Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stoll má zranění v dolní části těla a byl zapsán na listinu zraněných. Vojnov, který v posledních několika zápasech jen seděl v press boxu, byl poslán do Monarchs. Z Manchesteru naopak k hlavnímu týmu putují útočníci Dwight King a Jordan Nolan.

King již loni nastoupil k 6 zápasům v dresu Králů, začal na levém křídle vedle Kopitara, ale nezaznamenal žádný bod. Letos má v Monarchs v 50 zápasech 29 bodů (11+18). Pro Nolana to bude premiéra v hlavním týmu. Za Monarchs letos odehrál 40 zápasů, vstřelil 9 gólů a připsal si 13 asistencí.

Stoll mi v sestavě rozhodně chybět nebude, mohl být ale součástí případné výměny. Ačkoliv mu to letos vůbec nestřílí, k jeho největším přednostem stále patří vynikající vhazování.

Zajímavé video, které zachycuje 20 Kopitarových gólů v jeho nováčkovské sezóně 06-07.

To byl první rok, kdy se Lombardi ujal vlády nad Kings, na lavičce byl Crawford. Samozřejmě, ten tým za moc tehdy nestál, obrana neexistovala, o brankářích ani nemluvě (Cloutier, Fukufuji, Brust apod.), ale u těch gólů je vidět, čeho byli hráči jako Frolov, Cammalleri, Brown a Kopitar (o 5 let mladší) schopni. A koneckonců i neunáhlená hra ofenzivních obránců (Višňovský), kteří místo střely potáhli puk a přesnou přihrávkou našli spoluhráče.

A Kopitar skutečně vypadal jako někdo úplně jiný, tak často přímo u branky se vyskytuje v posledních letech hodně zřídka, tehdy si najížděl před branku pro přihrávky, pro dorážky nebo se sám vydal na zteč. Od té doby se Kopitar strašně zlepšil v defenzivě, což mu tehdy úplně chybělo a je to určitě velké plus, ale už to také není taková hrozba pro soupeřovu branku.
Nováčikovia King a Nolan by mali nastúpiť ako krídla pri Richardsovi. Mohlo by to byť lepšie ako experimenty s centrami na krídle. Stoll sa vyslovene trápil, Richards predtým na krídle Kopitara tiež nič moc, to isté Loktijonov.

Pohľad na predpokladané zloženie útokov na (nie len) dnes je na zaplakanie. Pred sezónou sme na papieri vyzerali dobre ale toto.
Brown - Kopitar - Williams Už sme to tu 100x spomínali, spomeniem to zase, Kopi a Brown spolu nie je veľká výhra. Ale aspoň to pripomína 1. útok.
King - Richards - Nolan :roll:
Clifford - Loktijonov - Lewis Nehrajú zle,ale gólovo 0 bodov.
Penner - Fraser - Hunter Aspoň 4. útok je fajn.
IR, na tribúne - Parse, Richardson, Gagne
S útokom treba niečo urobiť, poďme Deano, zožeň nejaké krídlo. Len sa bojím, že to zase bude DLho klasika, hráč pravidelne zranený/hráč na ústupe. Spomína sa Hemský (1. kategória) a Malone (2. kategória)
Islanders - Kings 2-1 OT

Jen v pressboxu zůstal nakonec Penner, bylo to poměrně očekávané rozhodnutí, Sutter Pennera v poslední třetině předchozího zápasu nechal sedět a neměl pro něj po zápase zrovna slova chvály.

Kings začali zápas skoro jako ten s Floridou, měli puk častěji na holi, snažili se střílet a domácí před Quicka nepouštěli. To se ale změnilo v 7. minutě, kdy jeden z prvních výletů Isles ke Quickově brance skončil gólem Grabnera. Kings toho ve zbytku třetiny příliš neukázali, sice Islanders přestříleli, ale žádné větší šance si nevypracovali. Kinga jsem si příliš nevšiml, Nolan byl viditelně nervózní a docela kazil.

King se ovšem už od druhé třetiny začal ukazovat, v prvních minutách druhé části dvakrát dobře nahrával, Nolanovi chybělo jen pár centimetrů, aby puk doklepl do branky. Vyrovnání přišlo v 6. minutě, Scuderi vystřelil, k vyraženému puku se dostal Brown a pravděpodobně s tečí Loktijonovy hokejky dostal puk za Nabokova. V zápisu je zatím jako střelec Brown, pokud bude za střelce uznán Loktijonov, bude to jeho první gól v této sezóně. Závěr třetiny patřil Richardsovo útoku, spolu s Kingem a Nolanem si vypracovali velký tlak a ukázali několik výborných kombinací, až jsem vstával z gauče. U Kings letos něco skoro nevídaného.

V poslední třetině měli více šancí domácí, Quick musel několikrát vytáhnout zázračný zákrok. Na druhé straně se opět ukazoval Nolan, nicméně skóre se neměnilo. Netrvalo dlouho a v prodloužení pronikl Streit až před branku a rozhodl zápas.

Kings tak před zítřejším posledním zápasem tohoto tripu v Dallasu už nemají možnost dosáhnout alespoň na 50 % bodů.
Zdravíčko, jsem rád, že nejsem jediný, kdo vstává na Kings, i když je někdy pro mě obtížné neusnout :) Dneska cejtím, že to vyjde za 2 body.;) GO KINGS GO

// Vítej na HokejForu .) Pain
Dzik píše:Zdravíčko, jsem rád, že nejsem jediný, kdo vstává na Kings, i když je někdy pro mě obtížné neusnout :) Dneska cejtím, že to vyjde za 2 body.;) GO KINGS GO
Tak tě tu vítám a doufám, že zůstaneš :) Možná budeš momentálně jediný King, který bude vstávat, já momentálně chuť nemám a počkám si, kdy mi to začně chybět.

Stars - Kings 2-4

A zrovna dnes se Kings po čase opět poněkud rozstříleli. Své první góly zaznamenali nováčci King i Nolan, Richards se musí po dlouhé době s Pennerem a Stollem cítit jako v sedmém nebí :) Penner opět zůstal jen v press boxu.

Podle reportu to nevypadá, že by Kings nějak dominovali, přeci jen hráli druhý zápas ve dvou dnech. V první třetině měli jen 5 střel, ve 2. dokonce jen 4, přesto to stačilo na to, aby se ujali vedení 2-0, Stars ale ještě ko konce druhé třetiny snížili a v poslední třetině vyrovnali. Právě Nolan pak vstřelil vítězný gól a Williams zpečetil důležitou výhru nad tabulkovým sousedem.

S 6 zápasovým tripem ale nemohou být Kings spokojení, z 12 možných bodů získali jen 5, především ze zápasů na Východě toho měli vytěžit mnohem víc (kromě Floridy se utkali se soupeři mimo postupovou osmičku).

Btw. Gagne už se poprvé od svého otřesu mozku postavil na brusle. Žádný časový plán neexistuje, původní odhad byl, že Gagne už letos nadobro skončil, možná se ještě vrátí.
Pri raňajkách som pozeral výsledok na teletexte :D a nestačil sa čudovať. 2:4, góly King, Loktijonov, Nolan, Lehtonen 12/15. :-O
Tak málo striel a tak veľa gólov, to sme tu túto sezónu asi ešte nemali. Z hajlajtov to nevyzeralo ne nejaký super zápas, jednoducho nám to tam padalo. Inokedy zahodíme neuveriteľné šance, teraz sme si žiadne super šance nevypracovali, ale King stál tam kde mal, Loktijonov tečoval Johnsonovu strelu, Williams ET. Nolanov gól vypracoval King, vybojoval puk, ktorý sme tradične len tak nahodili, dostal ho k Richardsovi a ten už vedel čo ďalej.

Nolan a King to aspoň pekne oživili, uvidíme ako dlho im to vydrží. Predsa len, ani jeden (asi) nemá na to byť TOP 6 forwardom.
Kings - Coyotes 0-1

Kings posedmé v této sezóně vyšli gólově naprázdno, byl to zároveň 23. zápas z celkových 58, kdy Kings měli na svém kontě méně než 2 góly. Kojoti touto výhrou odsunuli Krále ze 7. na 8. místo v konferenci. Nuff said.
tak LA je oficialne v suboji o plejof. bral som ze plejof je viacmenej iste.
O to by ani nešlo, Západ je prostě narvaný až k prasknutí, dalo se čekat, že od 3. nebo 4. místa do 12-13. to bude na ostří nože až skoro do konce. Ale ta předváděná hra, výkony, střelecká impotence, to je prostě šílenost a to by mi po letních příchodech nenapadlo ani ve nejčernějším snu...
No dneska dvakrát netrefit prázdnou branu :lol2: ... Smithy se musel ohánět každou chvíli... byl to boj... ale co se první třetiny týče, tak takovou spoušť jsem u nás dlouho neviděl. Skoro každá menší šarvátka končila bitkou, každej hráč si udělal pomyslnej hit navíc, kterej se proměnil v další šarvátku... Kdyby nám vyšlo, že vás letos vyřadíme v druhym kole play off... mohlo by tu bejt zaděláno na hodně zajímaváou novou rivalitu :D

Btw. všechno to začalo zraněním Klesly a nechtěným pádem Kopitara na Smithe.... Jinak hokejově dneska vládly hlavně první řady... Celkově mělo LA víc ze hry, víc šancí a po nesmyslnym crosčeku Rozsívala i výhodu 6:4 v poslední minutě a půl... zaplaťpánbůh jsme to ubojvali :cool: .. celkově perfektní play off match... hádam většina vnitrokonferenčních zápasů se už do konce sezóny ponese v podobnym stylu...
mitch píše:tak LA je oficialne v suboji o plejof. bral som ze plejof je viacmenej iste.
Nemyslím, že pred sezónou by sa našiel niekto, kto by povedal, že 17.februára budú Králi na 8.mieste a budú tuho bojovať o play-off. Pre mňa je nepochopiteľné, že tím s hráčmi ako Kopitar, Brown, Williams, Richards, ba ofenzívni beci Johnson s Doughtym má problém strieľať góly. :sok: :-(
Podobné jako u nás v Tampě... akorát my máme problém s obránci a golmanem. Nicméně, Doughty od své "průlomové" sezony poklesl a je tomu tak i letos, Richards a Brown jsou o polovinu horší jak předtim, hlavně Brown. Gagne injury skoro celou sezonu... prostě, chybí tam hlavně body od Richieho a Dustina, pak by takový problém asi nebyl :roll:
Pro mě zůstává problém především v systému, nelze snímat podíl viny z hráčů, nicméně největší problém je defenzivní systém, který Lombardi pro tým zvolil. Stačí se podívat na jeho drafty, největší poklady mají Kings v defenzivních hráčích, ať už brankářích (Bernier) nebo obráncích (Doughty, Vojnov, Hickey atd.).

Samozřejmě že dobrá obrana je základ, ale tohle už je příliš. Pokud se Quick dočká letos alespoň nominace na Vezinu, bude na tom mít obrovský podíl i perfektní defenziva Kopitara, Richardse, Browna a dalších. Bohužel, za těch několik let pod Murrayem a nyní i pod jeho pokračovatelem Sutterem jim defenziva natolik přešla do krve, že už úplně zapomněli, co to je hra v útočném pásmu. Veškerá ofenziva se tak až na malé výjimky smrskla na forčeking, nahazování puku a následné bitky o něj, a častou střelbu. Bohužel nikoliv z prostor, odkud nejčastěji padají góly, tam se nemají hráči s pukem na hokejce jak dostat, ale skoro výhradně od boardů a od modré. Pokud se dokáže soupeř vyhnout hrubým chybám před vlastním brankářem, Kings nemají přiliš jiných možností jak skórovat. Letošní sezóna jen odhalila to, co bylo čím dál častěji vidět už v té předchozí.

Moc nechápu tu umanutost defenzivním systémem. Trvám na tom, že celá liga se narozdíl od sezón po lockoutu opět postupně propracovává směrem k defenzivnějšímu pojetí, nicméně zatím je stále k trofejím potřeba hodně skórovat, proto mi není jasné, proč Lombardi zvolil právě tento systém.
Trent Hunter byl umístěn na waiver listinu, dělá tak místo Stollovi, který bude aktivován z listiny zraněných. Znamená to, že King s Nolanem zatím zůstávají v Kings.
Kings - Flames 0-1

Marnost nad marnost... Kings nedali podruhé za sebou v domácím zápase gól, celkově se tak stalo již letos poosmé. Kings touto porážkou vypadli z postupové osmičky.

První třetina nestojí skoro vůbec za zmínku, lepší možnosti měli Flames, Quicka jednou zachránila horní tyč. Ve druhé třetině Kings dominovali, vystřelili 12x, Flames pouze 2x. Skóre se přesto neměnilo, ačkoliv Kings měli kolem poloviny druhé části poměrně dost šancí, které ovšem nedokázali proměnit, hlavně Richards měl před sebou prázdnou branku, ale Kipperova lapačka byla na místě. V poslední třetině se téměř z ničeho trefil Cammalleri a bylo hotovo.

Zmar Králů dobře dokumentovala poslední minuta, kdy zkoušili hru bez brankáře. Začali dobře, dostali se do útočného pásma, Richardsova přihrávka na modrou (kam také jinam) ovšem mířila mezi dva hráče a Kings pak strávili téměř půl minuty tím, že se pokoušeli dostat ze svého obranného pásma, přechod přes modrou zmařil offside. Následné vhazování Kings prohráli a opět museli začínat až od vlastní branky, následoval ovšem další offside. 4 vteřiny před koncem vyhráli Kings vhazování v útočném pásmu, ovšem Doughty nedokázal dostat puk pod kontrolu, takže celá hra bez brankáře skončila bez sebemenšího ohrožení branky Flames.
Fakt, toto už nemá cenu komentovať. :monitor:

Obrázek
Měl jsem Kings vždycky rád, ale podle mě jsou jednoznačně nejtrapnějším a nejnudnějším týmem v lize. U nich jsou golové hody, když vstřelí tři goly za zápas, jinak je to v jejich podání fotbal na ledě. Dneska jsem rád, že Kings zase prohráli a navíc s Calgary, které se hodně zdvihlo a dnešní vybojovanou výhrou se probilo právě na osmou pozici na západě právě na ukor Králů. Kdybych si měl vybrat, rozhodně bych ve vyřazovacích bojích viděl Flames než Kings
Tak dvakrát doma bez gólu, to jsem nečekal. Možná naštěstí jsem oba zápasy neviděl, protože jsem nebyl doma. Věřím, že se zase vschopí a dostanou zpět do osmičky,ale nebude to lehké.
Tady je něco velmi špatně, tým vypadá na papíře prakticky dokonale a přitom nejsou schopní dát gola. Očividně musí přijít trade a nějaký impuls pro tým, protože tohle opravdu nechápu.
Trejd nepomuze, chce to vyhazet komplet vedeni :a_von: Co dokazal Lombardi :?: Na druhou stranu si nestezuju, udelal nevitezny tym uz z druheho divizniho rivala :frajer2:
Mě to ale fakt hlava nebere. Vždyť ten kádr je špičkový!
Zvučná jména, co hrají pod svoje možnosti, jinak se to nazvat nedá. Aspoň ten Quick něco chytá, ale k čemu vám to je..
neis píše:Mě to ale fakt hlava nebere. Vždyť ten kádr je špičkový!
Brown - Kopitar - Williams
King - Richards - Nolan

Špičkový kádr vypadá jinak. Jistě, před sezónou místa v prvních dvou útocích obsadili navíc Gagne s Pennerem, první se zranil, druhý po několika zápasech v šatně dostal včera od Suttera údajně poslední šanci ve 4. útoku. A v záloze byl Stoll, ale ten je zraněný/na ho*no. Lombardi Richardsem posílil hloubku na centru, to vyšlo, ačkoliv všichni centři hrají pod svoje možnosti, ale bolest na křídlech stále zůstává. Ale nemusela, stačí se podívat na bývalé hráče Kings jako je Cammalleri, Moulson, Purcell, Frolov, naposledy Simmonds... Ti všichni se kromě Simmondse nehodili do systému.

Je otázka, zda by problémy Kings nějaký velký trejd vyřešil (Nash, Carter, Parise apod.). Možná by došlo k okamžitému pozitivnímu efektu, ale cena by byla nejspíš obrovská a nejsem si jistý, zda by to v konečném důsledku nemělo spíš negativní dopad. Už letos nemají Kings druhý a třetí draft, takto by kromě hráčů přišli i o ten první a to není ta nejsprávnější politika. Navíc historie posledních let varuje, že výměny o TDL Kings prostě nevycházejí. Lombardi udělal vlastně jen jednu, tu loňskou (PENNER), rok předtím šlo jen o posílení spodních řad (Halpern, Modin). Nicméně před tím se Kings vzdávali draftů a prospektů za hráče jako Parrish, Sopel, Anson Carter nebo Ronning. Jedno velké minus za druhým.

Ať už to letos dopadne jakkoliv, je přes léto nutné změnit systém, změnit myšlení, pokud toho Lombardi není schopen, musí to místo něj udělat někdo jiný.

A dinosaurus Sutter se může vrátit na farmu třeba hned. (Další Lombardiho kámoš. Ten snad opravdu nedokáže zaměstnat někoho, koho nikdy předtím neviděl, ať to jsou trenéři nebo i hráči, které si téměř všechny vybírá z Flyers.) Zpočátku to vypadalo, že s ním přišel svěží vítr, Kings hráli otevřeněji, ačkoliv góly stále nedávali, alespoň sbírali body, ale to už je všechno pryč, hra stejná jako pod Murrayem, gólů ještě méně a postupný propad v tabulce.
Kings jsou nejnudnější a nejtrapnější tým v lize. Vysledkově hrají fotbal a ledě, v play off nemaji co dělat, vyhra Calgary zasloužená, to je tým :!: . Plameny do play off na ukor impotentů z LA :!:
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS