:-(Další prohra.
Diky Míro za stručný popis utkání.Alespoň,že naše hra se trošku lepší.Překvapuje mě tvoje hodnocení prvního Gomezova útoku s druhým Plekancovým.Čekal jsem to obráceně.Jenom dobře,že Tomáš zase šlape.Opět čtu,že měl asistenci.Zdá se že se vedle Gionty chytil a konečně má parťáka k sobě,který mu vyhovuje.Zřejmě Gionta bude hodně dobrá posila.Já tomu prckovi docela věřim,ten se u nás prosadí!!!!!Jestli tomu dobře rozumim hrál teď s nimi místo Paciorettyho Latendresse a šlapalo to.No tak,to je dobře!!!!!!!!!!
Koukal jsem na naši obranu ,odpočívali Markov,Mara,Špaček ani nenastoupil Hamrlík.Ten vůbec přípravu nehrál,co je s ním? A také Laraquye se vůbec v zápasech neoběvuje.
S tím Gillem mě docela strašíš,doufám,že se to zlepší,případně ho nechá Martin sedět,kdyby to byla úplná katasrofa.Jestli nestíhá jako O´Byrne,nebo dokonce má problém udržet se na bruslích,tak ať radši nehraje!!!
Nějak se zase vrácí do naší obrany časy Sourraye.Ten taky nestíhal a s rozehrávkou často chyboval,ale alespoň to nahrazoval efektivitou v přesilovkách.Za jeho působení byla obrana jako cedník, a ačko-li mě střelecky mnohokrát nadchnul, po čase jsem byl docela rád,že z mužstva odešel a už bych nechtěl aby se vrátil.
Uklidňuje mě,že obránců máme celkem dost a dá se z nich snad něco vybrat.Kupodivu v přípravě toho dost odehráli Belle,Carle,Subban a Benoit.Toho posledního vůbec neznám.Bohužel na stránkách habs jim pozornost věnována není a ani nikde jinde jsem nic o nich nenašel.Je někdo z nich výrazná posila,která by mužstvo opravdu posílila?
Na campu je upoutal pouze Subban,to vím,o tom psali.Udivuje mě,že Martin,už tak trochu nenasadil celou obranu s kterou by v 1 zápase NHL v řijnu chtěl vyjet.Už by to měl trochu stabilizovat,nechápu na co čeká.Pochybuji,že si spolu obránci vyhoví,když budou poprvé hrát,až v ostrém zápase.
Jak nebude trochu sehraná obrana je s námi amen!!Čas máme pouze do konce přípravy a to jsou tři zápasy pokud se nepletu!!!Dnes hrajeme s tučňákama,ob dva dny z Bostonem a o další ob den s Buffallem.Tím naše příprava končí.Pak už rovnou na ostro jdeme 1.10.na Toronto.
Alespoň,že na golmany zatim nebyla,žádná stížnost.Haláka chválíš a Price co dostal góly proti Ottawě,taky vinit nemůžu.To se chytat nedalo,zvláště ty nájezdy 2-1 na našeho jednoho obránce,byly pro Price nechytatelné.
Útoku dávám víc času.To si musí teprve sednout,vždyť je to vlastně v prvých dvou řadách zbrusu nové.Ale taky to nesmí trvat do nekonečna!!!!!!!Mám velkou obavu,že v řijnu to výsledkově bude katastrofa.

Desharnais hrál už loni v Hamiltonu slušně.Na stránkách Bulldogs ho několikrát chválili,spolu s Russellem a Trotterem.To jsem rád,že občas některý nováček se občas ukáže.Posledně proti Ottawě jsi chválil Maxwella,tak snad se některý z mladých uchytí a bude hrát stabilně!!To se uvidí!!
Boston – Montreal 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Branky a asistence: 4:12 Ryder (Wheeler, Wideman), 33:50 Kobasew (Recchi, Sauve) – 41:05 Gorges (Latendresse, Plekanec)
Brankáři: Rask 26/25 - Halák 18/16
Přesilovky: Boston 0-1, Montreal 1-3
Brankář Halák,Sanford
Obránci - Gorges, Weber, Gill, O´Byrne,Carle,Benoit
Útočníci - Latendresse, Plekanec, Gionta, S. Kosticyn, Desharnais, Moen, Metropolit,Wyman, Glumac, Darche, Pyatt, White