Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Reeper.89 píše:Tomuhle já říkám zápas 70/80 let. :cool: .. myslím, že při příští vyjíždce do Rexall place by jste měli hrát na 5 golmanů :klobuk_dole:
S váma taky hrát je teda radost :D Myslim, že za letošek máme skóre s Oilers asi 6:4949841986.
brainfck píše:
Reeper.89 píše:Tomuhle já říkám zápas 70/80 let. :cool: .. myslím, že při příští vyjíždce do Rexall place by jste měli hrát na 5 golmanů :klobuk_dole:
S váma taky hrát je teda radost :D Myslim, že za letošek máme skóre s Oilers asi 6:4949841986.
Upřímně, hlava mi to nebere.. Minule 9:2, teď 8:4 .. ALe zápas to byl nádherný. Pro mě jako Fandu Oilers určitě i úsměvnější.. Jen nechápu, co ti vaši gólmani "hulí" :sok: :D ..Gĺ např. Barkera být nemusel, váš golman promáchl puk.. :jupi:
Hmmmm...Tento team mi pripomina sezonu z pred roka..Ja uz neviem co si mam o tom mysliet,preberie Emery stafetu,ako je to u nas posledne 3 roky zvykom?

Leddy,Crawford,Bickell,Frolik,Hjalmarson WTF :?:
Nasi mi pripadaju,ako cucky z papiera,Krueger,Frolik,Shaw padaju,resp su tak lahko odstavitelny od puku :hroza:,HAYES NAZAD! Oilers? Calgary? are u fucking kidding me?

jdu blejt :grc:
Frolík už zase hraje, ale je to dost bída... Neskutečné jak šel synek dolů oproti prvních dvou 21g sezón.

Ale vaši golmani :bitka3: Emery je dvojka, na něm to nemělo ležet, Crawford mě hodně zklamal po loňských výkonech jsem si ho oblíbil, ale ukázal, že na to asi nemá a jít do PO s tak nejistým golmanem... To si tým s vašimi ambicemi prostě nemůže dovolit. Na dávání šancí Salákovi je pozdě, takže trejd. Koho? Mě se nabízí Nabokov.
:clap: Avatar je nazad,po tazkych jednaniach s Dejfom,sme sa nakoniec dohodli...

Netreba panikovat,Hawks pojdu hore a potvrdia to dnesnou vyhrou nad Yotes.. :good:
Parda píše:Frolík už zase hraje, ale je to dost bída... Neskutečné jak šel synek dolů oproti prvních dvou 21g sezón.

Ale vaši golmani :bitka3: Emery je dvojka, na něm to nemělo ležet, Crawford mě hodně zklamal po loňských výkonech jsem si ho oblíbil, ale ukázal, že na to asi nemá a jít do PO s tak nejistým golmanem... To si tým s vašimi ambicemi prostě nemůže dovolit. Na dávání šancí Salákovi je pozdě, takže trejd. Koho? Mě se nabízí Nabokov.
Volal jsem na vedení, jestli nepotřebujou gólmana a prej můžu příští tejden nastoupit. :wink:

Ale ne, vážně. Jako angažovat gólmana a/nebo obránce by bylo fajn. Akorát brankář, to je vždycky loterie (Třeba u Crawforda jsem doufal ve vývoj a la Howard), no dejme tomu, že to vyjde, tak stejně - Nabokov teď chytá dost slušně (navíc za hubičku), ale pokud se pořádně nezvedneme v poli, tak nám to stejně nevychytá. Současnou situaci v našem týmu bych popsal asi tak, že jedna půlka týmu je na odstřel a ta druhá asi ani neexistuje. Ale věřím, že se s tím snaží celej tým něco udělat a zejtra se zvednem a konečně vyhrajem. :box:
Takze od buduceho tyzdna mame novy brankarsky tandem..Salak a Brainfck :wave: :fan:
No ještě se se Sašou domluvíme, kdo bude jednička :lol2:
Tak hrosie to uz asi nemoze byt..nemas kamosov na modru?,zislo by sa nam par "stay at home" obrancov :ciga:
brainfck píše:
Parda píše:Frolík už zase hraje, ale je to dost bída... Neskutečné jak šel synek dolů oproti prvních dvou 21g sezón.

Volal jsem na vedení, jestli nepotřebujou gólmana a prej můžu příští tejden nastoupit. :wink:

Ale ne, vážně. Jako angažovat gólmana a/nebo obránce by bylo fajn. Akorát brankář, to je vždycky loterie (Třeba u Crawforda jsem doufal ve vývoj a la Howard), no dejme tomu, že to vyjde, tak stejně - Nabokov teď chytá dost slušně (navíc za hubičku), ale pokud se pořádně nezvedneme v poli, tak nám to stejně nevychytá. Současnou situaci v našem týmu bych popsal asi tak, že jedna půlka týmu je na odstřel a ta druhá asi ani neexistuje. Ale věřím, že se s tím snaží celej tým něco udělat a zejtra se zvednem a konečně vyhrajem. :box:
Je to blbá situace. V poli se zvednete, v tom věřím. Tým je silný a za sezónu si každý projde krizí. Spíš ten brankář... Bez něj v PO neuspějete. Asi to dopadne s Crawfordem a nic se měnit nebude, ostatně je mladý a jedna špatná sezóna brankáře nedělá, ale je blbé, že Vás právě on může v PO pohřbít.
Ale třeba ne, třeba se zvedne a ještě nám to ukáže, já bych byl jen pro :good:
Ohh Boy...dufam,ze Emery bude chytat aspon 4-5 zapasov v rade,nech sa rozchyta chlapec.. :cry:
Parda píše:Asi to dopadne s Crawfordem a nic se měnit nebude, ostatně je mladý a jedna špatná sezóna brankáře nedělá, ale je blbé, že Vás právě on může v PO pohřbít.
Jen aby nedopadl jak Mason v Columbusu :nono:
:wave: konecne .... :psst:
Tak ale, byl to Columbus, tomu nejde o výhry ale o prohry :jn: :hehe:
:slintac: 3-1 Hawks.

Tazko oddrety zapas proti silnemu superovi STL,prva tretina,jasne v rezii Blues a na konci prvej haluzacky gol STL :hroza: ,myslel som ,ze je po zapase :D.
Zapas to bol dost nudny,tazko sa bolo nastartovat hracom oboch timov,mali zapas v nohach z predchadzajuceho dna + ten start pred obedom :hroza: kks,kto toto vymyslel .NBC you SUCK :grc:

Hawks k 1-1 2011 :D

Obrázek

Hawks k dnesnemu dnu :-(

Obrázek
Popradcan píše:kks,kto toto vymyslel .NBC you SUCK :grc:
To vieš, hockey day in America :wink2:
Chicagu dnes našťastie chýba Toews, zranenie v hornej časti tela. No som veľmi zvedavý, 2 najjagavejšie hviezdy nehrajú, ale myslím, že to moc na kvalite zápasu neuberie :wink2:
Pasha píše:Chicagu dnes našťastie chýba Toews, zranenie v hornej časti tela. No som veľmi zvedavý, 2 najjagavejšie hviezdy nehrajú, ale myslím, že to moc na kvalite zápasu neuberie :wink2:
To urcite nie,som zvedavy kto nahradi Toewsa na poste centra a bude vyhravat dolesite bully,zeby Morrisson?

:jn:
Popradcan píše:To urcite nie,som zvedavy kto nahradi Toewsa na poste centra a bude vyhravat dolesite bully,zeby Morrisson?
Brendan Morrison will play in Toews' place. :) Vyzerá to tak, že to bude Morrisson.
Pasha píše:
Popradcan píše:To urcite nie,som zvedavy kto nahradi Toewsa na poste centra a bude vyhravat dolesite bully,zeby Morrisson?
Brendan Morrison will play in Toews' place. :) Vyzerá to tak, že to bude Morrisson.
Tak to som zvedavy :)
Hm, aj ja...Celkovo máte dosť problém s centrami, pokiaľ vám vypadne Toews... Podľa mňa centra do 2.útoku potrebujete ako soľ. Čo ty na to ? špekuľovalo sa o Derekovi Royovi.
Centra do druheho utoku potrebujeme uz par rokov :D,vzdy sa to len lata,raz je tam Sharp,Kruger,alebo Bolland,pokial sa timu dari,neni co riesit,my mame hlavne problemy v obrane,mame strasne vela giveaways ci v utoku,alebo obrane, Leddy,Montador,Hjalmarsson posledne Olsen,aj ked ten sa mi zacina pacit ,je to bujak a bujakov mam rad,neboji zhodit rukavice a ani tvrdych hitov,Leddy sa stale len uci atd..ach jo,vy take problemy nemate,takze .. :cry:
Počul som fanúšikov, že chcú k Hossovi Grabovského. Podľa mňa by pasoval perfektne. Nie je to síce bujak... :jn: ale na tom beztak nesejde.
Popradcan píše:Centra do druheho utoku potrebujeme uz par rokov :D,vzdy sa to len lata,raz je tam Sharp,Kruger,alebo Bolland,pokial sa timu dari,neni co riesit,my mame hlavne problemy v obrane,mame strasne vela giveaways ci v utoku,alebo obrane, Leddy,Montador,Hjalmarsson posledne Olsen,aj ked ten sa mi zacina pacit ,je to bujak a bujakov mam rad,neboji zhodit rukavice a ani tvrdych hitov,Leddy sa stale len uci atd..ach jo,vy take problemy nemate,takze .. :cry:
Pravda, tento tím treba jednoznačne posilniť. Takisto podľa štatistík to nevyzerá na super formu Duncana Keitha z "norris" sezóny. My máme problémy, ale nie na poste centra, čo som rád. A ako sa vraví, centrov nie je nikdy dosť, vždy sa hodia viacerí, ktorí vedia hrať v strede útoku.
Getzo5 píše:Počul som fanúšikov, že chcú k Hossovi Grabovského. Podľa mňa by pasoval perfektne. Nie je to síce bujak... :jn: ale na tom beztak nesejde.
:D tak ,ano,ale je rus a tu rusov moc nemaju v laske,vdaka minulosti,work ethic and shit zevraj :ciga:

Pasha: U nas sa zase drzime inej zasady..obrancov a veteranov nikdy neni dost :D
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO