Well playedcepi píše: (sledovany a cmajznuty z FA vpravy cassorrky Rev
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
The Rev píše:Well played...
Boyesa som mal v hladaciku uz pocas draftu, ved u bluesmanov nebol do poctu, on tu kvalitu ma, aj u vas zacal sympaticky, zranenie ho na isty cas pribrzdilo, odstavilo, je spät, zbiera PPP body a po boku Roya + Staforda ma slusny predpoklad zbierat mi bodiky
Popradcan píše: PS: Chcel by som hlavne Pana Holica upozrnit,nech si poriadne rozmysli,ako sa rozhodne ..moze to mat pre neho ,bolave nasledky
Toto je ovšem neakceptovatelné. Jenom proto, že jsem čestný, pravdomluvný a spravedlivý, mi je vyhrožováno fyzickou likvidací. A já se ptám: Vyvodí z toho komise nějaké důsledky?
Zatím dostávám solidně na prdel v buly, BS i hitech, takže jsem si z FA stáhnul Mayerse a Scuderiho, kteří by měli přispět ke zlepšení. Zbavil jsem se dvou papírových hráčů: Samuelssona (IR) a Whitneyho (DTD, nicméně letos skoro vůbec nenastupuje a navíc je kompletně useless...)
Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal 
Popradcam se teďka kajovi a spol. kloní, děkuje moc a já bych vás nejradši vykopnul
Kopitar neschopný, Dallas jde dolů vodou, s tím i Benn...
Datsyuk, jak jsem očekával, začal sbírat body, začíná být zase jedním z nejlepších hráčů ligy
Hanzal před zraněním a i po zranění bude opět mistr v hitech, ktomu má taky slušné FW a je jedním z nejlepších hráčů PHX, tedy i body sbírat umí...
KOMISE HOCKEY YFL DĚKUJU
:cry2:
Popradcam se teďka kajovi a spol. kloní, děkuje moc a já bych vás nejradši vykopnul
Datsyuk, jak jsem očekával, začal sbírat body, začíná být zase jedním z nejlepších hráčů ligy
Hanzal před zraněním a i po zranění bude opět mistr v hitech, ktomu má taky slušné FW a je jedním z nejlepších hráčů PHX, tedy i body sbírat umí...
KOMISE HOCKEY YFL DĚKUJU
pát 30. pro 2011 17:04
Som rad,ze mame v komisii odbornikov,na cele s Dejfom...Este raz by som vam chcel podakovat za svoju organizaciuRono píše:Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal
KOMISE HOCKEY YFL DĚKUJU:cry2:
Rono píše:Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal
Stale pises o nejakom upadku Dallasu spolu s Bennom. V poslednych 10 zapasoch ma ale 3+6, cize takmer PPG. A po celu sezonu je to takmer PPG hrac, tak neviem o akom upadku sa to bavime. A nezabudajme, ze Benn je 1C Dallasu.
Kopitar nevie dat gol zda sa
Na druhej strane je red hot Datsyuk a zraneny Hanzal, ktory ma podla vsetkeho otras mozgu
Cize mne to vychadza ze Benn+Kopitar>>>Datsyuk. Popradcan ti moze dat dakovaciek kolko chce, ale keby mal tu moznost znova, urobil by tu vymenu v sekunde
sob 31. pro 2011 00:41
kajo píše:Rono píše:Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal
jaaaaaaj, ani by som nereagoval, ale kedze bolo spomenute moje meno (teda iba moje
)
Stale pises o nejakom upadku Dallasu spolu s Bennom. V poslednych 10 zapasoch ma ale 3+6, cize takmer PPG. A po celu sezonu je to takmer PPG hrac, tak neviem o akom upadku sa to bavime. A nezabudajme, ze Benn je 1C Dallasu.
Kopitar nevie dat gol zda sa, ale asistencie si pozbiera stale. Ale je to Anze fucking Kopitar, ten nezostane na 10goloch po celu sezonu
![]()
Na druhej strane je red hot Datsyuk a zraneny Hanzal, ktory ma podla vsetkeho otras mozguSa cudujem, ze si to vytiahol prave teraz, ked je Martin out.
Cize mne to vychadza ze Benn+Kopitar>>>Datsyuk. Popradcan ti moze dat dakovaciek kolko chce, ale keby mal tu moznost znova, urobil by tu vymenu v sekunde
Právě, že neudělal.. Sám to psal v chatu, že jak ho mohl vůbec takovýto trade napadnout. A pro mě prostě Datsyuk>>>Benn+Kopitarkajo píše:Cize mne to vychadza ze Benn+Kopitar>>>Datsyuk. Popradcan ti moze dat dakovaciek kolko chce, ale keby mal tu moznost znova, urobil by tu vymenu v sekunde
Ale máš šanci to napravit a přijmi můj proposal směrem k tobě :modlenie:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé