Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Krásná práce! Gratuluji k perfektnímu obratu. :thumbsup:
Ekman-Larsson :frajer2: (Já pro něj mám sakra sabost!)
já jsem bohužel třetí třetinu už neviděl a protože su ko*ot, tak neuvidim ani následující tři zápasy :scare: :cry:
CatsFan píše:Ekman-Larsson :frajer2: (Já pro něj mám sakra sabost!)
Kdo by pro nej slabost nemel? :slintac: Celkove bych si v zadnich radach Coyotes umel vybrat nejednu posilu pro Avs a to maji jeste nekolik es v rukavu. :jn:
Barbs predal :bee:
Hanzal bude rieseny disciplinarkou.
arek píše:Barbs predal :bee:
Celej tým to prodal.. Barbs s tímhle nemohl nic moc udělat. Edmonton je v tomto fakt geniální. Prohrát zápasy, ve kterých vede (Během zápasu tam byla i tabulka). Házet to na brankáře je snadné, ale tady smrdí celej tým. Chudák Barbs mohl tak akorát zvedat ramena, po střele Ekmana Larssona. Máte tam samé slečinky..
"Coyotes: 9-3-2 with 20pts. 6-0-1 at home."

Phoenix letos hraje velice pěkný hokej :good: .

Boedker :good:
Až na zápasy proti SJ a řekněme i LA.. zatim hrajeme perfektně.... o to víc děsí vnitrodivizní PO :scare:
Anaheim nám letos vrací ty porážky z loňskýho ročníku, kdy jsme si ty výhry minimálně dvakrát rozhodně nezasloužili...

letos je to přesně obráceně.... oba zápasy prohraný po takovejch ujetejch game wining gólech :scare:

Arek už to zmiňoval v zajímavostech, ale ten Pacifik to je vražda :eek2: ... LA s výsledkem 9-6 až pátý a my po neskutečnym startu do sezóny nemáme skoro žádnej náskok :hroza:

Jestli obecně stačilo 95 +/- bodů na postup do PO, kolik to bude letos v pacifiku... nad stovku :?: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :scare: :grc:
Smith's New Mask Features Sons Riding Rocket
smask2.jpg
smask3.jpg
smask1.jpg
Klesla na waiveru??? :sok:
Obrázek
Rono píše:Kesla na waiveru???
Je to horsi.. na waiveru je Klesla..
AndyF píše:Je to horsi.. na waiveru je Klesla..
Co tobě neunikne? :hiding:
Na vyjádření Malonyho se stále čeká (expected later today) but it seems like Connor Murphy is the answer :klobuk:
Klesla has cleared waivers and will be sent to Portland (AHL) :shock:
Obrázek
Můj bývalý spolužák s Kleslou. Už se ho prý pokoušel přemluvit, aby hrál s ním za Rhinos :giggle:
kua je to až k nevíře.. ale za poslední měsíc jsem vynechal hádam asi jenom 5 zápasů Coyotes a zrovna jsem stihl všechny, ve kterých nastupoval Connor Murphy :hroza: :scare: :eek2: ...

dneska teda opožděná premiéra proti Vancouveru :petrik:

Celkově ale máme na farmě Kleslu za 3 mega a Summerse za 0,5 .... 3,5 mega platit hráčům v AHL v týmu, kterej má interní sallary cap?? Maloney, Maloney, za to by mohl bejt útočník... po pěti letech musim snad poprví s Donem řádně nesouhlasit... :hroza: my chceme trejd!! :!:
Wanic píše: my chceme trejd!!
To ma prekvapilo, že tam nebol trejd. Myslel som, že Klesla má čo ponúknuť ešte stále ale vaše zápasy som nevidel, tak je to len moja domienka. Čo ma viac prekvapilo bolo, že ho nikto nezobral z W listu. To je až tak zlý, že nikomu nestál za to?
To som bol aj ja prekvapeny. Som myslel, ze maximalne po Edmonton vydrzi a nakoniec nikto :sok:
Já abych řekl pravdu celou tu záležitost s Kleslou moc nechápu... podle mě nehrál tak špatně, aby se musel pakovat na farmu... mam takovej pocit (ničim nepodloženej, prostě pocit), že byl prostě Murphy na farmě tak dobrej, že jsme pro něj potřebovali udělat místo.... a Maloney, i když by si Kleslu ratši udržel, viděl v obou případech (kdyby si ho někdo vzal, nebo nevzal) pozitiva... kdyby ho někdo waivnul, máme prostor pro nějakej move, kterej v současnosti nejspíš nemáme a když ho nikdo newaivnul, ulevil si, že tak zkušenýho beka stále můžem použít...

proč ho nikdo nestáhl, to je pro mě doteď záhadou, asi přípádné zájemce odrazoval jeho vysokej plat v porovnání s tim, co by do manšaftu přinesl (volně přeloženo kdyby bral 1 milion, tak po něm někdo stopro sáhne)..

tak to vidim já...

:hufi: Oscar goes to Mike Smith
Už som sa chcel pýtať, ako je možné, že tu po tých minulých Wanicovych komentároch nikto ešte nespomenul ďalšiu zo Smithových eskapád.

Obrázek

Na druhej strane, toto fakt komentár nepotrebuje...

:arrow: http://blogs.thescore.com/nhl/2013/03/2 ... f-the-way/
Tý vlaštovky jsem si při zápase nevšim... kua a já už rozhodčí chválil... za tohle, plus za následnou reakci publika by si asi místní hokejovej klub zasluhoval kontumaci :jn:
Když se v Torontu volá do Toronta :lol2: :klobuk:
Viď. Fucking Thread topic v NHL-ostatné, Wanic. :wink2:

Random find:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Staršie, ale paráda. :thumbsup:
LOL
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG