Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

wild maju problem so stropom,nie??(maju 12m pod stropom a podpisanych len 10 utocnikov 5 obrancov a 1 golmana)..a nolan je ufa..aj ked toho by som okamzite bral(moj najoblubenejsi hrac) :D skor rolstona dat niekomu kto ma problem s platovym minimom a winky im ho este dva roky solidne dovoli prekrocit:DD alebo kludne cez waiver..ze by si ho daki masochysti vzali zadara a s polovicnou mzdou(ale to neviem v akom pripade a jak funguje)
Bitkaře mít musíme o tom žádná!!! Před minulou sezonou jsem tady Leblonda odsuzoval prootože před ní už parkrat nastupoval za nás v Ačku a byl totalně hotový a bitky nevyhraval. Ovšem minulou sezonu mě hodně překvapil, podle mě na sobě hodně zapracoval protože bitky mu celkem šly a svoje povinosti ve hře si taky splnil takže já bych ho určitě neodepisoval
Clarkson. Asi všichni víte že tohle je muj velký oblíbenec. Pro mě je to jeden TOP powerforwardů celé ligy. Letos se moc nebil a věnoval se spíše hře ale škoda toho zranění. Ovšem když se do toho David pustí tak to je nezastavitelná mašina (jeho spodní háky jsou nejlepší na východě!!) , pro mě možná nejlepší middle weight.
k ostrostřelci Rolstonovi se vyjadřovat nebudu :hroza: ale na 90% u nás asi zustane
Clarkson = Lucic.
Z Lucica je posraná celá liga. = Z Clarksona je posratá celá liga.

Nedávno bolo toto porovnanie aj na HF boards a všetci sa na tom viac menej zhodli a ja súhlasím. + ak zarátame kontrakt tak Clarkson je jasný víťaz.
Až na to že Lučič měl excelentní předminulou sezonu kde byl k nezstavení a letoss totalni tragedie...Clarkson podává skvělé výkony 2 sezony po sobě :)
ADAM OATES jmenovaný asistentem trenéra!!
Byl to dobrý hráč a zkušenosti má určitě dost
No máme poměrně nové tváře na lavičce takže jsem zvědavý jakým směrem pujdem ale dneska je trendem jmenování nových ambiciozních trenérů a já osobně MacLeanovi věřím :)
fuu,k oatesovi by sa mohol niekto s tampy vyjadrit..nepracoval predtym prave tam?
Martin #27 píše:Až na to že Lučič měl excelentní předminulou sezonu kde byl k nezstavení a letoss totalni tragedie...Clarkson podává skvělé výkony 2 sezony po sobě :)
Presne, David mástabilnú formu. Lučič je slušný hráč, ale nič viac ako tupé kladivo, David výborný hokejista.
Pracoval...podľa toho, čo viem, je ich smrtiaca presilovka so Stamkosom dosť jeho zásluha. Celkovo, aj podľa slov Loua, berieme ho najmä pre PP a faceoffs, čo sú naše slabiny. Celkovo to zloženie J-Mac, Robinson, Oates je parádne, ja sa veľmi teším a verím, že na plody svojej práce dostanú adekvátny časový priestor. Som o tom presvedčený. Konečne posun v myslení, skvelé! :wawe:
http://tsn.ca/nhl/story/?id=326129
tesime sa :) tak clarkson nas na 3 roky za 8 mega(2.67 na sezonu to vychadza)
:clap: tak co poviete? dlzka sa mi na takeho hraca pozdava a cena prijatelna v tom rozpati co sa ocakavalo..(hlavne ma tesi ked to porovnam so zmluvou ako ma ott napriklad) :D

http://www.youtube.com/watch?v=tNMHPT6G0CM

klasika potom uz len s najvacsim sasom v nhl(carcillo sa ale nebezpecne blizi) :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=EoytsAY5bvA
http://www.youtube.com/watch?v=arQ5c2jHIk4
http://www.youtube.com/watch?v=JFu4Tdl4oBo
to jsou zmeny, Pando a Peters na waiveru, tedy budou vykoupeni, to mame kolik, dve mega k dobru do platoveho stropu? Oates byl jeden z nejlepsich playmakeru a urcite vi co je treba aby se presilovka rozhejbala. Smlouva pro Clarkieho se mi az tak nezda. precejen za hrace do treti rady dat 2,5 mega je docela dost. ale je fakt ze v porovnani treba s ottem to docela jde. Snad s nim maji velke plany kdyz ma tokovy plat. Co se tyce PLLL myslim ze ho moc nepotrebujeme, Rags se vzdavji svejch bitkaru a Philla ma stylove podobny Clarkiemu (asham, carcilio) navic pokud dostane sanci Fraser mame dalsiho kdo je ochotny schodit rukavice, Mylsim ze tech pet minut nebo kolik odehrajou za zapas neni zapotrebi.Ale urcite si tech svych 40 zapasu odehraje
:clap: :clap: Další povinnost si můžeme odškrtnout... CLARKSON podepsaný
co se týče toho platu tak myslím že je adekvátní. Clarkson může být klidně i ve 2. brázdě, určitě na to má
No myslím si že Pandolfa si někdo vytáhne, s Petersem nevím ale budu rád když bude co nejdál od New Jersey :)
Stále mi vrtá hlavu kdo bude naše dvojka :ja_neviem: Letos bych nechal Martyho chytat míň zápasů aby byl na PO 100% ok protože poslední 2 PO zase až tak moc nepodržel jak by se čekalo ( hlavně minule PO to bylo slabé z jeho strany )
Martin #27 píše::clap: :clap: Další povinnost si můžeme odškrtnout... CLARKSON podepsaný
co se týče toho platu tak myslím že je adekvátní. Clarkson může být klidně i ve 2. brázdě, určitě na to má
No myslím si že Pandolfa si někdo vytáhne, s Petersem nevím ale budu rád když bude co nejdál od New Jersey :)
Stále mi vrtá hlavu kdo bude naše dvojka :ja_neviem: Letos bych nechal Martyho chytat míň zápasů aby byl na PO 100% ok protože poslední 2 PO zase až tak moc nepodržel jak by se čekalo ( hlavně minule PO to bylo slabé z jeho strany )
Rekl bych ze spis nechaj at Jaye vyplati a pak s nim nekde podepisou za mrzky peniz. Peters at jde ale hlavne daleko. to byl hrac uplne na nic. Jinak bych rekl ze se prodlouzi s Denisem, mozna McKenna z Albany. Frazee musi chytat ten zustane na farme
Hmm tohle je fakt v prdeli Martin mě zklamal jak sv*ně když u náss mohl být lídr obrany a podle mě by si i zarobil dobře ale on přestoupí ke konkurenci z Pitsburghu :hroza:
Podepsali jsme Tallindera který Martina nenahradí ani náhodou podle mě :cry:
Podepsali jsme Pelleyho takže 4.centra máme asi pořešeného
No jsem ku*evsky zklamaný tady z těchto čachrů :-( nevím co ted mužeme čekat jestli re-sogn Kovyho nebo příchod Kabelky nebo ještě něco jineho
ja z martina tiez sklamany,ale evidentne u nas hrat nechcel..takze nech si ide..ale k pens? po gomezovi ,holikovi dalsi z mala ex devilov ktorym nebudem fandit nadalej.. tallinder sa mne nahodou paci a moc..dokaze hrat tazke minuty a urcite lepsi ako salvador ci white..
k tomu sme ziskali volchenkova :shock: a za solidnu zmluvu :good: ja ho po prvotnom soku(nechcel som ho do devils kedze u nas jeho hlavna deviza blokovanie striel vyuzita zrejme nebude-brodeur to neznasa a vieme ako dopadol matvitchuk) k tomu sme potrebovali iny typ obrancu..ale ked som to rozdychal tak to vyzera naozaj dobre...som presvedceny ze lou ziska kaberleho a zrazu nasa obrana naberie uplne iny smer.. take ze kabelka-volchenkov a greene-tallinder uz vyzera dost luxusne..len treba zohnat toho kaberleho a zbavit sa minimalne jedneho z dua white salvador
Tak jak hosi? :D
Je to divocina dneska, uz jsem myslel ze se vam vysmeju, ze jste nam pustili nejlepsiho beka a ze si to s Paulem letos jeste uzijete, ale prece jen to tak spatne s vama neni. Ta smlouva Volchenkova je vyborna! Ja jsem ho chtel do Pittsburghu (ted mame Z.Michaleka ktery je stejny typ obrance, ale asi prece jen trosku slabsi). Tallinder taky celkem solidni spolehlivy bek. Proste budete opet nebezpecni... Ale my budeme jeste lepsi letos :wink:
Hedberg - solídna dvojka, myslím, že jedna z najlepších po nejakej dobe (not named Clemmensen).

Volčenkov - tak on prišiel skoro zadarmo! Paráda, veľká spokojnosť, je to zviera, určite najlepší stay-at-home D od čias Stevensa, hodne zdvihne rešpekt u súperových útočníkov.. Navyše Volčenkov viac menej vstupuje do svojho prime time (28 rokov) a 6 rokov... Hmmmm..... Chuťofka.

Tallinder - Ideálny obranca druhého páru, takisto hrajúci v prime time (31 rokov)... taktiež mňamky.
Ako bolo spomenuté vyššie Salvador alebo White pôjdu papá a neviem za ktorým mi bude viac smutno. Asi viac za Whiteom i keď rozum vraví, že Salvador je spoľahlivejší.

Ešte mi nedá k obrane: hlavne po tom čo odišiel do teamu, ktorého meno nevyslovujeme u mňa klesol, ale nie to som chcel.
Práve teraz nám ešte viac chýba PMD a verím, že Lou sa nespolieha iba na Grína! Takže zrejme na jeden zaujímavý príchod budme pripravený!
Ano tak s tím Volčenkovem jsem mile překvapen ALE podle mě tam chybí pořát ten ofensivní bek v podání Kabelky!! Jestli Lou dotáhne Kabelku budu v sedmém nebi protože hoši přiznejme si to tato obrana na papíře vypadá pěkně ale směrem dopředu nevymyslí skoro nic :)
Z Hedberga mám obrovskou radost...tohle je to co jsme potřebovali!! Dobrého golmana co těch 15-20 zápasů odchytá v pohodě a v Hedbergovi nevidím žádný problém takže Lou :clap:
Jinak souhlasím s begbeem co se týče toho White...v poslední době to nebyl ten starý White, nehrál dobře pozičně, ani už to moc neřezal a občas namazal....Salvador je spolehlivější a nebojí se přitvrdit muziku v krajních případech se porvat
Kdyz odesel Martin byl jsem nasranej, kdyz prisel Tallinder rikal jsem si to je v teda v hajzlu. Ale pak jsem zagoogloval a zjistil jsem ze Tallinder je vlastne docela dobrej a panuje presvedceni ze byl skvelym mentorem Mayersovi a bez nej by Calder T neziskal. Vzhledem k tomu ze se ocekava svedska invaze zda se to jako skvely tah (nakonec to potvrdil prichod Moose) a Tali by mohl skvele pomoci hlavne Urbomovi od ktereho se ceka ze si rekne o zaklad. White zustava, to je jasny, ma NTC a navic je horsi nez White a vidi jen na jedno oko a nevim kdo by takoveho hrace za ty penize chtel. Salvador mozna odejde ale spis bych to videl na Correnteho nebo Frasera. CO se tyce Volcenka nebo li A train jsem naprosto u vytrzeni, pokud by zustal Martin priblizili bychom se obrane o ktere snivam :) Vzdyt uz dlouho tvrdim ze potrebujeme velkyho obrance co hituje a odehraje hodne pres 20 minut. Martin at si jde, stejne se zase zrakvi. (podobneho se obavam u Volcenka) Rekl bych ze uz ted vypadaji Devs o dost silnejsi nez loni a to jeste neni konec, jak tvrdi Lou.
Obrázek
Myslím, že si vás začnem viac všímať. :D Som zvedavá, ako sa vyriešia kompetenčné spory Brodeur-Volčenkov (blokovanie striel) :frajer2:
Kings jsou udajne mimo co se tyce Kovyho. Udajne jsme to my, Islanders (10 za 10) a KHL a mozna nekdo treti (Phila, Leafs) Skoda to ho kontraktu co ma :smile03: Kdyby se nejakym zazrakem podarilo zbavit se Rolstona nebyl bych vubec proti. Me osobne se porad moc nezda pravdepodobny navrat no.17 za a) nemame penize, b) mame prebytek LW c) potrebujeme podepsat Zacha. Co myslite vy? Podepsat, nepodepsat, pokud ano tak za kolik? Osobn bych mu dal stejne jako Gaborikovi, max 8 mil
Mě už Kovalčuk s tím jeho přístupem začíná j***t abych byl upřímný. Si myslí že je nejlepší hráč na světě když nebude hrát pod 8 mega?? Já ho nechcu už v Devils ani vidět navíc za takove hříšné peníze. Navíc když se mu nedaří tak sledovat jeho znechucený ksicht to je fakt zážitek. Myslím že je jasne že mu nejde vůbec o tým který má šanci na SC protože kdyby měl zájem hrát v takovém týmu tak podepíše s náma a vubec se nezajima o Isles a podobně. No prostě jsem z něho znechuceny navíc jsem si přečetl tedka toto "Ruský SKA Petrohrad údajně finišuje v jednáních o možném příchodu Ilji Kovalčuka. Podle deníku Sport-Express nabízejí představitelé SKA dvojnásobnému mistru světa čtyřletou smlouvu, jež by hráči zaručila příjem 36 mil. dolarů. Kovalčuk prý požaduje 40 miliónů, obě strany se tak zatím definitivně nedohodly. Čtyřletý kontrakt je plánován také s ohledem na olympijské hry 2014 v Soči." ..... Táhni do ruska ty hvězdičko :thumbsdown:
Martin #27 píše:Mě už Kovalčuk s tím jeho přístupem začíná je*at abych byl upřímný. Si myslí že je nejlepší hráč na světě když nebude hrát pod 8 mega?? Já ho nechcu už v Devils ani vidět navíc za takove hříšné peníze. Navíc když se mu nedaří tak sledovat jeho znechucený ksicht to je fakt zážitek. Myslím že je jasne že mu nejde vůbec o tým který má šanci na SC protože kdyby měl zájem hrát v takovém týmu tak podepíše s náma a vubec se nezajima o Isles a podobně. No prostě jsem z něho znechuceny navíc jsem si přečetl tedka toto "Ruský SKA Petrohrad údajně finišuje v jednáních o možném příchodu Ilji Kovalčuka. Podle deníku Sport-Express nabízejí představitelé SKA dvojnásobnému mistru světa čtyřletou smlouvu, jež by hráči zaručila příjem 36 mil. dolarů. Kovalčuk prý požaduje 40 miliónů, obě strany se tak zatím definitivně nedohodly. Čtyřletý kontrakt je plánován také s ohledem na olympijské hry 2014 v Soči." ..... Táhni do ruska ty hvězdičko :thumbsdown:
je mozny, ze taky ceka az Lou udela misto pod stropem a pak podepise s Devs. Vyslechl si nabidky ktere mel a rozhodl se pro Devils. Pokud opravdu chce 10 za rok tak je to moc a pokud mu to kdokoliv da(krome Ruska) tak se zblaznil
http://tsn.ca/nhl/story/?id=326655
pokud by to byla pravda, co vy na to? zda se mi to o mega vic nez bych si pral ale proc ne
jj taky jsem o tom četl ale nevím po tom jeho přístupu jsem z toho takový rozladěný....abych řekl pravdu ani nevím jestli ho do týmu chcu nebo ne :ja_neviem:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS