Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:hroza: begbee, na svoj vek, pokiaľ si to aj písal s nadsázkou...netrep detinské rečičky. Nebavíme sa o jedinej sezóne, alebo áno? Pokiaľ áno, šanca je len teoretická.
Jediná možnosť je podpísať a po roku trejdnúť, ale s NTC a jeho povahou? Pche... Toto nám môže spôsobiť nemalé problémy a ja som proti. O rok možno budem hovoriť inak, ale dnes nie.

neis: Hurá, ďalší týždeň "zvažovania" :lol: . Ale aj tak je to jedno, šancu, žeby ostal som zavrhol už pri jeho podpise...
neis píše:Red Wings nabídli Kovalchukovi jednoletou smlouvu za 8,5 mil. dolarů. nhlproti

A máte po Kovym..
Ale tak zas...jednoročná? :D
No a ? Ale je to Detroit, což je jiné kafíčko než NJD.
neis píše:No a ? Ale je to Detroit, což je jiné kafíčko než NJD.
Definuj kafíčko neis... Jednoročka, opäť presun. Z jeho predošlého správania bolo skôr zrejmé, že chce peniaze/SC ale i zakotviť s rodinou a nie sa vláčiť po štátoch. Je to ponuka na zváženie, veď aj Pav je lákadlom, ale zas taká dychberúca nie je. Navyše ako mountain správne poznamenal, aj oni majú obmedzené možnosti a ťaźko odhadovať, ako ich budú prípadne mazať.
podle me smlouvu na rok nepodepise. Spis to vidim k nam na 8 let kazdy rok za 8. To ze by se k nam nehodil je mozne ale porad zapominate ze poradne spolu netrenovali, prisel pred koncem sezony kdy se rady tocili jak na kolotoci. Pokud by prosel celym kempem s novym trenerem a s novou filosofie kterou (snad) reprezentuje Johny Mac tak by to bylo o necem jinem. Parise, Kovy, je jak mit Crosbyho s Malkinem nebo Oveckina se Seminem. Ale stejne si myslim ze to bude na dyl a nakonec podepise v nekde jinde (myslim ze v rusku)
Getzo5 píše:
neis píše:No a ? Ale je to Detroit, což je jiné kafíčko než NJD.
Definuj kafíčko neis... Jednoročka, opäť presun. Z jeho predošlého správania bolo skôr zrejmé, že chce peniaze/SC ale i zakotviť s rodinou a nie sa vláčiť po štátoch. Je to ponuka na zváženie, veď aj Pav je lákadlom, ale zas taká dychberúca nie je. Navyše ako mountain správne poznamenal, aj oni majú obmedzené možnosti a ťaźko odhadovať, ako ich budú prípadne mazať.
Detroitu má velkou šanci na SC. Měl by tam exceletní spoluhráče a věřím, že by šel i přes 100bodů. V NJ hraje beton a to mu sedět nikdy nebude, hral za vás hrozně a vymlouvat se, že sváma dlouho netrénoval je celkem mimo mísu, protože je to profík extra třídy a ten by měl umět hrát po pár týdnech bezproblému. Jo pokud by NJ přivedlo Kabelku a změnilo herní pojetí, tak potom by mu to mohlo šlapat i NJD, ale jinak bude jen zhnusený a to bude přenášet na celý tým...
neis píše:
Detroitu má velkou šanci na SC. Měl by tam exceletní spoluhráče a věřím, že by šel i přes 100bodů. V NJ hraje beton a to mu sedět nikdy nebude, hral za vás hrozně a vymlouvat se, že sváma dlouho netrénoval je celkem mimo mísu, protože je to profík extra třídy a ten by měl umět hrát po pár týdnech bezproblému. Jo pokud by NJ přivedlo Kabelku a změnilo herní pojetí, tak potom by mu to mohlo šlapat i NJD, ale jinak bude jen zhnusený a to bude přenášet na celý tým...
trochu si protirecis. Kdyz je profik extra tridy tak by nemel byt zhnuseny pokud se bude hrat v Defense first tymu. myslim ze pokud Zach je schopny se dostat pres 90 bodu v NJD nevim proc by to nemel dokazat Kovy kdyz v sezone mel v NJD bod na zapas
neis píše: Detroitu má velkou šanci na SC. Měl by tam exceletní spoluhráče a věřím, že by šel i přes 100bodů. V NJ hraje beton a to mu sedět nikdy nebude, hral za vás hrozně a vymlouvat se, že sváma dlouho netrénoval je celkem mimo mísu, protože je to profík extra třídy a ten by měl umět hrát po pár týdnech bezproblému. Jo pokud by NJ přivedlo Kabelku a změnilo herní pojetí, tak potom by mu to mohlo šlapat i NJD, ale jinak bude jen zhnusený a to bude přenášet na celý tým...
Práve o to ide, betón by sa už hrať nemal, či príde Kabelka, či nie. Kovy byť to profesionál, skutočne na zostavu zvyknutý nebol, na ten Lemaireov betón ako si správne poznamenal, nebol pripravený. Žiaden hráč jeho typu bez predošlej skúsenosti by nebol. Príkladom nech je napr. Gáborík. Kovalchuk nehral na svoje možnosti, v prvom rade neskóroval (bodovať bodoval) ale to bol jeho problém dlhšie obdobie a vyjednávania s klubmi tomu nepridali. Argument, že NJD je práve ten, ktorý je "mimo mísu". Problémy boli inde. Pokiaľ by sa veci nemenili, samozrejme by som s tebou bezvýhradne súhlasíl, ale takto som ešte stále zdržanlivý, nie však pesimistický v pohľade na jeho hru. Že nebude pasovať do toho, čo dlhodobo a napr. aj po odchode Suttera hráme, to som hovoril ešte pred trejdom, aj preto ma mrzel odchod Bergforsa o to viac, kedže som jeho príchod považoval za chybu a nezmenilo to ani x zápasov čo odohral. Ale teraz sa veľa vecí zmenilo, organizácia po rokoch konečne začína ožívať, prišla do fázy, keď sa do tímu má šancu prebojovať dosť mladých a perspektívnych hráčov, chyby z obrany sa odstránili až na jednu pretrvávajúcu a to absenciu of. beka, inak však všetko ide podľa plánu a garantujem, že Devils už teraz, ešte sa sezóna ani zďaleka nezačala, nie sú tým tímom, ktorým boli v posledných 3 rokoch.

Aj napriek tomu všetkému tomu veľké šance nedávam, akurát vysvetľujem, prečo tento pohľad nezdieľam.

Čo sa týka Red Wings, ich veľkú šancu na SC by som videl relatívne, bude opäť záležať od zdravia jednotlivých hráčov a Howardovej formy. Ten káder je už dosť starý, je to jedna z ich posledných šancí, takě o to väčšia bude ich snaha, otázka však je, či to ešte stále dokážu utiahnuť. Hudlerov návrat je pre nich dobrá vec, kompenzuje to však Bertuzzi na ktorého podpis mám vlastný názor nielen ja, ale aj mnohí ich fanúšikovia a tak by sa dalo prechádzať viac mien. Kvalita tam stále je, ale môže sa pokojne zopakovať tento ročník. Pravda, s ním v zostavé, to je už iné kafíčko, že áno. Aj napriek tomu, jednoročná zmluva mi proste nepripadá ako niečo po čom by túžil. Uvidíme.
megaton píše: trochu si protirecis. Kdyz je profik extra tridy tak by nemel byt zhnuseny pokud se bude hrat v Defense first tymu. myslim ze pokud Zach je schopny se dostat pres 90 bodu v NJD nevim proc by to nemel dokazat Kovy kdyz v sezone mel v NJD bod na zapas
A ty si mu to krásne vrátil obratom... ako hovorím, žiaden hráč podobného razenia si na NZT nezvyká ľahko. Za druhé, Parise je hráč, ktorý si naopak na takom štýle môže pokojne zakladať, kedže na to má predpoklady. (pravda, taktiež mu prospieva iné) :wink:
To není protiřečení... Sehrat se spoluhráči v pětce by neměl být problém, ale přizpůsobit celkové koncepci někdy nejde, když to odporuje přirozenosti hráče. Kovy je to ryze útočný hokejista a proto mu nikdy nynější styl NJ nemůže vyhovovat. Parise je více universalní a není to Rus ;) Kovy soloval jak vzteklý a "milion" propagačních střel za zápas a jinak nic. Bod na zápas třeba měl, ale co jsem viděl, tak se ke spoustě asistencí jen přisral. Spoluhráče měl mnohem lepší než v Atlantě a přesto "zapoměl" dávat goly...Tohle není o jednotlivcích, ale o celkovém systému NJ a ten pro něj podle mě prostě není. Prozatímní nákupy NJD nasvědčují, že žádná změna nebude, ba naopak, směřujete ještě k většímu betonu. Nyní jste absolutně bez tvořivého beka,což je fatální nedostatek vašeho kádru, bez zadáka playmakera může jít i solidní útok do háje...
neis píše:To není protiřečení... Sehrat se spoluhráči v pětce by neměl být problém, ale přizpůsobit celkové koncepci někdy nejde, když to odporuje přirozenosti hráče. Kovy je to ryze útočný hokejista a proto mu nikdy nynější styl NJ nemůže vyhovovat. Parise je více universalní a není to Rus ;) Kovy soloval jak vzteklý a "milion" propagačních střel za zápas a jinak nic. Bod na zápas třeba měl, ale co jsem viděl, tak se ke spoustě asistencí jen přisral. Spoluhráče měl mnohem lepší než v Atlantě a přesto "zapoměl" dávat goly...Tohle není o jednotlivcích, ale o celkovém systému NJ a ten pro něj podle mě prostě není. Prozatímní nákupy NJD nasvědčují, že žádná změna nebude, ba naopak, směřujete ještě k většímu betonu. Nyní jste absolutně bez tvořivého beka,což je fatální nedostatek vašeho kádru, bez zadáka playmakera může jít i solidní útok do háje...

Na tom sa zhodneme, povdal si to dobre, žiadne protirečenie to nie je.

Smeruje to k ešte väčšiemu betónu? To si vyčítal prosím ťa z čoho? Martina, Volchenkova a Tallindera?

O tom, že NJD zatiaľ klubom pre IK nie je a kde je zásadný problém momentálnej zostavy sa baviť nemusíme, to obaja vidíme a chápeme rovnako a správne. Aj preto dúfam, že nepodpíše. Akurát mi vysvetli to tvoje tvrdenie...
Jo přesně tak z příchodu Voločenkova a Tallindera, oba jsou to výborní defenzivní beci, ale dopředu nuloví. Tallindera jsem si hodně přál do Philly, bo my zase nemáme ryzí defenzivní beky. Ale kdo jako bude u vás tvořit? Green? Tomu by jako jedinému dal tak 7 z 10 bodů do útoku, jinak zbytek prakticky útoční bezmozci. Bez kvalitní rozehrávky v moderním hokeji nejde prakticky hrát a už vůbec né útočně... Obrana je základ útoku a u vás základ není...
neis píše:Jo přesně tak z příchodu Voločenkova a Tallindera, oba jsou to výborní defenzivní beci, ale dopředu nuloví. Tallindera jsem si hodně přál do Philly, bo my zase nemáme ryzí defenzivní beky. Ale kdo jako bude u vás tvořit? Green? Tomu by jako jedinému dal tak 7 z 10 bodů do útoku, jinak zbytek prakticky útoční bezmozci. Bez kvalitní rozehrávky v moderním hokeji nejde prakticky hrát a už vůbec né útočně... Obrana je základ útoku a u vás základ není...
Dúfam, že s onlinu na nhlpro ti došlo s kým hovoríš :)

Ja som si to aj myslel...ale. Videl si môj príspevok hore? Ja tých bekov poznám (tým myslím aj mladých) a hovorím, the only missing piece je niekto ako Kaberle, inak tá obrana nemá chyby. (s philadelphskou radšej nezrovnávam, ale berme to s rezervou) Dokonca každý pár môže byť zameraný def-of a to dokonca aj vo viacerých variáciách i pri zraneniach. Preto povedzme, že pokiaľ zostane status quo, tak súhlasím. Ale verím v opak a viem, že to tak nezostane. Práve preto bol podpis Kovyho chyba, práve preto sa chyba nesmie opakovať, práve preto verím, že podpíše inde, my si udržíme dobrú platovú bilanciu a privedieme beka, ktorého potrebujeme. Všetko, čo sa v tejto offseason doposiaľ udialo ma nenapĺňa pesimizmom (Martina vysvetlím ak je potreba), preto verím aj v dokončenie skladačky. (nie angažovaním Kovyho, ako si mnohí nepragmatickí fanúšikovia aj tak želajú)
jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
Jinak co se týče těch řečí jako že hráči jako Kovalčuk se k nám nehodí jsou pro mě blbé kecy. Takoví hráči se hodí uplně do každeho týmu. Je to hráč který to umí vzít na sebe a dát toho gola, prostě nevím proč by se k nám nehodil nechápu to. a ty řeči že kvuli toho že hrajem tzv "Prešovský beton" těm se už jenom směju :)
No to jsem nepoznal :D

Pokud NJ získá playmakera a začne do týmu více zapracovávat mladíky, tak to budete mít opět zajímavý tým. Ale popravdě jsem ani moc nepochopil příchod Arnotta, vím že ho máte rádi, ale stejně nevím proč se pořád spoléhat na drahé "staříky". Vy jste takový Detroit východu a myslím, že je to trošku na škodu...
Martin #27 píše:jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
Jinak co se týče těch řečí jako že hráči jako Kovalčuk se k nám nehodí jsou pro mě blbé kecy. Takoví hráči se hodí uplně do každeho týmu. Je to hráč který to umí vzít na sebe a dát toho gola, prostě nevím proč by se k nám nehodil nechápu to. a ty řeči že kvuli toho že hrajem tzv "Prešovský beton" těm se už jenom směju :)
S tým Prešovom opatrne áno, tréner :x
Martin #27 píše:jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
Do stylu jako má NJD se nehodí primadony a to Kovy je...Je to hráč, který může nastřílet 50 golů i v Islanders, ale potřebuje k tomu příhodný systém. A martinku jestli nevidíš, že pro vás útok není zrovna prioritou, tak se směju taky ;) Jágr taky do WSH nezapadl, když nemohl hrát to co uměl....
Getzo5 píše:
S tým Prešovom opatrne áno, tréner :x
My to u nás říkáme tak Getzo :D proč si z Prešova?
neis: Arnott proto, protože přesně takový hráč nám chyběl...silný, dobre buly,tvrdší muzika, skvělý před bránu, to jsouu atributy které nám chyběly a bez kterých se dneska hokej hrat neda... s tímto podpisem jsem nadmíru spokojen
neis píše:
Do stylu jako má NJD se nehodí primadony a to Kovy je...Je to hráč, který může nastřílet 50 golů i v Islanders, ale potřebuje k tomu příhodný systém. A martinku jestli nevidíš, že pro vás útok není zrovna prioritou, tak se směju taky ;) Jágr taky do WSH nezapadl, když nemohl hrát to co uměl....
nj stará hold mám na to asi jiný názor :ja_neviem: :smile03:
Šak v klidku. Já neříkám, že v NJ by nemohl hrát dobře, ale nikdy by se tam podle mě neprosadil naplno. Stačilo by ho vidět 14 dní v DET,PIT nebo WSH a viděl by jsi ty jeho kouzla...
neis píše:No to jsem nepoznal :D

Pokud NJ získá playmakera a začne do týmu více zapracovávat mladíky, tak to budete mít opět zajímavý tým. Ale popravdě jsem ani moc nepochopil příchod Arnotta, vím že ho máte rádi, ale stejně nevím proč se pořád spoléhat na drahé "staříky". Vy jste takový Detroit východu a myslím, že je to trošku na škodu...
Nevadí, nabudúce už budeš vedieť :D

Hovorím, jediný článok, jediný článok. O zapracovávaní mladíkov niet pochýb, to je uź od menovania MacLeana vec istá, tak to ber. Príchod Arnotta som tu už niekde popísal, buď si to nájdi (to bude najlepšie) alebo len stručne - #2C bola jasná diera, on je preverená značka, je to typický ročný deal, peniaze z neho budú na Pariseho, pri šťastí sčasti i na Greeneho extend, rozumie si s Eliášom, vyhráva vhadzovania v čom sme tragickí (Needmybrother :lol: ), ideálny na PP pred bránu keď tam nie je Parise, ideálny na priučenie Josefsona na NHL. Po jeho odchode by sa, pokiaľ všetko pôjde ako má a tak to aj vyzerá, posunie Yayo na 2nd line, do tretej sa ešte po roku strávenom v AHL pridá Henrique, ktorý hrá výborne prakticky už teraz. Takže žiadna tragédia či chyba. V podstate lepšiu možnosť hľadať len ťažko. Maximálne Lombardi. Že to uź nie je ten Arnott spred 10 rokov je jasné, NSH som túto sezónu zvykol sledovať celkom často na môj vkus, takže obraz mám. Nie je to terno, ale svoju pozíciu by si zastať mal a to mi stačí, ide mi hlavne o generačnú výmenu a manažment a z toho pohľadu je to ok. Preto ho ako typický príklad "staříka" do NJD nepovažujem. Detroit východu je vcelku kompliment, to beriem :D Čo sa týka tých zvyšných, na ktorých bol spoľah, odpoveď je ľahká. Stagnujúci Oduya šiel, s Mottauom sa nepredĺžuje, Needmybrother podpísal s Buffalom, Salvador je na trade, Pandolfo a Peters na waiver, s McAmmondom sa neráta. Langenbrunner je súci na trade, to je otázka len kedy, či toto leto, alebo neskôr, aspoň kým zaň je slušná protihodnota. ROFLston a jeho zmluva...nuž ach bože. Ale pri slušnom centrovi nie je až taká príťaž a čoskoro končí úplne. Problém je to v súčasnosti hlavne finančný, veď v PO ako jeden z 2 nebol totálne mimo a na PP na modrú je stále platný.

Takže tak :frajer2:
Martin #27 píše: My to u nás říkáme tak Getzo :D proč si z Prešova?
neis: Arnott proto, protože přesně takový hráč nám chyběl...silný, dobre buly,tvrdší muzika, skvělý před bránu, to jsouu atributy které nám chyběly a bez kterých se dneska hokej hrat neda... s tímto podpisem jsem nadmíru spokojen
Viem a vždy ma to pekne nakrkne :? Jj, viď. profil.

Arnotta, som rozobral viac, nech má neis predstavu :oops:

A čo sa týka starej, to je ten problém. Ono totiž neis, našou prioritou BY MAL BYŤ BEK. Ale ako sa zdá, zatiaľ ešte stále niekomu múti rozum ruský clondyke-bohatier :D
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... hasnt.html
tak zatial kym sa tu nic nedeje a vsetko uz bolo povedane x-krat, tak pridam aspon nejake nazory brodeura na posily, kovyho situaciu a tak..nic moc,same klise ale jak sa vyjadril k hedbergovi ma zaujalo :D
Getzo5 píše:
Hannu píše:takisto aj ja by som bol rad ved čo ... body zbieral pre nas... nevidim dovod prečo nie aj ked bere vela penazi ale taky hrači si zaslužia... taky Gomez ma tiež podobny plat a nenahra tolko ako Kovalčuk...
:D to snáď nemyslíš vážne toto...
no myslim lebo najlepšie roky mal v New Jersey a potom už nezahral nič poriadne... vzddali sme sa ho preto lebo žiadal vela na platovy strop v tej dobe ved , a ani v Rangerse nebol takym lidrom ani v Montreale tuto szeonu ako v New Jersey dakedy...
Hannu píše:
no myslim lebo najlepšie roky mal v New Jersey a potom už nezahral nič poriadne... vzddali sme sa ho preto lebo žiadal vela na platovy strop v tej dobe ved , a ani v Rangerse nebol takym lidrom ani v Montreale tuto szeonu ako v New Jersey dakedy...
V prvom rade hokejový tím nie je charita, v rade druhom je platový strop limitujúci a on i keď výborný hráč, nie je práve to, čo tento tím najviac potrebuje. Gomez je priam úžasný príklad toho, ako sa má preplácať hráč len vďaka tomu, čo predviedol doteraz. Hráči ako Eliáš, Brodeur, Staal, Datsyuk a podobne sú hodní peňazí do nich vložených nech sa jedná o akúkoľvek sumu. Kovalchuk nie.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA