Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ted se na nas asi musite poradne smat... Nejenze jste nas i poctvrte v sezone porazili, jeste jsme se ukazali jako naprosti debilove. Mame velke slova, ze jak dulezity zapas to pro PIT je. Vy si klidne vyrestujete hrace a zaslouzene zvitezite. Jedna presilovka pro WSH a gol za 3 vteriny. Komedie jmenem Pittsburgh. Je jasne ze se hraje o Richard trophy mezi Crosbym a Ovechkinem a my Ovechkinovi jeste za stavu 3-5 takhle nabidneme jeho oblibeny emptynetter
. Proste ted je cely Pittsburgh akorat tak na smich. Jedna vec, kterou ja nesnesu je pohled na to ponizeni, kdyz Ovechkin zasouva do prazdne brany 0.2 vteriny pred koncem. Totalni hnus.
stř 07. dub 2010 11:09
hahahhaha to čo teraz napíšem bude sranda vzhľadom na môj podpis
Ale tak EN je fajn, veď ide o vyslobodenie sa zo záverečného tlaku a rozhodnutie zápasu resp klinček do rakvy
Niečo mi hovorí, že tento rok síce bude mať Richard iba jedného víťaza ale počet gólov bude split.
Ale tak EN je fajn, veď ide o vyslobodenie sa zo záverečného tlaku a rozhodnutie zápasu resp klinček do rakvy
Niečo mi hovorí, že tento rok síce bude mať Richard iba jedného víťaza ale počet gólov bude split.
Bolo by pekné vyhrať Art Ross Trophy a Maurice Richard Trophy napriek menšiemu počtu odohratých zápasov, ako najväčší súperi. A ak by tak Bacsktrom predbehol "Sida The Kida", bolo by to úplne dokonalé.
Potom ešte vyradiť Pens v prípadnej vzájomnej sérii, prinajhoršom, skončiť v PO lepšie ako tím "kanadskej modly".
Prečo nepodpichnúť fanúšikov Pens...
Potom ešte vyradiť Pens v prípadnej vzájomnej sérii, prinajhoršom, skončiť v PO lepšie ako tím "kanadskej modly".
Prečo nepodpichnúť fanúšikov Pens...
No jo, Ovechkin ma sice mene zapasu... Ale ma skveleho Backstroma, to je neuveritelny hrac, technik jako lusk. To se jim to pak hraje...
Vcera byl utok Ov-Backs-Semin a predvadeli velke veci proti zdecimovane Atlante (tedy az na Ovieho zakovskou hrubku pri 2.golu Atlanty). Ten jeden utok to vyhral sam, to byl masakr. Na porovnani Crosby hraje s Dupuisem a Guerinem/Fedotenkem
, ale ano ma vic zapasu, to je jediny argument... Sedin tam ma brachu a Burrowse, kazdy nekoho ma, jen Sid resi vsechno sam, proto bude pro mne v teto sezone nr.1 at uz trofeje vyhraje nebo ne!
A do playoffs se vam rysuje mozna PHI, tak to bych se podival na tu vasi suverenitu, to by byl pro vas nejneprijemnejsi souper a meli by jste urcite co delat. Jen aby to Flyers tam dotahli(NYR by jste sfoukli) a pak jsem presvedceny, ze vas Letci sakramentsky proveri. Takze bacha na to, v playoffs se jede od nuly.
Vcera byl utok Ov-Backs-Semin a predvadeli velke veci proti zdecimovane Atlante (tedy az na Ovieho zakovskou hrubku pri 2.golu Atlanty). Ten jeden utok to vyhral sam, to byl masakr. Na porovnani Crosby hraje s Dupuisem a Guerinem/Fedotenkem
A do playoffs se vam rysuje mozna PHI, tak to bych se podival na tu vasi suverenitu, to by byl pro vas nejneprijemnejsi souper a meli by jste urcite co delat. Jen aby to Flyers tam dotahli(NYR by jste sfoukli) a pak jsem presvedceny, ze vas Letci sakramentsky proveri. Takze bacha na to, v playoffs se jede od nuly.
hlavne som si prial ,aby Backy dosiahol stovecku,to sa aj podarilo ...som velmi happy ...Ovie to je uz len taka ceresnicka na torte.O5 sa potvrdilo,ze zlozenie utoku Ovie-Backy-Semin patri medzi najlepsie v NHL.Fakt som zvedavy,ci to Bruce nexa postarom,teda s Knublom po Backyho pravici :ja_neviem:
Pred nami je posledny zapas s Bostonom,posledna sanca Semina zaknihovat 40g sezony.Aj jemu to velmi prajem,v niektorom inom tyme NHL by bol zrejme najlepsim hracom,ale u nas bude stale v tieni Ovieho.Ci sa mu to podari,alebo nie ....hlavne nex sa nikto nezrani.
Pred nami je posledny zapas s Bostonom,posledna sanca Semina zaknihovat 40g sezony.Aj jemu to velmi prajem,v niektorom inom tyme NHL by bol zrejme najlepsim hracom,ale u nas bude stale v tieni Ovieho.Ci sa mu to podari,alebo nie ....hlavne nex sa nikto nezrani.
Nie som fanúšikom Caps, ale Columbusu a na Východe Sens.Atlantik píše:No jo, Ovechkin ma sice mene zapasu... Ale ma skveleho Backstroma, to je neuveritelny hrac, technik jako lusk. To se jim to pak hraje...
Vcera byl utok Ov-Backs-Semin a predvadeli velke veci proti zdecimovane Atlante (tedy az na Ovieho zakovskou hrubku pri 2.golu Atlanty). Ten jeden utok to vyhral sam, to byl masakr. Na porovnani Crosby hraje s Dupuisem a Guerinem/Fedotenkem, ale ano ma vic zapasu, to je jediny argument... Sedin tam ma brachu a Burrowse, kazdy nekoho ma, jen Sid resi vsechno sam, proto bude pro mne v teto sezone nr.1 at uz trofeje vyhraje nebo ne!
Upozornenie platí iba v tom prípade, ak si narážal na mňa.
K Ovečkinovi, pozri sa, s kým získal svoju prvú 50 tku. S Zubrusom na centri, bez hráčov typu Green, Backstrom, či Sjomin. Ovca nepotrebuje extra hráčov k tomu, aby strieľal góly.
A čo sa týka vašich krídel, je to chyba Pens, že neboli ochotní uskutočniť razantnejšiu výmenu kvôli zisku kvalitného hráča.
Mt, ja vim ze nejsi, ale proc to ted rikas?
No nevim jestli to OV nepotrebuje, ale proste ted ma skvele podminky, nesrovnatelne se Sidem. Ale to je OK, my zas mame silne stranky jinde nez na kridle, nemuzeme mit vsechno a vidime ze Sid je tak skvely, ze si poradi i sam(pro mne MVP, bez neho by jsme nebyli ani v playoffs). Posilime na kridle, oslabime jinde, tak to chodi. Musime to uhrat s tim co mame.
Kazdopadne, pokud bude serie WSH-PHI tak bych si na ni poradne posvitil, fakt lahudka.
To by to 1.misto mohlo byt takove Pyrrhovo vitezstvi
.
No nevim jestli to OV nepotrebuje, ale proste ted ma skvele podminky, nesrovnatelne se Sidem. Ale to je OK, my zas mame silne stranky jinde nez na kridle, nemuzeme mit vsechno a vidime ze Sid je tak skvely, ze si poradi i sam(pro mne MVP, bez neho by jsme nebyli ani v playoffs). Posilime na kridle, oslabime jinde, tak to chodi. Musime to uhrat s tim co mame.
Kazdopadne, pokud bude serie WSH-PHI tak bych si na ni poradne posvitil, fakt lahudka.
To by to 1.misto mohlo byt takove Pyrrhovo vitezstvi
Kvôli tomuto odstavcu:Atlantik píše:Mt, ja vim ze nejsi, ale proc to ted rikas?
To by to 1.misto mohlo byt takove Pyrrhovo vitezstvi.
Nevedela som, či tým myslíš mňa, alebo fanúšikov Caps.A do playoffs se vam rysuje mozna PHI, tak to bych se podival na tu vasi suverenitu, to by byl pro vas nejneprijemnejsi souper a meli by jste urcite co delat. Jen aby to Flyers tam dotahli(NYR by jste sfoukli) a pak jsem presvedceny, ze vas Letci sakramentsky proveri. Takze bacha na to, v playoffs se jede od nuly.
Ovca to nepotrebuje, som si na 100% istá. To, źe má momentálne skvelé podmienky je vec druhá. Na druhej strane, Caps majú jeden perfektný útok, ale čo sa stane, ak ho súperi ubránia? Nahradia ostatné útoky jeho produktivitu? Nebudú Caps v PO trpieť nedostatkom tvrdých hráčov? Ako zachytá brankár?
no ak ten perfektny utok rozdelime,tak mame 4 lajny,kt. dokazu skorovat.Pocas celej tejto sezony to fungovalo perfektne,ale viem,ze PO je o niecom inom.Co sa tyka v dohravani subojov,tu by som tiez nevidel nejake vacsie rezervy.Oproti minulej sezone sa to zlepsilo,ci to bude stacit... :ja_neviem: ,ovela viac sa bojim tvojej poslednej otazky:Ako zaxyta brankar ?mt-svk píše: Caps majú jeden perfektný útok, ale čo sa stane, ak ho súperi ubránia? Nahradia ostatné útoky jeho produktivitu? Nebudú Caps v PO trpieť nedostatkom tvrdých hráčov? Ako zachytá brankár?
Tu mam najvacsie obavy....Varly je z formy a spoliehat sa na labilneho Thea
Ako ho mieniš rozdeliť? To je otázka, neviem, ako ste hrávali.NocnyVlcik píše:no ak ten perfektny utok rozdelime,tak mame 4 lajny,kt. dokazu skorovat.Pocas celej tejto sezony to fungovalo perfektne,ale viem,ze PO je o niecom inom.Co sa tyka v dohravani subojov,tu by som tiez nevidel nejake vacsie rezervy.Oproti minulej sezone sa to zlepsilo,ci to bude stacit... :ja_neviem: ,ovela viac sa bojim tvojej poslednej otazky:Ako zaxyta brankar ?mt-svk píše: Caps majú jeden perfektný útok, ale čo sa stane, ak ho súperi ubránia? Nahradia ostatné útoky jeho produktivitu? Nebudú Caps v PO trpieť nedostatkom tvrdých hráčov? Ako zachytá brankár?
Tu mam najvacsie obavy....Varly je z formy a spoliehat sa na labilneho Thea
Ovie-Backy-Knuble =111gmt-svk píše:
Ako ho mieniš rozdeliť? To je otázka, neviem, ako ste hrávali.
Laich-Morrison-Semin = 76g
Chimera-Fleish-Fehr = 51g
Gordon-Steckel-Bradley = 19g
Takto sme hravali pred ziskanim Walkera a Belangera.Momentalne dava Bruce sancu vsetkym hracom,funguje rotovaci system,no koho si ponexa na PO to je otazne.
XruCi, starý parde, zklamal jsi mě. Náhodou jsem se dostal k tvým příspěvkům na adresu PHILLY na nhlpro. Nechápu co jsi to tam psal, ale asi tě fakt nasralo že jsme tam postoupili my. Co se týče toho zákroku Prongera, tak ten byl velmi čistý, i dle toho nového pravidla, protože nešel přímo na kebuly, ale bral ho přes rameno a ještě takového zasraného šmejda zákeřného. Jak tam psal Neis - proč to nenapíšeš do našeho topicu či něco podobného ?? Jinak také nechápu proč na takový odpad, jako je doskuze na nhlpro, vůbec píšeš !!!!
Tak Englande, kdyby si tu tohle nenapsal, tak to tam ani nenajdu, protoze tam zavitam jednou za uhersky rok. Ale to co psal XruC na nhlpro byli neskutecne veci, to jsem ziral
. Vzdycky jsme spolu vychazeli dobre, nemel jsem s nim nikdy zadny problem. A on tam dokonce pise kydy i na mne osobne, tak to je sila a takovy blesk z cisteho nebe
, namisto toho, aby mi to rekl tady "z oci do oci". XruC, pokud jsi nebyl zhuleny, tak s tebou normalne koncim, je to skoda ale tohle byla od tebe traparna nejhrubsiho zrna...
Ze lezu fandum Flyers do prdele, tak to uz byla jaka perla! Mne se hra Flyers velmi zalibila napr. i kvuli zapasu PIT-PHI 4:7, kde s nami zametli krasnym zpusobem a jen tam vyjadruji svuj nazor, nikdy nikomu do prdele nelezu. Kdyz se mi znechutil Boston, tak jsem tam vyjadril svuj nazor a bylo mi jedno jestli si udelam nejake nepritele nebo ne, o to mi vubec nejde... Letcum jsem fandil taky z duvodu prospechu pro PIT, protoze dobre vim, ze oni muzou vyradit kohokoliv ale nas jen tezko a myslim, ze by nam mohli udelat v playoffs nejakou tu nechtenou sluzbicku
A navic, Prongera zboznuji, to se ti asi libit nebude, ale i on je jednim z duvodu proc mam Flyers rad a to i pres regionalni rivalitu s PIT. Muj styl je jinak takovy, ze reknu svuj nazor a servitky si rozhodne nedavam. Vazne nevim co se to s tebou stalo...
Abych rekl neco i k teme playoffs. Washington ma asi nejprijatelnejsiho soupere. Montreal vyhraje maximalne jeden zapas. Skutecnou proverku vasich schopnosti tak ocekavam az ve 2.kole playoffs.
Ze lezu fandum Flyers do prdele, tak to uz byla jaka perla! Mne se hra Flyers velmi zalibila napr. i kvuli zapasu PIT-PHI 4:7, kde s nami zametli krasnym zpusobem a jen tam vyjadruji svuj nazor, nikdy nikomu do prdele nelezu. Kdyz se mi znechutil Boston, tak jsem tam vyjadril svuj nazor a bylo mi jedno jestli si udelam nejake nepritele nebo ne, o to mi vubec nejde... Letcum jsem fandil taky z duvodu prospechu pro PIT, protoze dobre vim, ze oni muzou vyradit kohokoliv ale nas jen tezko a myslim, ze by nam mohli udelat v playoffs nejakou tu nechtenou sluzbicku
Abych rekl neco i k teme playoffs. Washington ma asi nejprijatelnejsiho soupere. Montreal vyhraje maximalne jeden zapas. Skutecnou proverku vasich schopnosti tak ocekavam az ve 2.kole playoffs.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé