Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Už túto sobotu hráme doma proti Buffalu :scare: .

Gillis:
“Cody is a really good young player, he’s going to continue to develop and be an excellent NHL player, but for our needs immediately and moving forward, we felt that we needed better balance on our team and we needed size and we needed toughness,”

“I think we got more balance in our line-up, more diversified. If you look at centre ice, we’ve got a lot of strength with a lot of veteran players there and the only real power forward we have on our team with that kind of size and speed would be David Booth and we now have a younger player, whose 21, who has that. With Marc-Andre we got a puck moving defenceman who can play on the power play and he’s got really good offensive skills.”

“It’s about balance and it’s about being able to play in any situation and I think we’re better able to play in any situation today then we were.”

Ja to vidím podobne :yes: . Uff ten Staios nakoniec zostane u NYI :thumbsup: .
Mě se ta vaše směna s Buffalem libí, ukázali jste, že chcete pohár a nebáli jste se poslat Hodgsona pryč. Možná se to časem ukáže jako velká chyba, ale mě to za současný situace dává smysl. :thumbsup:
Osobně jsem byl teda velice překvapenej tou výměnou Codyho....A upřímně...včera, když jsem si to přečetl, tak notebook letěl málem vzteky z okna.... Jestli nám má ten Kassian pomoct tvrdit muziku a podpořit přímej tah do brány, pak je to asi Ok (Snad dokáže taky trochu bruslit a hokejově myslet. Byl 13ka draftu, tak by snad měl). Snad pánové na vyšších místech ví co dělaj, když byli ochotný poslat možná budoucí hvězdu Vancouveru k šavlím... :ja_neviem:
Jinak Marc Andre Gragnani je svým způsobem podobnej typ obránce jako Chris Erhoff. Hodně podporuje útok, jako obránce se mi vždycky líbil....snad dostane šanci se ukázat.
Kámoši byli dnes na zápase.
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek

v tom zapase im to nevydalo :jn:
Obrana CBJ :lol:
lol :rofl: inak to iste dnes predviedol aj Streit, taktiez v presilovke. CBJ si mozu podat ruku s MTL :serus:
Neviete niekto, kde sa dajú sťahovať celé zápasy? Nemôžem v noci pozerávať a rád by som ich videl. Inak mohli by ste niekto hodiť nejaký report. Zaujímal by ma hlavne rozbitý prvý útok, ktorý podľa zápisu už dlhšie nehrá spolu. Alex sa prepadol už do tretieho útoku, bodový útlm dvojičiek. Začlenenie nových hráčov. Hlavne by ma zaujímali výkony Zacka...

Ak ste náhodou nečítali: http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=2197
Vyskúšaj neaké veci z tejto temy http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=62&t=3370" onclick="window.open(this.href);return false; , ale inak záznamy sa dajú jednoducho sledovať aj cez flv rekorder http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=356" onclick="window.open(this.href);return false; máš tam aj návod.
K výkonom ti toho moc nenapíšem lebo aj ja momentálne nemám moc chuť nato vstávať, hráči to vypúšťajú a už asi 2 mesiace vôbec o nič nejde. Náskok v divízii stále obrovský, takmer isté 2. miesto po ZČ :tired: .. už len čakám na PO.
Vancouver Canucks LW Daniel Sedin has been diagnosed with a concussion and will be out at least 2 weeks.
Neverím, že to budú len 2 týždne. :nono:
Obrázek

:lol2: paráda.
Nj Play off sa blíži tak treba fanúšikom pripomenúť aby si znovu nezničili svoje vlastné mesto :roll: , ale video k tomu sa celkom podarilo.

A konečne sa dá pozerať aj na ten hokej, vyhrali sme už 6 zápasov v rade a všetko proti tímom bojujúcim o PO (Dal a Col 2x, Cgy a LA) , dokonca sme už predbehli aj STL a btb presidents trophy je stále reálna. Prvý útok je nebezpečný aj bez Daniela, Henrik má 5b v posledných 2 zápasoch a Lapierre 4, pre Hanka to musí byť radosť mať 2 takých pracantov vedla seba, dnes boli pri oboch našich goloch a ukázalo sa to hlavne pri tom vyrovnávajúcom na 2:2. Po velmi dobre zvládnutej oslabovke to 1. útok zavrel v tretine lames, Burrows aj Lappy vybojovali pár stratených pukov, nakopli tak aj divákov, tí začali mohutne povzbudzovať, potom prišla prihrávka na modrú ku Gragnanimu a bolo vyrovnané, krása. V tej 3. tretine sa hral moc dobrý hokej z oboch strán. V predlžení zápas rozhodol Ebbett ked tečoval Salovu strelu, v bráne Flames bol dnes Karlsson a pripísal si dalšiu prehru, naposledy im vychytal výhru pred 14 mesiacmi, až mi ho je lúto...

Prehliadka GM place, dnes už Rogers arena.
report od kamosa co isiel minuly tyzden na rok do vancouvru:

hokej sa tu teda riesi riadne. Co som sa rozpraval so Slovakmi (aj taki co tu ziju dlhodobo), tak si vsetci zelaju, aby Canucks co najskor vypadli, nech je pokoj. Byvam asi kilometer od mora, centrum je odtialto na druhej strane (taky zaliv, prieliv, pekne to vidiet, je to premostene), vraveli ze vlani po tej finalovej prehre bolo vidiet z dvoch miest v centre ohne, dym , ze to vyzeralo ako ked dvojicky padli. Rabovacky boli ci co, ja som sa o to vtedy az tak nezaujimal
Vo firmach kde maju dress code, sa v den zapasu napr pracuje kratsie a nemusia napr nosit obleky ale mozu dresy. Je to tu pomaly hlavna atrakcia mesta, az tak som necakal asi to bude ku*va riadny rozdiel oproti USA
A prave sa dostavaju na prve miesto konferencie, mozno aj ligy. Tuto sezonu urcite nestiham, trocha skoda ze zakazali aj verejne premietanie hokeja, ze sa da len v krcmach tusim.
Luongo dnes chytal formu na play-Off? :hehe: ..
Good job Canucks!! Druhý krát v rade bodovo najlepší tím základnej časti je výborná vizitka.. :wave: No boj o SC sa začína až v PO, kde máme LA. Uvidíme, kam to doriahneme tohto roku. Keď sa dá Daniel zdravotne doporiadku, mohlo by to výrazne pomůcť našej ofenzíve. Mám veľké očakávania od Bootha, Higginsa aj Keslera, lebo ako vieme Sedinovci v PO bodujú akurát v presilovkách. Defenzíva a brankári vyzerajú dobre, tak uvidíme, či to proti húževnatým Kings bude stačiť :sarcasm:
Luongo says he would waive his no-trade clause if the team asked. "It's about this group".

Že by Cory přece jenom nakonec zůstal, stal se týmovou #1 a Luongo šel jinam? (Columbus) :hmm:
PainKiller píše:Luongo says he would waive his no-trade clause if the team asked. "It's about this group".

Že by Cory přece jenom nakonec zůstal, stal se týmovou #1 a Luongo šel jinam? (Columbus) :hmm:
Ještě vidím ve hře Oilers. Ti mají jednak co nabídnout a jednak jejich golmani taky nejsou nic extra..
Ocakavam celkom velke zemetrasenie v Canucks (rovnako aj Sharks). Neprekvapilo by ma, keby odisli Sedinovci, alebo uz spominany Luongo - toho beriem viac-menej ako istotu, ze pojde. Zeby bola off-season konecne trochu zaujimavejsia?
Záujem o Luonga podľa špekulácií prejavili Lightning, Blackhawks, Maple Leafs a dokonca aj Panthers :shock: Čo ma prekvapuje, lebo majú budúcu jednotku v podobe Märkstroma.
Aby se o vysmívaného Lua ještě nepobili! Tolik týmů je bez kvalitní jedničky, že se asi na každého nedostane. Mě by se Lou líbil u Bolts. Byl by na slunné Floridě pod nesrovnatelně menším tlakem než v Kanadě a takové nové prostředí by mu jen prospělo. I ty prachy v dalších sezónách nejsou tak velké, takže se z Loua ještě stane hodně žádané zboží!
Kesler má zasebou úspešnú operáciu ramena, tak zrejme znovu vynechá letnú prípravu a prípadne aj o úvod sezony, potom ani v dalšej sezone nemôžme čakať od neho zázraky :-/ . Vedenie tímu predlžilo zmluvu s Gillisom, tá mu mala po dalšej sezone skončiť, zatial neviem na ako dlho u nás ešte zostane. Táto sezona nebola pre tím zrovna najúspešnejšia a aj Gillisovi nevyšli všetky ťahy podla predstáv ale myslím že je to dobrý GM. V najbližšom období by sa malo rozhodnúť aj o osude Vigneaulta.

Pre toto mám uznanie. Tim Thomas je tiež lukostrelec a poľuje na medvede. :cool:
Ohlund píše:V najbližšom období by sa malo rozhodnúť aj o osude Vigneaulta.
Vigneaultovi bola predlžená zmluva o dalšie 2 sezony, mal by u nás zostať až do roku 2015, teda ked nám nebude sezona končiť už v apríli...
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=632581" onclick="window.open(this.href);return false;
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS