Francúz, soft, sólista, hračička, zranenia?arek » Str Júl 10, 2013 10:37 pm píše: Jedna vec mi ale na Perronovi vadi, ale radsej budem ticho a prizmurim oci
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
trafil si to dobre, najmä po tom otrase to už nebol on a tu je otáznik do budúcna v tomto smere...Getzo5 » Štv Júl 11, 2013 12:42 am píše:Francúz, soft, sólista, hračička, zranenia?arek » Str Júl 10, 2013 10:37 pm píše: Jedna vec mi ale na Perronovi vadi, ale radsej budem ticho a prizmurim ociKeď som netrafil aspoň jednu, hanba mi
Getzo5 » 11 Júl 2013 12:42 am píše:Francúz, soft, sólista, hračička, zranenia?arek » Str Júl 10, 2013 10:37 pm píše: Jedna vec mi ale na Perronovi vadi, ale radsej budem ticho a prizmurim ociKeď som netrafil aspoň jednu, hanba mi
narazal som na jeho sklony k divingu
ja mu veľmi prajem nech sa mu darí, ale hlavne nech sa mu vyhýbajú zranenia... potom čo ho "zrámoval" Thornton sa dával pomerne dlho do poriadku a po návrate na ľad to už jednoducho nebol on. Technicky je na tom veľmi dobre, výborne korčuľuje, ale po tom zranení už do toho nedával tých 100%.
Celkom sa ale teším na náš najbližší vzájomný zápas, rád si pozriem ako mu to u vás pôjde.
Celkom sa ale teším na náš najbližší vzájomný zápas, rád si pozriem ako mu to u vás pôjde.
ja zas budem mat radost, ak hemsky nebude mat poziciu v timealipasa » 13 Júl 2013 10:08 pm píše:Mám z toho radost.... a jsem zvědavý, co letošní posilování udělá s pozicí Hemského v týmu
když už jsme u tech čísel... desítka pro Yakupova je volnaarek » úte črc 16, 2013 11:42 am píše:Perron: Was given 57 at my 1st training camp in St Louis. Hated it at 1st but stuck with it & now I love it.
Perron bude nosit svoje cislo aj u nas. Povodne patrilo Landerovi, ten sa ho ale vzdal a zobral si #51.
Četl jsem nějaké spekulace a vypadá to, že dohoda je na spadnutíarek » Str Júl 17, 2013 11:31 am píše:podla mna si ju vezmetu 64 nemal tak dlho, aby si na nu zvykol a ponechal si ju.
Gagner ma arbitraz uz v pondelok. Snad sa dohodnu na zmluve dovtedy
Jeff Petry (RD)
Justin Schultz (RD)
Andrew Ference (LD/RD)
Ladislav Smid (LD)
Nick Schultz (LD/RD)
Denis Grebeshkov (LD)
Anton Belov (LD)
Phillip Larsen (RD)
Corey Potter (RD)
Oscar Klefbom (LD)
+ mozne prekvapenia v kempe ako T. Fedun a M. Marincin.
riadny pretlak. Ale mozeme ocakavat trejd, mozno niekto z dvojice Smid-NSchultz. Preferoval by som vymenit Nicka a pribalit k nemu Hemmera 
Je mi luto Klefboma, ktoremu na konci sezony prislubili prvy tim a teraz sa zrejme ocitne len na farme.
Justin Schultz (RD)
Andrew Ference (LD/RD)
Ladislav Smid (LD)
Nick Schultz (LD/RD)
Denis Grebeshkov (LD)
Anton Belov (LD)
Phillip Larsen (RD)
Corey Potter (RD)
Oscar Klefbom (LD)
+ mozne prekvapenia v kempe ako T. Fedun a M. Marincin.
Je mi luto Klefboma, ktoremu na konci sezony prislubili prvy tim a teraz sa zrejme ocitne len na farme.
U mna
ta suma sa viac blizi k tomu, co ziadal Sammy. Cize MacT musel veelmi ustupit a Gagner si vybojoval este aj NMC pocas 2. a 3. roku trvania zmluvy. Uz len na tom ako MacT ustupil je vidiet, ako je Sammy pre nas potrebny a nemozme si dovolit nechat ho ist len tak. Co by sa zrejme aj stalo po najblizsej sezone, ak by dnes doslo k arbitrazi.
Cize plat je trochu prestreleny, ale to je koniec koncov problem majitela, ktory to plati. Ak sa zmestime do Capu, tak nam fanusikom moze byt jedno ci zarobi v priemere 4,8 alebo 4,3.
Mne sa paci dlzka zmluvy. Od Gagnera sa ocakavalo viac ako zatial ukazuje a jeho dalsi vyvoj je otazny. Ja verim ze Eakins jeho vyvoj nasmeruje spravne a v lajne s Perronom a Yakupovom bude zbierat mnoho bodov, ale ak sa to nepodari, po 3 rokoch sa s nim mozeme bez problemov rozlucit, co by pri dlhodobej zmluve s tym cap hitom mohol byt problem.
ta suma sa viac blizi k tomu, co ziadal Sammy. Cize MacT musel veelmi ustupit a Gagner si vybojoval este aj NMC pocas 2. a 3. roku trvania zmluvy. Uz len na tom ako MacT ustupil je vidiet, ako je Sammy pre nas potrebny a nemozme si dovolit nechat ho ist len tak. Co by sa zrejme aj stalo po najblizsej sezone, ak by dnes doslo k arbitrazi.
Cize plat je trochu prestreleny, ale to je koniec koncov problem majitela, ktory to plati. Ak sa zmestime do Capu, tak nam fanusikom moze byt jedno ci zarobi v priemere 4,8 alebo 4,3.
Mne sa paci dlzka zmluvy. Od Gagnera sa ocakavalo viac ako zatial ukazuje a jeho dalsi vyvoj je otazny. Ja verim ze Eakins jeho vyvoj nasmeruje spravne a v lajne s Perronom a Yakupovom bude zbierat mnoho bodov, ale ak sa to nepodari, po 3 rokoch sa s nim mozeme bez problemov rozlucit, co by pri dlhodobej zmluve s tym cap hitom mohol byt problem.
Tak to ja radsi teda Gagnera nez Graba za ty penize... Ja jsem s podpisem spokojenej - ta vyska teho kontraktu me ani moc nezajima, z moji kapse to nejde :p a pristi rok prostor pro podepsani RNH i J.Schultze bude. Spis se mi moc libi ta delka. Tri roky jsou tak presne akorat..
uz sa to chysta 

zoznam hracov na kempe:
http://oilers.nhl.com/club/page.htm?id=92037" onclick="window.open(this.href);return false;
Eager prisiel dost schudnuty a vraj v dobrej forme

zoznam hracov na kempe:
http://oilers.nhl.com/club/page.htm?id=92037" onclick="window.open(this.href);return false;
Eager prisiel dost schudnuty a vraj v dobrej forme
btw Eakins dal zmenit dizajn satne. Dal odstranit fotky, plakety, ci stanley cupy vitazneho timu 80. rokov a nahradil ich motivmi sucasneho timu. Takisto by malo byt na podlahe velke logo, na ktore nik nebude sliapat
Chcelo to dost odvahu, kedze clenmi 80s timu boli aj jeho sefovia
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé