Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

je to neodolatelna ponuka, az sa mi z toho hlava toci :D
fuuu bude ti stacit richards+lehtonen+neal dokopy? :D
petrik píše:ja som s dnesnou nocou v yahoo celkom spokojny - z 1:10 som to zvratil na 8:6 :)
s takym stavom by som bol spokojny aj v pondelok rano :yes:
:bitka3:
Ohlund píše:Zatial to vyzerá nádejne a vdaka Rolosonovi by som mal mať pár bodov istých
:hroza: Reimer včera dokázal Rolosona "prekonať" a Lukáš otočil vo všetkých G štatistikách. Reimer :x :kop: .
Aj moji hráči Leafs odohrali velké :ho*no: a nazbierali len :minus: podobný výkon predviedli aj Cooke a Campbell :slap: a na výhru môžem pomaly zabudnúť, a pritom ešte včera v noci to bolo aj 11:2 :verysad: . Jediní 2 hráči čo ma včera nenas.... boli Karlsson 0+3 a Samuelsson 0+2.
Tak ve čtvrtek ráno jsem s kajem prohrával 3:12, teď jen 7:8, takže velká spokojenost. Doufám, že mi dnešek vyjde a můžu otočit! :)
Ohlund píše: :hroza: Reimer včera dokázal Rolosona "prekonať" a Lukáš otočil vo všetkých G štatistikách. Reimer :x :kop: .
Tak Rolosonov výkon bol ešte horší, ale Theodore robí zázraky + včera z waiveru získaný Irving tiež dobre zachytal. Stratégia na dnes - nepustiť do brány Rolosona. :D
Inak riadne vyrovnaný zápas zatiaľ.
Sakra, co je zač ten Jared Cowen a co toho smrada napadlo udělat v jednom zápase 4 body. :bitka3:
dejf píše:Sakra, co je zač ten Jared Cowen a co toho smrada napadlo udělat v jednom zápase 4 body. :bitka3:
Jeden z mnoha top prospectů Sens.
Já jen, že za 30 zápasů udělá 5 bodů a zrovna tenhle týden mu na to stačilo 3 zápasy. :hroza:
dejf píše:Sakra, co je zač ten Jared Cowen a co toho smrada napadlo udělat v jednom zápase 4 body. :bitka3:
nečítaš blog o talentoch sens? :protest:
dnes potrebujem shutout od halaka a divoku prestrelku v colorade s vela bodmi pre stastneho, johnsona, elliotta, ovcu, brouwera a halperna :D

no a s mojim stastim halaka vystriedaju po 3 goloch z 5 striel a avs prehraju 1-0 po najazdoch :hroza:
V NHL samé golové hody a moji s(h)ráči pozbierali 7b dokopy :hroza: . Lukáš získal dvojnásobok a už vedie jasne aj na body, brána už je rozhodnutá tiež, nezískal som tam nakoniec ani .... , tie wafle 2 zápasy po sebe po 5 golov :x . Začalo sa to tak pekne a skončí to úplne na :ho*no: .
U mě stav 8-8 a dnes se rozhodne ve dvou věcech:

Hity: KAJO 73-72 RONO
SOG: KAJO 89-86 RONO

Tak pojďme kluci!! :)
Malkin :thumbsdown: a mňa môže aj je*núť
Dnes som s brankarmi nemohol sliapnut vedla:

Biron: 91,3% / 2,00
Montoya: 95,24% / 1,00
Thomas: 100,00% / 0,00 / SO :clap:

Do hry sli Montoya a Thomas :frajer2: Brankari mi v tomto kole spravili vazne radost!
Neuvirth :clap: mohol by nahradit Vokouna a hrat castejsie..posledne 2 zapasy :good: este nech sa vrati po zraneni Lehtonen a Richards a hned to bude vyzerat lepsie
Moj najlepsi hrac tohto tyzdna Sykora (3+2)a Datsyuk(2+3)..Pain 20 golov zatial :hroza:Stamkos (4+3)
Pekny debakl 4-12 :hroza: Nejhorsi je ze vlastni vinou... V sobotu jsem omylem nepostavil Backstroma a ten inkasoval jen jednou a pote az v najezdech. Tim padem bych otocil 3 kategorie a jednu vyrovnal a vysledek by byl 7-8 :jn: Jsem ja to ale debil :slap:
jaaj cepiho asi slak trafi, ked uvidi vysledok nasho zapasu. Cely tyzden som prehraval a v poslednu noc som to otocil :wave: :sok:
4 vitazstva v rade :hfman:
kua cim dalej viac ma sere ze mi pain vyfukol hossu 2 tahy predtym ako som ho chcel zobrat :buch:

tento tyzden sa mi konecne ako-tak vydaril po bodovej stranke - 16g+16a je na moje pomery nadpriemerny vykon, dokonca som nemal ani minusove body co je uz naozaj ciste sci-fi u mna, ale megaton to vsetko bez problemov tromfol ... :( ani brankarske 3 vyhry zo 4 zapasov mi na vitazstvo v tychto kategoriach nestacili...
proti niektorym inym timom by som zrejme bez problemov vyhral, ale prave megaton mal este o nieco vydarenejsi tyzden... co uz, nezostava len pogratulovat, well deserved :serus:

pri pohlade na tabulku ma stale viac mozu mrziet tie katastrofalne debakle v prvych tyzdnoch, ak by to boli byvali aspon cca vyrovnane vysledky mohlo to byt veselsie... takto sa musim vytesovat aspon z toho ze ten priepastny rozdiel som celkom skresal a uz nie som ani posledny :)
Po dlhšej dobe som zase vyhral. :clap:

:plus:
1.David Desharnais 1+3, 24FW Ešte že som ho včas stiahol z listiny voľných hráčov.
2. Chris Kunitz 2+2, 8 HIT
3. Theodore 1.85, 93.3 %

:minus:
1. klasik Rololson 8.6, 75.0%
2. Marco Scandella 0+0 a iba 1HIT a 2BLK
3. viacero kandidátov
Lukas33 píše: 1. klasik Rololson 8.6, 75.0%
Proč ses Rolosona ještě nezbavil? :jn:
Stále verím, že sa časom spamätá. :)
Lukas33 píše:Stále verím, že sa časom spamätá. :)
poslal som ti na rolieho ponuku :D
Když prohraju, tak je to debakl a když vyhraju, tak je to těsný. Proto, ikdyž mám 5:5, tak jsem až čtrnáctý. :slap:
:plus: Rask 1z 100%, Carle 5a, Clarkson 2g 14hit
:minus: Fleury 85,4%, Malhotra 0b,
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG