Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Baffy píše:
Popradcan píše:No ja sam neviem za co dostal Oveckin na cely zapas?,co su ty rozhodcovia slepy?,savard dostane laktom do hlavy a nepiskaju nic,Ovie Campbella stopol,aj ked to bolo nebezpecne(5 minut stacilo),a nic..Naozaj to pokazilo cely zapas,tesil som sa ako si poradime v tomto zapase a hlavne proti Oveckinovi,ktory je podla mna najlepsi hrac na svete.

Takhle to vidí velký fanda Hawks Majo a já se přikláním k jeho názoru........ :thumbsup:

Jinak je fakt zvláštní číst takto tvrdá slova a kritiku od fanouška,který sám opěvuje a
naprosto nekriticky do nebes vynáší jinou velmi kontroverzní megastar ...... :roll: :ja_neviem: :hroza:
Atlantik ti napíše, že Crosby nehrá zákerne tak ako Ovca, a hneď ti to demonštruje na príkladoch. :frajer2: To, že nehrá, na rozdiel od Ovci, fyzicky, mu samozrejme vadiť nebude. :D

K Ovečkinovi, s trestom súhlasím, bohužiaľ neviem posúdiť, či to malo byť do konca stretnutia, alebo nie. A opakujem, nebol to zákerný, skôr nedomyslený zákrok, za ktorý musí pykať. Že to fanúšik Crosbyho, ktorý Ovcu neznáša, vidí inak, je jeho problém.
Prečítaj si formuláciu svojho príspevku.
Crosbyho sem tady neplette, ten s tim nema nic spolecneho. A s tim Brierem a Wirtzem se spatne chapeme, ja jsem jen chtel rict, ze to byli zakroky kapitola sama o sebe. Proste spatne zakroky, to co si rikala na ne ty, to nevim. Tak zastavejte se Ovechkina, mne je to jedno, ja mam na neho nazor jasny. Tohle neni fyzicka hra ale neco jineho...
Možná se budete divit ale já tady tenhle zákrok jako zákeřný ani neberu. Kdo hrál někdy hokej tak podle mě při takových situacích soupeře taky přitlačil..Cambell to podle mě mohl čekat a zapřít....já osobně bych dal Ovcovi za to 2 minuty ....takových přistrčení je v každím zápase dost si myslím. No co už
PS: jenom nechápu jak tu někteří z Ovcy dělají zákeřnáka nejvyššího stupně :eek2: Někdo si asi neumí uvědomit že to prostě je jeho styl hry!! prostě dohraje každý souboj, nevypustí nic, jde do všeho na 120% a to se mi na něm strašně moc líbí jak je zarputilý a jde na krev!! Pro to ho obdivuju ( není to muj top oblíbený hráč ale hodně do uznávm)
Alexander Ovechkin svůj faul okomentoval následovně: „Moc jsem do něj nestrčil. „Jenom špatně spadl. To se stává prakticky každé střídání – trochu se strká, dohrávají se souboje...Myslím si, že jsem si zasloužil pouze pět minut".

Brian Campbell má zlomenou klíční kost a zlomená žebra, což znamená, že letos s největší pravděpodobností dohrál.
Keď som sa dozvedel, že 5+DKZ, tak som si myslel, že to bude horšie. Za takýto zákrok 5+DKZ. Keby to bolo bližšie pri mantineli, beriem, ale za takýto zákrok. :eek2:, neviem, neviem. Síce Campbell dopadol dosť zle tak možno to zavážilo. Podľa mňa by tu ani nemusela byť suspendácia. Max. tak 2 zápasy. Skôr by som dával tvrdšie tresty za fauly kolenom od neho, lebo tie sú evidentne zákerné a hnusné.
[quote="cepi"]Alexander Ovechkin svůj faul okomentoval následovně: „Moc jsem do něj nestrčil. „Jenom špatně spadl. To se stává prakticky každé střídání – trochu se strká, dohrávají se souboje...Myslím si, že jsem si zasloužil pouze pět minut".

No vždyt to říkám :D
zvykam si na to, ze sudi, resp. ti papalasi hore maju na kazdeho iny meter :beee:

Lecavalier este ohladom Cookeho zakroku na Savvyho: „Bylo to ubohé a nemá to nic společného s tím, co se kdysi přihodilo mně,“ odmítá souvislost s jiným nevybíravým útokem Cookea na svou osobu z dubna 2008. Lecavalier tehdy skončil s vykloubeným ramenem, které si vyžádalo operační zákrok. „Nedokážu uvěřit, že to liga nechala být. U chlapa jako je tenhle…“ „Je to špinavec,“ pokračuje kapitán Lightning v ostrém duchu. „Zraňuje ostatní. Šmejdí po ledě a jen vyhlíží, kde by koho sejmul, když se protihráč zrovna nedívá. A liga ho chrání. Řekne, že hit Mikea Richardse byl to samé. Mike Richards ale není špinavý hráč!" paradne to pomenoval, bez servitky :thumbsup:

Ovie to podla mna prehnal (ako to byva u neho zvykom..) ale na Coocota sa zdaleka nechyta...
ThrashersFan píše:Keď som sa dozvedel, že 5+DKZ, tak som si myslel, že to bude horšie. Za takýto zákrok 5+DKZ. Keby to bolo bližšie pri mantineli, beriem, ale za takýto zákrok. :eek2:, neviem, neviem. Síce Campbell dopadol dosť zle tak možno to zavážilo. Podľa mňa by tu ani nemusela byť suspendácia. Max. tak 2 zápasy. Skôr by som dával tvrdšie tresty za fauly kolenom od neho, lebo tie sú evidentne zákerné a hnusné.
Thrasher, fauly koleno o koleno sú nešťastné, nijaký, opakujem, nijaký hráč ich schválne nerobí. Okrem toho, ak by bol na ne pripravený, tak pri strete s Gončarom fixuje nohu a pri strete s Gleasonom by sa nezranil.
mt-svk: Kolenu nerozkážeš, na taký zákrok sa nedá pripravi´t. Navyše mne sa z pohybu Ovečkina zdá, že veľmi dobre vie čo robí. Hovorím teraz o zákroku na Gleasona. Skôr mi ten zákrok hovorí o tom, aký je vymetenec. Zákerný nie, ale vymetený, keď si neuvedomuje dôsledky, ktoré jeho činy môžu spôsobiť.
ThrashersFan píše:mt-svk: Kolenu nerozkážeš, na taký zákrok sa nedá pripravi´t. Navyše mne sa z pohybu Ovečkina zdá, že veľmi dobre vie čo robí. Hovorím teraz o zákroku na Gleasona. Skôr mi ten zákrok hovorí o tom, aký je vymetenec. Zákerný nie, ale vymetený, keď si neuvedomuje dôsledky, ktoré jeho činy môžu spôsobiť.
Ak by sa na to pripravoval, zafixuje nohu, či už pri zákroku na Gončara, alebo Gleasona. Ani raz to nespravil.

Trest si zaslúžil, o tom niet pochýb, hráč má svoje telo kontrolovať. Ale aby som to dávala ako ukáźku jeho zákernosti je úbohosť (teraz nemám na mysli teba).
Tak Ovie dostal suspendáciu na 2 matche ... http://tsn.ca/nhl/story/?id=314125
Som fanúšik Caps a Ovechkin je u mňa naj hokejista, no objektívne si myslím, že spravodlivo dostal 5+DKZ a aj túto suspendáciu... bolo to maximálne zbytočné a nedomyslené!

No druhá vec je to čo spomína Cepi, že Cooke urobil oveľa hororovejšiu vec a bez trestu... rovnaký meter :hroza:
Joe Corvo :clap: ... pekne sa predstavil na svojom ex-domovskom ľade :frajer2:
Dajme tomu, źe Caps získajú SC. Viete si predstaviť, čo by sa tu rozpútalo? A to by ešte nebolo nič, proti www.nhl.cz a najmä www.nhlpro.cz. :twisted:
myslim,ze Caps by tym spravilo vela ludom spatnu naladu :D
Co k Washingtonu. Zapasy WSH jsou vzdycky velmi zajimave, mne se to i libi(to ze vas i tak nemuzu mit rad je druha vec, Ovechkin a rivalita nepusti :D ), jen ta obrana u vas hori neskutecnym zpusobem. To ze to utok kompenzuje je sice hezke. Ale vase oslabovky, to je taky jeden dalsi pruser. Da se s takovymhle rekl bych az "rybnikovym" stylem vyhrat SC? Jsem zvedavy... Pittsburgh sice taky hraje dost ofenzivni hokej, ale prece jen ani zdaleka ne tak otevreny jako Washington. Ja jen tolik, ze playoffs bylo vzdy hlavne o golmanovi, obrane, tvrdosti a to vsechno u vas neni idealni. Kdyby jste Stanley cup letos vyhrali, coz se i muze stat, vyhrajete to ciste jen brutalni ofenzivou a dalo by se to povazovat za takovou malou hokejovou revoluci :)
ja nexapem,ako sa moze stat,ze hraci nastupia do zapasu a doslova 1.tretinu len odkorculuju.Kym sa Caps rozbehnu a zacnu hrat svoju hru,ma super uz 2-3 golovy naskok.Posledne dva domace zapasy hotova katastrofa.Wsh-Clg 1.tr. 0-4 pomer striel 4-13,Wsh-Ott 1-3 pomer striel 4-13 :shock: :ja_neviem:
Mozno je to tym,ze uz maju 1.miesto v konf. iste,ale to ix neospravedlnuje.Ved divaci si za hokej zaplatia nemalo $ a xcu za ne vidiet vzdy 100 % vykon.A ked trener setri hracov na PO,tak nex zan posle aj farmarov,kt. 100% vykon podaju.Kua :x
A navyse stale je o co hrat.Nerad by som bol,keby nam unikla Prezidentova trofej.
Obrázek :cool:
Žraloci prehrali a teda CAPS majú potvrdenú President's Trophy :good: :clap: :clap: :clap:
MaJes píše:Žraloci prehrali a teda CAPS majú potvrdenú President's Trophy :good: :clap: :clap: :clap:
Drzitele President's Trophy zpravidla Stanley Cup nevyhravaji... :-P
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :biglol: :biglol: :biglol: :clap: :clap: :clap: po 1.krat v historii Washingtonu ziskava tento klub trofej pre najlepsie muzstvo po zakl. casti.Teraz sa uz plne mozeme sustredit na bliziace sa PO.V nom sme sa kazdym rokom dostali o kolo vyssie.Pred dvoma to bolo 1.kolo,pred rokom 2.kolo a teraz zeby sme si zahrali finale vyx. konferencie??? Pokial nenapodobnime zralokov,kt. Prezidentovu trofej ziskali a nakoniec nepostupili do 2. kola....je to mozne.
V 1. kole,ked sa tak pozeram na tabulku bude niekto z trojice Boston,Phila,NYR.Montreal,ak bude xytat Halak si 6.miesto udrzi a Atlanta vzhladom k tomu,ze hraje doma s NJ a PITT a vonku u nas s urcitostou nepostupia.Tazko povedat,kto by nam sedel viac.Boston ma dobru defenzivu a brankara,maju vsak slabsi utok.Phila ma jedinu slabinu snad len v brankarovi.Zapasy s NYR su vzdy vyrovnane 2-0,6-5,4-2,3-4 a ked sa rozxyta Lundqvist,hrozi sedemzapasova bitka.S Philou mame v tejto sezone 3vyhry a 1 prehru 5-3,8-2,5-6pp,4-2 ...ak by Boucher podaval rovnako nestabilne vykony ako doteraz,mal by to byt pre nas prijatelny super.Boston sme zdolali 2krat na jeho lade 4-1,4-1 a ako by to vyzeralo v PO mozu napovedat nasledujuce 2 stretnutia na nasom lade.Potom budeme mudrejsi.
My sa ale musime zlepsit v defenzivnej cinnosti a dufat,ze Theo a Varly si zaspominaju na svoje lespie casy,pretoze doteraz ma svojimi vykonmi neohurili.
:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: go Caps go go go !!!
AndyF píše:
MaJes píše:Žraloci prehrali a teda CAPS majú potvrdenú President's Trophy :good: :clap: :clap: :clap:
Drzitele President's Trophy zpravidla Stanley Cup nevyhravaji... :-P
je nacase prepisat historiu :D
Gratulujem k zisku trofeje. Len škoda, že ste sa trochu neuskromnili a nedarovali ste body aj Atlante :).
ThrashersFan píše:Gratulujem k zisku trofeje. Len škoda, že ste sa trochu neuskromnili a nedarovali ste body aj Atlante :).
co nebolo moze byt, este mate jeden duel u nas,ten posledny bol vyrovnany a stasticko stalo pri nas.A potom ten smolny zapas v PITT :hroza: strata bodu moze byt rozhodujuca.Ja osobne by som vas rad videl na konecnom 8. mieste. :)
NocnyVlcik píše:
ThrashersFan píše:Gratulujem k zisku trofeje. Len škoda, že ste sa trochu neuskromnili a nedarovali ste body aj Atlante :).
co nebolo moze byt, este mate jeden duel u nas,ten posledny bol vyrovnany a stasticko stalo pri nas.A potom ten smolny zapas v PITT :hroza: strata bodu moze byt rozhodujuca.Ja osobne by som vas rad videl na konecnom 8. mieste. :)
Nápodobne. Snáď to Atlanta zmákne.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS