Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

montreal píše::-(Další přípravný zápas.Prohra na penalty.Podle střel jsme byli mírně aktivnější,žel bez gólového efeku.Nepilnějšími našimi střelci Gomez 7,Plekanec 6 a S.Kosticyn 4 střely.V penaltovém rozstřelu se našim střelcům na nájezdy moc nedařilo.Neúspěšný nájezd :D´Agostini,Plekanec,Gomez - Wheeler.Pouze medvěd Bergeron proměnil.

:eek2:Ve třetí třetině se s Halákem za brankou srazil český útočník Bostonu Vladimír Sobotka. Po střetu obou hráčů zůstal gólman Montrealu bez masky chvíli ležet na ledě. Nepříjemná událost si však naštěstí žádné zranění nevyžádala.NHLpro.cz
Zaplať pánbůh,to by nám tak scházelo,aby se zranil nejlepší náš brankář!!!!

Montreal – Boston 1:2sn (0:0, 1:0, 0:1 – 0:0, 0:1)
Branky a asistence: 20:59 S. Kosticyn (Plekanec) – 41:37 Stuart (Ryder), rozh. nájezd Bergeron
Brankáři: Halák 27/26 – Thomas 34/33
Přesilovky: Montreal 0-2, Boston 0-4
Hvězdy utkání: S. Kosticyn, O'Byrne, Thomas

Brankář Halák,Sanford
Obránci Goges,Hill,O´Byrne,Špaček,Weber,Carle
Útočníci Cammaleri,Gomez,A.Kosticyn,Latendresse,Plekanec,S.Kosticyn,Moen,Maxwell,D´Agostini,Stewart,Metropolit,Pyatt

Očekávaná zpráva :
- Na odchodu ze světa vrcholového hokeje je další z veteránů Patrice Brisebois. Dnes už bývalý hokejista Montrealu překonal v minulé sezóně hranici tisíce zápasů v NHL, během osmnácti sezón nasbíral 420 bodů. Canadiens byli jeho chlebodárcem po většinu uvedené doby, jen v letech 2005-07 oblékal dres Colorada. NHL.cz
Nezbývá než poděkovat!!! :taptap: :taptap: :taptap:

Pro zjímavost uvádim ještě zbylé hráče UFA z našeho mužstva respektive farem
Mathieu Aubin,Mathieu Dandenault,Marc Denis,Ryan Flinn,Loic Lacasse,Robert Lang,Olivier Latendresse
Zvláštní je,že angažmá nemá dobře bruslící universál Dandenault a loni úspěšný v AHL golman Denis,z Cinncinati Cyclones pravidelný golman farem Lacasse
U Langa je angážování vzhledem k operaci achilovky asi velké riziko - počítám,že skončí
Naše úvodní sestava vypadala nějak takhle:
Latendresse-Gomez-A.Kosticyn
Cammalleri-Plekanec-D´Agostini
Stewart-Metropolit-S.Kosticyn
Pyatt-Maxwell-Moen

Carle-Špaček
Weber-Gill
Gorges-O´Byrne

Halák (Sanford)

Ale brzy to neplatilo, protože odstoupil se zraněním Cammalleri... :-( . Byli jsme trochu lepší v prvních dvou třetinách, ale třetí byla zase ve znamení Bruins. Nejvíc byli vidět Gomez, Plekanec, S.Kosticyn, nevím, za co se dostal O´Byrne mezi hvězdy zápasu, to daleko lépe vypadal Carle. Ale víc mě trápí naše hrozivá marodka, teď ještě přibyl Cammalleri :-( . Snad se dá většina do příštího týdne dohromady, jinak to bude hodně složitý úvod.
Jinak Haláka tam Sobotka "sestřelil" dost nešetrně, Halák ležel dost dlouho na zemi a nevypadalo to moc dobře. Naštěstí to nebylo nic vážného. V zápase zachytal výborně.
:-( Bohužel se mi nepovedlo o zranění Cammaleriho vůbec nic najít,tak snad nebude zranění vážné.Těch zraněných máme opravdu víc než dost a to jsme soutěž ještě nezačali.Hamrlík snad už by měl být v pořádku a začal dohánět tréningové manko.
http://hokej.idnes.cz/hamrlik-se-konecn ... 37_nhl_Mkr
Hlavně,že Halák je po tom nárazu fit.Zdá se mi podle ohlasů,že je teď lepší než Price.

:| Jinak moje zatímní dojmy z přípravy.Dáváme velmi málo gólů,máme nízké procento úspěšnosti z přesilovek a gólově se neprosadí krom kombinovaných útoků Gomeze nebo Plekance vůbec nikdo.Miskou vah střelecké úspěšnosti obou útoků je navíc fakt,jestli v nich zrovna nastoupí Gionta nebo ne.A to není moc dobře,chtělo by to,aby se prosazovali ,také ostatní naše útoky.S jedním střelecky úspěšným útokem v soutěži neuspějeme.Je to varující!!!!Mezihru Míro celkem chválíš,tak snad to nebude tak zlé a ještě se to o něco zlepší.
Potěšitelné je,v jaké formě hraje Gionta!!!! :yes:
Kombinovaná obrana snad krom druhého zápasu s Ottawou ,jakž takž v přípravě obstála.Kupodivu vychází nám zatím ubránit oslabení .Z obránců nejpve chválili farmáře Subbana, později ofenzívnějšího Špačka,ty teď chválíš Carla.Předpokládám,že spokojenost je z výkony Markova,Gorgese a Mary.Naopak se ti vůbec nelíbí Hall a O´Byrne.Uvidíme,doufám že naše obrana nebude stát na hliněných nohou a nebudeme si muset drbat hlavu.. :?
:thumbsup: Nad očekávání chytají slušně oba hlavní brankáři Halák a Price.Ani na Sanforda jsem nezaznamenal negativní ohlas.V brankovišti je to snad v pořádku.

Obrázek

Našel jsem zajímavý článek o našem novém trenéru Martinovi,kde ho porovnávají s bývalým trenérem Cannadiens Carbonneau a konstatují,že nebude si hrát na ,,přítelíčování s hráči" a půjde tvrdě za vítězstvím.
Ve středu měl incident ze S.Kosticynem,kterého seřval za jeho přístup k hokeji a jeho nevhodnému vyjadřování k jeho trenérským praktikám.Údajně ho chce Martin vyhodit!
Článek konstatuje,že to byl začátek vedení k odpovědnosti našich hráčů Martinem . Bude to údajně proces, který se bude týkat jak herní činnosti, praxe a návyků, ale také se rozšíří na chování hráčů mimo led.
:? Tak to jsem tedy zvědavý,jak Martinovi výchova hráčů vyjde.Upřímně, bylo by na čase,aby se po celý rok hráči zabývali pouze hokejem.V bojích o PO nám mediální kauzi vůbec neprospívají!!!!
http://www.habseyesontheprize.com/2009/ ... nd-playing

Jak jistě víte tak naše farma Hamilton Bulldogs se připravuje na AHL ve Skotsku na turnaji The Gardiner Cup,kterého se účastní také další klub AHL Toronto Marlies, severoirský Belfast Giants a skotský Edinburgh Capitals

V prvním zápase turnaje v Edinburghu vyhrála naše farma :thumbsup:
Hamilton Bulldogs -Toronto Marlies 1-0 (0-0,0-0,1-0)
Gól dal ze skrumáže Wyman
Půl zápasu odchytal Mayer,druhou půlku Desjardins
http://www.theahl.com/news/league/index ... e_id=10430
:) Na závěr přípravy cenné vítězství!
O to cenější,že jsme podle střel byli pasivnější a po první třetině prohrávali 0-2,když jsme v samostatném nájezdu nechali ujet hned v úvodu McArtura a po polovině zápasu prostřelil Price Gerbe,kterého obrana pustila příliš blízko před našeho golmana.To už byl v kabině po rvačce s Kaletou Pyatt,kterého z ledu naši hráči odnášeli.Zřejmě další zranění!!!! :?
Zato snížení zase stálo zato!!!!Gionta si v přesilovce najel mezi kruhy a střelou švihem nedal Millerovi nejmenší šanci.Nádherný gól!!!! :good:
Srovnal Lapierre,který si také moderně středem najel na Gomezovu přihrávku a propálil golmana šavlí.V poslední třetině strhl vítězství na naši stranu číhající Stewart,který se dostal k přihrávce Metropolita a Gomezově boji u zadního mantinelu.

Montreal - Buffalo 3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Branky a asistence: 32:32 (přesilovka) Gionta (Plekanec, Špaček), 39:37 Lapierre (Metropolit, Hamrlík), 45:36 Stewart (Metropolit, Gomez) - 0:55 MacArthur (Butler), 10:30 Gerbe
Brankáři: Price 31/29 - Miller 21/18
Přesilovky: Montreal 1-4, Buffalo 0-6
Hvězdy utkání: Gionta, Lapierre, Miller[img]NHL.cz[/img]

Price,Sanford
Gorges,Mara,O´Byrne,Špaček,Hall,Hamrlik,
Pacioretty,Gomez,A.Kosticyn,Latendresse,Plekanec,Gionta,,Moen,Lapierre,D´Agostini,Stewart,Metropolit,Pyatt

Pro pořádek uvádim další zápas Hamiltonu Bulldogs na turnaji The Gardiner Cup
buldoci byli ještě úspěšnější než Canadiens a svého soupeře Belfast Giants porazili 7-0,přičemž poměr střel byl 52-14 ve prospěch buldoků.Slabý soupeř!!

Hamilton Bulldogs - Belfast Giants 7-0 (1-0,3-0,3-0)
Góly naší farmy
Ryan White (Ryan Russell) - 7:02 (PP),Ryan Russell (P.K. Subban) - 20:12,Brock Trotter (Mikael Johansson) - 29:46,Ryan Russell (P.K. Subban, Mikael Johansson) -34:43,Mikael Johansson (Ryan White) - 42:45,Chad Anderson (Ryan White, Ryan Russell) - 50:25,Brock Trotter(David Desharnais, P.K. Subban) - 55:55

Začal chytat Desjardins,kterého v poslední třetině vystřídal Mayer na kterého šli pouhé dvě střely[img]hamiltonulldogs.com[/img]
:-( To co jsem nedavno avízoval,se nyní plně potvrzuje.Po sporech s trenérem Martinem byl přeřazen mladší z obou bratrů Sergej Kosticyn na farmu do Hamilton Bulldogs, kteří jsou v současnosti na turnaji ve Skotsku.Mám dojem,že je to poslední Sergejova labutí píseň v Canadiens
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home
takže ako to podľa teba vyzerá s vašou súpiskou na prvý zápas..? Koho podľa teba dá tréner na Sergejove miesto?
:) Je těžké něco dopředu avízovat,protože Martin během přípravy sestavu zkoušel a měnil.Není ani jasné jestli útok Cammaleri - Gomez - Gionta spolu zůstane a nebo se Martin pokusí ho rozmělnit na větší vyrovnanost našich řad.Já,ale tipnu,že je rozmělní a ke všemu nevim jestli Cammaleri je v pořádku a není po zápase s medvědy zraněný..Snad je v pořádku.
Zranění jsou oficiálně Laraquye a Chipchura. Možná přibyl po zápase s Buffalem Pyatt.To zatim nevim.
Náhradní centr je Maxwell z křídel asi Pacioretty nebo Pyatt,ačko-li toho dost v přípravě Martin stavěl.Mám dojem,že bude-li zdráv nastoupí.
Oříšek je naše obrana.Hamrlík toho zatim moc v přípravě neodehrál a bůhví jestli nerozehraný ze začátku dostane příležitost.Já myslim,že ho v úvodu sezóny nechá Martin raději sedět než chytne fazónu.
Trenér neustále stavěl v přípravěl O´Byrna,myslim,že v sestavě ze začátku asi bude vedle Špačka.Náhradní obránci zůstanou Carle a Weber.Ty myslim,že v úvodu sezóny do bojů nezasáhnou.

Sestavu na Toronto,bych předpokládal takto s dvěma zdravotními otazníky.Jejich místa by museli zacelit buď Maxwell nebo Pacioretty

A.Kosticyn- Gomez - Gionta
Cammaleri ? - Plekanec -D´Agostini
Stewart - Lapierre - Latendresse
Pyatt ? - Metropolit - Moen

Mara - Markov
O´Byrne - Špaček
Gorges -Hall

Halák,Price
to by bolo asi celkom rozumné, pokiaľ ide o 1. a 2. útok, dosť sa rozoberalo to, či útok "prckov" bude na masívnejších obráncov, ako napr. v BOS či NYR stačiť. Ja si veľa sľubujem od dvojice Gomez - Gionta s A. Kosticynom by to mal byť nesmierne silný a produktívny útok, aj keď aj ten druhý útok sa im v kvalite určite vyrovná.
Pokiaľ ide o toho Pyatta, mne by tam asi viac sedel Pacioretty, ale to je asi len zvyk.
:) Na turnaji Gardiner CUP ve Skotsku se tuží naše farma. Opět vyhrála a v turnaji zvítězila.

http://www.hamiltonbulldogs.com/article ... th-3-1-win

Hamilton Bulldogs -Toronto Marlies 3-1 (1-0,2-1,0-0)

Góly
Hamilton - Brock Trotter (David Desharnais),Andre Benoit (Mikael Johansson) - 23:02 (PP)Brock Trotter(David Desharnais) - 30:12
Toronto - Dale Mitchell (Stefano Giliati) - 24:04

Střely na branku 36/20

golmani
Hamilton: Cedrick Desjardins(20/19)
Toronto: James Reimer(36/33)
montreal píše::) Je těžké něco dopředu avízovat,protože Martin během přípravy sestavu zkoušel a měnil.Není ani jasné jestli útok Cammaleri - Gomez - Gionta spolu zůstane a nebo se Martin pokusí ho rozmělnit na větší vyrovnanost našich řad.Já,ale tipnu,že je rozmělní a ke všemu nevim jestli Cammaleri je v pořádku a není po zápase s medvědy zraněný..Snad je v pořádku.
Zranění jsou oficiálně Laraquye a Chipchura. Možná přibyl po zápase s Buffalem Pyatt.To zatim nevim.
Náhradní centr je Maxwell z křídel asi Pacioretty nebo Pyatt,ačko-li toho dost v přípravě Martin stavěl.Mám dojem,že bude-li zdráv nastoupí.
Oříšek je naše obrana.Hamrlík toho zatim moc v přípravě neodehrál a bůhví jestli nerozehraný ze začátku dostane příležitost.Já myslim,že ho v úvodu sezóny nechá Martin raději sedět než chytne fazónu.
Trenér neustále stavěl v přípravěl O´Byrna,myslim,že v sestavě ze začátku asi bude vedle Špačka.Náhradní obránci zůstanou Carle a Weber.Ty myslim,že v úvodu sezóny do bojů nezasáhnou.

Sestavu na Toronto,bych předpokládal takto s dvěma zdravotními otazníky.Jejich místa by museli zacelit buď Maxwell nebo Pacioretty

A.Kosticyn- Gomez - Gionta
Cammaleri ? - Plekanec -D´Agostini
Stewart - Lapierre - Latendresse
Pyatt ? - Metropolit - Moen

Mara - Markov
O´Byrne - Špaček
Gorges -Hall

Halák,Price
No tak já si myslím, že Gionta bude přece jenom hrát nakonec s Plekym a Cammalleri, pokud bude zdravý, bude s Gomezem. Takže můj odhad je asi takový:

Pacioretty-Gomez-Cammalleri
Gionta-Plekanec-A.Kosticyn
Latendresse-Lapierre-D´Agostini (Moen)
Moen (D´Agostini)-Metropolit-Stewart (Laraque)

Markov-Špaček
Hamrlík-Mara
Gorges-Gill

Price(bohužel jako jednička), Halák
tak Sergej Kosticyn je zdá sa poriadne vytočený a zrejme aj zaskočený, nenahlásil sa na farme v Hamiltone a bol vedením MTL suspendovaný, no uvidíme, ako to s ním v tejto sezóne ešte dopadne...

http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=22686
Na posledním tréninku byla sestava

Forwards:
Pacioretty - Gomez - Gionta
A. Kostitsyn - Plekanec - Cammalleri
Latendresse - Lapierre - D'Agostini
Laraque - Metropolit - Moen

Defencemen:
Markov - Spacek
Gill - Mara
Gorges - O'Byrne

Goaltenders:
Price
Halak

Nevim kam se poděl Hamrlík :-O zraněný není..
A až na složení druhé a třetí obrany, kde se prohodili "věže" Gill s O´Byrnem, ta sestava na začátku seděla i v zápase. Po pár střídáních šel ale Cammalleri do první lajny místo Paciorettyho. Jinak z naší strany vybojované vítězství, protože většinu zápasu bylo Toronto herně lepší. Výborný výkon Price, v útoku pak hlavně Gionta, Cammalleri, Plekanec a Metropolit.
Reportáž ze zápasu je tady: http://www.habsczech.com/article.php?id=1232813107
P.S.: A když se tak dívám, tak jsem se moc v mém odhadu neseknul... :) .
Pekná výhra nad Torontom, Cammalleri, Gionta, Gomez, riadna sila super derby, bojovné. Laraque karate chmatom vyhral nad Orrom, no čo viac si môžu fans habs priať? :-D Dúfam, že sa Vám bude dariť, Metropoit by mohol chytiť nový dych a Price konečne chytiť prvý. :roll: :povzbudzovanie:
V noci jsem nemohl nějak spát a tak jsem se rozhodl kouknout na kanadské derby. A musím říct, že jsem se opravdu bavil. :good:

V první třetině to herně lépe sedlo domácím, ale přesto jste šli do vedení vy po pěkné kombinaci v přesilovce. Bohužel po vaší chybě Toronto zaslouženě vyrovnalo.

Druhá třetina se nesla ve stejném obrázku jako ta předchozí. Toronto bušilo do výborného Price, ale znovu jste šli do vedení vy po nenápadném útoku. Toronto dlouho nečekalo a odpovědělo znovu rychle.

No a v třetí třetině začal řádit Komisarek. Nevím jestli ten hráč má mozek, protože to co předváděl se jen tak nevidí. Tentokrát jste inkasovali první vy a tento gól vám paradoxně pomohl. Po inaksované brance jste zlepšily svoji hru a Toronto i přehrávali. Nakonec přišlo vytoužené a zasloužené vyrovnání.

Prodloužení patřilo vám a 13 sekund před koncem prodloužení jste dali spravedlivě rozhodující branku.

Abych shrnul. Tyto dva body jsou velmi cenné. Toronto bylo po většinu zápasu lepší, ale člověk bez mozku Komisarek svůj tým neustále srazoval na zem a vám svým chováním nakonec pomohl ke dvěma bodům. Druhý hráč, kterému musíte poděkovat je Carey Price. Podal vynikající výkon. :good:
Dawe4 píše:V noci jsem nemohl nějak spát a tak jsem se rozhodl kouknout na kanadské derby. A musím říct, že jsem se opravdu bavil. :good:

V první třetině to herně lépe sedlo domácím, ale přesto jste šli do vedení vy po pěkné kombinaci v přesilovce. Bohužel po vaší chybě Toronto zaslouženě vyrovnalo.

Druhá třetina se nesla ve stejném obrázku jako ta předchozí. Toronto bušilo do výborného Price, ale znovu jste šli do vedení vy po nenápadném útoku. Toronto dlouho nečekalo a odpovědělo znovu rychle.

No a v třetí třetině začal řádit Komisarek. Nevím jestli ten hráč má mozek, protože to co předváděl se jen tak nevidí. Tentokrát jste inkasovali první vy a tento gól vám paradoxně pomohl. Po inaksované brance jste zlepšily svoji hru a Toronto i přehrávali. Nakonec přišlo vytoužené a zasloužené vyrovnání.

Prodloužení patřilo vám a 13 sekund před koncem prodloužení jste dali spravedlivě rozhodující branku.

Abych shrnul. Tyto dva body jsou velmi cenné. Toronto bylo po většinu zápasu lepší, ale člověk bez mozku Komisarek svůj tým neustále srazoval na zem a vám svým chováním nakonec pomohl ke dvěma bodům. Druhý hráč, kterému musíte poděkovat je Carey Price. Podal vynikající výkon. :good:
Abych to tak shrnul, tak jsi tu udělal takový výtah z toho mého článku na habsczech.com ... :) . Nebo máme prakticky totožný pohled na věc a skoro stejné vyjadřovací prostředky - což by byla velká náhoda... :D Jinak samozřejmě s Komisarkem souhlas, byl strašně přemotivovaný, hrál jako prase a strávil víc času na trestné než na ledě. Myslím, že až přijede poprvé do Bell Centre, bude to pořádný "hukot"...
Bluesman píše:Pekná výhra nad Torontom, Cammalleri, Gionta, Gomez, riadna sila super derby, bojovné. Laraque karate chmatom vyhral nad Orrom, no čo viac si môžu fans habs priať? :-D Dúfam, že sa Vám bude dariť, Metropoit by mohol chytiť nový dych a Price konečne chytiť prvý. :roll: :povzbudzovanie:
Gomez tolik vidět nebyl, ale Gionta s Cammallerim, Plekym a Metropolitem byli výborní. Toronto sice mělo převahu, ne však tak drtivou, jak vypovídá poměr střel - spousta z nich nebyla moc nebezpečná. Postupem času mi připadalo, že získáváme půdu pod nohama a prodloužení bylo plně v naší režii. Price - :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !
Sledoval jsem celý zápas nylo to dost vyrovnané.Montrealu hrála výborně 4.řada která zajistila dvě důležité branky.Pro Habs je horší,že se zranil elitní obránce Markov který zápas nedohrál prý má něco s kotníkem.V brance chytal dobře Prince.
habs píše:
Dawe4 píše:V noci jsem nemohl nějak spát a tak jsem se rozhodl kouknout na kanadské derby. A musím říct, že jsem se opravdu bavil. :good:

Abych to tak shrnul, tak jsi tu udělal takový výtah z toho mého článku na habsczech.com ... :) . Nebo máme prakticky totožný pohled na věc a skoro stejné vyjadřovací prostředky - což by byla velká náhoda... :D Jinak samozřejmě s Komisarkem souhlas, byl strašně přemotivovaný, hrál jako prase a strávil víc času na trestné než na ledě. Myslím, že až přijede poprvé do Bell Centre, bude to pořádný "hukot"...
Tak já ani nevím, že máš nějaké stránky. Napsal jsem to velice stručně a tak jak jsem to viděl. A nejsem opravdu takový typ abych něco opisoval. A hlavně proč bych to jako dělal?
Dawe4 píše:Tak já ani nevím, že máš nějaké stránky. Napsal jsem to velice stručně a tak jak jsem to viděl. A nejsem opravdu takový typ abych něco opisoval. A hlavně proč bych to jako dělal?
Psal jsem to proto, že o pár příspěvků výše jsem ten odkaz na ten článek uváděl... :) . Ale to je jedno, jen mě to tak napadlo.
habs píše:
Dawe4 píše:Tak já ani nevím, že máš nějaké stránky. Napsal jsem to velice stručně a tak jak jsem to viděl. A nejsem opravdu takový typ abych něco opisoval. A hlavně proč bych to jako dělal?
Psal jsem to proto, že o pár příspěvků výše jsem ten odkaz na ten článek uváděl... :) . Ale to je jedno, jen mě to tak napadlo.
Aha tak to já jsem nečetl. Ale jak říkám nevím co bych z toho měl. A každopádně je mi jedno co si myslíš. Příště radši přečtu tvůj článek než jsem něco napíšu.
Neprijemny uvod do sezony- Markov vam bude chybat asi 4 mesiace.
Kower píše:Neprijemny uvod do sezony- Markov vam bude chybat asi 4 mesiace.
tak toto je ina strata...
Včera jsem psal, že i kdyby chyběl, máme momentálně v obráncích víc na výběr, takže by se nechal nahradit. To jsem ale netušil, že se bude jednat o čtyři měsíce... :-O :-O :-O ! To se nám to začalo sypat hodně brzy...
Dawe4 píše:Aha tak to já jsem nečetl. Ale jak říkám nevím co bych z toho měl. A každopádně je mi jedno co si myslíš. Příště radši přečtu tvůj článek než jsem něco napíšu.
To určitě nemusíš... :) .
habs píše:
Včera jsem psal, že i kdyby chyběl, máme momentálně v obráncích víc na výběr, takže by se nechal nahradit. To jsem ale netušil, že se bude jednat o čtyři měsíce... :-O :-O :-O ! To se nám to začalo sypat hodně brzy...
no my vam ako nahradu kludne posleme niekoho z trojice hannan, salei, clark - staci si vybrat :D
mozno by nam ako protihodnota stacil aj ten vas nespokojny kosticin ci jak sa to jeho meno pise, alebo nejake 2 - 3 kolo draftu :wink:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA