To poďakovanie je palec za správne rozhodnutie. 
http://www.vancouversun.com/sports/Canu ... story.html
Bolo jasné už po vlaňajšom finále. Tak kam s ním teda.
Bolo jasné už po vlaňajšom finále. Tak kam s ním teda.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
TorontoGetzo5 píše:To poďakovanie je palec za správne rozhodnutie.
http://www.vancouversun.com/sports/Canu ... story.html
Bolo jasné už po vlaňajšom finále. Tak kam s ním teda.![]()
Dobrá možno, ale nie za takéto peniaze. Po jednej vydarenej sezóne sa takéto zmluvy nemajú dávať, ešte na 6 rokovReeper.89 píše:
Dobrá koupě.. Jsem obzvláště zvědav na vaše přesilovky, ty mohou být letos do TOP 3..
Ale tak vidíš čo spôsobilo to zvýšenie stropu, takéto zmluvy ako Garrison dostáva každý kto si vie poriadne obuť korčule, len tá dlžka je ozaj risk. Ved už aj ten Luongov cap 5,3 začína vyzerať ako stealPasha píše: Dobrá možno, ale nie za takéto peniaze. Po jednej vydarenej sezóne sa takéto zmluvy nemajú dávať, ešte na 6 rokov![]()
Aby sa Canucks nepopálili, aby bol CH Garrisona vyšší ako Hamhuisov a Edlerov
A když Lou vyhoří? Jeho cena klesne na minimum a nikdo ho nebude chtít. V lepším případě za něj dostaneme pytel brambor. A vedení ho nebude chtít vyplatit. Měl by se vyměnit dokud je čas a dokud má ještě nějakou slušnou hodnotu. Základní části nemá špatné, ale ty POLinden16 píše:Já myslím, že Luo ostane ešte túto sezónu. Za prvé, sezóna je príliš krátka a Cory ešte nie je hotová jednička tímu, ktorý dvakrát po sebe získal Presiddent Trophy! Coryho mám velmi rád a stane sa hviezdou tímu, len otázka je, či už túto sezónu.. Čo ak mu nepojde alebo sa nedajbože zraní? Nemáme inú kvalitnú dvojku a túto minisezónu a samozrejme PO nemožeme ísť bez dvojky! No a za druhé, žiaden tím nechce ponúknuť adekvátnu náhradu, a to je hlavný dovod prečo ostane a to bude len dobre. ˇAno Luo má výkyvy, no ešte može Corymu niečo odovzdať. Kiež by Luovi vyšla sezónka, tým by stúpol trošku aj na trhu s hráčmi a nejaký tím za neho bude ochotný vysoliť adekvátnu náhradu.. Želal by som si nejakého snipera, vždy sme ho mali (Bure, Naslund,D.Sedin). A Cory by dostal ešte túto minisezónu k dobru, aby bol ready na pozíciu jednotky v bráne. Koniec koncov brankárske duo v bráne máme jedno z najlepších, tak prečo ho nasilu rozbíjať, pokial nikto toho Roberta ozaj nechce! Verím, že stále má čo ukázať.
Super správa, ja som už mal obavy že dopadne ako Öhlund a odíde. Konečne si môžem bez obáv objednať jeho dres, len nech mu vydrži zdravieLeo píše:Alex Edler údajně podepsal novou 6ti letou smlouvu. Víc se snad dozvíme ráno.
Neočekávám, že by Zack s dvojčatama odehrál celou sezonu. Jak si řekl, pomohla mu marodka. Ale rozhodně na sebe upozorňuje dřív než se čekalo. Může z něj vyrůst jeden z nejlepších Power Forwardů NHL a proto jsme si ho taky vybrali. Jinak je škoda toho ztracenýho vedení, ale podruhé už to dobře dopadloOhlund píše:Konečne prvá výhra, dnes išli kosatky za výhrou od prvého striedania a prvú polovicu zápasu sme mali jasne pod kontrolou, flames mali len 2 svetlé momenty, jednu tyčku pri PP a posledná minuta 1. tretiny bola ich, inak sa Schneider docela nudil, zo začiatku 1. tretiny boli strely 10-2 pre nás a podobne sme začali aj tú druhú, na strely 11-2 ale s tým rozdielom že už prišli aj prvé goly. Skore otvoril Kassian, išiel si za tým golom ako tank a na 3. pokus to tam dostal, zatial je to velmi príjemné prekvapenie pre mňa, určite som nečakal že už vo svojej 2. sezone bude hrať v 1. útoku, možno mu k tomu pomohla aj marodka, ale svojim herným prejavom si to určite zaslúži, je ho vidieť skoro všade, perfektne si kryje puk, často striela aj hituje a už sa aj pobil, niekedy sa snaží až príliš, potom zvalcuje Kippera a dá súperovi PP
, ale to časom určite zlepší. Druhý gol prišiel krátko nato, ked pri presilovke Daniel našiel Raymonda ktorý práve vystriedal a krásnou strelou zvýšil už na 2:0, potvrdil tak že je Flames killer, ked sa trafil proti nim už 9x. Po to
mto gole a priebehu záp
asu som si myslel že výhra je už naša ale stalo sa nám to isté ako proti Edmontonu a znovu sme zbabrali 2 golové vedenie, proti divíznym rivalom sa nám to nemôže stávať... Pri prvom gole sa Bieksa trochu zabudol v predu, lames išli do prečíslenia 2 na 1 a Tanguay peknou strelou od tyči znížil. Potom prišli dalšie čierne momenty našej obrany, najskôr sa nechal zbytočne vylúčiť Garrison, ked dlho váhal s prihrávkou až nakoniec puk stratil a riešil to potom faulom, krátko nato sa k nemu na trestnej pridal aj Bieksa za krosček a ked sa zdalo že to dlhé oslabenie o 2 hráčov dokážeme ubrániť tak sa nechal vylúčiť aj Edler za pridržanie puku. Túto PP už dokázali lames potrestať, dalšou strelou od tyčky vyrovnával Backlund a mohlo sa začať odznova. Od vyrovnávajúceho golu už boli aktívnejší hostia a v tretej tretine mali viac šancí. Gol ale nepadol ani pri následnom predlžení a znovu museli rozhodnúť až nájazdy. V prvej sérii sa trafil Burrows svojim klasických ťahom, Schneidera potom vyškolil Tanguay a rozhodujúci gol nemohol dať nikto iný ako Kassinátor v 5. sérii.
Tomu chalanovi to zatial ide a tak aj Sedinovci sa snažia skoro všetko hrať na neho, čo je niekedy aj škoda lebo pri presilovke som zatial nevidel ešte ani 1 poriadnu strelu od Garrisona a to sa odohrali už 3 zápasy, predstavoval som si to trochu inak, že tam zapadne lepšie , ale Sedinovci si hrajú svoje, točia to v rohoch a snažia sa vytvoriť šancu pre Kassiana a ked už náhodou príde strela aj od modrej vždy je to Edler. Ale v defenzíve je zatial solídny Garrison, hádam na tej PP sa to zlepší ešte. Dnes odohral svoj 1. zápas aj Schroeder a moc ho teda vidieť nebolo, ale další mladík Tanev je tiež príjemným prekvapením , vzadu hrá zatial spolahlivo a bezchybne ako skúsený veterán
.
Inak zrovna dnes oslavuje Zack 22. narodeniny, takže si dal pekný darček.