Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dawe4 píše:Tak to heleď vůbec netuším. Arniel je svůj a dobře víš, že když chce tak umí překvapit svými kroky (např. Derek).
Ale kdybych si osobně já měl zahrát na trenéra a byli všichni zdraví složil bych to asi takhle:

Filatov - Vermette - Nash
Umberger - Brassard - Voráček
Huselius - Pahlsson - Clark
Moreau - Dorsset - Boll

Pochybujem, že nechá Huseliusa v treťom útoku, Kristian bude buď v prvom, alebo druhom. Umby je zohratý s Vermettem, ale aj s Pahlssonom a Moreauom. Murraya taktiež zaradí. Huselius zase s Nashom, ale aj Filatovom. Brassard s Voráčkom sú dvojička. ibaže obaja sú skôr tvorcovia hry.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Tak to heleď vůbec netuším. Arniel je svůj a dobře víš, že když chce tak umí překvapit svými kroky (např. Derek).
Ale kdybych si osobně já měl zahrát na trenéra a byli všichni zdraví složil bych to asi takhle:

Moreau - Dorsset - Boll

Pochybujem, že nechá Huseliusa v treťom útoku, Kristian bude buď v prvom, alebo druhom. Umby je zohratý s Vermettem, ale aj s Pahlssonom a Moreauom. Murraya taktiež zaradí. Huselius zase s Nashom, ale aj Filatovom. Brassard s Voráčkom sú dvojička. ibaže obaja sú skôr tvorcovia hry.
Tak jak jsem psal. Zahrál jsem si na trenéra a tohle jsou mé lajny. Ne nějaké tipy.

No a teď se trochu podívejme na dnešní již desátý zápas sezóny. Proti nám se postaví mladé, ale velice silné laviny. :yes:
Jan Hejda a stále ani Kristian Huselius se dnes nepředstaví. Samozřejmě nepočítám dlouhodobě zraněné - Ethan Moreau nebo třeba Mike Commodore.
Chris Stewart má formu jako hrom a na něho se těším ze soupeřova tábora nejvíce. Jen doufejme, že kluci a Steve Mason ho dokáží trošku zabrzdit. On Stastny, Hejduk nebo Duchene nejsou o moc horší a tak naše defenziva a brankář se dnes budou jednoznačně ohánět o sto šest. Hlavně abychom se vyvarovali zbytečným faulům. To by se nám nemuselo vůbec vyplatit.
Rick Nash, Vermette, Voráček, ale třeba také i Brassard s Filatovem by se dnes měli probudit. Spoléhat se znovu na třetí lajnu v tomto utkání by nebylo dobré. Doopravdy bychom potřebovali pořádný bodový přísun prvních dvou lajn. Jinak to může dopadnout hodně zle.
No osobně moc nevím co od zápasu čekat. Colorado rozhodně nemá nejpevnější obranu. O tom také svědčí jejich úspěšnost v oslabení (74.4%). Nabízí se otázka jestli toho Jackets dokáží využit. Jejich přesilovky jsou prach bídné (9.8%). Naopak výhoda jednoho muže svědčí lavinám. Naše oslabení není nejslabší, ale ani nejsilnější stránka. Takže by se dnes klidně na svět mohla vyklubat nějaká ta přestřelka.
Jinak dnes být Arnielem tak určitě Dereka nedávám do druhé lajny. To samé se týká brankářů. Přednost bych dal Garonovi. Mám takového tušáka, že on by mohl znovu začarovat. Ale podle posledních zpráv to vypadá, že ani jedno z mých přání se nesplní.
Tak to by bylo asi vše. Povinně nařídit budíky na třetí hodinu ranní a nezapomenout, že se přesouvá čas. Na závěr sem hodím ještě můj tip: 4:5 pro modrokabátníky :wink: :frajer2:
Dawe4 píše:Povinně nařídit budíky na třetí hodinu ranní a nezapomenout, že se přesouvá čas.
http://www.myp2pforum.eu/threads/47391- ... -30th-2010 :!: :smile03:
Dawe4 píše:
mt-svk píše:

Moreau - Dorsset - Boll

Tak jak jsem psal. Zahrál jsem si na trenéra a tohle jsou mé lajny. Ne nějaké tipy.

No a teď se trochu podívejme na dnešní již desátý zápas sezóny. Proti nám se postaví mladé, ale velice silné laviny. :yes:
Jan Hejda a stále ani Kristian Huselius se dnes nepředstaví. Samozřejmě nepočítám dlouhodobě zraněné - Ethan Moreau nebo třeba Mike Commodore.
Chris Stewart má formu jako hrom a na něho se těším ze soupeřova tábora nejvíce. Jen doufejme, že kluci a Steve Mason ho dokáží trošku zabrzdit. On Stastny, Hejduk nebo Duchene nejsou o moc horší a tak naše defenziva a brankář se dnes budou jednoznačně ohánět o sto šest. Hlavně abychom se vyvarovali zbytečným faulům. To by se nám nemuselo vůbec vyplatit.
Rick Nash, Vermette, Voráček, ale třeba také i Brassard s Filatovem by se dnes měli probudit. Spoléhat se znovu na třetí lajnu v tomto utkání by nebylo dobré. Doopravdy bychom potřebovali pořádný bodový přísun prvních dvou lajn. Jinak to může dopadnout hodně zle.
No osobně moc nevím co od zápasu čekat. Colorado rozhodně nemá nejpevnější obranu. O tom také svědčí jejich úspěšnost v oslabení (74.4%). Nabízí se otázka jestli toho Jackets dokáží využit. Jejich přesilovky jsou prach bídné (9.8%). Naopak výhoda jednoho muže svědčí lavinám. Naše oslabení není nejslabší, ale ani nejsilnější stránka. Takže by se dnes klidně na svět mohla vyklubat nějaká ta přestřelka.
Jinak dnes být Arnielem tak určitě Dereka nedávám do druhé lajny. To samé se týká brankářů. Přednost bych dal Garonovi. Mám takového tušáka, že on by mohl znovu začarovat. Ale podle posledních zpráv to vypadá, že ani jedno z mých přání se nesplní.
Tak to by bylo asi vše. Povinně nařídit budíky na třetí hodinu ranní a nezapomenout, že se přesouvá čas. Na závěr sem hodím ještě můj tip: 4:5 pro modrokabátníky :wink: :frajer2:
Ku zápasu. Platí niečo podobné, ako pri Edmontone. Lavíny vedia dobre kombinovať, sú rýchli. Okrem toho majú lepšiu obranu. Takou slabšou stránkou je Peťo Budaj, ale aj ten máva skvelé zápasy.
Ak chce Arniel prebudiť zostavu, mal by ju poprehadzovať.
Lajny sú potvrdené, Dorsett bude hrať v druhom útoku. Čo k tomu dodať... , dokedy bude Filatov v štvrtom útoku :?: Dorsett hral tušku (ak mám hovoriť len o druhom útoku) a pritom si svoju pozíciu drží ako kliešť. Čo tým chce Arniel dokázať? Ako chce zvýšiť našu produktivitu? Ešte som zvedavá na ice-time.

EDIT: Huseliusovo zranenie sa ukázalo ako dosť nepríjemné:
High ankle sprains sometimes can be worse than breaks. Players can miss up to three months with them. Arniel is not sure about the severity of Huselius' injury in part because there is still lots of swelling in the ankle, he said.

Huselius is likely to miss anywhere from two to six weeks.
Dúfam, źe také to nebude.
Příšerná hra. :evil: Colorado nás přejelo a tečka.
Nemám náladu a ani zde nebudu psát mé dojmy. Myslím si, že tohle utkání jen a jen ukázalo kde je náš problém.
Elitní útočníci nám nehrají a góly nedávají. Obrana je dost pomalá. K tomu nevýrazný Mason. Jinak já to říkal. Kdyby od začátku nastoupil Garon mohlo by to vypadat jinak.
mt-svk: Viděla jsi? Co říkáš? Nechceš utkání shrnout? Jak moc dobré bylo. :? :)
Ako zrhnúť? Vyjadril si to presne.
Colorado nám ukázalo čo znamená, keď sa začne kombinovať a nie hrať systémom "streľ a korčuľuj", ako sme to predvádzali po väčśinu zápasu. Už s Edmontonom sme mali namále, Colorado to dokonalo. A ja som rada, aspoň boli ukázané chyby.
Klesla horel ako bengálsky oheň, čo ešte treba Howsonovi aby pochopil, že nám ho tu netreba? V AHL máme mladých,rýchlych, pohyblivých obrancov, čo tu Klesla ešte robí?
Viem, že o Filatovovi píšem príliš, ale nedá mi. Prečo hral MacKenzie viac ako on? A teraz nemám na mysli len oslabenia, ale hru v tretej tretine? Nikita vôbec nehral zle a mi potrebujeme, aby dostal viac priestoru a využil svoje prednosti. MacKenzie iba nahadzoval, vôbec nekombinoval, to by som dokázala aj ja. Dokedy bude Arniel pchať Dorsetta tam, kde nepatrí, Derek evidentne nestíhal kombináciám súpera. Prećo hral Boll viac s Vermettem ako on?
Je pekné, že Wilson bojoval, ale kazil PP, jeho hra nemá myšlienku, je to bojovník. Nemá tam čo robiť.
No myslím, že se shodneme na tom, že včerejší výkon byl doopravdy mizerný.
Bohužel je smutné, že naše hra rozhodně nemá nikterak vysoké parametry ani při vítězných duelech.
A když narazíme na soupeře, který rád bruslí a ještě k tomu má jeho hra nějaký určitý směr máme velké, ale velké potíže.
Zatím se ubezpečuji, že tým potřebuje čas pod novým koučem, ale pomaličku tomu sám nevěřím a bojím se doby, která tady panovala celých devět let.
Ale myslím, že na nějaká velká prohlášení a soudy je ještě čas. Po takovém listopadu už bychom, ale rozhodně mohli.

Jinak je za námi první měsíc soutěže. Z deseti utkání nemáme tak špatnou bilanci. Já osobně jsem s ní třeba velice spokojen.
Z předvedou hrou už tolik, ne. Ale o tom jsem se nejen já už zmiňoval.
Útok za deset zápasů vstřelil 24 gólů. Což dělá průměr 2,30 branek na utkání a tady je rozhodně velká nespokojenost. Ono slovíčko tristní se nabízí a to tak, že hodně.
Přesilovky ty jsou prach bídné ještě více. Bez nápadu a především bez pořádně vypracované šance. Ono ze čtyřiceti čtyř nabídnutých jsme při nerovnoměrném počtu vsítili jen pět branek. Sakra kde to jsme? No s úspěšností 11,4% jsme čtvrtý od konce v celé NHL. Hrůza.
Zatímco útok je velice, velice podprůměrný tak obrana s 29 inkasovanými brankami jen průměrná. Ono s průměrem 2,90 na zápas a když k tomu připočteme jaký problém nám dělá střílení branek tak se celkově divím, že jsme získali tolik bodů.
Oslabení s 83,3% úspěšností je na patnáctém místě celé NHL. Takže nic víc než průměr.
Pokud se podíváme na hráče tak osobně například já jsem spokojen s naším nejproduktivnějším mužem -
Clarkem - Na to, že minulou sezónu, ale i v přípravě byl na výměnu tak letos předvádí velice slušné výkony. Na oslabení je dobrý a svoji práci ve třetí popřípadě čtvrté lajně si plni na jedničku. Jinak už jenom proto, že je to náš nejvýše postavený hráč v bodování si zaslouží pochvalu. 159 místo mezi hráči je obrovský úspěch :)
Pochválit by se také měli a rozhodně vyčnívají nad všemi ostatními: Umberger, Methot, do zranění také Moreau a dále Holden, Pahlsson nebo třeba za bojovnost Filatov.
Naopak na úplném dně se válí Nash, Voráček, Vermette, Klesla (překvapivě má a to třeba vůbec nechápu +6).

Tak to jsem si udělal jen takové malé okénko do ne dlouho staré minulosti.
Listopad bude náročný. Už v úterý nás čeká mimořádně silný Montreal, ale to zdaleka silnými soupeři nekončí - Colorado, Blues, Kings, Sharks, Predátoři a 2x Detroit.
To jsem osobně velice zvědavý kolik bodů uděláme. Pokud bychom náhodou následujících 30 dní nezvládli mohl by se sen o druhém PO rozplynou celkem brzy.
Prečo má Klesla +6? Aj pre mňa je to záhada, to ale pri jeho hre dlho trvať nebude, rýchlo pôjdu dole.
K trénerovi. Arniela ľutujem, nič nenarobí z tímom, kde sú hráči z formy. Zostavou mení, akosi to nepomáha. Tu by trebalo výmenu, alebo ešte ráznejší zásah do zostavy. Skúsila by som povolať Blundena, vrátila by som MacKenzieho.
Nesúhlasím s priemernou defenzívnou. Máme 35 dovzdaných pukov, v čom sme najlepší v NHL. St. Louis, ktoré je pred nami, ich má 49, ćo zas tak malý rozdiel nie je. Získali sme 75 pukov, tu nám patrí 13. pozícia. V zblokovaných strelách sme na 11. mieste s 152. V SA/G sme na 16. mieste, PK na 15.
Myslím si, že by nám pomohol príchod rýchleho obrancu, či už výmenou, alebo príchodom zo Springfieldu. Šikol by sa niekto z trojice Moore, Goloubef, Savard.
Arnielov systém sa začína prejavovať, len si hráči musia zvyknúť.
Škoda Huseliovho zranenia.
Filatov sa vracia na PP a najmä do druhého útoku k Umbergerovi a Vermettemu. :good: Proti Canadiens v utorok by teoreticky mohol nastúpiť Commodore, čo ma moc neteší, keďźe by na to pravdepodobne doplatil zatiaľ skvele hrajúci Nick Holden. Ďalším možným navrátilcom je Jan Hejda. Huselius hrať v utorok nebude, je možné, že si nezahrá do konca týźdňa. Škoda toho, Kristian by ofenzíve pomohol.
Tak to jsou dobré zprávy. Doufejme, že Filatov se ukáže a třeba se naše druhá elitní formace chytí.
Hejdu bych v sestavě už viděl rád, ale Commodoreho ani tak moc, ne. Při jeho zranění se znovu jen ukázalo jaký je to pro nás zbytečný bek.
Jinak dnešní zápas určitě sledovat nebudu. Ráno vstávám v pět na praxi a tak to nepřipadá v úvahu.
A osobně nečekám nějaký bodový přísun. Montrealu začátek vyšel náramně. Většinu hráčů mají ve formě. Urvat alespoň bodíka bude nesmírně těžké. Ale třeba se kluci vyšvihnou k nějakému super výkonu a bude to hračka. No uvidíme. Jsem zvědavý jak to dopadne.
Podľa informácií by mali obranné dvojičky vyzerať následovne:

Hejda, Stralman
Ťjutin, Russell
Klesla, Methot

Holden by mal byť HS. Ak je to tak, úprimne povedané, nechápem tomu. Práve Nick je jeden z obrancov, ktorý nemá problém s rýchlymi útočníkmi súpera a práve on by mal sedieť, kým pomalý Klesla sa zo zostavy nepohne. Už sa "teśím" na návrat Commodoreho, najmä na výkony Commie-Klesla a manévre rýchlonohých útočníkov v našej tretine.
Tak Mason si nakoniec dal spraviť aj jednu..."nedetskú" :)
Obrázek
Ty joo. Pěkně nám to kluci včera uhráli. Jen škoda, že v tomto týdnu mám praxi a tak jsem zápas nemohl sledovat.
Celkově se získanými body jsem nadšen. Čekal jsem jich méně.
Jinak nějaké info jak hráli jednotlivý hráči? Není moc času. Škola, trénink a znovu všechno dokola.
Takže jsem měl jen čas si prohlídnout čísla ze zápasu. To vše. Tedy nějaký sumář bych i uvítal. Děkuji.
Dawe4 píše:Ty joo. Pěkně nám to kluci včera uhráli. Jen škoda, že v tomto týdnu mám praxi a tak jsem zápas nemohl sledovat.
Celkově se získanými body jsem nadšen. Čekal jsem jich méně.
Jinak nějaké info jak hráli jednotlivý hráči? Není moc času. Škola, trénink a znovu všechno dokola.
Takže jsem měl jen čas si prohlídnout čísla ze zápasu. To vše. Tedy nějaký sumář bych i uvítal. Děkuji.
Zápas som nesledovala, keďźe aj ja musím skoro vstávať, hold škola dítko volá a mamička musí vstávať skôr. :D
Nádhera. Další nula. Další vítězství. Probuzení našich mladých talentů. Garon je vynikající. Obrana šlape. A tak dále.
Sice ani tento zápas jsem neviděl, ale zítra si Minnesotu nenechám ujít. Těším se.
Ešte sa vrátim ku Kenovi Hitchockovi. Dôvod, prečo bol odvolaný tak neskoro bolo jeho priateľstvo s Johnom McConnellom. Po jeho smrti udrźiaval priateľské vzťahy s ostatnými členmi jeho rodiny. Howson ho mal v úmysle odvolať už v decembri.

Tu je celý rozhovor Ricka Gethina pre server Эпицентр.

http://www.sports.ru/tribuna/blogs/centre/93884.html (existuje http://translate.google.sk/#en|sk|)
Liga má jasně nastavené tempo :yes: a Colubmus dnes odehraje další zápas.
Po dvou úspěšných utkání proti východním týmům přivítáme na svém ledě soupeře ze západu - Minnesotu :wave: , která na tom rozhodně není špatně a její hra není zlá. Především defenziva je jejich silnou stránkou a tak dnes nečekejme nějaké brankové hody. Já osobně tipuji maximálně pět branek v zápase. :frajer2:
Mírnou výhodou by pro nás mohl znamenat fakt, že Wild včera odehrál zápas proti Calgary. Ke konci zápasu by to pro nás mohlo znamenat dost. No uvidíme, uvidíme.
Garon znovu mezi třemi tyčemi a tak pojďme si vsadit jak dlouho jeho neprůstřelnost potrvá. Má sázka? Od třetí nuly v řadě ho připraví Havlát a to pět minut před konečnou sirénou. :frajer2:
Další téma na které by se také dalo vsadit je Kuba Voráček a Derek Brassard. Budou znovu bodovat a dotáhnou tým k dalšímu vítězství? Já si myslím, že Kubovi první gól v sezóně pomůže hodně a dnes přidá další. Derek mu na něho přihraje a k tomu všemu si jeden v přesilové hře také vsítí. :frajer2: Naše mládí se nám totiž probudilo takže soupeři třeste se. :)
A poslední téma, které bych chtěl zmínit jsou diváci. Dle mého dnes to bude trochu vyšší návštěva a takových 13000 lidí :frajer2: by cestu na stadion najít mohli.
Match si nenechám rozhodně ujít a těším se na něho. Jen abych nepřinesl smůlu. :)

Go Jackets!!!! :wave: Go Jackets!!!! :wave:
Upozornenie: Aj vy máte nové wallpapers na oficiáloch :!: Ale to rozlíšenie... :hroza:
Áno, zadarilo sa Getzo. ;)

K zápasu. Dúfam, že sa Nikita preberie, proti Minnesote zaznamenal prvý hatrick, tak snáď padne minimálne prvý gól tejto sezóny, ak nie viac. :D Neskutočne by mu to pomohlo. Niečo podobné platí o Vermym. Tým dvom by to neskutočne pomohlo, som si istá, že by sa druhý útok rapídn e zdvihol. ;)

Súhlasím s Dawem že to pravdepodobne gólové hody nebudú, ale páčilo by sa mi, ak by som sa mýlila. Takých 5:0 by nebolo od veci. ;)

Výnimkou Havláta a Koiva nevyniká útok Minnesoty rýchlosťou a kombináciou, čo by mohlo vyhovovať našej obrane. :D
tak sleduj Wellmana, to je najrychlejsi hrac Wild asi :smile03:

hraci Wild by si mali spomenut pred zapasom na to, ako si po minulom zapase s Blue Jackets zatrenovali :D

inak, dnes som prvykrat v historii tipol v KTL proti Wild

:wave:
WildCelt píše:tak sleduj Wellmana, to je najrychlejsi hrac Wild asi :smile03:

hraci Wild by si mali spomenut pred zapasom na to, ako si po minulom zapase s Blue Jackets zatrenovali :D

inak, dnes som prvykrat v historii tipol v KTL proti Wild

Opakujem, rýchlosťou a kombináciou. Nielen rýchlosťou. :D

Hráči Jackets by si mohli spomenúť na Arnielov výbuch. :D A Nikita na 4 útok. :D
WildCelt píše: inak, dnes som prvykrat v historii tipol v KTL proti Wild
A dobre si urobil :D ,pre taketo situacie radsej zakazdym tipnem Wild,pretoze viem ze i umna by akurat vtedy vyhrali

No zapas bol celkom dobrý a to hlavne uvodna tretina sa mi najviac pacila kde bola bitka+nadherne goly na oboch stranach ked Cullen pekne nasiel Burnsa a ten sa uz pohral s Garonom,ale odpoved Columbusu prisla este po krajsej nahravke ked Brassard milimetrovou prihravkou nasiel Nasha a prenho to uz nebol problem vyrovnat
Inak v druhej tretine ste mali herne navrch a dlksiu dobu to vyzeralo ako keby hra len 1 tím,ale nastastie potej vyuzitej presilovke sa to uz opät vyrovnalo.V zaverecnej tretine sa nam podarilo trochu so stastim znovu dostat do vedenia a tentokrat sme uz vedenie udrzali.
Prvu vyhru zaznamenal za nas Theodore tak snad mu to prida este viac sebavedomia

Pekne sa vám Wild revanšovali po oktobrovej domacej prehre rovnakym vysledkom 2:3
No zápas to nebyl vůbec špatný. Více méně i vyrovnaný i když je pravda, že druhá třetina byla spíše v režii hostů. Mrzí mi, že jsme nedosáhli na dva body nebo alespoň na bodík. Určitě jsme na to měli, ale zároveň musím konstatovat, že třetí perioda byla z naší strany ustrašená, hráči měli nějakou poraženeckou náladu. Tam jsem od nich chtěl vidět trošku více úsilí.

Jinak první lajna se nám tedy jak to tak už vypadá doopravdy chytla a to je jen a jen dobře.
Bohužel ta druhá stále neklape. Osobně bych Filatova znovu sesunul dolů sestavou (Neříkám, že hraje špatně, ale Nikita se mi zdá, že se bojí být přímočarý) a do druhého řádku bych nasadil Wilsona, který prokazuje, že je větší střelec než náš mladý Rus. A mimochodem tento fakt nezmiňuji kvůli včerejší hře, ale je to viditelné posledních několik her.

Takže s Minnesotou jsme odehráli velice slušnou partii a celkově se mi ten výkon líbil (až na tu ztrátu úsilí ve třetí třetinu). Jen by to chtělo najít pohodu a formu ve druhé lajně. Poté až se i ta bude prosazovat gólově má tenhle tým velikou sílu.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO