Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
som hrdý na to, že mám vlastnú trofej
pracuje sa ešte na 4. členovi? pretože som v minulosti postrehol, že tímy bez štyroch hráčov to mali o poznanie ťažšie
ale ak zaberieme, tak máme šancu, ja sa chcem vrátiť k dávnym výkonom z FB, ak sa nemýlim, tak som bol vtedy 2x v top 10 (vyhral som ešte v inom, zaniknutom tíme), takže by som nebol proti
pracuje sa ešte na 4. členovi? pretože som v minulosti postrehol, že tímy bez štyroch hráčov to mali o poznanie ťažšie
ale ak zaberieme, tak máme šancu, ja sa chcem vrátiť k dávnym výkonom z FB, ak sa nemýlim, tak som bol vtedy 2x v top 10 (vyhral som ešte v inom, zaniknutom tíme), takže by som nebol proti
Tybycek píše:Caute hosi, tak sa stavam 4. clenom tohto timu.Mozno si ma pamatate z finale predchadzajuceho rocnika, kedze som hraval za tim DD. Dufam, ze Vam aspon trochu pomozem, a dosiahneme daky ten uspech. Tak prajem vela stastia v uvodnych kolach, makajme hned od zaciatku
![]()
![]()
Tak pani dnes prvy den,zacina nova sezona,nova era FireBirds,ako povedal Tybycek treba makat od zaciatku,aj ked mylsim ze to bude chvilu trvat kym sa zladime..no verim ze uspechy sa dostavia a nebudeme len priemernym timom KTL :frajer2:
Tak dnesna noc mi akosi sadla, i tie dalsie by sa mohli niest v podobnom duchu
Vsice bolo dost tiperov ktori nachytali vela bodov, ale som rad, ze mi to vyslo a snad uz zacnem i ja chytat dake body pre tim, lebo zatial som moc vody nenamutil
...canesman nevadi, stane sa obcas.... Inak postavenie v tabulke solidne
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé