Upřímně, hlava mi to nebere.. Minule 9:2, teď 8:4 .. ALe zápas to byl nádherný. Pro mě jako Fandu Oilers určitě i úsměvnější.. Jen nechápu, co ti vaši gólmani "hulí"brainfck píše:S váma taky hrát je teda radostReeper.89 píše:Tomuhle já říkám zápas 70/80 let... myslím, že při příští vyjíždce do Rexall place by jste měli hrát na 5 golmanů :klobuk_dole:
Myslim, že za letošek máme skóre s Oilers asi 6:4949841986.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
sob 04. úno 2012 15:03
Hmmmm...Tento team mi pripomina sezonu z pred roka..Ja uz neviem co si mam o tom mysliet,preberie Emery stafetu,ako je to u nas posledne 3 roky zvykom?
Leddy,Crawford,Bickell,Frolik,Hjalmarson WTF
Nasi mi pripadaju,ako cucky z papiera,Krueger,Frolik,Shaw padaju,resp su tak lahko odstavitelny od puku
,HAYES NAZAD! Oilers? Calgary? are u fucking kidding me?
jdu blejt
Leddy,Crawford,Bickell,Frolik,Hjalmarson WTF
Nasi mi pripadaju,ako cucky z papiera,Krueger,Frolik,Shaw padaju,resp su tak lahko odstavitelny od puku
jdu blejt
Frolík už zase hraje, ale je to dost bída... Neskutečné jak šel synek dolů oproti prvních dvou 21g sezón.
Ale vaši golmani
Emery je dvojka, na něm to nemělo ležet, Crawford mě hodně zklamal po loňských výkonech jsem si ho oblíbil, ale ukázal, že na to asi nemá a jít do PO s tak nejistým golmanem... To si tým s vašimi ambicemi prostě nemůže dovolit. Na dávání šancí Salákovi je pozdě, takže trejd. Koho? Mě se nabízí Nabokov.
Ale vaši golmani
sob 11. úno 2012 13:47
Netreba panikovat,Hawks pojdu hore a potvrdia to dnesnou vyhrou nad Yotes..
Volal jsem na vedení, jestli nepotřebujou gólmana a prej můžu příští tejden nastoupit.Parda píše:Frolík už zase hraje, ale je to dost bída... Neskutečné jak šel synek dolů oproti prvních dvou 21g sezón.
Ale vaši golmaniEmery je dvojka, na něm to nemělo ležet, Crawford mě hodně zklamal po loňských výkonech jsem si ho oblíbil, ale ukázal, že na to asi nemá a jít do PO s tak nejistým golmanem... To si tým s vašimi ambicemi prostě nemůže dovolit. Na dávání šancí Salákovi je pozdě, takže trejd. Koho? Mě se nabízí Nabokov.
Ale ne, vážně. Jako angažovat gólmana a/nebo obránce by bylo fajn. Akorát brankář, to je vždycky loterie (Třeba u Crawforda jsem doufal ve vývoj a la Howard), no dejme tomu, že to vyjde, tak stejně - Nabokov teď chytá dost slušně (navíc za hubičku), ale pokud se pořádně nezvedneme v poli, tak nám to stejně nevychytá. Současnou situaci v našem týmu bych popsal asi tak, že jedna půlka týmu je na odstřel a ta druhá asi ani neexistuje. Ale věřím, že se s tím snaží celej tým něco udělat a zejtra se zvednem a konečně vyhrajem.
sob 11. úno 2012 14:43
Takze od buduceho tyzdna mame novy brankarsky tandem..Salak a Brainfck
sob 11. úno 2012 18:46
Tak hrosie to uz asi nemoze byt..nemas kamosov na modru?,zislo by sa nam par "stay at home" obrancov
Je to blbá situace. V poli se zvednete, v tom věřím. Tým je silný a za sezónu si každý projde krizí. Spíš ten brankář... Bez něj v PO neuspějete. Asi to dopadne s Crawfordem a nic se měnit nebude, ostatně je mladý a jedna špatná sezóna brankáře nedělá, ale je blbé, že Vás právě on může v PO pohřbít.brainfck píše:Volal jsem na vedení, jestli nepotřebujou gólmana a prej můžu příští tejden nastoupit.Parda píše:Frolík už zase hraje, ale je to dost bída... Neskutečné jak šel synek dolů oproti prvních dvou 21g sezón.
Ale vaši golmaniEmery je dvojka, na něm to nemělo ležet, Crawford mě hodně zklamal po loňských výkonech jsem si ho oblíbil, ale ukázal, že na to asi nemá a jít do PO s tak nejistým golmanem... To si tým s vašimi ambicemi prostě nemůže dovolit. Na dávání šancí Salákovi je pozdě, takže trejd. Koho? Mě se nabízí Nabokov.
![]()
Ale ne, vážně. Jako angažovat gólmana a/nebo obránce by bylo fajn. Akorát brankář, to je vždycky loterie (Třeba u Crawforda jsem doufal ve vývoj a la Howard), no dejme tomu, že to vyjde, tak stejně - Nabokov teď chytá dost slušně (navíc za hubičku), ale pokud se pořádně nezvedneme v poli, tak nám to stejně nevychytá. Současnou situaci v našem týmu bych popsal asi tak, že jedna půlka týmu je na odstřel a ta druhá asi ani neexistuje. Ale věřím, že se s tím snaží celej tým něco udělat a zejtra se zvednem a konečně vyhrajem.
Ale třeba ne, třeba se zvedne a ještě nám to ukáže, já bych byl jen pro
ned 12. úno 2012 18:10
Ohh Boy...dufam,ze Emery bude chytat aspon 4-5 zapasov v rade,nech sa rozchyta chlapec..
sob 18. úno 2012 13:47
pon 20. úno 2012 23:31
Tazko oddrety zapas proti silnemu superovi STL,prva tretina,jasne v rezii Blues a na konci prvej haluzacky gol STL
Zapas to bol dost nudny,tazko sa bolo nastartovat hracom oboch timov,mali zapas v nohach z predchadzajuceho dna + ten start pred obedom
Hawks k 1-1 2011

Hawks k dnesnemu dnu
úte 21. úno 2012 23:22
To urcite nie,som zvedavy kto nahradi Toewsa na poste centra a bude vyhravat dolesite bully,zeby Morrisson?Pasha píše:Chicagu dnes našťastie chýba Toews, zranenie v hornej časti tela. No som veľmi zvedavý, 2 najjagavejšie hviezdy nehrajú, ale myslím, že to moc na kvalite zápasu neuberie
úte 21. úno 2012 23:31
Tak to som zvedavyPasha píše:Brendan Morrison will play in Toews' place.Popradcan píše:To urcite nie,som zvedavy kto nahradi Toewsa na poste centra a bude vyhravat dolesite bully,zeby Morrisson?Vyzerá to tak, že to bude Morrisson.
úte 21. úno 2012 23:42
Centra do druheho utoku potrebujeme uz par rokov
,vzdy sa to len lata,raz je tam Sharp,Kruger,alebo Bolland,pokial sa timu dari,neni co riesit,my mame hlavne problemy v obrane,mame strasne vela giveaways ci v utoku,alebo obrane, Leddy,Montador,Hjalmarsson posledne Olsen,aj ked ten sa mi zacina pacit ,je to bujak a bujakov mam rad,neboji zhodit rukavice a ani tvrdych hitov,Leddy sa stale len uci atd..ach jo,vy take problemy nemate,takze ..
Pravda, tento tím treba jednoznačne posilniť. Takisto podľa štatistík to nevyzerá na super formu Duncana Keitha z "norris" sezóny. My máme problémy, ale nie na poste centra, čo som rád. A ako sa vraví, centrov nie je nikdy dosť, vždy sa hodia viacerí, ktorí vedia hrať v strede útoku.Popradcan píše:Centra do druheho utoku potrebujeme uz par rokov,vzdy sa to len lata,raz je tam Sharp,Kruger,alebo Bolland,pokial sa timu dari,neni co riesit,my mame hlavne problemy v obrane,mame strasne vela giveaways ci v utoku,alebo obrane, Leddy,Montador,Hjalmarsson posledne Olsen,aj ked ten sa mi zacina pacit ,je to bujak a bujakov mam rad,neboji zhodit rukavice a ani tvrdych hitov,Leddy sa stale len uci atd..ach jo,vy take problemy nemate,takze ..
stř 22. úno 2012 01:20
Getzo5 píše:Počul som fanúšikov, že chcú k Hossovi Grabovského. Podľa mňa by pasoval perfektne. Nie je to síce bujak...ale na tom beztak nesejde.
Pasha: U nas sa zase drzime inej zasady..obrancov a veteranov nikdy neni dost
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF