Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

co sa suskalo v poslednych dnoch, sa stalo realitou. RNH podpisal novy kontrakt. 7 rokov, 42 milionov, cize zmluva podobna/rovnaka tej Eberleho a Halla. Aku asi tak dostane Yakupov o rok? :hmm: :giggle:

V kempe poslednych 14 obrancov, Marincin stale in.
Narozdil od Halla a Eberleho si RNH takovou smlouvu ani nahodou nezaslouzi (ale chapu proc se tak stalo - tak nak od zacatku se planovalo, ze vsichni budou mit ty smlouvy tak nak stejny :) )
nanuky sme si vychutnali ako male deti. Ale ten nas goal song mi uz ide na nervy, prosim nech ho do sezony zmenia :pray:
ale prosim ta, naco? ved ho budes pocut v sezone len par krat :neviem:
Zmluva Nugeta nie je ani zla ani dobra nie je nijaka lebo sa uvidi az po case. Ak z bude z neho spickovy hrac oilers usetrili lebo po nejakom kratkodobom bridge contracte by dostal viac ale ak nie tak preplatili. Pevne verim v silu penazi a demotivacie ked mas tolko milionov na sedem rokov dopredu istych.

Vo fanuskovskom hlasovani vedie za kapitana jasne Hall. ja by som vedel aj lespiech kandidatov, konkretne gagner alebo hemsky.
hemsky :eek2:

tak Marincin je uz vonku. Spolu s Klefbomom a par dalsimi smeruju do kempu OKC.
arek píše:nanuky sme si vychutnali ako male deti. Ale ten nas goal song mi uz ide na nervy, prosim nech ho do sezony zmenia :pray:
A čo to tam vystrájali naši? :slap: Ked hned 2 hráči budú mať horúce telefonáty... Weise za hit do hlavy Hallovi a Kassian vysokou hokejkou zlomil Gagnerovi čelusť a ten je teraz out na neurčito...
Ohlund píše:
arek píše:nanuky sme si vychutnali ako male deti. Ale ten nas goal song mi uz ide na nervy, prosim nech ho do sezony zmenia :pray:
A čo to tam vystrájali naši? :slap: Ked hned 2 hráči budú mať horúce telefonáty... Weise za hit do hlavy Hallovi a Kassian vysokou hokejkou zlomil Gagnerovi čelusť a ten je teraz out na neurčito...
ja som videl len poslednu tretinu, takze tie zakroky mi usli. Kassiana nemam rad opat o nieco viac :evil: Brown si na tych vasich machrov v sezone posvieti..
Snad to Gagnerovo zranenie nebude vaznejsie, lebo ist do sezony bez neho aj bez RNH neznie dobre.
ajeje oilers claim MacIntyre from pengvins
Big Mac sa vracia :-O posilujeme na Kassiana a Weisea.
A Sam Gagner a zlomenu celust, au, to by som nechcela
keby sme mali Big Maca uz v sobotu, mal by ju zlomenu aj Kassian.
moj favorit Fedun opat nepochodil a smeruje na farmu spolu s Landerom a Pitlickom. :-O Nurse do OHL.
ale to najviac...Ryan Jones umiestneny na waiver.
Gagner a RNH na začátek sezony neschopni hrát a i tak jde Lander směrem dolů. Zrovna on by si tu šanci zasloužil.
Obrázek

:neviem:
tak kto by mal byt lepsim kapitanom Oilers ako rodeny Edmontoncan, pravda...
ale ja s tou volbou moc nesuhlasim. Dal by som prednost niekomu, kto je v tom time uz dlhsie a este dlho bude. Ale snad kouci vedia, co robia.

MacT rychlo zareagoval na zranenie Big Maca...clamli sme Gazdica z Dallasu. Dalsi bitkar do partie :giggle:
CatsFan píše:Gagner a RNH na začátek sezony neschopni hrát a i tak jde Lander směrem dolů. Zrovna on by si tu šanci zasloužil.
prehral suboj s Actonom :neviem:

predpokladane utoky na prvy zapas.
L1: Hall-Smyth-Hemsky
L2: Arcobello-Perron-Eberle
L3: Gordon-Joensuu-Yakupov
L4: Acton-Luke Gazdic-Brown

wtf is this shit? :lol: :scare: vobec to nevyzera dobre. Do novembra mame co robit bez RNH a Gagnera. Gags sa vrati dokoncam az koncom novembra :nervozny:
arek píše:L1: Hall-Smyth-Hemsky
L2: Arcobello-Perron-Eberle
L3: Gordon-Joensuu-Yakupov
L4: Acton-Luke Gazdic-Brown
"...in 2014 the Edmonton Oilers are proud to select with our first pick..."
Po zdravený by sa kto mal premiestniť do 3-ky k Yakupoovi?
to sa asi skor Yak premiestni do dvojky ku Gagnerovi a Perronovi
arek píše:to sa asi skor Yak premiestni do dvojky ku Gagnerovi a Perronovi
no takže čierny peter ostane zrejme Smythovi, nepredpokladám že by ste vyoutovali Hemského. Aj keď on sa vyoutuje aj sám :-D
Oilers vymenovali asistentov kapitana: Jordan Eberle, Sam Gagner, Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins, Nick Schultz, Ryan Smyth.
Viac jak divakov na Floride.
arek píše:Oilers vymenovali asistentov kapitana: Jordan Eberle, Sam Gagner, Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins, Nick Schultz , Ryan Smyth.
Viac jak divakov na Floride.
To nejsou asistenti kapitana. :andy:
tak alternativni kapitani..
Budú sa striedať home/away. Aj tak stupidita, len komentujem ten počet. :jn:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES