Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ono to jeste nemusi byt uplne pohodlne... Rangers jsou hodne v laufu. Potrebujete urvat jeste 2 body, jinak je s Philkou konec. Verim, ze to zvladnete, taky mi na tom dost zalezi protoze NYR v playoffs, to by byl pro mne dost sok. Takze predkolo playoffs se pro vas v podstate uz zacina ted, muzou to byt jeste opravdu poradne nervy.
Atlantik píše:No ono to jeste nemusi byt uplne pohodlne... Rangers jsou hodne v laufu. Potrebujete urvat jeste 2 body, jinak je s Philkou konec. Verim, ze to zvladnete, taky mi na tom dost zalezi protoze NYR v playoffs, to by byl pro mne dost sok. Takze predkolo playoffs se pro vas v podstate uz zacina ted, muzou to byt jeste opravdu poradne nervy.
Tak to ja jsem celkem v klidu. Jak rikam, pokud nedokazou uhrat ani v jednom zapase 2 body, tak fakt nema cenu aby do PO vubec lezli. Naopak to bude takova pekna mentalni priprava...
Třeba Boston prohraje všechny tři zápasy a bude vystaráno :D Ale minimálně na tu Carolinu by měli mít a BUF a WSH o nic nejde, takže tato varianta je nereálná, ale stát se může vše ;)
Je to odveta s Rangers za loňský konec ZČ. Loni nám v posledním matchi s nimi doma stačilo po 60-ti min. plichtit, abychom začali PO s Pit doma, nedokázali jsme to, letos pakliže nás v následujícím matchi porazí, je musíme doma naopak sestřelit, abychom v PO vůbec byli, docela úsměvné. Mám to jako Andy, vlastně ještě trochu více do extrému - já jsem v klidu NAPROSTO, již se připravuji na PO :box: :cinka: :box: :cinka: :yahoo: :yahoo: !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:já jsem v klidu NAPROSTO, již se připravuji na PO
Tak TENHLE klid ti zavidim. :hmm: Ja osobne si 2 prohrany zapasy dokazu zive predstavit... :samovrazda:
no u vás to môže byť ešte veľmi zaujímavé a tie dva zápasy s NYR budú dosť napäté a už sa dajú prirovnať k bojom v PO. Celkom by som si ich pozrel, neviete, pôjde to niekde v telke..?
Carter by mohl uz v patek nastoupit..
Osobně doufám, že jestli Jeffík v ZČ nastoupí, tak až v Ne. Nerad bych aby se to teď uspěchalo a v PO jsme museli válčit bez něho, myslím že letošní kalvárie s gólmany stačí. A stejně nám to FIN SC Bouchy vychytá a tým si ho vyválčí :box: :cinka: :box: :cinka: :yes: !!!!
Zatim je to k zbliti... Krome namazanyho golu... nula nula nic.....
Obrázek Obrázek
Tak a je to tady :shock: Letci si dnes hodne zavarili a ted na nich ceka v podstate match typu 7.zapas v playoffs! Tohle je stav nejvyssiho ohrozeni a vyrazeni ze hry by se rovnalo obrovskemu soku! Neskutecne neco, postup do playoffs vypadal nedavno jako jistota... Zato Rangers neskutecne makaji, normalne na NYR letos uz nereknu spatne slovo :shock: . Nemam jich rad, nesnasim je, ale to co predvadeji v posledni dobe si zaslouzi uznani. Christensen, Prust, Anisimov a vlastne vsichni ale od techhle by se to necekalo... Jinak zapas byl velmi zajimavy a kvalitni, v podstate na herni urovni playoffs.

Doma to ale Philka musi zvladnout, proste musi!!! A pak nabehnout na Washington a sundat ho, to je presne to co si predstavuji! To by byla parada a neni to uplne nerealne s tim WSH podle mne. Jenomze mam dost obavy o tenhle zapas s NYR, Rangers budou ve psychicke vyhode a hraji ted vyborne, vubec nechapu kde se to v nich bere. Vzdycky to byly primadony, bez srdce hrajici suplikanti a ted jsou to najednou prikladne bojujici chlapi. Achjo hosi z PHI, tohle vam nezavidim...

Navic ta vzpominka na lonskou sezonu, zapas c.82: PHI-NYR 3-4 a kriticka ztrata domaciho prostredi, jaky scenar to bude ted?
Atlantik píše: A pak nabehnout na Washington a sundat ho, to je presne to co si predstavuji!
Co to hulis za matros? To musi byt kvalita... :-P
AndyF píše:
Atlantik píše: A pak nabehnout na Washington a sundat ho, to je presne to co si predstavuji!
:lol: :cool:
Ak Montreal prehrá s Torontom, Phille stačí doviesť zápas do predĺženia.
AndyF píše:
Také se domnívám že Was by jsme si podali, teď jen v klídku a s chladnou hlavou zvládnout match v Ne, bude se začínat v solidní čásek, jsem přesvědčen o tom že ho zvládneme a do PO půjdeme ve velmi vhodném rozpoložení :yes: :yes: !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:
AndyF píše:
Také se domnívám že Was by jsme si podali, teď jen v klídku a s chladnou hlavou zvládnout match v Ne, bude se začínat v solidní čásek, jsem přesvědčen o tom že ho zvládneme a do PO půjdeme ve velmi vhodném rozpoložení :yes: :yes: !!!!
neviem, či máte nato, aby ste presli cez Caps, ale budiš :box:
no, ak si Philly zlozi ruzove okuliare... :D
Podle dnešního výkonu bych řekl, že Pronger má objednanou dovolenou v Karibiku už na pondělí. :hroza:
Myslim si ze na PO v tejto sezone mozte zabudnut. Rangers si to nenechaju ujst a aj u vas to vyhraju... tak ako to bolo spominane celu sezonu- vas problem je brankar. Ak by Henrik zachytal ako Boucher tak to skonci 8-5 pre Philu.
Kower píše:vas problem je brankar. Ak by Henrik zachytal ako Boucher tak to skonci 8-5 pre Philu.
presne tak, bez top brankarskeho postu to nejde...obzvlast v PO....
přesně tak golman to je alfa a omega úspěchu ( viz. Vítkovice- Slavia. Tam to bylo jenom o golmanech )
Pronger byl vcera mimo. Jestli si dobre pamatuju, tak 3 goly sly na jeho hlavu. Bouchera bych z prohry rozhodne nevinil..
tuším jsem se vrátil právě včas :oslava: :cinka: :scare: :yes:
veru, dnes zápas pravdy PHI - NYR, kto vyhrá ide do PO, porazený končí, tak na toto sa pozriem... :box:
gogo píše:tuším jsem se vrátil právě včas :oslava: :cinka: :scare: :yes:
:wawe:

Ty vole tohle uz nedelej!!!

Tady se vazne myslelo, ze uz nejsi mezi nami!!

Moh's aspn rict "Seru na vas, jdu domu" :-P
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE