Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Dúfam že je IXO spokojný!!!
Tak, konecne sme sa dockali. Aj ked ste nam odisli z konferencie, predsa len sa na lade stretneme. A preto budeme hrat este tvrdsie nez PO v minulej sezone. Mate sa na co tesit :box: :box: :box:
palkovk píše:Dúfam že je IXO spokojný!!!
No moc nie som spokojný ty pumpa :D mohlo to byť aj lepšie, keby sa skorej prebudíš v lepších výkonoch :D , ale srandujem jasne, že som spokojný až moc spokojný super chlapi kus sme odčinili to posledné miesto z min. kola, takže pohoda jahoda :-P :wink: teraz, ale chcem v tomto kole prvé miesto :frajer2: , lebo kolo s týmto bodovaním nám nevyšlo a teraz tu máme na to opravu si to napraviť, takže v tomto kole očkávam aj, keď nie to prvé miesto, ale umiestniť sa tak do toho 5. miesta minimálne. Takže si vychutnajme :winner2: a šup šup do 4. kola. Už sa nám pomaly prelomuje do druhej polky sezóny, zatiaľ to máme našliapnuté dobre do PO, ale chce to ešte nejaké body, aby sme mali pokoj a aby bola istota toho PO, tak sa držme chlapi aj na ďalej :smile03: . Palkovk ty dnes ideš na tribúnu zahriať lavičku a kus schladiť svoje emócie :lol2:

PT ukáže, ako budeme hrať v PO, nech aspoň, ako tak vidia, ako to bude chodiť v PO, kedže oni sa tam ani nedostanú, tak aspoň takto v noci im to priblížime :D

Palkovk: Nejak si sa moc naštval za toho Michala :-P takého ťa moc nepoznám :wink: a preto budeš na tej tribúne :D :lol2: Nie jeho proste netreba riešiť on je nenapraviteľný a nepoučiteľny prípad a bodka.
Co se tyce individualnich vykonu, tak palkovk (nebo jak se pise :D -obcas se mi to mota) je proste borec :eek2: takhle to cely tipovaci lize natrit to se nevidi :cinka: :razzi: :v_hajzli: :winner1: :dance:

Ja jsem prekvapil sam sebe, kdyz sem se vykopal z tech super tragickejch vykonu a nakonec sem se dokazal nacpat do ty ctyricitky :roll: Takze jen tak pro poteseni si muzu rict ze jsem AAAAWWWWEEEEESSOOMMMEEEE :lol: :hufi:

Ted bez srandy to nejdulezitejsi.....S tymovym vykonem jsem vice nez spokojen, druhe misto je perfektni. Mame pomerne velky potencial, staci aby ixovi zacali padat remizy a sme ok :box: Zatim mi to tipovani dela radost, doufam, ze se nam bude darit ve ctvrtem kole jako v tom tretim, a ne jako v tom druhem.

Do nich :bac: :bitka: :bitka2: :hit:
Čo je to to awesome :?: :D fakt neviem... a už nie som si to preložil, že desivý? Dobre mi to preložil google translate :D B.Wall tak ja nemusím dávať tie remízy a videl by si hneď, ako by mi to začalo sypať :-P :wink: teda aspoň dúfam, že by mi to sypalo(padalo) a dobre je tak, ako je to s tými mojimi remízkami :D A ty sa čo staráš palkovk do toho :D :lol2: A palkovk B.Wal sa píše takto: kldsyfhasdfh sdjbf sfn sdfj sjf :D :D :D a jo to je borec, preto dnes ho istý lavička(tribúna) :D
Awesome a desivý ide k sebe jak Atlanta a SC...
tim awesome sem myslel ze sem uzasnej :lol2: To je takova jedna wrestlingova hlaska, ktera me chytla, vysvetlovani by bylo na dlouho :D ...ale strasnej a desivej sem taky, takze se to vlastne vykrati :D

ted ale ja zas nevim co je sc :lol:
ani aj azas neviem čo je sc :D bu´d sme to mi, ako team Strong... , alebo to je skratka od Stanley Cup :D už ste ma celého doplietli som s toho debko :D a prečo zrovna desivý k atlante :D môže to byť aj colombus nie :D tá atlanta bude túto sezónu ešte zaujímavá :roll:
Super vykon v zaveru 3. kola chlapi a velka gratulace palkovkovi za 1.misto v individualce! :clap: Neuveritelne co predvadel! :yahoo:
Správne sme vykročili do 4. kola :) . Super v noci to bol dobrý výkon :thumbsup: . Redy a palkovk :clap: . Tak chlapi, len tak ďalej :frajer2: . Počkajte :D palkovk skončil prví v individuálnom hodnotení? :D To ani neviem musím ísť kuknúť, lebo do individuálneho hod. som sa nekukol celé kolo tuším :D To, že skončil prví to asi robia tie rambo keksíki čo ráno raňajkuje :D aj ja by som si mal dať :D
Vidím chlapi, že si zo mňa robíte srandu :cool: Aj dnes budem na tribúne? :-(
Omyl palkovk :D tu si z teda robím srandu, len ja :lol2: , ale dúfam, že to berieš v rámci srandy aby bola sranda aby sme sa tu nenudili :cool: A čo sa týka dnešku tej tribúny :D tak dnes už nie si ani tam dnes ostávaš rovno v šatni zamknutý :D
dnes sme to pokazili, lebo si ma nechal sedieť v šatni.Ale asi aj IXO sedel v šatni, tak to vyzerá :D
palkovk píše:dnes sme to pokazili, lebo si ma nechal sedieť v šatni.Ale asi aj IXO sedel v šatni, tak to vyzerá :D
Nie nie ja som bol s veľmi jendou príjemnou tetou tu je jej foto http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... 24&bih=578 :D v kaviarni miesto zápasu a tej šatni :D Dobre palkovk dnes ťa už vypustím z tej klietky vonku na zápas :D Dnes som menil aj ja tipovaciu taktiku tak uvidíme, ako to bude prospešné pre team či sa nevrátim spať k pôvodnej. V noci sme to palkovk nezahrali najlepšie más pravdu, ale bodoví rozdiel medzi miestami je fakt, že minimálny takže pohoda a žiadna panika.
Nejako nám to nejde hoši. Vždy proti nám jeden natipuje všetky zápasy a tým nás položí na kolená. Aj z tímu IC, aj predtým MB jeden člen natipoval všetky zápasy správne.Treba byť trpezlivý.
A vidíš som skúsil dať menej remíz a nepomohlo a to som premýšlal o remíze toronta a tampy a tiež aj colorada kus, keby dám aspoň jednu s nich tak nám to pomôže. Skúšam všetko možné, ako sa vraví aj topiaci sa slamky chytá tak ja ja robím čo sa dá a neúspešne. No nič dnes v noci idem na tribúnu ja :-(
palkovk píše:Nejako nám to nejde hoši. Vždy proti nám jeden natipuje všetky zápasy a tým nás položí na kolená. Aj z tímu IC, aj predtým MB jeden člen natipoval všetky zápasy správne.Treba byť trpezlivý.
Máte naozaj velkú smolu na súpera... Dnes ste podali 2. najlepší výkon dna a aj naprek tomu prehra.
Ale ixo možno práve v tejto situácii oceníš a lepšie pochopíš ten nový bodovací systém. Toto kolo tipujete naozaj dobre ale prehrávate, podla starého systému by ste boli predposledný, ale po novom ste tretí, lebo si to zaslúžite.
Ohlund píše:
palkovk píše:Nejako nám to nejde hoši. Vždy proti nám jeden natipuje všetky zápasy a tým nás položí na kolená. Aj z tímu IC, aj predtým MB jeden člen natipoval všetky zápasy správne.Treba byť trpezlivý.
Máte naozaj velkú smolu na súpera... Dnes ste podali 2. najlepší výkon dna a aj naprek tomu prehra.
Ale ixo možno práve v tejto situácii oceníš a lepšie pochopíš ten nový bodovací systém. Toto kolo tipujete naozaj dobre ale prehrávate, podla starého systému by ste boli predposledný, ale po novom ste tretí, lebo si to zaslúžite.
Hej hej oceňujem ho :-P . Ono je to v tom, že mne to kus trvá kým to pochopím asi si stojím na kábli :D , ale to sa mi nezdá, keď ja som cez wifi :lol2: Kua škoda, že sme nevyhrali na GK a nemali ešte o 3body viac bolo by to lepšie kus smola no, ale nevadí nás ani takéto drobnosti nerozhádžu, ale naopak len nám posilnia, lebo sa s toho poučíme a budeme silnejší ešte :frajer2: V noci som sa kus chlapi nasral a roztrieľal a padalo to tam :-P pomaly, ale isto prechádzam kus na iné tipovanie... budem sa snažiť dávať tých remíz menej aspoň toto kolo, ale istý nie som si v tom sám neviem, lebo skúšam špekulujem kadečo :-P Tak sa držme chlapi STRONG CROCODILES ARE THE BEST :frajer2: :box: :cinka:
Dnes jediny tym nasbiral vice bodu nez my a zrovna nas souper. :hroza:
Jajaj to sme, ale podali v noci výkon 14b :hroza: :thumbsdown: Och :pc: :hanba:
dačo robme chlapi...pomôže jediné ixo, musíš to vyburcovať, skús nás zdrbať všetkých za výkony,možno zaberieme ako Gáborík,je to katastrofa!!!
Ale veď dnes to bola pohoda jahoda výhra na konte zisk 16b +3, ako bonus čiže do kopy 19b slušné :) Čo, ako koho mám zdrbať :-P Treba zabrať tak, ako ja v noci, ale nie :D Myslím si, že burcovať tu netreba nikoho každý z nás v týme je dosť motivovaný, ale keď máme v týme takú brzdu ručnú, ako ty čo celý život frčí na ručnej je to ťažko niečo uhrať nejaký dobrý výsledok :D A ty by si, len palkovk chcel byť prví a vyhrávať v kuse :D do kúta a poďme okamžite :lol2:

Ale nie chlapi teraz vážne dnes v sobotu treba zabrať. Zmeníme kus rozostavenie ja pôjdem do útoku :D Budeme hrať na jedného útočníka to budem, akože ja :lol2: Servírovať prihrávky mi budú z jedného krídla Redy a z ďalšieho B.Wall a palkovk ten môže ak tak jedine nabrúsiť nám korčule :D

Budem sa opakovať: Burcovať vás tu néjdme chlapi viem, že ste dostatočne motivovaný, ale proste sa vždy nedá(nedarí) ono je to ťažko a však aj tak vyhráme aj tak :-P :frajer2: GO GO GO STRONG CROCODILES GO :box: :cinka: :groupwave: :povzbudzovanie: :fan:
ale aj korčule treba dobre nabrúsiť, potom budeme pomalí,keď nenaostríme poriadne, dnes to bolo dobré, hlavne ixo :thumbsup:
Kua chlapi prepáčte zabudol som tipnúť na dnes na začiatok nestihol som prví zápas mrzí ma to. Som prišiel ráno z nočnej kus som si pospal a šiel kus pomôcť, lebo sme zabíjali mali sme zabíjačku a aj tak už matka do mňa pindala, že som dlho spal a tak som už nechcel od zabíjačky odbehnúť ku PC, lebo som mal tušáka dnes, že sa budú zápasy hrať skorej, lebo som si nepozrel časy, kedy sa hrajú, ale našťastie som prepásol iba jeden zápas, ale zas nechcem sa ani vyhovárať. Posnažím sa to chlapi odčiniť mojim výkonom tak snaď mi to výnde a budem lepší, ako vy :-P aj napriek tomu, že mám tipnuté o jeden zápas menej :-P
Vsechno nejlepsi k narozeninam ixo! Hlavne hodne uspechu v KTL! :) :oslava:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO