Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak mne je ted nejaky Winter Classic uplne ukradeny. Prichazi ted totiz ta nejlepsi cast sezony! Ja osobne mam velmi rad i zaver ZC, tam je velmi zajimave sledovat finis a pak spekulovat o souperi, ktery by byl pro nas nejvyhodnejsi. A samotne playoffs, to je proste jiny level
.
Musime jit pekne krok za krokem, takze mne ted zajima hlavne 1.kolo playoffs.
Nejprijatelnejsi se mi jevi jednoznacne Montreal. Tam si myslim, ze by jsme nemeli problem. Pro Habs je uz samotna ucast v playoffs velky uspech.
Boston by mne nebavil, oni umeji ten hokej nekdy poradne znechutit, jejich obranny styl navic muze byt pro nas neprijemny. Ale vypadnuti bych si nepripoustel, kvalita by mela byt jasne na nasi strane.
Ottawa...To prave nevim, protoze Sens jsou snad nejnevyzpytatelnejsi tym v NHL. Nekdy vypadaji na lede jako mistri a nekdy jako zacatecnici. Ale radsi bych se jim asi vyhnul, preci jen, kdyby jim sla karta, tak by nas mohli Sens poradne vytrapit.
Philadelphia...Jak jsem uz nekolikrat psal, je to jednoznacne nejvetsi hrozba pro jakykoliv tym v 1.kole playoffs. My se muzeme utesovat, ze mame proti PHI drtivou bilanci a sedi nam jejich styl. Ale oni kvalitu maji a stacil by mozna nepovedeny uvodni zapas serie, aby se smazala nase velka psychicka vyhoda a pak uz by to mohlo byt celkem tezke.
Nepredpokladam, ze se do PO muze dostat jeste nekdo jiny. Osobne ocekavam v playoffs dost od Malkina, patrilo by se, protoze v nem mame letos velkou rezervu a prakticky vliv Gena na nase vysledky zatim nebyl prilis velky. Takze podle mne v playoffs do toho pujde Malkin absolutne naplno a bude se snazit dokazat, ze i s nim se jeste musi pocitat. Kazdopadne to ale budeme mit s obhajobou pozice z poslednich dvou sezon velmi tezke, tezko predpokladat, ze i kdyby se nam darilo, ze se vyhneme bud WSH nebo NJD a tam to bude poradne tvrdy orisek, o pripadnem zapadnim souperi ani nemluvim...
Nejprijatelnejsi se mi jevi jednoznacne Montreal. Tam si myslim, ze by jsme nemeli problem. Pro Habs je uz samotna ucast v playoffs velky uspech.
Boston by mne nebavil, oni umeji ten hokej nekdy poradne znechutit, jejich obranny styl navic muze byt pro nas neprijemny. Ale vypadnuti bych si nepripoustel, kvalita by mela byt jasne na nasi strane.
Ottawa...To prave nevim, protoze Sens jsou snad nejnevyzpytatelnejsi tym v NHL. Nekdy vypadaji na lede jako mistri a nekdy jako zacatecnici. Ale radsi bych se jim asi vyhnul, preci jen, kdyby jim sla karta, tak by nas mohli Sens poradne vytrapit.
Philadelphia...Jak jsem uz nekolikrat psal, je to jednoznacne nejvetsi hrozba pro jakykoliv tym v 1.kole playoffs. My se muzeme utesovat, ze mame proti PHI drtivou bilanci a sedi nam jejich styl. Ale oni kvalitu maji a stacil by mozna nepovedeny uvodni zapas serie, aby se smazala nase velka psychicka vyhoda a pak uz by to mohlo byt celkem tezke.
Nepredpokladam, ze se do PO muze dostat jeste nekdo jiny. Osobne ocekavam v playoffs dost od Malkina, patrilo by se, protoze v nem mame letos velkou rezervu a prakticky vliv Gena na nase vysledky zatim nebyl prilis velky. Takze podle mne v playoffs do toho pujde Malkin absolutne naplno a bude se snazit dokazat, ze i s nim se jeste musi pocitat. Kazdopadne to ale budeme mit s obhajobou pozice z poslednich dvou sezon velmi tezke, tezko predpokladat, ze i kdyby se nam darilo, ze se vyhneme bud WSH nebo NJD a tam to bude poradne tvrdy orisek, o pripadnem zapadnim souperi ani nemluvim...
Atlantiku, podle mě si v play off a zvlášt v NHL nevybereš a stát se může cokoliv. Historie zná desítky případů. Podle mého názoru by byla Ottawa přece jen nejpřijatelnější. Ja naopak bych měl strach spíše z Montrealu, ktery je podle mě velkou neznámou. Dokáže zahrát par dobrých zápasů a pak zas propadnout. Mají ale vcelku dobrou obranu a brankáře taky, i když Halák v play off ještě nic neukázal. Ale je vcelku jedno koho dostanem, porazit se musí každy a jak správně říkáš musíme se soustředit na každý nasledující krok, každy nasldující zápas. Ted v klidu a kvalitně zakončit poslední dva týdny s tim že zautočit na výhru v divizi a pokusit se pomoci Sidneymu k nějaké individualní trofeji. Pak vyladit formu a dobře se připravit na první serii at už tam bude čekat kdokoliv
Ibaže pre mnohých fanúšikov ich súboj graduje.begbeee píše:A preto sa prikláňam k názoru, že na to mali myslieť keď proti sebe strčili Pens a Šable. V NHL existujú aj iné rivality.mt-svk píše:Je to voči iným tímom možno nefér, ale NHL chce využiť Crosbyho a Ovečkina a najmä momentálnu situáciu okolo nich.
Ibaže nielen vaši hráči, ale každý tím sa chce v play-off vytiahnuť. Caps vám v prípade vášho stretnutia budú chcieť vrátiť vypadnutie, niečo podobné platí o Phille. Montreal bude chcieť odčiniť svoje neúspechy v PO a najmä spackaný minulý ročník, Boston minulé PO. A najmä, každý chce získať STANLEY CUPAtlantik píše:Tak mne je ted nejaky Winter Classic uplne ukradeny. Prichazi ted totiz ta nejlepsi cast sezony! Ja osobne mam velmi rad i zaver ZC, tam je velmi zajimave sledovat finis a pak spekulovat o souperi, ktery by byl pro nas nejvyhodnejsi. A samotne playoffs, to je proste jiny level.
Sorry mt, tohle mi prislo jako takove klise z tve strany. Pointa? Je mi jasne, ze kazdy pujde do toho naplno, ale ja to beru z naseho pohledu a myslim si ze nas potencial je vetsi nez potencial mnohych nasich pripadnych souperu. Takze si myslim, ze bude zalezet v prvni rade od vykonu nasich hracu, pokud zahrajeme na 100 procent, tak by to melo stacit minimalne na finale konference, i kdyz pripoustim, ze na takovy WSH nam nemusi stacit ani tech 100 procent. Uvidime co z toho bude, moje ocekavani jsou samozrejme celkem vysoke!mt-svk píše:[
Ibaže nielen vaši hráči, ale každý tím sa chce v play-off vytiahnuť. Caps vám v prípade vášho stretnutia budú chcieť vrátiť vypadnutie, niečo podobné platí o Phille. Montreal bude chcieť odčiniť svoje neúspechy v PO a najmä spackaný minulý ročník, Boston minulé PO. A najmä, každý chce získať STANLEY CUP
Chcela som upozorniť na to, že iné tímy môžu šľapať na 120%.Atlantik píše:Sorry mt, tohle mi prislo jako takove klise z tve strany. Pointa? Je mi jasne, ze kazdy pujde do toho naplno, ale ja to beru z naseho pohledu a myslim si ze nas potencial je vetsi nez potencial mnohych nasich pripadnych souperu. Takze si myslim, ze bude zalezet v prvni rade od vykonu nasich hracu, pokud zahrajeme na 100 procent, tak by to melo stacit minimalne na finale konference, i kdyz pripoustim, ze na takovy WSH nam nemusi stacit ani tech 100 procent. Uvidime co z toho bude, moje ocekavani jsou samozrejme celkem vysoke!mt-svk píše:[
Ibaže nielen vaši hráči, ale každý tím sa chce v play-off vytiahnuť. Caps vám v prípade vášho stretnutia budú chcieť vrátiť vypadnutie, niečo podobné platí o Phille. Montreal bude chcieť odčiniť svoje neúspechy v PO a najmä spackaný minulý ročník, Boston minulé PO. A najmä, každý chce získať STANLEY CUP
Chris Letang podepsal s Penguins smlouvu na další čtyři roky, která bude platit od následující sezony. Nepodařilo se mi zjistit za kolik. Je dobré, že ho teda mame pod smlouvou na delší čas a tim bude zajištěná hlavní kostra tymu. Pod kontrakty je Crosby, Malkin, Fleury, Staal a ted i Letang. Jsem zvědav, jak to bude se Sergejem. Přál bych si moc aby zůstal, ale nevím kolik bude požadovat peněz a kolik budou Penguins ochotni mu dát. Přece jen už stárne ale hlavně v přesilovkách je stále nepostradatelný.
Yes, tak to je parada!!! Letang je po Crosbym muj nejoblibenejsi hrac! Jeho odchod bych jen tezce rozdychaval. Je to nas nejlepsi a nejtalentovanejsi obrance, uplne bez debat... Podepsal jinak na 4 roky s platem 3,5M za sezonu, to je celkem OK! Jadro tymu bude ted pokope, to znamena ze budeme rok co rok velmi silni! Shero to proste umi, ztratu Gonchara ale asi musime ocekavat, ale vzhledem na to ze o rok uz bude opet starsi, tak se s tim smirim. Jsem se bal ze padne cerny Petr na Krise, ale chvalabohu ne. Jediny problem budou asi presilovky bez Sergeie, ve hre 5 na 5 je i Leopold lepsi nez Gonchar, takze tam by nam to vadit az tak nemelo....
Po sezoně budou volní- Leopold, Eaton, Guerin,Cooke a Ponikarovskij i McKee. Bylo by dobré udržet Leopolda, Eatona Cooka a možná i Ponika. Ale to ted jde stranou a řešit se to bude až po sezoně i když je asi jasné že Shero v zákulisí neponechává nic náhodě. Taky se neví jak bude vypadat platový strop pro příští sezonu, mluví se o tom že se může i snížit.
Nechci rejpat nebo tak neco a asi mas Atlantiku pravdu s tim ze nejvice hitujici tym je Pitt ale kolikrat jsou tyhle statistiky hrozne zkreslujici. Pokud jsem dobre informovan tak tyhle statistiky jako pocet strel, hity, odebrany puky atd delaji zamestnanci domaciho tymu a velmi casto se stane ze kdejake stouchnuti do hrace se zapise jako hit aby tym vypadal ve statisitkach lepe. Expert jsou na toto nasi oblibenci Rangers ktery jsou znami ze kdejake nahozeni do utocneho pasma povazujou jako strelu na Lunquista a tim mu tak vyrazne zvysuji procentualni uspesnost. Na jejich obranu musim rict ze to delaji na obe strany a treba v zapase v MSG kdy jsme remizovali 0:0 se obema brankarum pripsalo snad pres 50 zakroku a i Marty se vyjadril ze tolik jich rozhodne nemel, ze podle jeho odhadu to bylo neco pres 40
Trosku zkreslujici muze byt kazda statistika, ale rozhodne po fyzicke strance patri PIT k velmi dobre disponovanym tymum. Nerikam, ze jsme nejtvrdsi tym ligy, ale hrat proti nam playoffs neni zadny med. Loni k nam prisli na 1.zapas Letci a za prvnich deset minut schytali na frak snad 10 ukazkovych hitu po kterych se jen valeli po lede a pak hrali cely zapas jak beranci
Proste takovy Orpik, Adams, Kunitz, Cooke, Talbot, Rupp jsou fakt dost drsni ale i Malkin, Letang, Kennedy, Staal a dalsi nejsou zadne orezavatka
A navic jsem chtel cepiho postrasit, za takove reci, ze chce Pittsburgh do 1.kola
stř 31. bře 2010 16:55
Hej Kunitz to natrel Varlamovovi pekne odzadu hokejkou, pred Cookom má rešpekt celá liga s Bostonom na čele, Chára je z Ruppa posratý a Ovečkin je vďačný Adamsovi za zoznámenie s mantinelom..Atlantik píše:Trosku zkreslujici muze byt kazda statistika, ale rozhodne po fyzicke strance patri PIT k velmi dobre disponovanym tymum. Nerikam, ze jsme nejtvrdsi tym ligy, ale hrat proti nam playoffs neni zadny med. Loni k nam prisli na 1.zapas Letci a za prvnich deset minut schytali na frak snad 10 ukazkovych hitu po kterych se jen valeli po lede a pak hrali cely zapas jak beranciProste takovy Orpik, Adams, Kunitz, Cooke, Talbot, Rupp jsou fakt dost drsni ale i Malkin, Letang, Kennedy, Staal a dalsi nejsou zadne orezavatka
A navic jsem chtel cepiho postrasit, za takove reci, ze chce Pittsburgh do 1.kola
Vykaslat se na takovy hokej... Po 2.tretine je to PIT-TBL 0-2 a vubec se na to neda divat. Presilovky jsou utrpenim bez Gonchara a Malkina. Zapas zacal nevybiravym narazenim od Lashoffa na Fedse a hrali jsme 5-ti minutovou presilovku. Samozrejme efekt zadny. Mame sice platonickou prevahu, jenomze Tampa je v utoku mnohem nebezpecnejsi. Zaslouzene vede 2-0. My vubec neumime prorazit trap, vubec, tohle na nas hrajou Lightning vzdycky a mame s tim vetsinou dost problemu. Prehustovani stredniho pasma, minimum prostoru, zadne ani jen naznaky precisleni a hlavne minimum kreativity z nasi strany neco s tim udelat. Otresny hokej, uz davno mne nas zapas takhle nebavil... jeste mame 3.tretinu na to neco ukazat, ale dnes to pujde asi jen velmi tezko 
Tak 3.tretina opet jen desna nuda, 0-2 to i zustalo. Na jedne strane totalni destruktivita Tampy, ktera pri kazde prilezitosti vyklizela puky ven takovym zpusobem, jen aby nebyl icing, na druhe strane neskutecna neschopnost PIT neco s tim udelat, nejak se o ten zapas jeste poprat. Absolutne znechucujici zapas, katastrofalni hokej v podstate z obou stran, jenomze Blesky alespon hrali to co potrebovali. Nikdo nehral od nas dobre, snad jedine Fleury snese prisnejsi meritko. Ale nejvetsi suplikant zapasu byl Goligoski, na co sahl, to po*ral a vetsinou strasne primitivnim zpusobem, to byl hnus z jeho strany.
Rychle zapomenout!
Tak 3.tretina opet jen desna nuda, 0-2 to i zustalo. Na jedne strane totalni destruktivita Tampy, ktera pri kazde prilezitosti vyklizela puky ven takovym zpusobem, jen aby nebyl icing, na druhe strane neskutecna neschopnost PIT neco s tim udelat, nejak se o ten zapas jeste poprat. Absolutne znechucujici zapas, katastrofalni hokej v podstate z obou stran, jenomze Blesky alespon hrali to co potrebovali. Nikdo nehral od nas dobre, snad jedine Fleury snese prisnejsi meritko. Ale nejvetsi suplikant zapasu byl Goligoski, na co sahl, to po*ral a vetsinou strasne primitivnim zpusobem, to byl hnus z jeho strany.
Rychle zapomenout!
Prave som dokukal zápas... a moj nazor je ze Pens odohrali velmi ale velmi slaby zapas vzhladom k tomu co je v nich, tento zapas bol totalne o nicom zo strany pittsburghu... ziadne normalne utoky, iba trtkanie sa v rohoch klziska, jedine co by som vyzdvihol, bol zakrok, ked bol Fleury uz na striedacke a tamba sla na prazdnu branku, na jednom hracovi bol obranca a stamkos bol oproti nemu sam, akurat ze niekto z hracov pens sa hodil do prihravky, a znemoznil 3:0, aj ked by to bolo asi vpodstate jedno, proste 2:0 s tampou, tampu mam rad,ale od pens som cakal viac, dnesny zapas nenaplnil moje poziadavky. Dovi dopo idem spat
Byl to Letang, ktery zabranil Stamkosovi skorovat do prazdne branky. Alespon to... Ale dnes to byl nas nejhorsi vykon sezony, absolutne nechapu co to melo znamenat. A kouc s tim nic nedelal, tam mel prijit timeout uz davno. A poradna prestrelka v kabine! Proboha, co jsme to predvedli za frasku dnes???theKID píše:Prave som dokukal zápas... a moj nazor je ze Pens odohrali velmi ale velmi slaby zapas vzhladom k tomu co je v nich, tento zapas bol totalne o nicom zo strany pittsburghu... ziadne normalne utoky, iba trtkanie sa v rohoch klziska, jedine co by som vyzdvihol, bol zakrok, ked bol Fleury uz na striedacke a tamba sla na prazdnu branku, na jednom hracovi bol obranca a stamkos bol oproti nemu sam, akurat ze niekto z hracov pens sa hodil do prihravky, a znemoznil 3:0, aj ked by to bolo asi vpodstate jedno, proste 2:0 s tampou, tampu mam rad,ale od pens som cakal viac, dnesny zapas nenaplnil moje poziadavky. Dovi dopo idem spat![]()
![]()
![]()
Tak ja som vydržala do polky.Bolo to dosť hrozné.Ja viem,že bez Gena a Gonchara je to ťažké,ale myslím,že aj bez nich máme naozaj veľmi silný tím.Škoda,že dnes to tak nevyzeralo
Inak asi sa budem opakovať,ale Fleury je niekedy vážne príšerný.Už keď vidím,že niekto ide strieľať z ďiaľky,je mi jasné,že to bude gól.Nechápem prečo,proste jeho veľká slabina.Potom čo majú tučniaci z toho,že súpera prestrieľajú?
Navyše jeden z tých dvoch gólov musel dať Stamkos.No hrozné
Nás to taky moc netěší tohle tomu věřte, protože chcem dobrý draft a co nejhorší record kvůli odvolání trenéra
Ale Fluery vám ten zápas určitě neprohrál, Stamkosova střela z kruhu při PP je vynikající, dává takhle góly všem. Pokud jde taková přihrávka od St.Louise a on to takhle trefí, tak to chytit nejde. Druhý bych ho taky nevinil, to byla taky dobrá střela z blízka pod vyrážečku a nad beton, ještě od tyčky, to se tady nedá skoro chytit. Naopak za stavu 2-0 (aspoň podle obrázků, zápas sem neviděl) výborně chytil přečíslení, být to 3-0 tak je úplný konec.
Prostě my jednou za 4 zápasy zahrajem dobře a dneska ty holt vyšlo na vás
Ale Fluery vám ten zápas určitě neprohrál, Stamkosova střela z kruhu při PP je vynikající, dává takhle góly všem. Pokud jde taková přihrávka od St.Louise a on to takhle trefí, tak to chytit nejde. Druhý bych ho taky nevinil, to byla taky dobrá střela z blízka pod vyrážečku a nad beton, ještě od tyčky, to se tady nedá skoro chytit. Naopak za stavu 2-0 (aspoň podle obrázků, zápas sem neviděl) výborně chytil přečíslení, být to 3-0 tak je úplný konec.
Prostě my jednou za 4 zápasy zahrajem dobře a dneska ty holt vyšlo na vás
Ja netvrdím,že ho prehral Fleury,len som konštatovala,že má strašne nevyrovnané výkony,čo by nemal mať a navyše s niektorými strelami z diaľky má naozaj obrovské problémy.Inak je samozrejme super brankár a niekedy až žasnem,čo všetko dokáže pochytať.Ja by som však aspoň na jeden z týchto posledných zápasov dala do bránky Johnsona.A ešte som zabudla,že včera Tampa fakt dobre hrala v ich pásme,proste tučniakov takmer k ničomu nepustili
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF