od
arek » pon 14. říj 2013 18:47
Biron na waiveri, mozno by nebolo odveci stiahnut ho.
Dubnyk je uplne mimo a bolo to jasne uz po 2 zapasoch. Nechapem, ze si to nevsimli treneri a nadalej ho tam stavali. Je pekne doverovat svojej jednotke, ale ked je v najhorsej forme svojej kariery, tak by to skuseni treneri mali vediet vycitit a nechat ho radsej sediet. Dnes sa tam konecne postavi Barbs. Inak Dubnyk je moj oblubenec..takze verim, ze sa z tej krizy rychlo dostane a bude plnohodnotnou jednotkou. Ale ak nie, tak MacT konaj....mame 4 mladikov s velmi dobrou cenou na trhu, jedneho obetovat mozeme za jednotku do brany.
Dostat za 5 zapasov 25 golov ale bohuzial nie je len vizitka brankara, ale celej obrany a systemu hry. Something is wrong, Dallas. A to sme nemali ziadnych extra tazkych superov, skor naopak.
Yakupov sedi aj dnes. Myslel som si, ze pojde len o jednozapasove preventivne posadenie, podobne ako sedel Smyth, ktory sa potom zobudil. Eakins ale vravi, ze utoky v Toronte zahrali dobre a nie je dovod ich menit. Kua tam, ale je to skutocne dobry krok? Yakupovovmu vyvoju urcite neprospeje, ak bude sediet. Verim ze aj on sa coskoro prebudi. Ja som od neho ocakaval skvely rocnik, kedze bol hned od zaciatku na pravom kridle. Snad pridu jeho velke chvile po navrate Gagnera do jeho utoku.
Kto by bol cakal, ze po 5 zapasoch bude najvacsim pozitivom "farmar" Arcobello. Ma 5 bodov, rovnako ako Hall, ale narozdiel od neho mu svieti v +/- statistike +4

Hall ma -5. Uz len aby mu padol aj gol, zasluzi si ho a viackrat uz bol velmi blizko (tycka, robinzonada berniera...). Co s nim po navrate Gagsa? Strkat ho do 4. utoku na odohranie 10 minut je blbost (k tomu by som tu stvrtu ani nerozbijal, hra obstojne) a miesto v tretom si obhaji Gordon. Nevidim to s nim ruzovo.