pro nezaujatýho diváka asi komické zakončení zápasu, pro mě smolně ztracenej bod... a že my v Pacifiku víme, jak těžko se ty mrchy získávaj... no snad se nám to ve 4. zápase na ledě vítěze trofeje Prince z Walesu vrátí a ta Doanova šudla ukončí tenhle ročník...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
nj, vánoční dárek pro fanoušky Buffala, když už jim pohled do tabulky radost neudělá...
pro nezaujatýho diváka asi komické zakončení zápasu, pro mě smolně ztracenej bod... a že my v Pacifiku víme, jak těžko se ty mrchy získávaj... no snad se nám to ve 4. zápase na ledě vítěze trofeje Prince z Walesu vrátí a ta Doanova šudla ukončí tenhle ročník...
No jelikož jsou o tom na twitteru a celkově v americe docela vášnivý diskuze.. a koukam aji Andy na to má svůj názor... tak teda hodim i můj, i když jsem to původně nepovažoval za tak podstatný.. ale o tomhle gólu snad nemohl nikdo pochybovat... puk nemohl bejt nikde jinde než v bráně... a kdyby měl rozhodčí zastavit hru kdykoliv skutečně ztratí puk z dohledu, tak by se pískalo x-násobně častějš.. než se píská teď... tim předchozim comenttem jsem narážel spíš na ten gól hanzala, kterej možná padl from above the net...
Proti tomu co se stalo v Coloradu
a vlastně i v Torontu je tohle čajíček a u obrazvky jsem upažoval spíš jenom z principu, než že bych fakt věřil, že to neuznaj....
jóó, to když dva rozhodčí koukaj že je puk v bráně a stejně gól neuznaj.. to už je pro mě stokrát horší káva
, rAvs se to hádam vrátí, o to se nebojim... horší to bude s náma... snad nás ten ztracenej bod nebude v konečnym zúčtování tak nabitý konference mrzet
Proti tomu co se stalo v Coloradu
jóó, to když dva rozhodčí koukaj že je puk v bráně a stejně gól neuznaj.. to už je pro mě stokrát horší káva
Je treba najit na kazdem zapase nejake pozitivumWanic píše:Když se člověk kouká na ty Yandlovi coast-to-coast výlety na úzkym kluzišti... až zamrazí, když si představí, co teprve dokáže na širokym hřišti![]()
![]()
![]()
1. kvalitni vykon golmana, ktery drzel hosty ve hre, ono prohravat 2-0 a prvni strelu na branku v posledni tretine vystrelit po 14ti!!! minutach a jeste dokazat zapas vyrovnat tomu se rika majstrstych
2. krasna prihravka mantinelu pred prazdnou branku Hanzalovi, ktery ale i tak malem nedal
3. Ribeiruv skill, kterym nejprve zabranil vyhozeni puku z pasma a po nekolika sekundach umne tecoval Yandleho strelu
4. a ten nejdulezitejsi....1 bod za vykon hodny tak minus bodu
kua ta radost když z takovýhleho zápasu vydřeme bod... k nezaplacení
ten gól v prodloužení mě ani trochu nemrzel, až tak to vyrovnání přšlo vhod
nj.. celkově se ten zápas od ostatních, který jsme proti vám hráli moc nelišil... letos jsme s váma prohráli všech 5 zápasů včetně jednoho z preseason a to všechny demoličnim způsobem aspoň co se herního projevu týká... Jestli jsme loni absolutně neuměli zahrát na St.Louis, tak letos jste tuhle roli plnohodnotně přebrali (celkový skóre proti vám 10:21
) ... kromě Ribeira s Yandlem si proti tý vaší obraně vůbec nedokážem nic vytvořit...
což mě zase přivádí k tomu, že nám chybí difference maker, zaímco vyhazujem 3 mega za hráče, který nehrajou
o dva týdny spolu hrajem znova (naposled
) ... tak snad vám to aspoň částečně vrátíme a v případný postseason o vás nechci ani slyšet
nj.. celkově se ten zápas od ostatních, který jsme proti vám hráli moc nelišil... letos jsme s váma prohráli všech 5 zápasů včetně jednoho z preseason a to všechny demoličnim způsobem aspoň co se herního projevu týká... Jestli jsme loni absolutně neuměli zahrát na St.Louis, tak letos jste tuhle roli plnohodnotně přebrali (celkový skóre proti vám 10:21
což mě zase přivádí k tomu, že nám chybí difference maker, zaímco vyhazujem 3 mega za hráče, který nehrajou
o dva týdny spolu hrajem znova (naposled
původně jsem ještě chtěl zmínit, že jsme měli v nohách zápas se žralokama.. a tak ten výkon taky vypadal.. ale když si vzpomenu na ty předchozí zápasy.. tak tam nebyl moc rozdíl... kua kde jsou ty časy, kdy jsme vás dokázali porazit dvakrát během tří dní shodně 5:4
.. od tý doby jakoby ste na nás našli nějakej tajnej recept
Já zase nechápu proč mu tak lichotíš... čím si u tebe získal tak mírné přízvisko? blbů je na světě dost a vsadim se že aji oni kdyby sledovali NHL aspoň z dvacetiny tak často jako by jí měl sledovat Poile by Yandla do sestavy zařadila...
Ale ono se nakonec neni čemu divit.. GM expanzního klubu.. jedinej za 13 let existence, aniž by Nashville něco vyhrál? to tam asi nebude z protekce... nené.. to bude za jeho geniální manažerské schopnosti .... jak se dostal k teamu USA těžko říct... možná že tam nakonec skutečně neni z protekce.. hádam má ten kluk úplně jiný schopnosti, než bysme u GM zrovna očekávali...
nu to bylo něco pro vyznavače konspiračních teoríí.. pro ostatní je to prostě neskutečnej ma*or
mě to mrzí za Yandla.. pro Phoenix je to samozřejmě koneckonců daleko výhodnější, protože se nebude unavovat před náročnou poslední fází sezóny.. ale tohle není výhoda o kterou by sem stál (i když je taková pravá Kojotí
Ale ono se nakonec neni čemu divit.. GM expanzního klubu.. jedinej za 13 let existence, aniž by Nashville něco vyhrál? to tam asi nebude z protekce... nené.. to bude za jeho geniální manažerské schopnosti .... jak se dostal k teamu USA těžko říct... možná že tam nakonec skutečně neni z protekce.. hádam má ten kluk úplně jiný schopnosti, než bysme u GM zrovna očekávali...
nu to bylo něco pro vyznavače konspiračních teoríí.. pro ostatní je to prostě neskutečnej ma*or
mě to mrzí za Yandla.. pro Phoenix je to samozřejmě koneckonců daleko výhodnější, protože se nebude unavovat před náročnou poslední fází sezóny.. ale tohle není výhoda o kterou by sem stál (i když je taková pravá Kojotí
Za to Phoenix je klasický tím, ktorý nemá vyhraté stanley cupy kde dávaťWanic » Pia Jan 03, 2014 6:20 pm píše:Já zase nechápu proč mu tak lichotíš... čím si u tebe získal tak mírné přízvisko? blbů je na světě dost a vsadim se že aji oni kdyby sledovali NHL aspoň z dvacetiny tak často jako by jí měl sledovat Poile by Yandla do sestavy zařadila...
Tak sa im nehodil do krámu a čo, a len za minulé sezóny (za zásluhy) sa letenka na olympiádu nedáva.
Radšej keby sa tu niekto zmienil o neskutočnom valci Yotes, ktorí nedokázali včera dať ani jediný gól tomu farmárovi z Columbusu
Nu z posledních 14 zápasů jsme dokázali vyhrát jenom 3... to neni zrovna bilance týmu kterej by si měl jít pro Stanley Cup... Perfektní start, při kterym jsme se dokázali držet TOP týmů NHL je zapomenut a my jsme se dostali out of playoff spot... otázka je, jestli jsme skutečně ze začátku sezóny byly tak dobrý a teď se jenom nedaří, nebo jsme skutečně tak špatný a ze začátku se jenom dařilo
Nu Tyson Nash by řekl: we have to stop bleeding.. a to rychle... do Soči zbývá ještě spousta zápasů a jestli s nastoleným kurzem rychle něco neuděláme, možná se velice brzy ocitnem hluboko za hranicí play off... (rozpis jsme přitom měli poměrně lehkej a stejně se nedaří) ...
Je třeba začít vyhrávat... tohle špatný období může bejt velice rychle zapomenuto, pokud se zase vrátíme na vítěznou vlnu... ten pravej hokej přijde až po olympiádě ale chraň bůh, ať ještě máme o co bojovat.... (v současnosti si navíc nejsem úplně jistej, jestli po Soči vůbec budem konkurenceschopný)
Se sestavou se rotuje skoro ob zápas a nedaří se najít tu správnou chemii (Michálek v obraně chybí víc než by bylo zdrávo)... hvězdy nehrajou tak jak by měli hrát ... je třeba comeback.. kterej někde musí aji začít...
Dneska proti St.Louis je ideální čas.... očekávam maximální výkon alá Coyotes more ugly than usually a vydřený dva body (i kdyby měli přijít v nájezdech)
LET'S GO COYOTES!!
Nu Tyson Nash by řekl: we have to stop bleeding.. a to rychle... do Soči zbývá ještě spousta zápasů a jestli s nastoleným kurzem rychle něco neuděláme, možná se velice brzy ocitnem hluboko za hranicí play off... (rozpis jsme přitom měli poměrně lehkej a stejně se nedaří) ...
Je třeba začít vyhrávat... tohle špatný období může bejt velice rychle zapomenuto, pokud se zase vrátíme na vítěznou vlnu... ten pravej hokej přijde až po olympiádě ale chraň bůh, ať ještě máme o co bojovat.... (v současnosti si navíc nejsem úplně jistej, jestli po Soči vůbec budem konkurenceschopný)
Se sestavou se rotuje skoro ob zápas a nedaří se najít tu správnou chemii (Michálek v obraně chybí víc než by bylo zdrávo)... hvězdy nehrajou tak jak by měli hrát ... je třeba comeback.. kterej někde musí aji začít...
Dneska proti St.Louis je ideální čas.... očekávam maximální výkon alá Coyotes more ugly than usually a vydřený dva body (i kdyby měli přijít v nájezdech)
LET'S GO COYOTES!!
Něco od fanoušků:

Něco od hráčů:
Moss: "It’s desperation time. That’s all there is to it. Tomorrow we better be as desperate as we’ve ever been and it’s got to be everybody.
Doan: “If you think it’s everyone else’s fault, you’re wrong. It’s not anyone else’s but ours individually."
Doan: "It’s your own fault. You have to be better. If you don’t understand that, then you shouldn’t be part of this group.”

Něco od hráčů:
Moss: "It’s desperation time. That’s all there is to it. Tomorrow we better be as desperate as we’ve ever been and it’s got to be everybody.
Doan: “If you think it’s everyone else’s fault, you’re wrong. It’s not anyone else’s but ours individually."
Doan: "It’s your own fault. You have to be better. If you don’t understand that, then you shouldn’t be part of this group.”
Souhlas... 2 zápasy k dobru a 4 body za Minnesotou.. bylo by žádoucí, abysme se ještě do olympiády dostali před ně.... Čeká nás huge road trip do západní kanady (Calgary, Edmonton, Vancouver - čti 6 bodů čekajících na vyzvednutí)....any Coyote' player píše:Can only look ahead to a "critical stretch".
Hungrier than ever!!
Olympiáda skončila... je načase se vrátit zase do normálu. Jestli správně počítam, tak nás čeká posledních 40 zápasů... inu to neni zrovna malá porce, před Soči jsme šli s formou drobátko dolu, je potřeba na tohle období zapomenout a začít zase vyhrávat...
Podle dosavadních komentářů Tippetta jsem si až jistej, že Maloney plánuje bejt na trade deadline aktivní, nevim do jaký míry, ale skutečně je to z těch qvót našeho lodivoda přímo cejtit... takže stay tuned
"rok Kojota" je pocta, kterou je třeba si zasloužit na ledě... takže poďme zase bojovat.... Hockey the hard way... to jsme my... LET'S GO COYOTES!!!
Podle dosavadních komentářů Tippetta jsem si až jistej, že Maloney plánuje bejt na trade deadline aktivní, nevim do jaký míry, ale skutečně je to z těch qvót našeho lodivoda přímo cejtit... takže stay tuned
"rok Kojota" je pocta, kterou je třeba si zasloužit na ledě... takže poďme zase bojovat.... Hockey the hard way... to jsme my... LET'S GO COYOTES!!!
nestraš.. to by byla velká smůla, kdyby se ta 0,001% šance fakt stala realitou
kua já se na to těšim jak na začátek play off... ta olympiáda byla dobrá ve všech směrech (z mýho sobeckýho hlediska
... takovejhle oddech v průběhu sezóny je pro mě už skoro povinností ...
do toho navíc 6 dní do trade deadline... St.Louis na trhu, aby se nám aspoň na těch 6 dní mělo o čem zdát a play off kind of game every second night... co víc si přát.. snad už jenom ať se dostaví i forma a výsledky :modlenie:
kua já se na to těšim jak na začátek play off... ta olympiáda byla dobrá ve všech směrech (z mýho sobeckýho hlediska
do toho navíc 6 dní do trade deadline... St.Louis na trhu, aby se nám aspoň na těch 6 dní mělo o čem zdát a play off kind of game every second night... co víc si přát.. snad už jenom ať se dostaví i forma a výsledky :modlenie:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé