Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

petrik píše:otazka - je teoreticky mozne mat roster uplne bez brankarov? a zobrat namiesto nich korculiarov?
alebo su minimalne 2G povinni?

velmi zaujimavy dotaz :lol2: to by mohlo byt zaujimave aj pre mna :-D
jeden by mi aj postacil
Tak Kuemper po paradnim zacatku dnes doslova zahvezdil, ze 2 strel maselniku pustil 2 goly a mazal stridat :sok: :rofl: Jen tak dal Darcy a budu taky bez gk startu...
petrik píše:otazka - je teoreticky mozne mat roster uplne bez brankarov? a zobrat namiesto nich korculiarov?
:hufi: (aj ked mozno aj pre mna by bola zaujimava odpoved :-D )
kajo píše:Tento tyzden to bude tazke, kombo Jake+G hra prvy zapas az v piatok :nervozny:
Presne sa naplna, co som vravel. Snad to este nejako skorigujem, 1:10 je katastrofalne :scare:
Hm, technicky by to malo byť možné, v pravidlách som o tom nič nenašiel. :-D
Som ochotna ist do trosku vaznejsieho trejdu :D .

prijimam ponuky...
Upozornujem ze Bergy je nepredajny :-D
FLYERS FAN píše:Ouší v noci skoroval
:shock: To som si až teraz všimol :D , hlavná vec že na jahú je ešte stále IR, naštastie som ho mal v zostave...
Koncom novembra by sa mali vrátit aj Fisher a McDonagh a konečne by som mohol hrať v plnej sile :cinka: .
Ohlund píše:
FLYERS FAN píše:Ouší v noci skoroval
:shock: To som si až teraz všimol :D , hlavná vec že na jahú je ešte stále IR, naštastie som ho mal v zostave...
Koncom novembra by sa mali vrátit aj Fisher a McDonagh a konečne by som mohol hrať v plnej sile :cinka: .
bol sice IR ale mal tam poznamku ze uz nastupi
Hanzala som dal preč tak teraz dal môjmu Millerovi hattrick a Ryan po 2 tretinách 4/13 :good:
:!: :!: moznost ponuky Stamkosa :-O :-O (trosku zahrat na city:D za stabilnejsiu G 1tku (samozejme, ako doplnok, ci kompenzaciu mozny balicek k tomu Enroth al. Svedberg)
no a rychlo bo ja nie som v tychto veciach bars trpezlivy :-D (kludne pm)
Z 1:10 na 7:9. Devan DUBNYK boh :!: :lolo:
cepi píše::!: :!: moznost ponuky Stamkosa :-O :-O (trosku zahrat na city:D za stabilnejsiu G 1tku (samozejme, ako doplnok, ci kompenzaciu mozny balicek k tomu Enroth al. Svedberg)
no a rychlo bo ja nie som v tychto veciach bars trpezlivy :-D (kludne pm)
uff uff, no zaujimavy trejd ste veru vymysleli... :giggle:
v uvode sezony som poriesil trejdy ako za 4 sezony dokopy :lol2:
s panom predsedom to slo, najskôr 2kombo, ale som rad, ze som sa este pytal, vypytoval a môzem byt max.spokojny, hadam bude s trejdom v konecnom uctovani spokojny aj predseda
nebolo o com, takto sa plantat na chvoste, pozerat na naklepy v G stats, ktore ma stoja posun hore,stop!:D
prisla ponuka na Pavelca, nie je to sice Henrik, ci Kvik, ale vravim nie je o com k Luovi a Enrotha (1W-8L..3,77GAA) pustam k Neuvirthovi, momentalnou 1tkou buf, takze s osamotenym Luom by som vela vody nenamutil
Pavelec jasna 1tka, solidne stats a hlavne daleko väcsia pravdepodobnost nejakeho W ako v pripade maselnika; Luo - Pavelec - Svedberg yop hned sa mi lahsie dycha

k hracom :minus: Stamkos je Stamkos, moja 1 volba, nepocital som s tym vôbec, stalo sa; na take sogy snad prilis nestratim (doplnenim Hayesa a Byrona), naopak si polepsim na hity (tiez by som od Stammera cakal viac pri vyhrach 5:2,ci 6:3 ako len 1A :x on to kompenzuje pri vyhre 2 ci 3:1:D
Kelly, mal som 3jicu medvedov, postacia 2ja a kedze na fw som rezignoval jeho odchod nepocitim, aj ked sa presunie k svojej tradicnej lajne bodovo zrejme pookreje

:plus: Ennis, to lepsie a produktivnejsie u komediantov, tym padom Gionta adios, v time mi postaci jedno maslo, inak som bol prekvapeny, ze Byron, ktoreho som uz raz v time mal, bol momentalne free, poraza ho vo vsetkych stats, fajn
Hayes, pre niekoho mozno hrac do poctu, u mna taky cerny kôn, ci skôr panter:) zistoval som si aj nejake tie referencie u zdejsiho pantera :giggle:
Momentálně hraje 3. lajnu s Trocheckem. A je to poslední 4 zápasy naše nejlepší lajna. Hrál i v první lajně s Barkovem. Patří mezi naše nejlepší útočníky. Sestavu má samozřejmě jistou, vynechal několik zápasů kvůli zranění.
doplnim odohral 8Z -3+3 16hits 26sog
ale cely trejd spocival v zisku G, podarilo sa
takze tento opät lost week uz nejako dokopat a v dalsich tyzdnoch sa postupne pokusit prekopat smerom nahor; v porovnani s momentalnym postavenim a pôvodnou zostavou a tou terajsou, musi svitat na lepsie casy!
Mám jeden protest na ten trejd.
zaujimave :-D to su asi obavy, ze budeme silnejsimi supermi :giggle:

ak sa na to pozrieme podla Qranku al.% vyjadrenia, tak asi je to celkom vyvazene si myslim, Pavelec je jasna 1tka, ale ako som pisal nie je to Lundqvist chytajuci v Rangers....a Stamkos je,resp.bol mojou 1 volbou a to asi nieco znamena....neviem, ktoremu protestujucemu sa zda, ze je niekto na tom lepsie; ak ma pocit, ze som na tom lepsie ja, podla ranku tomu tak celkom nebude (dal som trejd echo,GM ma kontaktoval,vybavene) ak ma pocit, ze na tom trejde viac ziskal super, neprekaza mi to
tak asi tolko to
Aj ja protestujem, pretože ste obchodovali medzi sebou a nie somnou :protest: , takže teraz mi pekne toho Stamkosa aj Paveclca navalte :evil: . ( :dudo: )

Inak proti FF krásny obrat zo 4-10 na momentálnych 7-6 a ešte sa dohráva posledný zápas, mohlo byť dokonca aj o niečo lepšie , buly a hlavne SV% som prehral o chlp.. ale samozrejme som spokojný s hociakou výhrou.
:minus:

4-11-1

omg pred 2 medvedmi, to sa teda prezentujeme :lol2:
opät niet co hodnotit, v G stats 0:5, k tomu ako v predoslom matchi
superova roleta...co som si myslel, ze to môzem dorovnat aspon v stats W
ee u kacerov chytal Montoya...
Pavelec sa tiez vytiahol, hadam ojedinely vykyv,
pravidelne fasovat v G stats 0:4 dovi dopi (a mozno zakon
schvalnosti a prilezitost bude dostavat v tomto tyzdni
Hutchinson:D

v bodovani mi nepomohol ani Stamkos
(1+2,3sog,1hit,1bk..) prehra 0:3, stats plus/minus a fw
som uz davno zatratil :D a po trejdnuti Stamkosa+Kellyho budu u
mna padat fw rekordy
:D
ako tak ma drzia sekundarne stats, celkovo v lige sogy, hity a gwg
proti megatonovi 149sog,102hit,64blk
v najblizsom tyzdni si asi tiez moc nepipnem, aj na iste hity môzem asi
zabudnut, v tejto stats som celkove 2.v lige, môj super 1... :hahano:
Ohlund píše:Aj ja protestujem
ved pockaj buduci tyzden :petrik: dufam, ze sa chytim na trejdmanikovi
:cosi: som si isty, ze tento kader ma naviac ako na 18.miesto :hroza:
aspon 17 :lol2:
cely tyzden to vyzeralo dost slabo..len na tesnu vyhru ale napokon som dal skorpiona vysoko 11:3 takze nakoniec musim byt spokojny :thumbsup:

:plus:
Plekanec 2+3
Versteeg 1+3
Boedker 2+2
potesilo aj 1+2 u Etema :thumbsup: snad bude dostavat sancu v Anaheime v top formaciach
v dobrej forme je aj Jenner po zraneni tento tyzden 3 nahravky a celkovo 0+5 v 6 zapasoch :thumbsup:
zvedavy som na Trochecka ktory hned skoroval ked som si ho vcera zobral pricom ma v 7 zapasoch 5 bodov

Quick GAA 3.30 prenho najslabsi tyzden doteraz..napriek slabsim GK vykonom to stacilo na vyhru v GK stats 3:1
nepresadzuje sa Lindstrom..mozno este dostane sancu
zasekol sa Zucker
viac ako na 1 nahravku by som chcel od Vaneka

inak viacmenej nemam komu co vycitat kedze 40 bodov za tyzden je veelmi slusnych takto keby to bolo stale..na druhu slabu u GK to bolo slabsie

buduci tyzden ma caka tabulkovy sused petrik ktoreho by som tento tyzden zdolal tesne 7:6...potrebujem vyhrat aby som sa dostal konecne do top8
Tento tyzden suboj titanov :clap: snad Devan bude carovat aj nadalej
Tak já vyhraju a stejně se propadnu tabulkou. To jsou zase podvody. :hroza:
Po minulotýždňovom výprasku od petrikovcov sa mi podarilo otočiť zápas so silnou Silesiou na 9:7, takže maximálna spokojnosť. Vyšli mi najmä ofenzívne štatistiky, vyhral som všetky až na SOG. K tomu som pridal víťazstvo v GAA a SV%, najmä zásluhou odchádzajúceho Pavelca, tak dúfam, že to jeho výmenou nepokazím. :nervozny:

:plus: Ennis 2+3, +3, 10 SOG
Stafford 1+3
Pominville 0+4

Nieto 0+0, -1, jediné na čo sa za 4 zápasy zmohol, bola 1 SOG.
Perreault 0+0, -2, Podobný prípad ako Nieto, oboch som už poslal na waiver, mal som to urobiť dávno.
na to, ako to celý týždeň zle vyzeralo, tak nakoniec je to so sellym pohodová výhra 9:5. Len čo bude tento týždeň, to ani srnky netušia :scare: Súboja titanov s kamilom sa fakt že obávam :scare: je dosť možné, že po týždni opustím prvé miesto v tabuľke :?
petrik sa dal na ojeby už aj v trejdoch ? :hmm:
Mám protest aj na trejd s Hillerom. Takže ak sa nezdá niekomu ďalšiemu, nech sa ozve. To isté trejd s Pavelcom.

Čo mi pripomína, že by sme mohli aktualizovať komisiu, ešte tam je aj popvodník.
lol nechapem ako sa chce Katarina odlepit s duom Backstrom-Nabokov :slap: bez G bez sance a to uz Harding vraj trenuje,,,,za toto mala vycendzovat daleko viac :roll: Joensuu? hodny akurat tak na drop...vcera odohral uzasnych 8:34...
ja som musel za Pavelca obetovat svoju 1.volbu
hadam na to Cathy netoto bo :tomato:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA