Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To sme dopadli :D . Namiesto toho aby sme tu pred zápasom rozoberali ako nám zafunguje dvojka Boyes-Kariya, ako vynikne Mason, s akým zápalom budú hrať Backes,Oshie,Berglund,Perron a Johnson sa tu tešíme na akciu v podaní King, Janssen :D .

Z jednej strany smutné, z druhej veselé :) .
St. Louis - Chicago 1:2 (0:2, 0:0, 1:0)

Góly STL:
1:2 - 58:14 - A.Steen (D.Perron, T.Oshie) v presilovke 5:3
Góly CHI:
0:1 - 05:33 - P.Sharp (J.Toews, M. HOSSA)
0:2 - 15:51 - J.Toews (P.Kane, P.Sharp)

Celkom strely na bránu : 35-30
Vylúčenia a trestné minúty : 8/22 - 10/26.
Brankári : C.Mason 2/30 - A.Niemi 1/35
Divákov : 19,150 at Scottrade Center :good:

3 hviezdy zápasu:
CHI 31 A.Niemi
CHI 19 J.Toews
STL 20 A.Steen

dopadlo to podľa predpokladov a to je výsledok ešte celkom lichotivý... nevadí, ideme ďalej.
ešte pár vecí k zápasu...
Nakoniec v zostave nastúpil Janssen a King oddychoval. Ale Cam urobil iba 5 striedaní a viac sme ho nevidelia ešte aj bez bitky. Naopak pobil sa Jackman s Barkerom a po malej naťahovačke to Jackman ukončil hákom a Barker šiel na ľad, pekne :thumbsup: Trošku sa tam ešte naťahovali náš kapitán Brewer s Laddom, ale Brewer nie je bitkár.
Pekný zápas to bol zo strany mladíkov, skvele dnes hral Johnson aj Perron, dobrý zápas odhral strelec gólu Steen aj Berglund, ktorý sa javí, že ho hra začala baviť, no a dnes zahrala naozaj veľmi slušne prvá lajna, ktorej dnes ku šťastiu chýbalo málinko, po šanciach McDonalda, či Tkachuka sa ľudia dvíhali zo sedačiek, no proti bol skvelý Niemi. Jednu Tkachukovu dorážku reflexívne vychytal v rozkroku betónom a to bola ozaj paráda :good: Škoda, dnes si Tkachuk v tomto zápase gól určite zaslúžil, na jeho vek hrá naozaj skvele.
Čo ku gólom, pri tom prvom, ktorý sme inkasovali zahral nepochopiteľne pasívne Jackman, stál úplne mimo diania a nikoho nepokryl a tak si Sharp počkal na dobrú prihrávku Toewsa a bolo 1:0, dobre tam zahral Majo Hossa.
Pri druhom góle došlo ku kurióznej situácii, mali sme puk a pri nakorčuľovaní z nášho pásma sa zrazili Oshie s Polákom, ktorý cúval a nevidel spoluhráča, obaja padli na modrej, puku sa zmocnil "všadebol" Kane a pekne našiel Toewsa, ktorý nekompromisne prestrelil Masona 2:0. Inak dvojička Kane - Toews dnes asi najlepšia na ľade :good:
My sme znížili po peknej biliardovej akcii v presilovke 5 na 3, keď posledný sa k puku na modrej dostal Steen, podišiel medzi kruhy a prestrelil Niemiho, ktorý sa akurát presúval, tuším mu to trafil medzi betóny 1:2.
V závere sme ešte skúsili Power Play, ale nič sme z nej nevyťažili, v poslednej akcii nastrelil Perron súpera, stratili sme pásmo a bolo po zápase.
Alex Steen dal svoj 14 gól v tejto sezóne a dostal sa na 3. priečku v poradí strelcov v STL. V bodovaní je celkovo 8 (14g -12as) Je na tom bodovo rovnako, ako Kariya, takže pri porovnaní ich platov je to smutné konštatovanie pre Kariyu. Myslím, že Alex si svojimi výkonmi vyžiadal predlženie kontraktu. :yes:
1. McDonald - 17 g
2. Perron - 15 g
3. Steen - 14 g

- Troška nám ale stagnuje Erik Johnson, ktorý dal naposledy gól 30.11. v zápase s CBJ a tak už je to 30 zápasov čo neskóroval ! :? On ale maká, dnes v noci bol jednoznačne našim najlepším hráčom na ľade a nebol to ojedinelý prípad. Podľa mňa je troška na škodu, že hráva v dovjke s Brewerom, ktorý je jednoznačne najhorším v štatistike +/- z celého Blues :!: Na mieste trénera, preradím Erika k niekomu inému. V prvých 25 zápasoch nazbieral +6 a teraz z posledných 30 zápasov má -7. V tých prvých zápasoch hrával zväčša so Sydorom.
- ak už som pri tomto hráčovi, je tu jedna pikoška : EJ si objednal 10 repre dresov s jeho menom pre členov svojej rodiny, ktorí mu budú fandiť počas Olympiády. Tie však prišli s kapitánskym C-čkom, ktoré má mať Lagebrunner s NJ. Erik bol z toho troška mimo, ale nakoniec to okomentoval s úsmevom : "asi vedia niečo, čo ja nie..." :D

- David Perron sa stal najmladším hráčom v histórii STL Blues, ktorý prekonal hranicu 200 odohraných zápasov. Nazbieral v nich 108 bodov, z toho bolo 43 gólov. Pekné čísla... :good:

- mimochodom Tkachuk sa pomaličky blíži k 1000, teraz má na konte 986 zápasov.
Tak čo poviete na to , že ste boli najbližšie k podpisu Kovyho?
Padlo to na tom, že Atl. požadovala Oshieho a považujem za veeeľmi rozumné, že ste ho nedali, nakoľko nikto nevie, či podpíše aj v lete.
Navyše ani na PO to nevyzerá.
ivan23 píše:na stránke hokeybuzz.com sa v jednom zo svojich príspevkov Andy Strickland vyjadril, že vedenie STL v snahe získať Kovaľčuka dalo Atlante viac ako atraktívnu ponuku, :hmm:

tak to som zvedavý, čo tento novinár vyňúral a či z toho niečo bude, o záujme našich o Kovyho sa povráva, ale cítiť, že nechcú ísť s bubnom na zajace, tak sa to rieši dosť v tajnosti. Stále si ešte neviem predstaviť, že by to mohlo vyjsť, záujemcov bude určite viac. Ale ak by sme dali naozaj "super ponuku" tak by to mohlo byť reálne. Zasa na druhej strane veľa záujemcov má problém so stropom a nie každú ponuku bude ochotný akceptovať Kovy. Kovaľčuk sa jasne vyjadril, že chce do tímu, ktorý má PO ambície s výhliadkou hrať o SC, tak neviem... Náš team ak bude vhodne doplnený, tak s Kovaľčukom by nabral hodne na sile. Ale... :?:
(no ak by to vyšlo, tak sa asi opijem... :D )
tu som o tom písal a nakoniec to predsa len nevyšlo... :? Ale dobre aj tak, lebo ako píšeš, ktovie čo by bolo v lete. Vedel som aj o tom, že je Oshie v ponuke a to by som vedel oželieť, ak by Kovy zostal aspoň na 4 roky, inak nie. Súrne potrebujeme poriadneho strelca, tak som zvedavý, ako sa posnažíme počas TDL... :?:
Whitney z Caroliny je to najlepšie čo ostalo po Kovaľčukovi. Nakoľko už u Vás neverím veľmi v playoff hoci aj minulý rok ste mali mohutný finiš, kiežby aj teraz, podľa mňa by to boli vyhodené peniaze.
begbeee píše:Whitney z Caroliny je to najlepšie čo ostalo po Kovaľčukovi. Nakoľko už u Vás neverím veľmi v playoff hoci aj minulý rok ste mali mohutný finiš, kiežby aj teraz, podľa mňa by to boli vyhodené peniaze.
asi tak, tiež v to PO už prestávam pomaličky veriť, ale aspoň sa zbavíme niektorých hráčov a získame nejaké dobré výbery v drafte, čo iné...
V každom prípade Kariya je že vraj na predaj.
Záujem z Bostonu, Montralu, Rangers, Buffala, Pens a Vancouveru.
Ak to takto malo byť tak som rád, že k nám Kovy neprišiel. Oshie je jeden zo základných stavebných kameňov do budúcnosti a riziko, že by Kovy v lete nepodpísal obrovské. Ak toto bola požiadavka Atlanty, prečo ho potom Waddell pustil do NJ prakticky gratis. Bergfors je síce talentovaný, Oduya je len obyčajný obránca nič viac nič menej. Ale Oshie je Oshie. Kto resp. čo malo byť ešte v tej výmene zahrnuté? Neviete?
Bluesfan píše:Ak to takto malo byť tak som rád, že k nám Kovy neprišiel. Oshie je jeden zo základných stavebných kameňov do budúcnosti a riziko, že by Kovy v lete nepodpísal obrovské. Ak toto bola požiadavka Atlanty, prečo ho potom Waddell pustil do NJ prakticky gratis. Bergfors je síce talentovaný, Oduya je len obyčajný obránca nič viac nič menej. Ale Oshie je Oshie. Kto resp. čo malo byť ešte v tej výmene zahrnuté? Neviete?
nie to netuším, ani Davidson to už nekomentoval... naši dávali Wadellovi inú ponuku a tú neprijal, na to to teda stroskotalo. No uvidíme, možno v lete prídeme s lepšou a Kovy nakoniec predsa len skončí u nás... :smile03:
dnes nás čaká zápas : Colrado Avalanche - St. Louis Blues

- Lavínky sú doma pomerne silné, majú bilanciu 17 - 8 - 2 a z posledných 5 zápasov 2x vyhrali (s CBJ 5:1 a s EDM 3:0) a 3x prehrali (v DAL 3:2, doma s NYR 1:3 a v NSH 5:3)
- My sme sa s COL v tejto sezóne stretli zatiaľ iba 1x a to 7.12. doma a prehrali sme 0:4. Z posledných 5 vzájomných stretnutí sme ale 3x vyhrali a 2x prehrali.
- Vonku sa nám pomerne darí a tak to môže byť veľmi zaujímavý zápas, kde určite nebudeme iba štatisti, či fackovací panáci. Verím, že ešte zabojujeme o PO a dnes naši podajú srdnatý výkon. Odohrali sme pomerne veľmi slušné zápasy so silným CHIC, tak verím, že tieto výkony zopakujeme a dnes predvedieme podobne bojovný výkon. Len škoda, že máme slabšiu koncovku a chýba nám ozajstný strelec. Hráme dobre, no chýbajú nám góly. Aj v zápasoch kde prestrieľame súpera a máme okolo 40 streleckých pokusov, dávame v priemere 2 góly na zápas a to je veľmi málo :?
- z našich je na IR iba jediný hráč a to B.J. Crombeen, ktorého v 4. útoku zrejme nahradí Janssen a súper má zranených týchto hráčov : Milan Hejduk, Matt Hendricks, David Jones, Ryan Stoa (zostavy na dnes pridám neskôr)
Bluesfan píše:Ak to takto malo byť tak som rád, že k nám Kovy neprišiel. Oshie je jeden zo základných stavebných kameňov do budúcnosti a riziko, že by Kovy v lete nepodpísal obrovské. Ak toto bola požiadavka Atlanty, prečo ho potom Waddell pustil do NJ prakticky gratis. Bergfors je síce talentovaný, Oduya je len obyčajný obránca nič viac nič menej. Ale Oshie je Oshie. Kto resp. čo malo byť ešte v tej výmene zahrnuté? Neviete?
Tak teda nevím,ale mně se Oduya nezdá jen jako ''obyčejný'' obránca.Jasně,letos je zatím tak nějak mimo,ale byl zraněný a pravděpodobně měl i nějaké další problémy.Ale loni by u vás byl Oduya minimálně bek číslo 2 :)
Jinak z tvého příspěvku tak nějak vyplývá,že Bergfors sice je talentovaný,ale Oshie je o 2 třídy lepší :roll: jasně,Oshie IMHO lepším hráčem je,ale zas není třeba dělat z Bergforse úplného outsidera :) Taktéž nesouhlasím s názorem,že Devils získali Kovyho prakticky zdarma,což si myslí většina lidí.''Vítěz'' výměny bude ''určen'' stejně až v budoucnosti na základě jasných atributů,zda Kovy prodloužil s Devils,zda-li Bergfors naplnil svůj potenciál,zda-li se Oduya dostal do své top formy,co Atlanta vytěžila z 1st round picku atd.Koneckonců to může být výhodná výměna pro obě strany.Pokud byl ten druhý hráč s Oshiem E.Johnson/popřípadě Perron,taktéž bych do trejdu nešel.Přeci jenom Devils si Oduyu mohli dovolit pustit ( Bergfors v trejdu figurovat musel ) a vás by ztráta 2 talentovaných hráčů + 1 prospectu/draftu bolela daleko víc,než Devils,kteří mají momentálně na několik let/možná navždy vystaráno ...
kisin píše:
Tak teda nevím,ale mně se Oduya nezdá jen jako ''obyčejný'' obránca.Jasně,letos je zatím tak nějak mimo,ale byl zraněný a pravděpodobně měl i nějaké další problémy.Ale loni by u vás byl Oduya minimálně bek číslo 2 :)
Jinak z tvého příspěvku tak nějak vyplývá,že Bergfors sice je talentovaný,ale Oshie je o 2 třídy lepší :roll: jasně,Oshie IMHO lepším hráčem je,ale zas není třeba dělat z Bergforse úplného outsidera :) Taktéž nesouhlasím s názorem,že Devils získali Kovyho prakticky zdarma,což si myslí většina lidí.''Vítěz'' výměny bude ''určen'' stejně až v budoucnosti na základě jasných atributů,zda Kovy prodloužil s Devils,zda-li Bergfors naplnil svůj potenciál,zda-li se Oduya dostal do své top formy,co Atlanta vytěžila z 1st round picku atd.Koneckonců to může být výhodná výměna pro obě strany.Pokud byl ten druhý hráč s Oshiem E.Johnson/popřípadě Perron,taktéž bych do trejdu nešel.Přeci jenom Devils si Oduyu mohli dovolit pustit ( Bergfors v trejdu figurovat musel ) a vás by ztráta 2 talentovaných hráčů + 1 prospectu/draftu bolela daleko víc,než Devils,kteří mají momentálně na několik let/možná navždy vystaráno ...
ak je pravda, čo som sa dočítal na našom fóre, tak sme ponúkali Brewera s Ellerom a výber, čo je dobrá ponuka a Waddell chcel miesto Ellera - Oshieho, čo Davidson nechcel akceptovať.
ešte tie zostavy na dnes :

Colorado Avalanche

Wolski - Duchene - Yip
Galiardi - Stastny - Stewart
McLeod - ORiely - Svatoš
Durno - Kočí - Tucker

Quincey - Clark
Foote - Wilson
Cumiskey - Hannah

G - Craig Anderson

St. Louis Blues

Kariya - Backes - Oshie
McDonald - Tkachuk - Boyes
Steen - Berglund - Perron
Winchester - McClement - Janssen

Jackman - Polák
Brewer - Johnson
Colaiacovo - Weaver

(Sydor)

G - Chris Mason
Ja som ale nepovedal, že Oduya je zlý. Ale nie je ani ničím nejak extra výnimočný. Je to skratka solídny obránca to je všetko. Ani z Bergforsom som to nemyslel tak, že je to nula, vravím je talentovaný, šikovný ale Oshie je skratka lepší čo si aj sám povedal. No a taktiež si povedal, že diablov strata talentovaného hráča až tak mrzieť nemusí lebo do budúcna sú v suchu. Nás by to však podlomilo, keďže by tam bolo veľké riziko, že Kovy by zmluvu nepodpísal. My sme nedávno začali od znova tak som rád, že sa Davidson takto rozhodol. Bola by to príliš veľká obeta :) .

Zosumarizujem môj názor, Oduya je síce spoľahlivý obránca ale jeho strata Devils určite až tak nemrzí, Bergfors má potenciál ale nie taký ako Oshie a rozdiel je v tom, že Devils si to mohli dovoliť my nie. Nerobím z Oshieho megahviezdu a z Bergforsa chudáka ale proste my by sme tým pádom prišli o viac ako NJ. :) .

Ivan dnes som na tento zápas nesmierne zvedavý, čo sa týka Colorada som príjemne šokovaný z toho akú sezónu prežívajú :) . Všetko okolo COL mi tak trošku pripomína nás v minulej sezóne :) . Lavíny sú favoritom, prekvapiť však môžme. Máme im čo vracať a body potrebujeme ako soľ pretože ja tiež stále verím v šancu na PO. Keďže nás ale čaká hneď zajtra domáci súboj s Detroitom som dnes trochu pesimista. V prípade, že si zajtra na domácom ľade zaknihujeme po dlhej dobe 2 body a podáme dobrý výkon, akceptujem dnes aj prehru. Ale aspoň bodík by nebol zlý :) . Nuž uvidíme, ešte nás čaká riadna divočina tak som na to zvedavý :) .
Jasná a zaslúžená prehra v Denveri, keď sa opäť vyznamenala naša skvelá obrana a najmä Mason :evil:, viac k zápasu nemám čo dodať.
Dnes očakávam o dosť lepší výkon a výhru pred domácimi fans !
Colorado - St. Louis 5:2 (2:2, 3:0, 0:0)

Góly COL:
1:1 - 04:02 - T.Galiardi (C.Stewart, K.Quincey)
2:2 - 16:42 - B.Yip (K.Cumiskey, P.Stastny) v presilovke 5:4
3:2 - 22:25 - C.Stewart (R.Wilson, D.Tucker)
4:2 - 23:57 - P.Stastny (M. SVATOŠ, C.Stewart)
5:2 - 26:34 - B.Yip (W.Wolski, M.Duchene)
Góly STL:
0:1 - 03:34 - E.Brewer (T.Oshie, D.Backes)
1:2 - 07:59 - E.Johnson (A.Steen)

Celkom strely na bránu : 33-34
Vylúčenia a trestné minúty: 4/16 - 8/22.
Brankári: C.Anderson 2/34 - T.Conklin 0/18 C.Mason 5/15
Divákov : 11,261 at Pepsi Center.

3 hviezdy zápasu:
COL 59 B.Yip
COL 25 C.Stewart
COL 26 P.Stastny

škoda v tomto zápase nás vôbec nepodržal náš brankár Chris Mason, ktorý striedal už v 7. min 2. tretiny, keď v druhej tretine pustil 3 góly zo 6 striel na našu bránu :sad2: Najmä ten tretí gól a posledný piaty boli neskutočné a učite sa chytať dali. Dnes jednoducho bol Chris nejako mimo :thumbsdown: . Potom ho striedal Conklin a ten už nepustil žiaden gól. Mám pocit, že momentálne je naozaj v lepšej forme a mal by chytať viac.
Máme tak v kolónke ďalšiu prehru a PO sa pomaličky ale isto stáva nereálnou záležitosťou.
Zaujali dve bitky, v jednej bol náš D.J. King s Kočím, ktorý si pri bitke zlomil ruku, u Kinga bolo vidieť, že tá jeho ruka tiež ešte nie je v poriadku a tak by si mal s bitkami ešte dať pokoj :
http://www.hockeyfights.com/fights/92397
http://www.hokej.sk/nhl/clanok69896-Koc ... u_ruku.htm

a v tej druhej sa predviedli Crombeen a Stewart, kde bol Crombeen veľmi pasívny na môj vkus a jeho bitkárske schopnosti :
http://www.hockeyfights.com/fights/92398

Celkovo tento zápas sme si prehrali vlastne sami. Nepremieňali sme vyložené šance, ako napr. Boyes, ktorý je totálne mimo streleckej formy a v prvej polovici zápasu nás absolútne nepodržal Chris. Nehovoriac o takej chybe, akú sme vyrobili pri 4 góle, keď sme mali puk na svojich hokejkách, necháme si ho pasívnou hrou pri brankárovi vziať a ešte aj inkasujeme. Coloiacovo a Sydor to tam neurobili dobre :thumbsdown:
Potešil akurát fakt, že po dlhej dobe dal gól Erik Johnson.
tak dnes divízny súboj : St. Louis Blues - Detroit Red Wings :fan:

tieto zápasy, podobne ako s CHIC majú stále tú správnu atmosféru a sú pre diváka zaujímavé. Aj preto sa na tento zápas veľmi teším a verím, že naši si šetrili v závere nočného zápasu sily práve na tento duel, ktorý je naviac pred domácim hľadiskom a tak by sa patrilo po dlhšej dobe predviesť poriadny zápas s pekným výsledkom. S DET sa nám v poslednom období celkom darí, porazili sme ich 2x v úvode sezóny a celkovo z posledných 5 vzájomných zápasov sme iba raz prehrali a to 28.11. v pomere 3:4 ts.

Nám sa ale posledné zápasy veľmi nedarí, prehrali sme 3 zápasy v rade a doma máme najhoršiu bilanciu z celej NHL. DET na tom tiež nie je najlepšie z posledných 5 zápasov má 3 prehry a 2 výhry a vonku vyhral naposledy v SJ v pomere 2:4, inak prehrali v PIT, ANA, LA, MIN, DAL, WSH aj NYI. Takže sa dá povedať, že im to vonku veľmi nejde. Každý zápas je ale iný, takže sa na to spoliehať určite nebudeme. Cez to všetko si myslím, že dnes sa za favorita stretnutia pokladať nemôžme a budeme radi ak získame aspoň bod za remízu. Tak to dnes aj tipujem, že to skončí - teda remízou, napr. 2:2 a potom sa zrejme zasa rozhodne v trestných strieľaniach, kde by sme konečne mohli doma uspieť a získať tak v tomto zápase vytúžené 2 body.

Pokiaľ ide o nejaké zmeny v zostave, dá sa očakávať, že dnes v bráne takmer na isto nastúpi Conklin a na mieste Kinga bude v 4 formácii Janssen. Zostavy dám potom večer...
zostavy na dnešný zápas :

Detroit

Zetterberg - Datsyuk - Franzen
Bertuzzi - Filppula - Cleary
Helm - Draper - Williams
Maltby - Miller - May

Lidstrom - Rafalski
Stuart - Meech
Ericsson - Lebda

G - Howard

St. Louis Blues

Kariya - Backes - Oshie
McDonald - Tkachuk - Boyes
Steen - Berglund - Perron
Winchester - McClement - Janssen

Jackman - Polák
Brewer - Johnson
Colaiacovo - Weaver

(Sydor)

G - Ty Conklin
Zostava klasická, snáď sa hráči po zápase v COL otrepali, podľa toho čo som dnes videl by nemali byť príliš unavení a tak dnes verím v domácu výhru. Oba tímy ešte majú o čo hrať, rozdieľ je v tom, že Detroit je pod tlakom a proste musí, my už len môžme. A v tom by mohla byť naša malá výhoda. DET stráca na osmičku 2 body my 7 čo nie je veľká strata. Stále ešte verím a dnes by som bol najradšej ak by sme vyhrali v pohodičke po slušnom výkone 4:1, 4:2.

Dnes som rozmýšľal nad tým, že mi je sakra ľúto Tkachuka. Určite sa chce rozlúčiť účasťou v PO a tam uhrať čo najlepší výsledok. Žiaľ od toho sme zatiaľ veľmi ďaleko a tento hráč by si takýto koniec určite nezaslúžil :-( .
ivan23 píše:Tak to dnes aj tipujem, že to skončí - teda remízou, napr. 2:2 a potom sa zrejme zasa rozhodne v trestných strieľaniach, kde by sme konečne mohli doma uspieť a získať tak v tomto zápase vytúžené 2 body.
St. Louis - Detroit 4:3 (0:1, 2:0, 1:2, 1:0)

Góly STL:
1:1 - 32:20 - P.Kariya (D.Perron, D.Backes)
2:1 - 38:10 - P.Kariya (D.Backes, B.Jackman)
3:1 - 46:57 - A.Mcdonald (E.Johnson, C.Colaiacovo) v presilovke 5:4
4:3 - rozhodujúci samost. nájazd: B.Boyes
Góly Detroit:
0:1 - 12:19 - K.Draper (J.Ericsson, D.Helm)
3:2 - 54:26 - P.Datsyuk (H.Zetterberg, J.Franzen)
3:3 - 57:40 - V.Filppula (T.Bertuzzi, B.Rafalski)

Celkom strely na bránu: 45-42.
Vylúčenia a trestné minúty: 5/13 - 6/15.
Brankári: C.Mason 3/42 - J.Howard 3/45
Divákov : 19,150 at Scottrade Center. :good:

3 hviezdy zápasu:
STL 9 P.Kariya
STL 6 E.Johnson
DET 13 P.Datsyuk

skvelé, tak nakoniec sa nám Kariya zobudil a má z našich najlepšie štatistiky v zápasoch s DET v tejto sezóne. Odohral veľmi dobrý zápas, rovnako tak Johnson, ktorý už v dvoch predošlých zápasoch potvrdzoval stúpajúcu formu. Vyšiel mi aj tip na remízu v zápase, takže spokojnosť... :yes:
Tak sme to nakoniec zvládli. S krídlami sa nám túto sezónu darí tak som veril, že vyhráme. Aj ten najväčší neprajník musí uznať, že sme si výhru dnes zaslúžili. Avšak stále je to o tom istom. Pustili sme sľubné vedenie 3:1 a opäť sme zo zápasu spravili zbytočnú drámu, vyprodukovali sme úctihodných 45 striel no ujali sa len 3. Túto sezónu pôsobime takým unaveným dojmom a trápime sa. Strelili sme zatiaľ 155 gólov čo je relatívne slušné číslo no ja absolútne neviem ako sme sa k takémuto číslu dostali, keď sa pozriem na našu efektivitu a gólový priemer. Veď v zápasoch neviem dať viac ako 3 góly a aj tie 3 sú v poslednej dobe len výnimočne. Za Murrayho sa to dalo chápať, presadzoval taký profesorský defenzívny štýl za to o Paynovi sa vie, že má radšej taký ofenzívnejší dynamický hokej s množstvom strieľ a treba dodať, že mužstvo je stavané jednoznačne na túto variantu. Tím je zložený z množstva šikovných chlapcov zmiešanými so skúsenými borcami a má slušný ofentívny potenciál. Tak naozaj neviem prečo to nejde :-( :?: Veľa zápasov nevyhrávame a ak aj zvíťazíme tak je to po neskutočnom trápení, najmä doma pred našimi skvelými fans :-( .

Inak k zápasu nemám príliš čo dodať, snáď mi len príde vtipné, že Kariyu by kľudne stačilo nasadzovať len na zápasy s DET :D .
No a dnešné inkasované góly boli prinajmenšom diskutabilné :hmm:
A už sa veľmi teším na najbližší zápas, ktorý taktiež dúfam zvládneme. V Toronte sa udialo veľa zmien a zdá sa, že to prospelo. Giguere sa chytil dvomi nulami a natrieskaná obrana začala hrať lepšie. V útoku nemajú príliš čo ponúknuť no húževnatý Kessel môže robiť problémy. Dobre sa javí aj Bozak a pozor si treba dať určite aj na Ponikarovského. Najviac sa však teším na súboj s mojim NO 1. hráčom v NHL Stempniakom :) . Dúfam, že po zápase bude mať také pocity, že bude rozmýšľať nad tým, že by sa chcel čo najskôr vrátiť :) .
tak to bude celkom fajn zápas a TORONTOM, podľa mňa a dúfam, že ďalší víťazný pred domácim skvelým publikom. Bude to inak v poradí 20-ty Payneov zápas a zatiaľ má bilanciu 8 - 8 - 3. Ťažko to posudzovať, či sú to dobré alebo zlé čísla, no každopádne si myslím, že sa svojej pozície zhostil slušne. Preferuje viac útočný hokej a mladí pod jeho vedením ožili, najmä Berglund, ktorý bol v obrovskej kríze.
Troška ma ale mrzí, že sa stále nevieme odraziť z tej nepríjemnej 13. priečky v našej konferencii, ktorá je tento rok ešte viac nadupaná. Máme 61 bodov, rovnako ako Philka vo Východnej na 8. miesto a 11. ANAHEIM so svojimi 63 bodmi by bol dokonca na 6. mieste :sad2: (to len tak pre porovnanie)
Čakajú nás do prestávky ešte dva domáce zápasy so spomínaným TOR a silným WSH, takže budeme radi aspoň za dva body.
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS