Preds maj v zaloze Pickarda takze by nemel bejt problemMartin #27 píše:to je pravda je to citelné oslabení a ted nevím jestli i kouzelník Trotz s takovým týmem něco udělá...navíc asi odejde Ellis a v případě zranění Rinneho je tu další větší problém a myslím že Preds by ani Kovy nespasil
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
jeden z najoblubenesich devilov je spat..parada..lou konecne poriesil centra a pritom prezieravo
nasa druha lajna elias-arnott- ktokolvek bude nebezpecna..potrebovali sme konecne 2.centra-mame,silneho utocnika-mame,lidra-mame..a jeho zmluva sa mi pozdava..na rok za 4,5..to pekne tych 4,5 podrzi pre pariseho na podpis pod stropom
a dava to cas na to co sa nam vyvynie z josefsona a henriqueho napriklad..arnott casto striela,sice neni najrychlejsi ale je dobry na PP,buly mal min rok 48,8%...fakt ma tento tah potesil..uz len podpisat martina,pri troche stastia dokupit jedneho kvalitneho beka a mozno 4teho centra co neni treba az tak a mame hotovo..este z rise snov sa ako bonus zbavit rolstona
a trebars vymenit langenbrunnera(najlepsie na floridu za hortona-samozrejme daco prihodit)ale to je uz taka moja utopia
No dunime já jsem tajně doufal taky že ještě přijde třeba Kabelka ale asi na něho nebude už místo prootže máme 13 mega pod platovým stropem a počítám že Martin by nás vyšel zhruba na 5 mg , Clarkson na 3 to máme 8 + nemáme podepsaného 2. golmana takže s příchodem dalšího beka to nevidím nějak růžově.
tak vyjadrenia loua su ze prioritou je udrzanie martina a clarksona.. no miesta nemame vela..clarkson bude po tom zraneni lacnejsi snad..este sa vyjadril ze nevylucuje ani kovalchuka
ale ze to vyzaduje zasahy do timu a ze mozno budeme riadne prekvapeni
no neviem..pando na farmu je dalsich 2,5 mega k rozpoctu a to popri podpisoch ostatnych rfa robi este pekny 5 mil priestor pre niekoho aj s martinom a clarksonom...(aj ten kaberle by sa zmestil)
ned 20. čer 2010 17:28
Kovymu dá zmluvu na 15 rokov do 45ky a ono sa do toho cap spacu nejak vejdem, že jo?
Zdravím ľudia...najprv som myslel, že sem čosi hodím až na novú sezónu, ale tak zaujímavá offseason si zaslúži moju pozornosť...Ale kedže som tu nový, bolo by slušné povedať aspoň čosi o sebe. Som študent, mám 20 a Devils fandím od útleho detstva a tak ma to drží až dodnes, stále viac a už ma to nikdy neopustí.
Na túto tému som toho na rôznych portáloch i osobne (mám známeho z New Jersey žijúceho na SVK, veľký fanúšik, môj bývalý lektor) oddiskutoval dosť a najjednoduchšie by to bolo copy-paste, ale radšej postupne a prehľadne:
Staronová zmena pôsobiska v AHL do Albany:
Z pohľadu európskeho fanúšika to dokopy nič nerieši, no verím, že je to krok pozitívny. Podľa slov predstaviteľov klubu bol stav v Lowelli finančne nevýhodný a dlhodobo neudržateľný. Fanúšikovia z Jersey to budú mať "na skok", podpora v Albany bola podľa ich slov dobrá, hala je vyhovujúca, takže to je len pozitívom. Otázkou už len zostáva, kto bude nový coach...
John Maclean ako nový tréner NJD:
Úprimne, v prvom momente mi preblesklo hlavou "Bože, ďakujem, že nie Therrien či Hitchcock", v druhom rade ešte s horúcou hlavou "škoda Havilanda" no po ochladnutí a navyše oznámení Larryho Robinsona ako asistenta som zajasal. Johnny si svoju šancu za trpezlivosť rozhodne zaslúžil. V Lowelli odviedol výbornú robotu čo dokazujú aj chlapci, ktorí v priebehu uplynulej sezóny do hry zasiahli. Práve z toho pohľadu je jeho menovanie veľmi dôležité. Je to človek, ktorý tých mladíkov pozná a dokáže s nimi pracovať, navyše pozitívne vplýva i na psychiku hráčov. Káder potrebuje prekopať (čoho si je chvalabohu už konečne vedomý aj Lou, posledné dve sezóny totiž tomu nenasvedčovali) a stabilizovať...to cestou, akou sa uberal klub nie je možné. Verím, že JMac do tohto konečne vnesie stabilitu, ba čo viac, som o tom presvedčený.
Trade navrátilca Jasona Arnotta:
Pred skončením sezóny, bez ohľadu na výsledok PO bolo jasné, že tým už niekoľký rok po sebe trpí na pozícii centra. Čo však bolo do budúcnosti pozitívom, mladíci Josefson a Henrique pomaly ale isto raz budú klopať na dvere. Ten čas je tu! Už žiaden Patty či Zubs na centrovi. Tí si konečne zahrajú tam, kde im to ide najlepšie. Ale aj napriek tomu, mať ako prvého centra Zajaca, ktorý sa veľmi zlepšil no aj napriek tomu nepatrí medzi absolútnu špičku na svojom poste a dvoch novicov v NHL je de facto fiktívny stav. Preto bolo stále potrebné priviesť niekoho na post 2.centra s tým, že Josefsona skúsime do tretieho útoku, Henrique sa presunie na rok do Albany a až jednoročný kontrakt Arnottovi skončí, podľa potreby ho nahradí. Za ten čas Arnott odvedie kus dobrej roboty a priučí i Josefsona NHL. Po jeho odchode sa uvoľní 4.5 mega pre Zacha a rozprávky je koniec... Tak to má a s najväčšou pravdepodobnosťou i bude vyzerať. Treba však veci brať triezvo. Jason už nie je najmladší, posledné sezóny trpel na zranenia, už zďaleka nebol takou oporou tímu Predators preto to ich fanúšikovia v kontexte pásky pre Webera vcelku vítajú, zdanie však môže klamať...stále je to to najideálnejšie možné riešenie našej situácie. Po jeho odchode a odchode Holika chýbal nielen center, ale aj vlastnosť centra - fyzická hra. Bude, v tom sa nezmenil. Chýbala sila na PP, bude, pred bránou ako v NSH sa bude striedať so Zachom. Chýbali vyhrané buly, budú. Chýbala slušná porcia bodov na pozícii druhého centra, budú, Jason stále 50p dokáže dosiahnuť. Chýbali skúsenosti, ktoré by sa zišli aj Travisovi, budú. Jednoducho tento trade nemá chybu. Niekto si povie, "prečo sme pustili Halischuka, keď vyzeral dobre?". Nuž preto, že prinajlepšom je to hráč pre tretiu lajnu a v zástupe čaká hneď niekoľko lepších hráčov než on. Nuž preto, že bol pravidelne už vo svojom mladom veku zranený. Nuž prećo teda zúfať... Navyše, čo málokto vie, bol to práve Matt, ktorý bol ponúknutý Atlante spoločne s Oduyom ako protihodnota pre trade Kovyho. ten chlapec bol proste na trade súci a plánovaný, je absolútne zbytočné sa nad tým zamýšľať. Ďalší argumentujú, že je to snáď nejaký trend, zbavovať sa draft pickov a mladých "prospects". Avšak to nie je celkom pravda. Funguje zákon džungle. Chceš niečo získať, musíš niečo obetovať. Bergforsa je mi skutočne ľúto, pretoźe v jeho potenciál byť skutočne kvalitným útočníkom som vždy veril, avšak ruku na srdce, byť na mieste GM a mať príležitosť za takýto bagatel získať top class strikera ligy, to sa proste neodmieta. Oduya stagnoval a nebol uź ani najmladší, Bergforsa JL staval nerád. Bol to logický krok podobne ako Halischuk. Čo sa týka draft pickov je potrebné si uvedomiť, že naši scouti odvádzajú roky výbornú robotu a samozrejme až na zopár bežných prehmatov vyberajú výborne. Faktom stále zostáva, že budúcoročný draft nemá byť tak kvalitný ako tentoročný, navyše je to vždy lotéria (len si spomeňme kde bol draftovaný Halák, či ako sme pred 8 rokmi vybrali Vránu a nejakého Rusa pričom na ďalšej pozícii okolo 50 miesta bol Duncan Kieth). Ani toto teda ako negatívum nepovažujem.
Čistky a potreby:
Potreba trénera - splnená, potreba centra do druhej lajny - splnená. Čo nasleduje? Asi nemusím nikomu hovoriť, ako je potrebné podpísať Paula Martina, jednoducho preto, že zaň proste žiadna adekvátna náhrada, ako to bolo v minulosti v prípade Gomeza a ďalších nejestvuje a riešiť to cez FA nie je pri súčasnom stave trhu práve najlepšie. Najbližšie by mu bol Volchenkov, ten však na odvádzanú robotu má, zdá sa, prehnané platové požiadavky, takže by sme si skôr uškodili než pomohli. Podľa jeho posledných vyjadrení nemá žiaden problém zostať, výber trénera sa mu pozdáva, ale aj napriek tomu, tak ako mnohí, pôjde skúsiť otestovať trh. Pevne verím, že nakoniec podpíše za rozumnú cenu, okolo 5 mega. Kovy...nuž, tu som zástancom teórie, že to bol v konečnom dôsledku ťah skôr prebytočný, kedže tým na SC nemal defenzívu (aký kontrast k štatistikám...) a adekvátny štýl aby doň Ilya pasoval. Stále i keď cap space pre budúcu sezónu narástol, sa pridŕžam teórie, že pokiaľ sa medzi niekym rozhodovať, tak jednoznačne finálna voľba je Parise. Podpísaním Arnotta, aj keď na rok, sa opäť šance zmenšili, nuž a ak vezmem do úvahy čo by malo byť pre tím prioritou, trade Kaberleho (ktorý sa nezdá nereálny) by mňa osobne potešil viac než podpis Kovyho, paradoxne. Verím totiž, že aj s ofenzívou bez IK sme schopní udrieť viac než bolestivo, no na konštantné výkony potrebujeme stabilnú a hlavne nie tak statickú obranu. Tím (akým spôsobom, to sa uvidí) opustí Pandolfo, dlhoročný inventár NHL i Devils. Nuž a potom je tu dvojica Langenbrunner/Rolston. Obaja nadbytoční i potrební zároveň, podľa vývoja situácie v klube. Prvý menovaný je vhodný na trade prakticky kamkoľvek a je dobre známe, že jeho problémy v kabíne nevplývali na tím rozhodne dobre, druhý menovaný je vymeniteľný prakticky len do Minnesoty
a mnoho iných riešení sa neponúka...
Teraz stojí pred Louom stále pár kľúčových otázok. Musí si totiž zvoliť cestu. Pokiaľ sa ešte chceme v najbližších dvoch sezónach pokúsiť o SC, dokiaľ je Marty využiteľný, ponechá si skúsených hráčov a zabojuje. Alebo pomyslí na budúcnosť, Martymu pripraví tak ako sebe, (ne)pokojný odchod do hokejového dôchodku s tým, že ho postaví pred tím podobný Chicagu spred pár rokov, či tohtosezónnemu Coloradu a počas toho zabezpečí jeho plnohodnotné nahradenie do budúcna. Ja osobne preferujem dlhodobejšiu cestu, po akej sme sa, zdá sa pustili, no stále mám pocit, že Lou (alebo ešte lepšie povedané majitelia) chce z nasledujúcej sezóny spraviť "kočkopsa" a ešte to skúsiť, čo nepovažujem za najlepšie, kedže aj napriek ideálnemu prekopaniu kádra aký som popísal, nevidím šance na SC ružovo asi tak ako v tej práve skončenej sezóne. Oveľa radšej by som z Devils videl postupne rástuci konkurencie schopný tím hlavne do budúcna a do 5 rokov atak na najvyššie pozície a to nielen v ZČ. Že sa to ale dá aj rozumným kompromisom, to ukázali divízni rivali z Pittsburhgu, tak prečo by sme to nemohli dokázať aj my! Zatiaľ Lou príjemne zmenami prekvapil, preto po rokoch opäť nemám dôvod nedôverovať jeho rozhodnutiam. Do ďalších dní verím, že pokiaľ bude niekto vytrejdovaný, tak to nebude Clarkson ani prospect, ktory by ma mrzel podobne ako Bergfors, ale naopak, niekto z trojice Langs/Rolston/Salvador (ten za draft pick-y/prospect-y) samozrejme tak, aby to sedelo do koncepcie.
Najbližší cieľ: Draft 2010...bude horúci
Pevne verím, že kto došiel až sem, niečo si z mojich slov odniesol, nad niečim sa zamyslel, s niečim súhlasil, s iným nie...Každopádne sľubujem, že pri priebežnom prispievaní už budem o čosi stručnejší
Na túto tému som toho na rôznych portáloch i osobne (mám známeho z New Jersey žijúceho na SVK, veľký fanúšik, môj bývalý lektor) oddiskutoval dosť a najjednoduchšie by to bolo copy-paste, ale radšej postupne a prehľadne:
Staronová zmena pôsobiska v AHL do Albany:
Z pohľadu európskeho fanúšika to dokopy nič nerieši, no verím, že je to krok pozitívny. Podľa slov predstaviteľov klubu bol stav v Lowelli finančne nevýhodný a dlhodobo neudržateľný. Fanúšikovia z Jersey to budú mať "na skok", podpora v Albany bola podľa ich slov dobrá, hala je vyhovujúca, takže to je len pozitívom. Otázkou už len zostáva, kto bude nový coach...
John Maclean ako nový tréner NJD:
Úprimne, v prvom momente mi preblesklo hlavou "Bože, ďakujem, že nie Therrien či Hitchcock", v druhom rade ešte s horúcou hlavou "škoda Havilanda" no po ochladnutí a navyše oznámení Larryho Robinsona ako asistenta som zajasal. Johnny si svoju šancu za trpezlivosť rozhodne zaslúžil. V Lowelli odviedol výbornú robotu čo dokazujú aj chlapci, ktorí v priebehu uplynulej sezóny do hry zasiahli. Práve z toho pohľadu je jeho menovanie veľmi dôležité. Je to človek, ktorý tých mladíkov pozná a dokáže s nimi pracovať, navyše pozitívne vplýva i na psychiku hráčov. Káder potrebuje prekopať (čoho si je chvalabohu už konečne vedomý aj Lou, posledné dve sezóny totiž tomu nenasvedčovali) a stabilizovať...to cestou, akou sa uberal klub nie je možné. Verím, že JMac do tohto konečne vnesie stabilitu, ba čo viac, som o tom presvedčený.
Trade navrátilca Jasona Arnotta:
Pred skončením sezóny, bez ohľadu na výsledok PO bolo jasné, že tým už niekoľký rok po sebe trpí na pozícii centra. Čo však bolo do budúcnosti pozitívom, mladíci Josefson a Henrique pomaly ale isto raz budú klopať na dvere. Ten čas je tu! Už žiaden Patty či Zubs na centrovi. Tí si konečne zahrajú tam, kde im to ide najlepšie. Ale aj napriek tomu, mať ako prvého centra Zajaca, ktorý sa veľmi zlepšil no aj napriek tomu nepatrí medzi absolútnu špičku na svojom poste a dvoch novicov v NHL je de facto fiktívny stav. Preto bolo stále potrebné priviesť niekoho na post 2.centra s tým, že Josefsona skúsime do tretieho útoku, Henrique sa presunie na rok do Albany a až jednoročný kontrakt Arnottovi skončí, podľa potreby ho nahradí. Za ten čas Arnott odvedie kus dobrej roboty a priučí i Josefsona NHL. Po jeho odchode sa uvoľní 4.5 mega pre Zacha a rozprávky je koniec... Tak to má a s najväčšou pravdepodobnosťou i bude vyzerať. Treba však veci brať triezvo. Jason už nie je najmladší, posledné sezóny trpel na zranenia, už zďaleka nebol takou oporou tímu Predators preto to ich fanúšikovia v kontexte pásky pre Webera vcelku vítajú, zdanie však môže klamať...stále je to to najideálnejšie možné riešenie našej situácie. Po jeho odchode a odchode Holika chýbal nielen center, ale aj vlastnosť centra - fyzická hra. Bude, v tom sa nezmenil. Chýbala sila na PP, bude, pred bránou ako v NSH sa bude striedať so Zachom. Chýbali vyhrané buly, budú. Chýbala slušná porcia bodov na pozícii druhého centra, budú, Jason stále 50p dokáže dosiahnuť. Chýbali skúsenosti, ktoré by sa zišli aj Travisovi, budú. Jednoducho tento trade nemá chybu. Niekto si povie, "prečo sme pustili Halischuka, keď vyzeral dobre?". Nuž preto, že prinajlepšom je to hráč pre tretiu lajnu a v zástupe čaká hneď niekoľko lepších hráčov než on. Nuž preto, že bol pravidelne už vo svojom mladom veku zranený. Nuž prećo teda zúfať... Navyše, čo málokto vie, bol to práve Matt, ktorý bol ponúknutý Atlante spoločne s Oduyom ako protihodnota pre trade Kovyho. ten chlapec bol proste na trade súci a plánovaný, je absolútne zbytočné sa nad tým zamýšľať. Ďalší argumentujú, že je to snáď nejaký trend, zbavovať sa draft pickov a mladých "prospects". Avšak to nie je celkom pravda. Funguje zákon džungle. Chceš niečo získať, musíš niečo obetovať. Bergforsa je mi skutočne ľúto, pretoźe v jeho potenciál byť skutočne kvalitným útočníkom som vždy veril, avšak ruku na srdce, byť na mieste GM a mať príležitosť za takýto bagatel získať top class strikera ligy, to sa proste neodmieta. Oduya stagnoval a nebol uź ani najmladší, Bergforsa JL staval nerád. Bol to logický krok podobne ako Halischuk. Čo sa týka draft pickov je potrebné si uvedomiť, že naši scouti odvádzajú roky výbornú robotu a samozrejme až na zopár bežných prehmatov vyberajú výborne. Faktom stále zostáva, že budúcoročný draft nemá byť tak kvalitný ako tentoročný, navyše je to vždy lotéria (len si spomeňme kde bol draftovaný Halák, či ako sme pred 8 rokmi vybrali Vránu a nejakého Rusa pričom na ďalšej pozícii okolo 50 miesta bol Duncan Kieth). Ani toto teda ako negatívum nepovažujem.
Čistky a potreby:
Potreba trénera - splnená, potreba centra do druhej lajny - splnená. Čo nasleduje? Asi nemusím nikomu hovoriť, ako je potrebné podpísať Paula Martina, jednoducho preto, že zaň proste žiadna adekvátna náhrada, ako to bolo v minulosti v prípade Gomeza a ďalších nejestvuje a riešiť to cez FA nie je pri súčasnom stave trhu práve najlepšie. Najbližšie by mu bol Volchenkov, ten však na odvádzanú robotu má, zdá sa, prehnané platové požiadavky, takže by sme si skôr uškodili než pomohli. Podľa jeho posledných vyjadrení nemá žiaden problém zostať, výber trénera sa mu pozdáva, ale aj napriek tomu, tak ako mnohí, pôjde skúsiť otestovať trh. Pevne verím, že nakoniec podpíše za rozumnú cenu, okolo 5 mega. Kovy...nuž, tu som zástancom teórie, že to bol v konečnom dôsledku ťah skôr prebytočný, kedže tým na SC nemal defenzívu (aký kontrast k štatistikám...) a adekvátny štýl aby doň Ilya pasoval. Stále i keď cap space pre budúcu sezónu narástol, sa pridŕžam teórie, že pokiaľ sa medzi niekym rozhodovať, tak jednoznačne finálna voľba je Parise. Podpísaním Arnotta, aj keď na rok, sa opäť šance zmenšili, nuž a ak vezmem do úvahy čo by malo byť pre tím prioritou, trade Kaberleho (ktorý sa nezdá nereálny) by mňa osobne potešil viac než podpis Kovyho, paradoxne. Verím totiž, že aj s ofenzívou bez IK sme schopní udrieť viac než bolestivo, no na konštantné výkony potrebujeme stabilnú a hlavne nie tak statickú obranu. Tím (akým spôsobom, to sa uvidí) opustí Pandolfo, dlhoročný inventár NHL i Devils. Nuž a potom je tu dvojica Langenbrunner/Rolston. Obaja nadbytoční i potrební zároveň, podľa vývoja situácie v klube. Prvý menovaný je vhodný na trade prakticky kamkoľvek a je dobre známe, že jeho problémy v kabíne nevplývali na tím rozhodne dobre, druhý menovaný je vymeniteľný prakticky len do Minnesoty
Teraz stojí pred Louom stále pár kľúčových otázok. Musí si totiž zvoliť cestu. Pokiaľ sa ešte chceme v najbližších dvoch sezónach pokúsiť o SC, dokiaľ je Marty využiteľný, ponechá si skúsených hráčov a zabojuje. Alebo pomyslí na budúcnosť, Martymu pripraví tak ako sebe, (ne)pokojný odchod do hokejového dôchodku s tým, že ho postaví pred tím podobný Chicagu spred pár rokov, či tohtosezónnemu Coloradu a počas toho zabezpečí jeho plnohodnotné nahradenie do budúcna. Ja osobne preferujem dlhodobejšiu cestu, po akej sme sa, zdá sa pustili, no stále mám pocit, že Lou (alebo ešte lepšie povedané majitelia) chce z nasledujúcej sezóny spraviť "kočkopsa" a ešte to skúsiť, čo nepovažujem za najlepšie, kedže aj napriek ideálnemu prekopaniu kádra aký som popísal, nevidím šance na SC ružovo asi tak ako v tej práve skončenej sezóne. Oveľa radšej by som z Devils videl postupne rástuci konkurencie schopný tím hlavne do budúcna a do 5 rokov atak na najvyššie pozície a to nielen v ZČ. Že sa to ale dá aj rozumným kompromisom, to ukázali divízni rivali z Pittsburhgu, tak prečo by sme to nemohli dokázať aj my! Zatiaľ Lou príjemne zmenami prekvapil, preto po rokoch opäť nemám dôvod nedôverovať jeho rozhodnutiam. Do ďalších dní verím, že pokiaľ bude niekto vytrejdovaný, tak to nebude Clarkson ani prospect, ktory by ma mrzel podobne ako Bergfors, ale naopak, niekto z trojice Langs/Rolston/Salvador (ten za draft pick-y/prospect-y) samozrejme tak, aby to sedelo do koncepcie.
Najbližší cieľ: Draft 2010...bude horúci
Pevne verím, že kto došiel až sem, niečo si z mojich slov odniesol, nad niečim sa zamyslel, s niečim súhlasil, s iným nie...Každopádne sľubujem, že pri priebežnom prispievaní už budem o čosi stručnejší
Martin #27 píše:Getzo tak tě tu vitámkonečně nový fanda Devils nee že by mě to tu s klukama nebavilo
ale čím víc názorů do pranice tím líp. Tak doufám že se budeš pravidelně zapojovat do debat
K tvojím posezonním postřehům není co dodat. Shrnul si to všechno do jednoho
Nový ako nový
Walt píše:v pohode, je to dobré a prehľadné, kiež by tu bolo čo najviac tak dobrých príspevkov, myslím všeobecne, nie len v tomto topicu... ja fandím Blues, ale rád si prečítam zaujímavé príspevky z každého topicu, tak vitaj na tomto fóre.
Tak samozrejme, nesledujem len ten svoj obľúbený tím, takže prispievať budem aj do iných topicov určite. Síce okrem mt-svk nemám šajn, čo za ľudia sem chodia (možno nejakých aj poznám, ktovie), ale aj napriek tomu písať budem. Ďakujem
Samozrejme, nikde nie je záruka definitívy, ale toto si samozrejme zaslúži pozornosť i keď to nie je po prvý raz čo sa takto vyjadril...
Scott Niedermayer oznámil koniec kariéry!
4 SC, Conn Smythe, Norris, 2 olympíjske zlatá, zlato z MS04, člen Triple Gold Clubu, budúci člen Sieňe slávy NHL i NJD...veľa šťastia v ďalšom profesijnom živote Scottie, budeš všetkým v hokeji chýbať
Pokiaľ to pravda je, mal by dohovoriť aj bratovi...
Scott Niedermayer oznámil koniec kariéry!
4 SC, Conn Smythe, Norris, 2 olympíjske zlatá, zlato z MS04, člen Triple Gold Clubu, budúci člen Sieňe slávy NHL i NJD...veľa šťastia v ďalšom profesijnom živote Scottie, budeš všetkým v hokeji chýbať
Pokiaľ to pravda je, mal by dohovoriť aj bratovi...
stř 23. čer 2010 07:19
Člen siene slávy NHL ešte nie je
I keď raz určite bude. I keď neviem či to niečo znamená, ak sú tam hokejisti ako Ciccarelli...
Myslím že kdyby měl ještě u Kačen na rok smlouvu že by hrál dál.
Letos jsem ho viděl parkrát a myslím že by ještě končit nemusel... pořád dobře bruslil a v přesilovkách a na rozehrávce byl taky na tom dobře
Každopádně ať se mu daří v jeho pohokejové kariéře ( kterou měl velmi bohatou )
Letos jsem ho viděl parkrát a myslím že by ještě končit nemusel... pořád dobře bruslil a v přesilovkách a na rozehrávce byl taky na tom dobře
Každopádně ať se mu daří v jeho pohokejové kariéře ( kterou měl velmi bohatou )
stř 23. čer 2010 20:18
Niedermayer má jeden primát okrem toho, že vyhral v hokeji všetko čo sa vyhrať dá...
Patrí medzi 5 najlepšie korčulujúcich hokejistov v histórii. Myslím, že do 12 tich bol krasokorčuliar a to sa počíta. Zaradí sa tak k top korčuliarom ako boli Orr alebo Coffey...
Alebo ako sa pýtali Cheliosa (jeden z mojich naj citátov):
Q: Čo by ste poradili mladým hokejistom?
A: Korčulovať, korčuľovať, korčuľovať...
A naozaj ... Môžeš byť aj viac menej drevo, ak dobre korčuľuješ máš vyhraté.
Patrí medzi 5 najlepšie korčulujúcich hokejistov v histórii. Myslím, že do 12 tich bol krasokorčuliar a to sa počíta. Zaradí sa tak k top korčuliarom ako boli Orr alebo Coffey...
Alebo ako sa pýtali Cheliosa (jeden z mojich naj citátov):
Q: Čo by ste poradili mladým hokejistom?
A: Korčulovať, korčuľovať, korčuľovať...
A naozaj ... Môžeš byť aj viac menej drevo, ak dobre korčuľuješ máš vyhraté.
jo begbee to je pravda....hlavně beci musí mít perfektní bruslení, podle mě lepší než forwardi ... Není žádná sranda umět si vybruslit rozjeteho utočníka a Nieds měl fakt ladné bruslení
ta věta Môžeš byť aj viac menej drevo, ak dobre korčuľuješ máš vyhraté. to je pravda ...dneska je malo beku co se nebojí podržet puk a něco vymyslet takže pokud máš odhad a dobře bruslíš tak se to dneska všechno hraje přes buzer takže být tam první je velká výhoda
Momentálně mě zaujal styl bruslení PK Subbana z Montrealu .... přijde mi že si hodně naskakuje při přešlapovaní ale rychlost nabere fakt velkou což je výhoda na beka protože skoro pokaždé co měl puk tak udělal pásmo
ta věta Môžeš byť aj viac menej drevo, ak dobre korčuľuješ máš vyhraté. to je pravda ...dneska je malo beku co se nebojí podržet puk a něco vymyslet takže pokud máš odhad a dobře bruslíš tak se to dneska všechno hraje přes buzer takže být tam první je velká výhoda
Momentálně mě zaujal styl bruslení PK Subbana z Montrealu .... přijde mi že si hodně naskakuje při přešlapovaní ale rychlost nabere fakt velkou což je výhoda na beka protože skoro pokaždé co měl puk tak udělal pásmo
tak s probihajicim vyvojem jsem zatim spokojen. Arnott prisel velmi levne a Halischuka az takova skoda neni. vzdyt v 22 zapasech mel gol a asistenci. do treti rady by byl asi dobrej ale takovejch mame spoustu. Johny Mac jako trener je asi nejlepsi mozna volba a uz delsi cas tvrdim ze tu sanci mel ziskat driv. Trosku me prekvapilo ze na draftu kdyz byl volnej golman Picard rozhodli se draftovat obrance Merilla, kterej je asi nadanej kdyz se predpokladalo ze pujde v prvnim kole ale myslim ze velkejch mladejch obrancu mame dost, je fakt ze ne kazdej se treba prosadi ale je na case vychovavat nastupce Martyho. Uvidime jak tuhle sezonu zachyta Frazee v Albany ale golmanu mame nedostatek. vzdyt ve tretim kole draftovanej Wedgewood je prvnim pickem brankare od roku 2005. Co se UFA tyce mam trosku obavy ze Martina nepodepiseme, podle me ho nekdo preplati, protoze priznejme si ze cenu vice nez 5 mil nema. Ze Kovy odejde bylo jasny uz pri prichodu a to ze se tento trejd nakonec asi nevyplatil nelze nikomu vycitat. v tu chvili to byla dobra vymena, jedina opravdova ztrata je BergFORCE. Zda se utoky se nam rysujou a je treba se zamerit na obranu. Pokud odejde Martin mame dva problemy protoze potrebujeme jeho a jeste nekoho. videl bych to nejak takhle
ZZPops popr ZZZ
Elias - Arnott- Zubrus/Langembruner
Rolston - Josefson - Clarkson
Bitkar/Pando - Palley - nekdo
Martin - ??? (UFA)
Greene - Salvadore
White - Fraser/Corrente/Eckford/Urborn/Taormia(nebo jak se jmenuje)
Pokud tedy odejde bez nahrady Martin mame problem, Hamhuis by byl docela dobrej ale jako doplnek k Martinovi ne jako nahrada, navic je mozne ze UFA ani nebude. Volcenkov by asi taky nebyl spatnej ale ten bude udajne drahej. No nechme se prekvapit co Lou vymysli, 1.7. bude hodne zajimave datum
ZZPops popr ZZZ
Elias - Arnott- Zubrus/Langembruner
Rolston - Josefson - Clarkson
Bitkar/Pando - Palley - nekdo
Martin - ??? (UFA)
Greene - Salvadore
White - Fraser/Corrente/Eckford/Urborn/Taormia(nebo jak se jmenuje)
Pokud tedy odejde bez nahrady Martin mame problem, Hamhuis by byl docela dobrej ale jako doplnek k Martinovi ne jako nahrada, navic je mozne ze UFA ani nebude. Volcenkov by asi taky nebyl spatnej ale ten bude udajne drahej. No nechme se prekvapit co Lou vymysli, 1.7. bude hodne zajimave datum
Já si zase myslím že Martin zůstane. Podle mě si je vědom že bude našim lídrem v obraně a myslím že ani na peníze si nepřijde nejhorší. Jinak souhlasím s megatonem že by to chtělo ještě jednoho beka ( stále je mojim zbožným přáním Kabelka ale asi by Toronto bralo za něj forwarda tak mám strach aby to nebyl třeba Clarkson).
S těma lajnama to vidím podobně taky si myslím že Josefson by mohl naskočit do checking line, první 2 lajny jsou vicemeně danné. Co se týče 4. tak na centru bude asi Pelley a pak nevím jak to bude. jsou tam Pandolfo,Leblond,Zharkov a možná se podepíše Nieds (nějak o to nestojím) takže variant tam je dost já bych tam nechal Leblonda (jelikož bitkař je třeba) a Zharkova ale zase nevím jestli není lepší ho poslat do Albany aby víc hrál. Jinak jsem taky zvědavy na naši brankářskou dvojku protože Dannis ještě není podepsany. Já bych ho podepsal jako 2jka je dobrý a letos bych ho nechal chytat více zápasů aby byl Marty na PO 100% připraveny
S těma lajnama to vidím podobně taky si myslím že Josefson by mohl naskočit do checking line, první 2 lajny jsou vicemeně danné. Co se týče 4. tak na centru bude asi Pelley a pak nevím jak to bude. jsou tam Pandolfo,Leblond,Zharkov a možná se podepíše Nieds (nějak o to nestojím) takže variant tam je dost já bych tam nechal Leblonda (jelikož bitkař je třeba) a Zharkova ale zase nevím jestli není lepší ho poslat do Albany aby víc hrál. Jinak jsem taky zvědavy na naši brankářskou dvojku protože Dannis ještě není podepsany. Já bych ho podepsal jako 2jka je dobrý a letos bych ho nechal chytat více zápasů aby byl Marty na PO 100% připraveny
S draftom spokojnosť a "spokojnosť" (prvá smeruje k našim pickom, druhá aj v globále, najmä preto, že som Ninovi predpovedal vyššiu pozíciu než odhady, btw. výborný pick pre Isles
a som presvedčený, ě aj ostatné tímy ťahali dobre - minimálne čo sa Halla, Seguina, Campbella, Pickarda, Forborta a Gudbransona týka)
K našim: spokojnosť s výberom - obranca, 2 gólmani a RW zo 7.kola je dobrý krok. Merill to je žiadaný a talentovaný, Faust môže byť slušný, to ukáže čas, brankári z prvých dvoch kôl nebývajú tradične výhra, Wedgewood ale hlavne Clermont môžu dokázať dosť. Z počutia viem, že druhý menovaný je atleticky výborný a bez emócií (čo mi pripomína Jara Haláka
) preto si od neho sľubujem dosť. Jorg bol s Niederreiterom a Conzom asi to najlepšie, čo švajčiari na WJC mali, takže prečo nie...
Všetkým prajem veľa šťastia!
K našim: spokojnosť s výberom - obranca, 2 gólmani a RW zo 7.kola je dobrý krok. Merill to je žiadaný a talentovaný, Faust môže byť slušný, to ukáže čas, brankári z prvých dvoch kôl nebývajú tradične výhra, Wedgewood ale hlavne Clermont môžu dokázať dosť. Z počutia viem, že druhý menovaný je atleticky výborný a bez emócií (čo mi pripomína Jara Haláka
Všetkým prajem veľa šťastia!
Martin #27 píše:Já si zase myslím že Martin zůstane. Podle mě si je vědom že bude našim lídrem v obraně a myslím že ani na peníze si nepřijde nejhorší. Jinak souhlasím s megatonem že by to chtělo ještě jednoho beka ( stále je mojim zbožným přáním Kabelka ale asi by Toronto bralo za něj forwarda tak mám strach aby to nebyl třeba Clarkson).
Ja si napr. myslím, že Leblond (teda čistokrvný bitkár) potrebný nie je. Clarkson, pokiaľ ho udržíme prirodzene, na túto pozíciu "toho, kto nemá problém zastať sa spoluhráča" plne postačuje a do hry prináša. Do 4tej lajny sa obsadia aj iní hráči. Hlavne nech to nie sú mladíci, tým radšej (tak ako hovoríš v prípade Zharkova, ale ak má šancu na top6 a na centri bude Yayo, tak nechať v prvom tíme jednoznačne!) nechať rok v Albany. Nasadzoanie do štvrtej lajny zmysel nemá, nie pre ich zdravý vývoj a to je to hlavné...
ja si zas myslim ze leblond je potrebny.. okrem toho ze ukazal ze je spickovy bitkar tak v tom nasom neslavnom 4tom utoku bol ku koncu sezony to najlepsie co tam hralo.. neviem koho by sme donho davali?? tiez som za to ze mladi radsej farma ako 4 utok takze tam treba dat co mame
a to je leblond/ pando vlavo, center sa uvidi,mozno davis ak podpise a vpravo pelley ale najradsej by som tam videl rolstona:)) k draftu len..konecne brankari..ako si spominal,hlavne ten clermont ma zaujal ked som si o nom zistoval nejake blizsie info..
Povedzme, že v prípade bitkárov mám radšej niekoho, kto dokáźe viac. Leblond sa neukázal zle, tak ako hovoríš, ale predsalen je to pre mňa nepotrebný článok zostavy. Pravda, menej nepotrebný než Roflston, ale predsalen, nemôžme nechať hrať krídlo s takým platom v 4tom útokudunim píše:ja si zas myslim ze leblond je potrebny.. okrem toho ze ukazal ze je spickovy bitkar tak v tom nasom neslavnom 4tom utoku bol ku koncu sezony to najlepsie co tam hralo.. neviem koho by sme donho davali?? tiez som za to ze mladi radsej farma ako 4 utok takze tam treba dat co mamea to je leblond/ pando vlavo, center sa uvidi,mozno davis ak podpise a vpravo pelley ale najradsej by som tam videl rolstona:)) k draftu len..konecne brankari..ako si spominal,hlavne ten clermont ma zaujal ked som si o nom zistoval nejake blizsie info..
Jj, na Clermonta sa teším, uvidíme, veríme.
v divizii s flyers,rangers proste dobreho bitkara mat musime..tym clarkson je(naozaj vyborny),ale predsa len radsej by som bol keby sa venuje hokeju tak ako pred jeho zranenim a sem tam sereze dakeho o pol hlavy vacsieho frajerika..len na tych najvacsich proste fyzickymi parametrami nemoze mat(vid bitka s hall gillom) a na takych 30-40 zapasov bude leblond dobry..rolston..mne by za tie prachy nevadil ani na tribune ci farme(len jeho cap hit by sa aj tak ratal do stropu kvoli veku, co je zbytocne a nelogicke) to moze radsej byt v tom 4 utoku a v 2pp formacii..pre prve dva utoky by bol brzdou..a v tretom by potrel cely jeho zmysel,svojim ne-korculovanim,ne-rychlostou,ne-defenzivnymi schopnostami,ne-tvrdostou,ne-rychlom prechodom do utoku.. ale co,to je na trenerovi jak to poriesi a jak to chce mat.. s utokom som spokojny viac menej(zmeny rolstona,langsa by este potesili) teraz sa len treba sustredit co sa udeje s nasou obranou
Tak to zas ja sa nehádam, ani ja ho v top6 rád nevidím a je pravda, že ani do tretieho sa nehodí a zaberá miesto mladým, akurát je to proste "proti sebe" dať hráča s takým platom dole...je to hanba. Prvotná uź vôbec eho neustála prítomnosť u tímu, druhotná jeho pozícia v ňom, ale týmto by sme boli už totálne k smiechu i keď je pravda, že k smiechu s ním a k smiechu bez neho nevedie dlhá cesta...
úte 29. čer 2010 10:54
Rolstona sa treba zbaviť, trocha jeho hodnotu znižuje, že jediný klub ktorý by ho eventuálne chcel je Wild a že všetci vedia, aký kontrakt prináša.
Ja by som si ho videl predstaviť Rolston <-> Nolan ale to je trochu mimo mísu asi
Luc Leblond... čo ja viem. Nechýbal by mi, ani mi nevadí.
Ja by som si ho videl predstaviť Rolston <-> Nolan ale to je trochu mimo mísu asi
Luc Leblond... čo ja viem. Nechýbal by mi, ani mi nevadí.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé