Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

aj ked o tom par prispevkov vyssie informuje vas GM, hodim pozvanku do PO draftu aj do vasej temy aby ste si nemysleli ze som na vas zabudol :wink:

aj ked sa vam ako teamu nepodarilo postupit do PO, stale mate moznost sa ho ako jednotlivci zucastnit cez PO draft.
staci sa prihlasit a mozno si vas niekto draftuje:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=5632
pani, zapojime sa do timovej tipovacky na MS vo futbale?
aka sme vobec zostava ? :D
to mas jedno :D aj tak prieskum ukazal, ze je o timovu tipovacku MS maly zaujem, takze nebude :ja_neviem:
FB sa raz vratia,verim tomu :)
:-(
tak Chesto mal pravdu, ale asi netusil, ze to bude tak skoro

sorry canes, ze som vam Chesta vyfukol, vyzeralo to, ze FB tipovat nebudu, a ze ani on samotny, preto som sa rozhodol, ze ponuknem zmluvu jemu, aby sa nevytratil z KTL (ty si tipoval) a chcel som si s nim spolu zatipovat v jednom time (az potom ma napadlo, ze s tebou som vlastne tiez netipoval, tusim sme sa vzdy minuli), aj som nechcel, aby to vyzeralo tak, ze som cakal len na to, kedy FB skoncia, aby som ta mohol zlakat do IC, kedze som viackrat avizoval, ze by som ta v IC chcel (zaujimave, nikdy si nebol volny a ked uz si konecne bol, nepodpisal som ta), no napokon je to dobre, FB sa vracaju, keby som podpisal teba, asi by tomu tak nebolo...

tak nech sa vam dari, skoda, ze ste v druhej konferencii

a som rad, ze sa vratil aj janik, naozaj
tak vela stastia pani :yes: , rad vas vidim spat, skoda len, ze uz nebudeme zvadzat suboje v najsamlepsej konferencii :)
arek píše:tak vela stastia pani :yes: , rad vas vidim spat, skoda len, ze uz nebudeme zvadzat suboje v najsamlepsej konferencii :)
na to stacilo BA prihlasit do Eagles :D :fucker:

back to topic - vitajte spat ftaci ohnivaci, tesim sa na nase "operene" suboje :D
NOOO, Tak toto mi teda boli vysledky :-/
:) :good:
CO SE TO TU ku*va DEJE? :shock: :cool: :cool: :cool: :wawe:
Co je belasý :D ... Jak ste to včera hrali ? :D
tak zilina je zilina, my sme kvalita sama o sebe :D ... inak, dnes celkom dobry vykon, ale kedze sme nestihli prve 2 duely, tak budeme teraz pol kola tipovat bez duelov, no celkove body sa nam zaratavat budu chlapi, takze pekne poctivo tipovat :) ... som rad, ze sme spat, som rád, že sa vrátil aj janik, celkovo mám z tohto tímu dobrý pocit, zlozenie je taktiež obstojné a strata po 1 kole nie je velka, čiže verím tomu, že aj tímovo môžeme ešte solídny uspech zožať :)
Cibula1210 píše:Co je belasý :D ... Jak ste to včera hrali ? :D
ale s*at nabelasich:D ja som juventini už len slovan už ani nesledujem len tak vysledok a nic..:) :)
[quote="canesman"]tak zilina je zilina, my sme kvalita sama o sebe :D ...

Zilina je sice Zilina Canes :P ..... Ale nezabudaj, ze Trnave esce gol nedala :P ..... Tesim sa teda na 27 November a prekvapenie na ukor domácich :P
Tak necakal som ze sa to este niekedy stane ale canesovi sa neda povedat nie :D
Priznam sa ze tu uz nemam ziadny prehlad a vela ucastnikov mi naozaj nic nevravi, skoda je podla mna aj to ze Chester opustil tento tim no ked to tak spatne prehliadam tak sa ani necudujem, momentalne je v silnom time kociciek. Dost ma prekvapilo ze sa tento tim minulu sezonu nedostal ani do Play Off co je dufam nemyslitelne v tejto sezone i po opozdenom vstupe.

Kolegov z timu si ale pamatam, s BigPetom som dokonca ak ma pamat neklame uz v jednom time posobil a to uz v tiez zaniknutom time BB. Cibulu som v time sice nestretol ale spominam si nanho ako na kvalitneho tipera ktory dokaze zabrat mimo to fandime rovnako Spartaku :clap:

a maxi-mega extra super velka star canesman, ani netreba nic dodavat, skvely tiper, skvely kolega a srdciar tohto timu vdaka ktoremu tento tim vstal opat z popola :good:

tak borci hor sa poriadne do tipovania a nech to tu opat zije

kto smeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????
sme predsaaaa

FIREBIRDS
:!: :!: :!: :!:
Veľa Šťastia v tipovaní, som rád, že ste späť :wink: . Taktiež vítam naspäť janika, ktorého síce nepoznám ale taktiež som rád, že sa vracajú "starí uživatelia" tohto fóre. Je to len a len dobre! Takže GL :!: :smile03:
Nazdar staří válečníci,to je dost,že jste se ukázali.Už jsem myslel,že letos ohniví ptáci vynechají sezonu.Tak ať se daří :cool:
Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://hokejforum.com/images/KTL/FB/fb_blank.png
hosi tu mate moznost si pridat nas podpis sice bez mena ale aspon tak, ak chcete, jedna sa o povodny originalny banner tohto timu, ak bude zaujem tak potom tam mozem doplnit aj vase mena (ak si spomeniem ako sa to robi :D )
haha, no dakujem janik, sa az hanbim,ako si ma vychválil :D ... tak PO je minimálny ciel,ale zase zaciname v podstate od znova a v uplne zmenenej zostave, tak uvidíme, ako nám to pôjde, tak treba začať poskromne :) ... a snad sa aj ty,janik, rozpamatáš na časy, ked si vyhral individualnu tipovačku :good:
canes ty mas stary banner aj s menom ved som ti ho poslal mailom :D a nevychvalil len konstatoval fakty :) ale som rad ze si zostal verny tomuto timu a postaral sa o jeho obnovenie, klobuk dole a zostava sice je pozmenena ale my dvaja sme uz nieco preskakali a mozes diskutovat s bigpetom v skole a rozoberat taktiku takze trenovat trenovat trenovat :cinka: ja sa vynasnazim tiez ako tak pomoct aj ked co to tak sledujem tak ziadne zazraky od seba necakam :bitka3: ale sam vies ze tento tim mal vzdy maximalne ciele a keby som nam neveril tak by som sa nevratil, este si spominam ked som ten tim skladal prvy krat aky respekt sme budili skor ako sutaz vobec zacala, to si bol este v inom time ak si spominam ale kajo, "kastan alias Mr.Perfecto a Matejko "bola dobra zostava plna velkych mien no vysledky tomu 100% neodpovedali preto verim ze mozno menej slavne mena okrem teba ale o to vacsia radost zo sutazenia nas posunu vpred :biglol:

http://hokejforum.com/images/KTL/FB/fb_canesman.png

Obrázek
ani neviete aky som rad ze sa FireBirds vratili :) janik ty si si dal inu vyluku chlape :D a aha odrazu opat tu brazdis klziska KTL :) si srdce FireBirds a minuly rok si nam s canesom teda poriadne chybal. a vysledky hovoria za vsetko.Nechybalo vela a asi by som si od teba tento rok od teba zobral priklad keby sa mi neozval tuto wild. v kazdom pripade zelam vela uspechov a fandim vam ohnivaci ! stravil som 2 krasne sezony najma ta prva po prichode z Dragons stala za to,vtedy to tu bolo all stars :-D nezabudnem ako si ma sem dotiahol janci..skoda toho finale kde sme padli :/ nevadi,verim ze sa etse dakedy stretneme spolu v time chalani ! GO GO FIREBIRDS !
PS. tesim sa na osobne suboje na lade ked budete hrat proti Ice Cats :D
som rad ze je tu s5 stary tim sice nie v starej zostave ale so starymi uzivatelmi :good:
švolco píše:som rad ze je tu s5 stary tim sice nie v starej zostave ale so starymi uzivatelmi :good:
skvolko (ako ta kedysi openfire nazval :D) starymi ale len skusenostami na HF inak mladi junaci :D :clap:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS