Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
No moc nie som spokojný ty pumpapalkovk píše:Dúfam že je IXO spokojný!!!
PT ukáže, ako budeme hrať v PO, nech aspoň, ako tak vidia, ako to bude chodiť v PO, kedže oni sa tam ani nedostanú, tak aspoň takto v noci im to priblížime
Palkovk: Nejak si sa moc naštval za toho Michala
Co se tyce individualnich vykonu, tak palkovk (nebo jak se pise
-obcas se mi to mota) je proste borec
takhle to cely tipovaci lize natrit to se nevidi
Ja jsem prekvapil sam sebe, kdyz sem se vykopal z tech super tragickejch vykonu a nakonec sem se dokazal nacpat do ty ctyricitky
Takze jen tak pro poteseni si muzu rict ze jsem AAAAWWWWEEEEESSOOMMMEEEE

Ted bez srandy to nejdulezitejsi.....S tymovym vykonem jsem vice nez spokojen, druhe misto je perfektni. Mame pomerne velky potencial, staci aby ixovi zacali padat remizy a sme ok
Zatim mi to tipovani dela radost, doufam, ze se nam bude darit ve ctvrtem kole jako v tom tretim, a ne jako v tom druhem.
Do nich
:bitka2:
Ja jsem prekvapil sam sebe, kdyz sem se vykopal z tech super tragickejch vykonu a nakonec sem se dokazal nacpat do ty ctyricitky
Ted bez srandy to nejdulezitejsi.....S tymovym vykonem jsem vice nez spokojen, druhe misto je perfektni. Mame pomerne velky potencial, staci aby ixovi zacali padat remizy a sme ok
Do nich
Čo je to to awesome
fakt neviem... a už nie som si to preložil, že desivý? Dobre mi to preložil google translate
B.Wall tak ja nemusím dávať tie remízy a videl by si hneď, ako by mi to začalo sypať
teda aspoň dúfam, že by mi to sypalo(padalo) a dobre je tak, ako je to s tými mojimi remízkami
A ty sa čo staráš palkovk do toho
A palkovk B.Wal sa píše takto: kldsyfhasdfh sdjbf sfn sdfj sjf
a jo to je borec, preto dnes ho istý lavička(tribúna)
Správne sme vykročili do 4. kola
. Super v noci to bol dobrý výkon
. Redy a palkovk
. Tak chlapi, len tak ďalej :frajer2: . Počkajte
palkovk skončil prví v individuálnom hodnotení?
To ani neviem musím ísť kuknúť, lebo do individuálneho hod. som sa nekukol celé kolo tuším
To, že skončil prví to asi robia tie rambo keksíki čo ráno raňajkuje
aj ja by som si mal dať
Nie nie ja som bol s veľmi jendou príjemnou tetou tu je jej foto http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... 24&bih=578palkovk píše:dnes sme to pokazili, lebo si ma nechal sedieť v šatni.Ale asi aj IXO sedel v šatni, tak to vyzerá
A vidíš som skúsil dať menej remíz a nepomohlo a to som premýšlal o remíze toronta a tampy a tiež aj colorada kus, keby dám aspoň jednu s nich tak nám to pomôže. Skúšam všetko možné, ako sa vraví aj topiaci sa slamky chytá tak ja ja robím čo sa dá a neúspešne. No nič dnes v noci idem na tribúnu ja
Máte naozaj velkú smolu na súpera... Dnes ste podali 2. najlepší výkon dna a aj naprek tomu prehra.palkovk píše:Nejako nám to nejde hoši. Vždy proti nám jeden natipuje všetky zápasy a tým nás položí na kolená. Aj z tímu IC, aj predtým MB jeden člen natipoval všetky zápasy správne.Treba byť trpezlivý.
Ale ixo možno práve v tejto situácii oceníš a lepšie pochopíš ten nový bodovací systém. Toto kolo tipujete naozaj dobre ale prehrávate, podla starého systému by ste boli predposledný, ale po novom ste tretí, lebo si to zaslúžite.
Hej hej oceňujem hoOhlund píše:Máte naozaj velkú smolu na súpera... Dnes ste podali 2. najlepší výkon dna a aj naprek tomu prehra.palkovk píše:Nejako nám to nejde hoši. Vždy proti nám jeden natipuje všetky zápasy a tým nás položí na kolená. Aj z tímu IC, aj predtým MB jeden člen natipoval všetky zápasy správne.Treba byť trpezlivý.
Ale ixo možno práve v tejto situácii oceníš a lepšie pochopíš ten nový bodovací systém. Toto kolo tipujete naozaj dobre ale prehrávate, podla starého systému by ste boli predposledný, ale po novom ste tretí, lebo si to zaslúžite.
Ale veď dnes to bola pohoda jahoda výhra na konte zisk 16b +3, ako bonus čiže do kopy 19b slušné
Čo, ako koho mám zdrbať
Treba zabrať tak, ako ja v noci, ale nie
Myslím si, že burcovať tu netreba nikoho každý z nás v týme je dosť motivovaný, ale keď máme v týme takú brzdu ručnú, ako ty čo celý život frčí na ručnej je to ťažko niečo uhrať nejaký dobrý výsledok
A ty by si, len palkovk chcel byť prví a vyhrávať v kuse
do kúta a poďme okamžite
Ale nie chlapi teraz vážne dnes v sobotu treba zabrať. Zmeníme kus rozostavenie ja pôjdem do útoku
Budeme hrať na jedného útočníka to budem, akože ja
Servírovať prihrávky mi budú z jedného krídla Redy a z ďalšieho B.Wall a palkovk ten môže ak tak jedine nabrúsiť nám korčule
Budem sa opakovať: Burcovať vás tu néjdme chlapi viem, že ste dostatočne motivovaný, ale proste sa vždy nedá(nedarí) ono je to ťažko a však aj tak vyhráme aj tak
:frajer2: GO GO GO STRONG CROCODILES GO
Ale nie chlapi teraz vážne dnes v sobotu treba zabrať. Zmeníme kus rozostavenie ja pôjdem do útoku
Budem sa opakovať: Burcovať vás tu néjdme chlapi viem, že ste dostatočne motivovaný, ale proste sa vždy nedá(nedarí) ono je to ťažko a však aj tak vyhráme aj tak
Kua chlapi prepáčte zabudol som tipnúť na dnes na začiatok nestihol som prví zápas mrzí ma to. Som prišiel ráno z nočnej kus som si pospal a šiel kus pomôcť, lebo sme zabíjali mali sme zabíjačku a aj tak už matka do mňa pindala, že som dlho spal a tak som už nechcel od zabíjačky odbehnúť ku PC, lebo som mal tušáka dnes, že sa budú zápasy hrať skorej, lebo som si nepozrel časy, kedy sa hrajú, ale našťastie som prepásol iba jeden zápas, ale zas nechcem sa ani vyhovárať. Posnažím sa to chlapi odčiniť mojim výkonom tak snaď mi to výnde a budem lepší, ako vy
aj napriek tomu, že mám tipnuté o jeden zápas menej
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé