Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Redy: Ďakujem za gratuláciu cením si to :) No tie úspechy v KTL by sa zišli, ale jedine teamove pre nás spolu :) Tak nakoniec aj, keď som mal o zápas tipnuté menej, ako vy som pre team nahral najviac asi :D Vidno, že som ma narodeniny tak sa kus šťastia usmialo na mňa :-P Uvidíme či to bude stačiť teamu na výhru :D
Si mel narozeniniy jo ? Tak to vsechno nejlepsi a hodne tvarogu a horcice do pristich let ...
Ja jsem ti moc peknej darek k narozkam nedal v KTL. :oops:
B.Wall: Tvarogu? To čo :D ?
Redy: A nevadí :-P Dnes nevadí nič, že mám tie narodky tak nevadí ani náš zlý výsledok, ale nech sa to viac krát neopakuje no :wink: :-P
Tvarog nejlepsi vec, hlavne na sladko a s bananem a hrozinkama...to je posusnani...muzes si koupit budto tvarog odtucnenej nebo polotucnej nebo tucnej, odtucnenej je takovej tekutejsi a mozna na tohle lepsi, tucnej je spis jako pribinacek a hodi se spis do peceni :!:
B.Wall To už mi možno niečo hovorí :D
V noci to bol výkon inak slušný hlavne z B.Wallovej strany ten zabral a potiahol tým, nebiť jeho tak je s nami asi zle nedobre, takže B.Wall:thumbsup: Oproti sobote to bol o hodne lepšie to sa ani porovnať nedá asi... Sa čudujem inač, že tak B.Wall zahral dobre, keď z mojej narodeninovej párty odchádzal posledný a asi bol najviac zo všetkých naliaty alkoholom veď ešte na zápase mu ťahalo z huby, ako z lieharne :D

Zatiaľ sa v tabuľke držíme tak, že je to ok, že to neni ani najlepšie, ale zas ani zle, ale skôr je to lepšie ako horšie takže tak :smile03:

GO STRONG CROCODILES GO :!: :cinka: :box: :groupwave: :povzbudzovanie:
Jedinej duvod, proc sem zahral dobre byl, ze sem odchazel opitej :D Protoze za strizliva posledni tyden jsou moje vykony hanbou hanbouci...chtelo by se to vratit k vykonum z prvniho kola, ale nejak mi to nejde :ja_neviem: no nevadi se serizne, du si dat psi pastiku s tatarkou, treba se to zlepsi :smile03: :good: :cool: :lol:
všetko dobré Rado (si už starý cap) :D
No tak treba byť starý cap nie, ako ty mladý sopliak :D V noci to bola inač dobré :) som spokojný :thumbsup: Len tak ďalej :povzbudzovanie:
Dnes sa ixík pochlapil.Vždy keď to vyzerá na jednotky, veľmi nepadajú.Strácame 8 bodov na prvé miesto.Red devils to dnes pokazili ako my predtým.Oni získali 4 a my 16.Výborne.
Ospravedlňujem sa za môj včerajší výkon,nemám formu,je to slabota,nepomáham vôbec tímu!
palkovk píše:Ospravedlňujem sa za môj včerajší výkon,nemám formu,je to slabota,nepomáham vôbec tímu!
lol, co ma rikat ja :lol2:

Sice jsme az sesti, ale na pate ztracime malo a i na to treti misto se muzeme dostat pokud se nam zacne darit...
Chlapi zajtra idem na firemný večierok z donútenia tam, len idem :D a stade čo najskôr chcem ísť a musím sa dostať na disco za kamošmi, ale pred tým ich ešte musím tam pozháňať a dostať tam a potom im kus poplatiť a tak, takže domov prídem až nejako po polnoci kua chlapi a potom si ľahnem a pôjdem spať a keď ráno potom vstanem a kuknem výsledky naše a tam uvidím, že to bola z našej strany zase slabota tak v týme nastanú určité zmeny a narobím tu poriadok a hlavne s tým Paliskom raz a navždy zametiem :D :lol2: Ale nie srandujem žiadne zmeny a ani nič sa nebude diať aj, keď to bude z našej strany slabota to, len tak :-P Ale odsere si to aj tak palkovk :D :lol2: Ako napísal B.Wall sme 6, ale stačí nám zabrať 2 krát po sebe a druhé tými v tedy poľavia a môžme ísť aj o 3 priečky hore. Stále je to také na vážkach, chlapi musíme sa viac snažiť musíme sa to toho kua chlapi poriadne oprieť :-P STRONG CROCODILES má jeden cieľ(sen) a to ONE TEAM, ON DREAM - JEDEN TÝM, JEDEN SEN a to je vyhrať tento ročník túto celú ligu skončiť celkovo prví získať stanley cup tak borci poďme na to zaberme GO GO GO STRONG CROCODILES GO :cinka: :box: :cinka: :povzbudzovanie: :groupwave: :fan:
už to neťahaj :ciga: :ee: :D
Walt píše:už to neťahaj :ciga: :ee: :D
Obrázek
:D
Vidíš ixo a sme tretí,pomáha to,keď ma zdrbeš. :good:
Čuš tam palkovk :D . A vidíš už sme aj klesli, ale nevadí. Chlapi dnes v noci pôjde do tuhého, už dnes sa môže rozhodnúť o približ. umiestneniach v tomto kole. Dnes chlapi dúfam, že večer zaberieme ešte viac, ako nikdy pred tým. V noci chlapi ukážme silu týmu a aspoň zistíme či máme tento ročník minimálne na to PO. Dúfam, že ste sa všetci snažili pri podávaní ja som sa hej bol som maximálne sústredený a pripravený na tento tipovací deň tak uvidím čo s toho bude, ... možno aj prd uvidí sa.
Hehe toto sme my 4ria :D :lol2: :arrow: http://img204.imageshack.us/img204/5571 ... 454100.jpg
táto foto ma kúsok pobavila a zaujala hneď som si ju dal na pozadie na mobil :D A ozaj ten jeden z nás z foto čo sa na nás nepodobá :D to je jasné, že je to palkovk ten vždy musí vyčnievať z davu ten je furt iný, ako ostatný :lol2: :-P Tak sa chlapi držme v noci a do nich :box: GO STRONG CROCODILES GO GO GO :box: :cinka: :povzbudzovanie: :groupwave:

Inak včera mi šla karta chlapi som stratil neviem či už na firemnej večeri, alebo na disco mobil expres music 5800 aj so sim kartou :D Frajer som ni :lol2:
Chlapi v sobotu večer sme si počínali statočne, takže som spokojný s nami, ale ešte to budeme musieť ustáť aspoň dnes večer a zajtra sa uvidí čo ďalej. Tak sa držme chlapi a nedajme sa ustojme to :!: :box:
V noci sme si to kus zhoršili a z komplikovali, ale stále vidím pre nás dobré východisko. Jednoznačne navrhujem taktiku všetko vrhnúť do útoku. Tento raz to musíme risknúť sme na 7. mieste a máme posledný deň na to, aby sme skončili lepšie a lepšie sa dá skončiť je tam dosť veľká šanca. Pre mňa 7. miesto je nič, preto dnes netreba myslieť na zadné vrátka, len všetko vrhnúť do útoku buď to bude riks a zisk, alebo nič v podstate. Treba aspoň to to 5. miesto :!: Lepšie, by bolo na ďalší vývoj PO 4. miesto a vyššie, ale hlavne nie to 7. miesto to je slabota, ale samozrejme, ak už iné nič musíme zobrať aj to 7. miesto, ale to 5. miesto by bolo fajn a je aj dosť reálne tak do toho STRONG CROCODILES :!:
Celkom dobre to dopadlo (4.miesto), celkovo sme ale až na 5. mieste. Každé umiestnenie je dôležité. Musíme vyhrať jedno kolo a získať 14 bodov.Inak je to okej,ale dostať sa do play off je v tejto konferencii ťažšie ako v tej druhej,tam sú väčšie rozdiely ako u nás.
Tak nakoniec z 7. miesta na 4. čo je dobre, ako napísal aj palkovk. Takéto nejaké umiestnenie som aj očakával, ak by sa tak nestalo a skončili by sme na 7. mieste uvažoval by som ukončený tipovania v KTL túto sezónu,ale dôvod by nebolo zas, len naše umiestnenie, ale celkovo nemám nejako moc času na to a tak a už viac krát mi behali myšlienky túto sezónu odstúpiť a teraz fakt netrepem myslel to vážne, ale nakoniec ja vždy nejako zoprem a poviem si ešte musíš ixo vydržať. Túto sezónu dokončím už nejako a čo bude ďalej sa uvidí možno to bude chcieť kus pauzi... to tá práca ma nejako asi ničí :D , ale kus to má možno na príčine aj tá práca neviem... Takže 4. miesto je dobré som s nami spokojný, že sme to nakoniec dobre vzládli a zabojovali sme. Palkovk ja ani neviem koľkí sme celkovo v tabuľke PO musím to to pokukať. Ono však je to fajn zatiaľ máme umiestnenia 2,2,4 a jedno kolo to posledné miesto. To to posledné miesto nám tak poškodilo moc, ale nevadí mi sa stým nejako popasujeme a bude dobre :) Ale už máme striebro dva krát za kolá túto sezónu chcelo to už teraz bronz :-P Nevadí do konca sezóny bude ešte bronz aj gold :-P Ešte som chcel niečo napísať, ale už neviem zabudol som ak ma napadne tak možno dopíšem ešte :D Jaj, že palkovk más pravdu plne súhlasím, že každé umiestnenie je dôležité. Tak zatiaľ čavte borci :frajer2: .
Ako robíš Rado sobotu,pondelok,prípadne utorok?Kedy máš rannú?Dačo by som potreboval do teba pomôcť.
Myslíš túto sobotu a budúci pondelok, a utorok... asi hej :D Teraz mám tento týždeň ranné, len neviem či budeme ešte sobotu robiť. A bud. týždeň pondelok, utorok mám nočné... vieš čo ja ti zajtra asi zavolám tak potom rátaj s tým.
Dnes ixo=15 bodu , zbytek tymu=9 bodu . Co dodat? :D
Redy hlavné je, že,ako team sme nahrali 20b :) :-P , takže to nerieš :) Ja som rád, že som nám takto pomohol s bodmi, lebo moc sa mi nedarí tak aspoň takto občas. Hlavné je ešte raz to, že ako team sme zahrali dobre :) Tak, ale musíme aj naďalej bodovať, ako team dobre tak sa držme STRONG CROCODILES :box: :cinka: :povzbudzovanie: :groupwave: GO GO GO
Dnes som si j niečo podal na ostro NHL aj fucik :D
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA