opakujem co by som mal z toho, keby som triumfoval pravidelne v B stats (co by aj tak nehrozilo) pokial budem tyzden co tyzden fasovat v G 0:4,0:5 tak ako to tomu bolo doteraz...bez G si proste skôr ci neskôr odpisanypetrik píše:Alebo ma radsej poslat hraca stamkosovho kalibru za nejakeho cednika, aby v brane mozno uhrala za tyzden o 2-3 body viac pricom ktovie kolko by stratila v hracskych stats?
na margo Pavelca ako cednika??:D, s vynimkou posledneho zapasu sa drzi, celkovo slusne stats, zarucene pravidelne starty, zakroky, tie W-L ma az tak netrapia (a cednik sa odo mna uz pakoval)
to mi chces povedat, ze MacK jej zabezpeci pravidelny triumf v B stats, ved ten chlapik nema ani bod na zapas a tie 2 zvysne D jej pomôzu v com? ak by mala v kadri vysoko produktivnych hracov ok, ale takto?
ano preto mi pride tento trejd ako svanda, co je to za trejdovanie pokus odlepit sa odo dna, ked ti Cathy prikyvne na prvu ponuku, ked nedebatujete o konkretnych hracskych menach
co viac k tomu povedat....tak bud to beriem serioznejsie alebo budem svandovatpetrik píše:Cez pm sme riesili len tu zakladnu ideu – vymenu hillera za hracov do pola. Konkretne mena nie
predpokladam, ze Cathy si nedala najmensiu namahu pozistovat si nieco o hracoch, ktori k nej putuju, lebo prikyvnut na prichod Jonessua
takze opakujem, mna ten Hiller az tak netrapi, ked ho nechce, jej vec, ale ta hracska protihodnota to je fail, pricom ten Berglund+Cogliano nie su hraci na zahodenie
ak by bola Cathy ako novacik ok, ale tuto hru riesime uz nejaky ten rok, ano, je to len hra, nejde o zivot, no snazime sa ju brat dost seriozne, ale takymito svandovymi krokmi, trejdami sa vraciame opät dozadu