Arniel to má ťažké, chce hrať nátlakovú hru, ale nemá na to obrancov. Dúfala som, źe dáme šancu Mooremu, alebo Savardovi, prípadne Goloubefovi a pošleme preč Kleslu. Taktiež mi iskrilo svetielko nádeje v podobobe Ťjutinových zlepšených výkonov. Skutek utek. Ale hnevá má, že ak hrá zle Filatov, svoje výkony si odskáče, čo je správne. U Voráčka a Brassarda to neplatí.
Prećo neposadiť Nasha? Nech Rick pochopí, že nie je chránená zver.
Huselius a hviezda? On nehral nič moc už minulú sezónu, v tejto sa mu skutočne darilo len vo Śvédsku. Môžeme ho nahradiť mladými, alebo výmenami.
nemáme kvalitného druhého centra, Brassard ním nie je. Arniel skúšal v kempe Filatova na centri, prečo to neskúsiť v ostrom zápase? Alebo povolať Johansena. S Filatovom mu to išlo, výborne si rozumeli. Ale radšej by som z Filatova urobila centra. Rozohráva a tvporí hru lepšie ako všetci naśi centri, čo máme v systéme.
Prećo neposadiť Nasha? Nech Rick pochopí, že nie je chránená zver.
Huselius a hviezda? On nehral nič moc už minulú sezónu, v tejto sa mu skutočne darilo len vo Śvédsku. Môžeme ho nahradiť mladými, alebo výmenami.
nemáme kvalitného druhého centra, Brassard ním nie je. Arniel skúšal v kempe Filatova na centri, prečo to neskúsiť v ostrom zápase? Alebo povolať Johansena. S Filatovom mu to išlo, výborne si rozumeli. Ale radšej by som z Filatova urobila centra. Rozohráva a tvporí hru lepšie ako všetci naśi centri, čo máme v systéme.