Atlantik ti napíše, že Crosby nehrá zákerne tak ako Ovca, a hneď ti to demonštruje na príkladoch. :frajer2: To, že nehrá, na rozdiel od Ovci, fyzicky, mu samozrejme vadiť nebude.Baffy píše:Popradcan píše:No ja sam neviem za co dostal Oveckin na cely zapas?,co su ty rozhodcovia slepy?,savard dostane laktom do hlavy a nepiskaju nic,Ovie Campbella stopol,aj ked to bolo nebezpecne(5 minut stacilo),a nic..Naozaj to pokazilo cely zapas,tesil som sa ako si poradime v tomto zapase a hlavne proti Oveckinovi,ktory je podla mna najlepsi hrac na svete.
Takhle to vidí velký fanda Hawks Majo a já se přikláním k jeho názoru........![]()
Jinak je fakt zvláštní číst takto tvrdá slova a kritiku od fanouška,který sám opěvuje a
naprosto nekriticky do nebes vynáší jinou velmi kontroverzní megastar ......:ja_neviem:
K Ovečkinovi, s trestom súhlasím, bohužiaľ neviem posúdiť, či to malo byť do konca stretnutia, alebo nie. A opakujem, nebol to zákerný, skôr nedomyslený zákrok, za ktorý musí pykať. Že to fanúšik Crosbyho, ktorý Ovcu neznáša, vidí inak, je jeho problém.