Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To mě taky, prej chce 5 mega, to bude za chvilku kandidát na buyout s takovou. Ale chápu ho, má jedinečnou možnost si vydělat pořádně, letos je trh s křídly, a obzvlášť s levými, fakt slaboučký. Takový už dlouho nebyl. Snad ale půjde do týmu, kde mu budu moct přát, je to sympaťákSelly8 píše:Spravne, to ze mu vysla strelecky jedna sezona neznamena ze bude hned preplaceny. Faktem je ze me hodne zajima kde a za kolik nakonec podepise.
Je to doma, Paul MacLean bude pravděpodobně našim novým asistentem. Ani jsem nedoufal, že se mu bude chtít jít dělat asistenta. To je prostě paráda
Jednání s RFA Silfem jsou prý na dobré cestě, navíc pořád jednáme s Beaucheminem, největší poblém by měla být délka kontraktu. K tomu jsme podepsali two-way kontrakt s Maxem Fribergem na 2 roky, nějakých 600 tisíc cca, docela pohoda.
Jednání s RFA Silfem jsou prý na dobré cestě, navíc pořád jednáme s Beaucheminem, největší poblém by měla být délka kontraktu. K tomu jsme podepsali two-way kontrakt s Maxem Fribergem na 2 roky, nějakých 600 tisíc cca, docela pohoda.
Jak jsem říkal noEric Stephens @icemancometh 9h9 hours ago
Likely the Ducks use Chris Wagner to fill in with Nate Thompson out to December. Wouldn't be shocked if they sought out low-cost help at C.
Trejd Palmieriho už jsem rozebral v topicu Devils, takže teď je vyjádřit spokojenost s 27. pickem. Trochu jsem doufal, že tam zůstane Eriksson Ek, ale naštěstí má Murray takovou úchylku na Švédy, že jsem si byl jistý, že pokud bude k mání Larsson či Carlsson, tak jednoho z nich vezmeme. Od roku 2008, kdy Murray přišel, jsme jen v jednom roce (2009) nevzali žádného Švéda, jinak každý rok aspoň jeden. Za to Rus ani jeden
Vzali jsme toho útočnějšího, solidní tw-way beka s dobrou střelou, bruslením a first passem. Schopný dozadu, společně s Carlssonem působili jako vyspělá a sehraná dvojce. Na ten věk fakt takticky slušně vybavení, narozdíl od Kylingtona třeba, který má bruslení par exellence, ale občas trochu netaktický. Díky tomu i zranění nešel dřív.
Vzali jsme toho útočnějšího, solidní tw-way beka s dobrou střelou, bruslením a first passem. Schopný dozadu, společně s Carlssonem působili jako vyspělá a sehraná dvojce. Na ten věk fakt takticky slušně vybavení, narozdíl od Kylingtona třeba, který má bruslení par exellence, ale občas trochu netaktický. Díky tomu i zranění nešel dřív.
Jsem smutný, ale Boudreau mu prostě nevěřil a nikdy mu nedal takový prostor, jaký by si zasloužil. Neměl prostor něco ukázat. A dostali jsme za něj perfektního hráče, na kterého Rags neměli místo pod stropem. U nás bude v pohodě hrát top 6, klidně i první nebo druhou lajnu, takhle rychlý hráč schopný dozadu si tam místo najde. Je RFA a jako Silf by měl chtít 3 mega ročně, což pro nás není problém.harold píše:Takze Etem za Hagelina? tomashino asi nebudes nadseny...
Větší problém je, že jsme vytrejdovali Wize za Khudobina. Ten samotný je ideální dvojka, ale znamená to další rok Gibsona v AHL, což je blbost, když už teď je kvalitativně na úrovni Andersena. Furt lepší jak trejd no, ale podle mě pro něj docela rána.
Video, které patří mezi mé nejoblíbenější vůbec, i díky hudbě. Škoda, že jen minimum z toho ukázal u nás. Záblesky měl, ale jak už jsem zmínil, nedostal vůbec prostor. Hodně mě jeho odchod mrzí, ale sám sám jsem už několikrát psal, že by pro jeho vývoj možná bylo lepší odejít. Nové prostředí mu může pomoct, Rangers s ním podle jejich slov počítají do top 9, což je fajn, protože to fakt není hráč, který by hrál 4. lajnou a sotva 10 minut na zápas, má mnohem na víc. Jediný California native tak z týmu pryč. Doufám, že se mu podaří nastartovat úspěšnou kariéru, budu mu hodně fandit.
Vidíš to, to mě moc nenapadlo to srovnání. A zrovna já Flyers nesnáším víc, než kterýkoliv tým v NHLAnger píše:Zdravim Anaheim -
Jen chci rict ze Anaheim mam docela rada to i kvuli tomu protoze si nemuzu pomoct ale me Ducks prijdou jako Zapadni Flyers.Proste nikdo je moc nema rad a vsichni na ne nadavaj protoze hrajou jako prasata atd.
Ale ja tenhle tym mam docela rad.
Murray se po*ral asi úplně. Za přestárlého Bieksu s cap hitem 4,6 mega obětuje 2. kolo a ještě ho prý bez jediného zápasu podepíše. To je zlý sen. Mi neříkejte, že bychom nezískali zítra lepšího beka z volných hráčů. Jediný nadšený z toho bude beztak Kesler, jeho über kámoš zpátky s ním v týmu. Když odhlédnu od toho, že jsem ho nikdy neměl rád, tak by měl být prospěšný, ale proč proboha hned máme zítra podepsat, když má smlouvu na rok? Nebylo by lepší si počkat, než mu napařím tučný offer? Ach jo. Jsem myslelr, že jsem se poučili, ale zjevně ne.
Sbohem Francois
Sbohem Francois
Po Keslerovi prichádza aj Bieksa
, Canucks budú najbližšie roky bez šance, tak na západe budem priať ten pohár najviac vám..
Ale myslím že Kevin je už za zenitom (zvlášť v poslednej sezone išiel riadne dole) a to 2. kolo môže byť pre nás výhra, ale zas bude to VELMI neskorý pick..
Ale myslím že Kevin je už za zenitom (zvlášť v poslednej sezone išiel riadne dole) a to 2. kolo môže byť pre nás výhra, ale zas bude to VELMI neskorý pick..
No, emoce trošku opadly, ale i tak. Taky mi přijde Bieksa za zenitem a druhý pick za něj moc, podle mě se dalo pořídit lépe. Ale zase zkušený hráč z konference, kterého protihráči moc nemusí. Oslabili jsme navíc konkurenci. Nelíbí se mi ale hlavně to, že bez jediného zápasu už vyřizujeme prodloužení smlouvy tak starému hráči. Co když bude špatnej?
Ale Francois mě teda zklamal. Murray udělal to nejlepší, co mohl. Nabídl mu rok i dva roky, Beaucheminův agent ale řekl, že na trhu můžou dostat tři roky s platem 5 milionů, což on ochotný dát nebyl a ani se nedivím. Smutné, že odchází jedna z ikon týmu, ale asi to jinak nešlo. Jen se dalo pořídit lépe ve free agency než takhle obětovat vysoký pick za Bieksu. Snad se ale zvedne no, veterána jsme do obrany potřebovali.
Ale Francois mě teda zklamal. Murray udělal to nejlepší, co mohl. Nabídl mu rok i dva roky, Beaucheminův agent ale řekl, že na trhu můžou dostat tři roky s platem 5 milionů, což on ochotný dát nebyl a ani se nedivím. Smutné, že odchází jedna z ikon týmu, ale asi to jinak nešlo. Jen se dalo pořídit lépe ve free agency než takhle obětovat vysoký pick za Bieksu. Snad se ale zvedne no, veterána jsme do obrany potřebovali.
Jojo, hned jsem si na to vzpomněl. A prý prodloužíme dneska hned. Snad za rozumný penízpetrik píše:Toto mi silno pripomina nas vlanajsi trejd 2nd + 6th round za stuarta. Najma teda ak ho tiez predlzite skor ako za vas odohra prvy zapas.
U nas to dopadlo velmi biedne, som zvedavy ako u vas
5 let za 25M
...to by bylo. Ja jsem si zase vzpomnel kdyz jsme Beauchemina nepodepsali a on pak odesel do Toronta za 3y/10M a tam mu samozrejme neslo. My podepsali Schneidera za nejakych 2y/11M a zadna slava. Tak jsme jej privedli zpatky za Lupula + 1st pick ( Gardiner ) a zase hral to co jsme od nej byli zvykli. Jestli chce zase nase vedeni zopakovat stejnou chybu tak prosim, smele do toho zase bude o jednoho nasraneho fanouska vic. A Franc pujde jinam a bude hrat zas tuzku.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé