !! A som rád, že to schytali práve Ducks, ktorí nám naložili v prvom zápase :clap:
Zasloužili si to! Ted´ se jen nerozklepat ze Sharks, kteří jsou zatraceně rozjetí :-O Snad to Cory zavře :stop:

Pekne Hansen, pekne. :ref: :bac:
Tak mám trochu zamotanou hlavu :-/ Mám radost, že Loui bojuje, ale z Coryho si trhám vlasy :scare: Jinak Kassian :klobuk:
Obrázek

Horší než ten Islanders nebude už žiadny, ale čo dres, to údes, to je pravidlo 3rd jerseys dnešnej NHL. :hroza:

EDIT: tak tu je základ... aby som bol aspoň fér, okopčili ho autenticky no.

Obrázek
:nono:

Obrázek
Len preto, že vyzerá lepšie ako vaše skutočné dresy by som to tu nevyťahoval... :sarcasm:
uhol pohľadu :wink2:

-bohužiaľ čo je na nich fakt zlé, je len to že sú to dressy ako cez kopirák od Toronta...
Leo píše:
Linden16 píše:Já myslím, že Luo ostane ešte túto sezónu. Za prvé, sezóna je príliš krátka a Cory ešte nie je hotová jednička tímu, ktorý dvakrát po sebe získal Presiddent Trophy! Coryho mám velmi rád a stane sa hviezdou tímu, len otázka je, či už túto sezónu.. Čo ak mu nepojde alebo sa nedajbože zraní? Nemáme inú kvalitnú dvojku a túto minisezónu a samozrejme PO nemožeme ísť bez dvojky! No a za druhé, žiaden tím nechce ponúknuť adekvátnu náhradu, a to je hlavný dovod prečo ostane a to bude len dobre. ˇAno Luo má výkyvy, no ešte može Corymu niečo odovzdať. Kiež by Luovi vyšla sezónka, tým by stúpol trošku aj na trhu s hráčmi a nejaký tím za neho bude ochotný vysoliť adekvátnu náhradu.. Želal by som si nejakého snipera, vždy sme ho mali (Bure, Naslund,D.Sedin). A Cory by dostal ešte túto minisezónu k dobru, aby bol ready na pozíciu jednotky v bráne. Koniec koncov brankárske duo v bráne máme jedno z najlepších, tak prečo ho nasilu rozbíjať, pokial nikto toho Roberta ozaj nechce! Verím, že stále má čo ukázať :bee:.
A když Lou vyhoří? Jeho cena klesne na minimum a nikdo ho nebude chtít. V lepším případě za něj dostaneme pytel brambor. A vedení ho nebude chtít vyplatit. Měl by se vyměnit dokud je čas a dokud má ještě nějakou slušnou hodnotu. Základní části nemá špatné, ale ty PO :slap: Je čas Coryho. Sice ve Švýcarsku nijak neoslnil, ale je rozchytanej. Navíc strop asi nějakou dobu neporoste a bude se šetřit každý penny. Nemít Louiho smlouvu bude velká úleva. Mám ho rád, ale je čas jít o dům dál.
Leo,čo hovoríš teraz? Dúfam,že Luo je definitívne spať a jeho cena len porastie, tak ako opatovná obluba u Canucks fans, nedávno ho zatracovali a keď som pozeral teraz highligty proti CHI, taqk celý štadión tam bučal Luuuuuu :yes:.
Linden16 píše:Leo,čo hovoríš teraz? Dúfam,že Luo je definitívne spať a jeho cena len porastie, tak ako opatovná obluba u Canucks fans, nedávno ho zatracovali a keď som pozeral teraz highligty proti CHI, taqk celý štadión tam bučal Luuuuuu :yes:.
Jsem hodně hodně rád, že se mu daří, ale až PO ukáže jestli je zpět :yes: Lou na žačátku sezony neměl prakticky co ztratit mohl jen překvapit a to udělal. Nešla na něj žádná tíha zodpovědnosti a nebyl pod tlakem proto se mu tak daří. To Cory to nezvládl :neviem: Uvidíme za 10 zápásů.

Obrázek Prozatím :thumbsup:
Getzo5 píše:Obrázek

Horší než ten Islanders nebude už žiadny, ale čo dres, to údes, to je pravidlo 3rd jerseys dnešnej NHL. :hroza:

EDIT: tak tu je základ... aby som bol aspoň fér, okopčili ho autenticky no.

Obrázek
Ty dresy (hlavně barvy) jsou tak ohavný až jsou krásný. Líbí se mi ta jednoduchost. Dlouho jsem čekal na to kdy je navlékneme. Dřív bych s tebou souhlasil, ale nějak jsem si je zamiloval když je měli Giants :arrow: Obrázek

Jsou určitě horší dresy, ale tady jde hlavně o historii ne o to jak budeš vypadat :yes: Jsem jednoznačně pro a taky doufám, že brzo z našich dresů zmizí kosatka, a že se vrátíme ke staronovému logu :arrow:

HOME
Obrázek

AWAY
Obrázek

Třetí sadu představil dnes Getzo :)
Pozri... mne sa páči nostalgia a považujem to za :cool: vec, ale tie farby sú fakt hrozné a nehľadiac na fakt, že samotnú Canucks už menili farby 3x, je to ako dres z iného sveta. Plus to vyzerá ako Heritage Classic dres Calgary. A čo sa týka toho prirovnania - o to ide, podobný dres sa dá akceptovať v juniorskej lige (Giants navyše majú aspoň podobné farby) a takéto dresy sú typické vo vysokoškolskej NCAA, ale toto je NHL... Neviem, mne to proste nevonia.
Getzo5 píše:Pozri... mne sa páči nostalgia a považujem to za :cool: vec, ale tie farby sú fakt hrozné a nehľadiac na fakt, že samotnú Canucks už menili farby 3x, je to ako dres z iného sveta. Plus to vyzerá ako Heritage Classic dres Calgary. A čo sa týka toho prirovnania - o to ide, podobný dres sa dá akceptovať v juniorskej lige (Giants navyše majú aspoň podobné farby) a takéto dresy sú typické vo vysokoškolskej NCAA, ale toto je NHL... Neviem, mne to proste nevonia.
To je jen třetí sada ta se mění u většiny týmů často a nebudeme v tom hrát bůh ví kolik zápasů. Chtějí jen přípomenout úspěch Millionaires.
To jsem tu jedinej fanda Canucks? Vezeme se na vítězné vlně a tu mrtvo. Ráno nás čeká match s Calgary a já očekávám 5. výhru v řadě. Flames budou hrát bez Kippera a Backlunda což je pro nás dobrá zpráva, ale budeme si muset dávat pozor na Jirku celkem to válí :-) Naopak kdo se postaví v bráně Canucks je záhadou trenér Vigneault si tohle tajemství nechává na poslední chvíli :D Já bych dal šanci Corymu aby si mohl vylepšit statistiky. Nebýt jeho těžko říct jak by to proti Minnesotě dopadlo. Zápas sice skončil 4:1, ale nehráli jsme bůh ví co a Wild si ho prohráli sami. Jsem docela zvědavej jak budeme hrát až se vrátí Kes a David. Zatím je celkem dobře nahrazujeme :thumbsup:
5. výhra je na světě a mašina z Vancouveru se zase rozjíždí :) Do poloviny zápasu ale docela strach :-D Nebyli jsme schopni dostat puk do brány a Calgary vedlo brankou jejíž příčinou byla ztráta hokejky pana Edlera. Nakonec smůlu prolomil Burrows, který puk do brány doslova dotlačil (hokejkou samozřejmě) pod betonem Irvinga. Ten puk nestihl včas schovat pod lapačku. Pár sekund na to vstřelil v přesilovce svou premiérovou branku v NHL Schroeder, utkání později uzavíral na 5:1.

Zápas měl i jiné pozitiva než samotný výsledek nebo fakt, že je to 5. výhra v řadě. Je to první utkání kde jsem znovu nalezl souhru bratří Sedinů. Do tohoto utkání jakoby ztratili svůj pověstný radar a nebyli si schopni přihrát. Snad se už oklepali a vydrží jim to. Dále mě těší vyrovnanost útoků a to prosím chybí Kesler s Boothem, kteří už mimochodem trénují :-) A dalším pozitivem je Cory. Je zpět! :wave:

Příští utkání nás čekají Divoši doma a pokud se nestane něco neočekávaného jak by to asi mohlo dopadnout... :roll:
No pozeral som celý match, no čakal som trošku viac. Možno to bolo aj tými neschopnými Flames, ale naši nehrali nič extra, ale plameniaci boli fakt katastrofálny, skoro si trúfam povedať, že nulový. Sedinovci hrali dobre, ten kolotoč v pásme proste vedia, celý zápas točili, no podlamňa im tam Alex nesedí, aj keď dal gól a pri Bieksom výborne clonil. Myslím,že oni potrebujú snipra,napr.Heatlyho, čo len stojí na kruhoch a páli všetko z prvej. Nehráme moc do tela, na čo by sme mohli zas doplatiť v PO. Trochu viac som čakal od Edlera, na to, aký je chlap, tak moc nehitoval. Prvý gól bol jeho, namiesto toho, aby tam tuším Stemniaka nalepil za bránkou na manťák, tak tam šťuchal palicou, ktorú tam zlomil a tá mi aj chýbala pri gólovej strele. Strela perfektná,rozohrávka,prehlad, trošku slabší pohyb, no mám pocit,že aj ten o dosť zlepšil, no nevonia mu moc hitovanie. Je to typ Letanga, či Greena, akurát je velký slon a vyzerá divne to, keď šparká namiesto hitov. A nejvačšie sklamanie Bieksa. Ako on može hrávať presilovku :slap:. Tolko individuálych chýb by teda ostrilaný bek robiť nemal, bolo to jeho prehnanou suverenitou a hlavne ležérnosťou :yes:. Cory zachytal ozaj dobre,celkom sa snažili Janik,Kassian,Alex aj ten Schroeder. Ballard s prehladom, no Tanev s ním po boku,ešte potrebuje nejakú sezónku, mal tam čierne okamihy, ale za to korčuluje fantasticky,podľa mňa má velký potenciál :good:.
Na záver treba dodať, že keby dal Janik v prvej práznu kasu a Irving nechytil ďalšie tri góly, tak prvá mohla skončiť 4:1 a nie 0:1. Flames dali gól z ničoho, hudler,Červenka nulový, no bolo ich poznať na ľade ako jediných z Flames, ostatní ešte o level horšie. Ja skutočne nechápem, ako mohli vyhrať nedávno v Detroite 1:4 :sarcasm:.

Luu je proste klasa. :yes:
Dá se to vůbec ještě víc podělat? Dallas nastoupil s pěti zelenáčema a čtyři z nich nám dali branku :hroza: Dvě šly na Coryho triko. První byla chytatelná, ale kudysi se dostala do branky a u druhé si Cory nepohlídal v lapačce puk tak ho Eakin uklidil. Z 1:0 jsme to skvěle otočili během 10ti minut na 3:1 a stadion neuvěřitelně bouřil, protože Hank vyrovnal a následně překonal Naslundův rekord v počtu bodů v dresu Canucks..., ale pak? Katastrofa. Vlezlo nám to tak do hlavy, že jsme projeli vyhranej zápas s do té doby neškodným soupeřem. Ale asi to tak mělo být. Jedna prohra neublíží naopak a navíc nejsem moc zvyklej na delší série :-D Zítra ale vyžaduji reparát a ne tak odfláknutej výkon. V brance uvidíme Luiho a jsem moc zvědavej jak se mu povede, protože má teď oproti Corymu navrch a má nám zase co dokázat :frajer2:

Jinak co se týče novinek v týmu jsou tu dvě důležité zprávy. Jedna dobrá a druhá špatná. Ta špatná je, že pro Mannyho sezona skončila, protože zraněné oko ho zlobí a já mám trošku tucha, že z toho bude i konec kariéry... A tou dobrou zprávou je, že Kes nastoupil do utkání s Dallasem a nevedl si vůbec špatně ba naopak :thumbsup:

Takže zítra proti St.Louis a já doufám, že se skvělému publiku svým výkonem omluvíme za ten zpackanej dnešek :) WE ARE ALL CANUCKS!
Akurát som dopozeral záznam, no otras. Neuznaný regulárny gól Raymonda :sok: a hneď po tom inkasovaný prvý gól nás prekvapivo nakopol k dobrému výkonu. A ten skončil tromi bitkami v rade na konci druhej tretiny a trápny Dallas nás porazil :thumbsdown:. S takouto hrou nemusíme ani ísť hrať PO :bitka3:.

Bieksa :dudo:
Zápas proti Nashvillu trošku nuda a už během první třetiny jsem měl trošku tušení, že to skončí prodloužením nebo nájezdama. Naštěstí pro nás padla branka do Rinneho sítě ještě před koncem normální hrací doby :thumbsup: Proti Red Wings se asi nedá čekat stejnej scénář proto tipuju, že padne tak 5 branek a štve mě, že to neuvidím :-( Jinak Booth je nějakej plnej energie po 3 zápasech si připsal 12 hitů :sok:
8:3? To jako vážně? Když jsem ten výsledek uviděl málem jsem spolkl jazyk a propadal se hanbou. První třetina OK, ale nechat si dát 6 branek po sobě to ani nepotřebuje komentář. Lui dostal během 9ti předešlých utkání 13 branek a ted´ jich inkasoval 8 v jednom :sok: Zájímalo by mě v čem byla chyba ty puky končily v bráně strašně jednoduše a zárověň zajímavě. Netuší někdo co je zase s Boothem? :slap:
Leo píše:8:3? To jako vážně? Když jsem ten výsledek uviděl málem jsem spolkl jazyk a propadal se hanbou. První třetina OK, ale nechat si dát 6 branek po sobě to ani nepotřebuje komentář. Lui dostal během 9ti předešlých utkání 13 branek a ted´ jich inkasoval 8 v jednom :sok: Zájímalo by mě v čem byla chyba ty puky končily v bráně strašně jednoduše a zárověň zajímavě. Netuší někdo co je zase s Boothem? :slap:
Počas zápasu vraveli komentátori, že má chrípku, takže zhruba týždeň mimo.
Inak zápas ako som očakával, ofenzívny z oboch strán, hlavne prvá tretina skvelá aj zo strany Vancouveru. V druhej mal navrch Detroit, dostal nejaké presilovky, ale sudí pískali zase na nič na obe strany, Tootooa vylúčili za čistý hit, hit Kassiana bol tiež na hrane :neviem: V druhej tretine sa to všetko otočilo, tam Detroit rozhodol zápas. Na začiatku tretej tam bol menší tlak zo strany Canucks, v úvode tretej tretiny 7:0 na strely, no potom to Brunner spečatil a Andersson dvomi gólmi ešte prikrášlil. Inak naozaj zápas, kde Detroitu spadlo všetko. Lou nepôsobil najistejšie, nepredviedol žiadny zákrok navyše.
Kesler opět na marodce, Volpatti ve Washingtonu a jako náhrada Sestito. Zápas s Phoenixem jsem raději nekomentoval jen bych se víc vytočil :) Dnes sice výhra, ale i tak žádná sláva. Ikdyž se to bude zdát asi divný tak po tom debaklu v Detroitě vidím jako jedničku týmu pořád Luonga a věřím, že dál bude předvádět stejně skvělé výkony jako předním (byl to jen den blbec) a s odchodem Keslera na marodku to vidím na další sérku výher. Nvm čím to je, ale ten tým skvěle šlapal s Luongem v bráně a bez Keslera. Proč? :D

Jinak...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Těším se :jupi:
Hádam im helmy nenechajú modré... :sarcasm:

Ja sa budem opakovať, mne sa nepáčia... ALE... Cory si znova šplhol.

Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=1pyGSyfk ... ture=share" onclick="window.open(this.href);return false;

Snad to vidělo i vedení Canucks v čele s panem G :slap:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO