Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Hiller je dira, ktera musela jit az do Clagary, aby si zachytala.. CALGARY!
Pavelec ma jinak prakticky shodny statistiky, tak bych prosil svoje slovensky bratry, aby si ty narazky na nej nechali od cesty.
petrik píše:Alebo ma radsej poslat hraca stamkosovho kalibru za nejakeho cednika, aby v brane mozno uhrala za tyzden o 2-3 body viac pricom ktovie kolko by stratila v hracskych stats?
opakujem co by som mal z toho, keby som triumfoval pravidelne v B stats (co by aj tak nehrozilo) pokial budem tyzden co tyzden fasovat v G 0:4,0:5 tak ako to tomu bolo doteraz...bez G si proste skôr ci neskôr odpisany
na margo Pavelca ako cednika??:D, s vynimkou posledneho zapasu sa drzi, celkovo slusne stats, zarucene pravidelne starty, zakroky, tie W-L ma az tak netrapia (a cednik sa odo mna uz pakoval)
to mi chces povedat, ze MacK jej zabezpeci pravidelny triumf v B stats, ved ten chlapik nema ani bod na zapas a tie 2 zvysne D jej pomôzu v com? ak by mala v kadri vysoko produktivnych hracov ok, ale takto?

ano preto mi pride tento trejd ako svanda, co je to za trejdovanie pokus odlepit sa odo dna, ked ti Cathy prikyvne na prvu ponuku, ked nedebatujete o konkretnych hracskych menach
petrik píše:Cez pm sme riesili len tu zakladnu ideu – vymenu hillera za hracov do pola. Konkretne mena nie
co viac k tomu povedat....tak bud to beriem serioznejsie alebo budem svandovat
predpokladam, ze Cathy si nedala najmensiu namahu pozistovat si nieco o hracoch, ktori k nej putuju, lebo prikyvnut na prichod Jonessua
takze opakujem, mna ten Hiller az tak netrapi, ked ho nechce, jej vec, ale ta hracska protihodnota to je fail, pricom ten Berglund+Cogliano nie su hraci na zahodenie
ak by bola Cathy ako novacik ok, ale tuto hru riesime uz nejaky ten rok, ano, je to len hra, nejde o zivot, no snazime sa ju brat dost seriozne, ale takymito svandovymi krokmi, trejdami sa vraciame opät dozadu
Jako nestranny reknu jeste jednu vec.. Jakkoliv si myslim, ze by kazdy GM mel mit moznost vymenit koho chce jak chce, pokud je v pravidlech, ze se musi trejdy schvalit (nevim, jak presne to mate) a vetsina je evidentne proti, tak se neda nic delat, muzes si o tom myslet co chces, ale proste se to neschvali a tecka.
arek píše:petrik radsej :psst:, lebo cathy tym Bergeronovym 2nd overallom urobila sluzbicku tiez napokon hlavne tebe, kedze ti zostal Crosby.
Nech sa Hillera kludne zbavuje, ked jej nie je na osoh, ale za rovnocennu protihodnotu :neviem:
Len co je ta rovnocenna protihodnota…? Podla cepiho trejdu s lukym by som jej asi za hillera musel poslat cindyho :slap: ak ten trejd ma byt precedens pre vsetky dalsie vymeny brankarov tak dakujem pekne…
Cathy ma na hodnotu hracov zjavne iny nazor ako vacsina, ak jej nan vezmete pravo tak aky zmysel ma aby to tu s nami dalej hrala ??? to pre nu bude urcite ohromna zabava skladat si tim podla nazorov ostatnych a nie podla seba…

Ak ten trejd prijala lebo uz chce tuto sezonu zabalit a ma ju na haku tak som prvy za to aby sa zrusil, zakazali sa jej po zvysok sezony dalsie trejdy a buduci rok ju uz do ligy nepozyvat…
Ale ak to prijala lebo veri ze jej to pomoze k lepsim vysledkom tak ma na to IMO plne pravo… (aj ked sa mozno myli – a mozno nie. To by ukazal az cas)
petrik nikde som nespomenul ze Cindy- Hiller :roll:
co sa tyka Pavelca, ja som siete nerozhadzoval mimo verejneho echa, prakticky hned ma kontaktoval pan predseda, cas ma tlacil tak sme sa dohodli
bola tu este moznost s Millerom, ale to by som musel obetovat Lua, takze tym by som si velmi nepomohol
samozrejme, pozeral so si zlozenie G u vsetkych GM ´s, ale podla mna by ma odpinkali, lebo ano, G je viac ako dôlezity post a kto ma stabilne dve G 1tky nemenil by ani jednu, ani za Stammera (si myslim)

preco asi doslo k vymene Faulk-Khudobin, Linden tiez potreboval vystuzit G post, no u mna, nebolo co riesit, tie naklepy boli zjavne, takze Stammer by mi aj tak nepomohol, bud alebo a radsej zisk Pavelca ako zostat so Stammerom a pôvodnym G zlozenim
a ako som spominal, na trejd sa treba pozerat globalne, stratil som Stammera, ale k Luovi mam dalsiu G 1tku, samozrejme nie typu Kvik,Rask,ale mam a Pavelcove stats maju hosi daleko od oznacenia cednik:)
+ pribudol najproduktivnejsi hrac a strelec buf Ennis + solidny Hayes (strata Kellyho netrapi pustil som ho ja ) takze stale sa na tej trejd treba pozriet v globale, na co prave poukazujem pri tom nevyvazenom trejde, ktory evidentne kole oci viacerym

este raz petrik, tu nejde ani tak o teba, jasne, ze sa ti ten trejd pozdava a bojujes zan vsemozne, skôr ma silno zaujima obhajoba:D Cathy, lebo pri trejde spomenut (s vynimkou Hiller-MacK) "neslo o konkretne hracske mena" to je ozaj svanda
my sme cez pm riesili vo vseobecnosti ci by nezvazila vymenu hillera ktory jej ziadne body nerobi za posilnenie korculiarskych stats. Konkretne mena okrem hillera sme neriesili. Vramci tejto diskusie som jej na yahoo poslal tuto ponuku – z mojej strany to bol taky uvodny nastrel a bol som pripraveny na rokovania a vylepsovania tej prvej ponuky (napr. supnut tam namiesto toho joensuua erata alebo nieco take). To bolo stvrtok/piatok. Cez vikend sme to nijak neriesili, ponuka lezala na stole a vcera mi Cathy napisala ze to acceptla (zrejme zavazilo aj to ze opat v G stats prehrala 0:5).
preco sa za hillera nesnazila ziskat viac? To ja naozaj neviem :neviem: naivne verim ze sa jej ta protihodnota zdala byt OK :neviem: v tom pripade je to jej manazerske rozhodnutie za ktore by si mala niest nasledky (ci uz pozitivne alebo negativne).
Ak tym zamerne chcela naznacit ze “vzdavam to a yebem na to“ tak ako som uz pisal – som prvy za zrusenie toho trejdu.
Ale to sa musi ona vyjadrit a vysvetlit svoje (de?)motivacie a myslienkove pochody...
Tak jsme s Ohlundem upekli taky takovy maly trejdik :jn:
Nj mne išlo o to mať viac vyvážený tím a nespoliehať sa len na 1 hráča, ked mal slabší týždeň tak som bol v prdeli.. radšej budem mať 3 nadpriemerných hráčov ako 1 hviezdu a 2 čučky.. Stoll je kvalitný role player, zbiera rovnaké FW ako Getzlaf, to bol hlavný dôvod jeho príchodu a ešte k tomu prihodí aj slušné hity.
Purcella som vyhrabal nedávno z FA ten mi chýbať nebude, Ouší mal tiež slabšiu sezonu, otras mozgu, len 1 golik ... S Brouwerom som bol spokojný, ten mi bude chýbať, ale stále si myslím že na tých krídlach som si dosť polepšil.
To ze si na kridlech dost pohorsim mi je jasne, taky jsem ti to psal v pmce, ale zatim se mi v sezone nedari tak jsem tu vymenu po paru zmenach risknul. Tak snad to pro me nebude propadak, ale naopak me to kopne v tabulce trochu vys.
Súboj titanov bude extrémne náročný, to už prvé dva dni z týždňa dokazujú.

Bodovo zatiaľ najsilnejší match-up :good: Len kaja riadne podržal cedník maselníkov
Getzlaf dnes -3 :hroza: , ale 3 hráči Nashvillu mi dali 7 bodov :giggle: . Jokinen aj po 9 golovej výhre zostáva bez bodu v tejto sezone :lol2: , to háro by mal zhodiť rozhodne to u neho nefunguje ako u samsona ..
Joe S. píše:Súboj titanov bude extrémne náročný, to už prvé dva dni z týždňa dokazujú.

Bodovo zatiaľ najsilnejší match-up :good: Len kaja riadne podržal cedník maselníkov
No ale to sa mi este zranil Giroux :hroza: Cize pravidelna porcia bodov, PPP, striel a FW :hroza: A bez neho bude aj Voracek horsi, ked bude mat v utoku Hamburgera :hroza:

Beriem hocijaku priajtelnu prehru (6:9 a pod)
Tak som zrátal protesty, kt. sa objavili tu alebo prišli cez Yahoo, je ich 7. Plus ďalší 2 manažéri nepodali oficiálny protest, ale veľmi nadšení tiež nie sú.

Čo sa komisie týka, tam je to 2 proti, 1 skôr proti(?), 1 za, 1 petrik a 2 neaktívni členovia. Treba tam dvoch nových komisárov, nejaký záujemcovia? Heny, arek, Joe, anty?
Poslal som Cathy pm nech sa tiez k tomu vyjadri… ale zostavu normalne nastavuje kazdy den, takze silne pochybujem o tom co tu niektori vyhlasili – ze ten trejd prijala len preto ze uz sezonu zabalila a ma vsetko na haku…
to je teda dost na to, aby bol ten svandovy trejd neakceptovatelny si myslim
inak pozeram ze Cathy sa tu velmi zaujima o to co sa tu deje a obhajuje a bojuje o ten trejd skoro ako petrik :-D

:lolo: s liliputanom som uz nemal strpenia vravim dost! tobôz ak sa dokotulal Ennis a on dnes prve goly v sezone...2+1 :x este si ho na drzovku vezme môj super ved ber, hned ti ho aj jinxnem :bee: :-D
a v G to opät zacina, Pavelec sice dnes nechytal, Hutchinson sa drzi, ale s pôvodnou G zostavou by som mohol rovno robit s Cathy svanda trejdy

aspon jedna doost pozitivna sprava Methotov prvy match sa blizi, na jeho hity bloky sogy cakam od zaciatku sezony, zacal korulovat po boku Karlssona, tak hadam mi tato spolocna D 2jka vyraznejsie helfne
Lukas33 píše:Tak som zrátal protesty, kt. sa objavili tu alebo prišli cez Yahoo, je ich 7. Plus ďalší 2 manažéri nepodali oficiálny protest, ale veľmi nadšení tiež nie sú.

Čo sa komisie týka, tam je to 2 proti, 1 skôr proti(?), 1 za, 1 petrik a 2 neaktívni členovia. Treba tam dvoch nových komisárov, nejaký záujemcovia? Heny, arek, Joe, anty?
Kto je vlastne momentalne v komisii?
http://www.hokejforum.com/lenovia-komisie-t8154.html" onclick="window.open(this.href);return false; Neviem, ci sme tam robili nejake zmeny medzitym. :jn: Velmi ju nebolo treba minulu sezonu, ak sa dobre pamatam, iba Joemu sme vetovali nejaky trejd. Alebo dva. :-D
Lukas33 píše:http://www.hokejforum.com/lenovia-komisie-t8154.html Neviem, ci sme tam robili nejake zmeny medzitym. :jn: Velmi ju nebolo treba minulu sezonu, ak sa dobre pamatam, iba Joemu sme vetovali nejaky trejd. Alebo dva. :-D
dve sezóny po sebe :protest: tak treba protestovať proti všetkému, proti gorile, proti paškovi, proti pochybným trejdom :!:
Giordana nikto nechce :-O

Ok, tak to skusime s inymi menami...Lucic a Pernell Karl su available (a uvedomujem si, ze ich cena je momentalne velmi velmi nizka).
kajo píše:Giordana nikto nechce :-O

Ok, tak to skusime s inymi menami...Lucic a Pernell Karl su available (a uvedomujem si, ze ich cena je momentalne velmi velmi nizka).
To mi kajo netvrd ze se chces zbavit Giordana, nehraj na nas habaduru :dup:
Zbavit nie, ale chcel som rovnako produktivneho utocnika +- a zamenit bloky za hity..Giordanove bloky su mi zbytocne.
Takze, pri kauze Hiller davam svoje stanovisko:

Predovsetkym, tym co tu poviem na margo accept trade, neda mi nezacat petrikom. Petrik, si ma vlemi sklamal tym, ze tu kopirujes to, co som ti napisala do sukromnej spravy, a tym si vlastne uplne zmagoril cele forum. Hlavne tym, ze si na tu spravu neopdisal mne,a le si ju zverejnil na tomto fore, cim si ma vlastne neskutocne urazil a preto s tebou je uz velka skoda komunikovat, preotze ti uz absolutne neverim. Akokolvek sa budes teraz kajat....mal si na to mysliet dopredu, nez tu pustis to co som ti pisala a vlastne potom popisujes o com bola nasa debata, najprv si sa mna mal spytat...a az tak tu cvirikat jak vrabec na streche.

Ale podme spat k teme. Ako iste viete so posldna, takze skusam mozne aj nemozne vec aby sa to pohlo a tym, ze vlastne mam ementalovych brankarov, som chcela skor ziskat hracov do pola, ano viem joensuu je slabucky. Statistiky som videla, a vlastne ja som dopredu vedela ze ten trejd neprejde a svanda bola myslena tym, ze trosku urobim vzruso na fore, aby tu nebola nuda :-D :-D , takze to, ze to davam do flinty uplna pravda nie je, ale stranse ma sere to, ze petrik zverejnil moju spravu takto v teme...mozno tobola mladicka nerozvaznost, alebo bol pod vplyvom nejakeho alkoholickeho opojenia,a le takto veci sa nerobia....

Ja som vam vravela, ze predam hracov, s vynimkou Bergerona,...a aj par dalsich hracov...napr tatar, nyquist su rovnako nedotknutelni...ale nikto sa k cinu nemal :-D , mam tu ponuku na mmega trejd s ohlundom, ale to by chcelo stranse vela sedenia a porovnavania ci by to malo zmysel, lebo na prvy pohlad nie :D

takze tolko k tomu celemu.....
:kajo: bude svanda

Ale jednu vec si neodpustim
Statistiky som videla, a vlastne ja som dopredu vedela ze ten trejd neprejde

Takze sama si vedela, ze to neprejde a aj napriek tomu si dala potvrdit ponuku. A tym si vlastne urobila blbca z petrika, ktory mal falosne nadeje a vehementne tu za ten trejd bojoval a obhajoval ho :giggle: On by mohol byt rovnako dobre teraz nahnevany na teba.
LOOL
:sok:
cathy cathy...
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS