Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek versus Obrázek

Utkání číslo 2 je tady :good:

- Po včerejší těsné porážce nás dnes čeká druhý zápas s titulem - Odveta bude sladká :thumbsup:
- Jared Boll nebude hrát. Bolavá záda ho nepustí. Kdo ho v sestavě nahradí? Že by náš oblíbený Clark? :) :wink:
- Stále se ještě neví jestli Kris Russell nastoupí. On vzkazuje - Jsem zdravý a tak připraven nastoupit. Co na to Arniel? Nechá našeho beka ještě odpočívat nebo ho pošle do ostrého duelu :?:
- Steve Mason i po včerejším zaváhání se znovu postaví mezi tři tyče. Osobně to vítám. Musí cítit důvěru a dostat se do tempa. Ale především do formy. Chytne tento nevyzpytatelný faktor už dnes :?:

Big fight :box:

- Včera hráli velkou roli přesilovky. Nakonec tato dovednost rozhodla zápas. Jak to bude vypadat dnes :?:
- Sharks zvítězily díky vítězné brance v početní vyhodě. Druhou vsítili v též nevyrovnaném počtu hráčů. A jasně ukázali, že síla zde je. A proto se Columbus musí držet čisté hry. Jinak může být zle.
- Naopak naše hra v oslabení moc dobrá nebyla. Soupeř nás roztáčel někdy až moc. Přesilovky? Kromě jedné velká bída a přitom jsme jich měli včera mnoho. Ve hře 5/5 jsem naopak byly vyrovnaným soupeřem. Jak to bude vypadat v dnešní večer :?:
- Takže tedy sečteno a podtrženo = Speciální řady dnes asi čeká znovu velký boj :box:
Mé vcelku odvážné předpovědi :frajer2:

- Utkání začne opatrně. Oba týmy se budou rozkoukávat. První třetina skončí bez branek. :wink:
- Ve druhé dvacetiminutovce se naopak budou hrát nejlepší minuty mače a i se zde rozhodne utkání. Po gólech Kuby Voráčka a Stralmana si poneseme velice slibné vedení do kabiny. :wink: :good:
- Obrana Jackets v poslední periodě bude hrát na jedničku s *. Steve Mason nakonec s týmem dvou brankové vedení ubrání a budeme moci slavit první vítětsví v sezóně. :good:
- Vcelku odvážné tvrzení, že? Ale já vám říkám, že to vyjde. :D :wink:
Sestavy

Columbus Blue Jackets
.........................................................San Jose Sharks
Kristian Huselius - Antoine Vermette - Rick Nash...........................Patrick Marleau - Logan Couture - Dany Heatley
Nikita Filatov - Derick Brassard - Jakub Voracek...........................Jamie McGinn - Joe Thornton - Devin Setoguchi
Ethan Moreau - Samuel Pahlsson - R.J. Umberger..........................Ryane Clowe - Joe Pavelski - Torrey Mitchell
Derek Dorsett - Derek MacKenzie - Chris Clark..............................Frazer McLaren - Scott Nichol - Tommy Wingels

Fedor Tyutin - ?Marc Methot?(?Russell?).....................................Dan Boyle - Douglas Murray
Rostislav Klesla - Mike Commodore..........................................Marc Edouard Vlasic - Niclas Wallin
Anton Stralman - Jan Hejda...................................................Kent Huskins - Jason Demers

Steve Mason....................................................................Antero Niittymaki
Mathieu Garon..................................................................Antti Niemi
Dawe4 píše:
Obrázek versus Obrázek

Utkání číslo 2 je tady :good:

- Po včerejší těsné porážce nás dnes čeká druhý zápas s titulem - Odveta bude sladká :thumbsup:
- Jared Boll nebude hrát. Bolavá záda ho nepustí. Kdo ho v sestavě nahradí? Že by náš oblíbený Clark? :) :wink:
- Stále se ještě neví jestli Kris Russell nastoupí. On vzkazuje - Jsem zdravý a tak připraven nastoupit. Co na to Arniel? Nechá našeho beka ještě odpočívat nebo ho pošle do ostrého duelu :?:
- Steve Mason i po včerejším zaváhání se znovu postaví mezi tři tyče. Osobně to vítám. Musí cítit důvěru a dostat se do tempa. Ale především do formy. Chytne tento nevyzpytatelný faktor už dnes :?:

Big fight :box:

- Včera hráli velkou roli přesilovky. Nakonec tato dovednost rozhodla zápas. Jak to bude vypadat dnes :?:
- Sharks zvítězily díky vítězné brance v početní vyhodě. Druhou vsítili v též nevyrovnaném počtu hráčů. A jasně ukázali, že síla zde je. A proto se Columbus musí držet čisté hry. Jinak může být zle.
- Naopak naše hra v oslabení moc dobrá nebyla. Soupeř nás roztáčel někdy až moc. Přesilovky? Kromě jedné velká bída a přitom jsme jich měli včera mnoho. Ve hře 5/5 jsem naopak byly vyrovnaným soupeřem. Jak to bude vypadat v dnešní večer :?:
- Takže tedy sečteno a podtrženo = Speciální řady dnes asi čeká znovu velký boj :box:
Mé vcelku odvážné předpovědi :frajer2:

- Utkání začne opatrně. Oba týmy se budou rozkoukávat. První třetina skončí bez branek. :wink:
- Ve druhé dvacetiminutovce se naopak budou hrát nejlepší minuty mače a i se zde rozhodne utkání. Po gólech Kuby Voráčka a Stralmana si poneseme velice slibné vedení do kabiny. :wink: :good:
- Obrana Jackets v poslední periodě bude hrát na jedničku s *. Steve Mason nakonec s týmem dvou brankové vedení ubrání a budeme moci slavit první vítětsví v sezóně. :good:
- Vcelku odvážné tvrzení, že? Ale já vám říkám, že to vyjde. :D :wink:
Sestavy

Columbus Blue Jackets
.........................................................San Jose Sharks
Kristian Huselius - Antoine Vermette - Rick Nash...........................Patrick Marleau - Logan Couture - Dany Heatley
Nikita Filatov - Derick Brassard - Jakub Voracek...........................Jamie McGinn - Joe Thornton - Devin Setoguchi
Ethan Moreau - Samuel Pahlsson - R.J. Umberger..........................Ryane Clowe - Joe Pavelski - Torrey Mitchell
Derek Dorsett - Derek MacKenzie - Chris Clark..............................Frazer McLaren - Scott Nichol - Tommy Wingels

Fedor Tyutin - ?Marc Methot?(?Russell?).....................................Dan Boyle - Douglas Murray
Rostislav Klesla - Mike Commodore..........................................Marc Edouard Vlasic - Niclas Wallin
Anton Stralman - Jan Hejda...................................................Kent Huskins - Jason Demers

Steve Mason....................................................................Antero Niittymaki
Mathieu Garon..................................................................Antti Niemi
Nebudem tvoje predpovede podceňovať, to dvojgólové vedenie Sharks a následné vyrovnanie ti parádne vyšlo. Síce predĺženie už nie, ale vśetko vždy nemusí. :frajer2:
Budem spokojná ak sa chytí Brassard, od neho sa odvíja hra Filatova a Voráčka, zdalo sa mi, že brzdil súhru.
V prípadnom štarte Russella by ma prekvapilo, ak by nahrádzal Methota, ktorý hral veľmi dobre. Skôr by som vyradila jedného z dvojice Klesla-Commodore, ktorý až tak nežiarili.
S oslabeniami s tebou nesúhlasím, síce nás točili, ale drvivou väčšinou v patričnej vzdialenosti od Masona.
Na nasadenie Steveho máme podobný názor. :yes:
Ľúto mi je, že nehrá Jared. Pred Clarkom by som uprednostnila Wilsona, MacKenzie by mohol hrať na krídle.
Tak a Švédská mise za námi. Druhé střetnutí jsme vyhráli v prodloužení 3:2. A nakonec si tedy vezeme dva bodíky a já osobně jsem nadmíru spokojen.
Včerejší utkání se mi líbilo. Mělo tempo, dobře se bruslilo, kombinace také nebyla špatná. Brankáři chytali dobře. Zkrátka jako v prvním zápase se bylo na co dívat.
Co mě včera velmi štvalo byly naše fauly. Minimálně půlka z nich byla velmi zbytečných a hloupých. To by si kluci měli uvědomit, že v oslabení se nevyhrává a nerozhoduje střetnutí.
Obranu musím chválit. Vcelku funguje. Oba zápasy nevyváděla nějaké extra kiksy a hrála opravdu dobře.
Jinak první lajna výborná a to samé se musí říci znovu o té třetí. Ethan Moreau ve Švédsku zahrál na jedničku. Jen kdyby se vyvaroval těm zbytečným faulům a bude to na podtrženou. A takový Sammy Pahlsson já osobně ho normálně nepoznávám. Minulý rok nehrál nějak extra, ale tento zatím předvádí velice dobré výkony a zaslouží si velkou pochvalu.
Bohužel ta druhá řádka už tak neklape. Brassard znovu nic moc a to samé se tentokrát dá říct i o Voráčkovi. I když je pravda, že do hry se moc nedostávali a to díky jen a jen našim hloupým trestům. No dejme jim ještě čas. Snad se chytí.
Z obrany vyzdvihnu Kleslu, který se mi líbil. I když všichni beci se předvedli v dobrém světle.
No a koho musím ještě zmínit? Steve Mason nám zachytal a to tak, že do zcela s přehledem. On na tom vítězství má největší zásluhu. Až doladí svoji formu tak věřím, že puky nebude tak vyrážet a bude to brankář, který nebude mít konkurenci.
Teď máme až do pátku volno. Tak hlavně se oklepat z daleké cesty. Dobře potrénovat a na konci pracovního týdne hurá na Chicago.
Dnešný zápas sa nám celkom vydaril. Musím pochváliť obranu, hrala výborne. Výnimka... Mike Commodore, jeho pomalé korčuľovanie a nestíhanie je do očí bijúce. Z toho plynú jeho fauly.
K útokom Vermetteho, Pahlssona sa možno vyjadriť jedine pozitívne. To sa bohužiaľ nedá povedať o Brassardovom, podľa mňa Dawe, Kubo a Nikita trpia jeho hrou. Ak nefunguje center, krídla to majú ťažké. Preto je pre mňa prekvapením, že mal vyšší ice-time ako Filatov, ktorý hral oveľa lepšie. Nikita má perfektný prehľad, ukazuje sa to nielen na PP. Viac by sa mi páčil ako center. Nenadarmo ho prirovnávajú k Fjodorovovi.
Steve konečne ukázal svoje kvality.

V piatok by sa mohli skúsiť formácie:
Brassard--Vermette--Nash
Huselius--Filatov--Voráček

prípadne

Umberger--Filatov--Voráček
Moreau--Pahlsson--Dorsett
Brassard--MacKenzie--Boll
No já osobně bych to ještě ponechal. První lajna šlape, třetí též. Ihned něco rozdělovat? Nevím, no.

A co by si řekla na takovéto formace?
Huselius - Filatov - Nash
Umberger - Vermette - Voráček
A následující dvě bych dal stejně jako ty. Tedy:

Jako možností je plno, ale jak už jsem řekl. Po dvou zápasech nemá cenu dělat unáhlené kroky a verdikty.
Arniel má teď týden, aby klukům řekl co a jak. Určitě něco vymyslí, ale já jsem za tím proti roztrhání řad.
Sakra teď si uvědomuji: To bude zase hrozná doba čekat na další zápas. Ach jo.
Dawe4 píše:No já osobně bych to ještě ponechal. První lajna šlape, třetí též. Ihned něco rozdělovat? Nevím, no.

A co by si řekla na takovéto formace?
Huselius - Filatov - Nash
Umberger - Vermette - Voráček
A následující dvě bych dal stejně jako ty. Tedy:

Jako možností je plno, ale jak už jsem řekl. Po dvou zápasech nemá cenu dělat unáhlené kroky a verdikty.
Arniel má teď týden, aby klukům řekl co a jak. Určitě něco vymyslí, ale já jsem za tím proti roztrhání řad.
Sakra teď si uvědomuji: To bude zase hrozná doba čekat na další zápas. Ach jo.
Ibaže Filatov je lepším centrom, hra na krídle je mrhanie jeho potenciálom. Má oveľa lepší prehľad ako Brassard, dokonca aj ako Johansen.

EDIT: Ďalšiam možnosť:
Huselius--Filatov--Nash
Brassard--Vermette--Voráček
mt-svk píše:Ibaže Filatov je lepším centrom, hra na krídle je mrhanie jeho potenciálom. Má oveľa lepší prehľad ako Brassard, dokonca aj ako Johansen.
EDIT: Ďalšiam možnosť:
Huselius--Filatov--Nash
Brassard--Vermette--Voráček
mt-svk píše:V piatok by sa mohli skúsiť formácie:
Brassard--Vermette--Nash
Huselius--Filatov--Voráček

prípadne

Umberger--Filatov--Voráček
mt-svk píše:Druhý útok doplatil na hru Brassarda, čo takto dať Filatova hrať centra a Brassarda krídlo?
mt-svk píše:Takže pravdepodobne definitívna zostava na zápas:

Mason
Garon

Ťjutin, Methot
Klesla, Commodore
Hejda, Stralman

Huselius--Brassard--Nash
Filatov--Brassard--Voráček
Moreau--Pahlsson--Umberger
Dorsett--MacKenzie--Boll

zdraví náhradníci: Clark, Wilson

zranení hráči: Russell, Murray, Káňa
mt-svk píše:Inak, naša úvodná zostava by mala vyzerať následovne:

Huselius--Vermette--Nash
Boll--MacKenzie--Dorsett

obranné dvojice zatiaľ nie sú známe, keďźe sa nevie, či bude hrať Kris Russell. Ak by bolo na mne, radšej by som ho nechala oddýchnuť, predčasné nastúpenie by mohlo zhoršiť jeho problémy. Je ale možné, že jednou z dvojíc bude Hejda, Stralman.
mt-svk píše:Podľa mňa sa v budúcnosti bude stavať na päťke Nash-Filatov-Voráček-Mason-Russell.
mt-svk píše:No, zdá sa, že sa lajny trošku pomenili:

Filatov--Vermette--Nash
Huselius--Brassard--Voráček
Boll--Wilson--Dorsett

Hejda, Stralman
Klesla, Methot
Ťjutin, Guenin

Mason
Garon
mt-svk píše:Lajny vo Švédsku by mali vyzerať následovne:

Nash--Vermette--Voráček
Huselius--Brassard--Filatov
štvrtý útok je otázny, keďźe tam pripadajú do úvahy: Boll, Dorsett, Wilson, MacKenzie a Blunden.
Murray je zranený

Ryan Johansen bol poslaný do juniorky, Tomáš Kubalik, Maksim Mayorov, John Moore, David Savard, Nick Holden, Grant Clitsome, Tom Sestito a Ben Guite do Springfield Falcons. V tíme zostali vyššie spomínaní útočníci a taktiež obranca Nate Guenin.
Guite a Sestito musia prejsť waiverom.
mt-svk píše:Útok na zákalde rôzných okolností predpokladám takýto:

Huselius--Vermette--Nash
Umberger--Wilson--Clark (vieme prečo :D)
Moreau--Pahlsson--Dorsett/Boll/Murray
ODPORÚČAM S NEJAKÝM DOBRÝM PLUGINOM NA ZÁPADNÚ KONFERENCIUObrázek
:lol2: :lol2:
Begbee, keď odrátam, že prvá tebou zmieňovaná zostava bola jednou z možností, ktorú som len odpísala. Nakoniec bola predsa uprednostnená lajna 06-07-08. No a pri druhej som sa v treťom a štvrtok útoku riadila podľa platu, Arniel má PRÍJEMNE prekvapil. :)
Commodore nebude hrať. Pravdu povediac, ak by bolo na mne, vyhodila by som aj Kleslu a povolala Savarda.
Tak a máme tady prohru 2:5 s Indiány. Osobně jsem zápas sledoval a co k tomu říci?
Slavnostní večer nám Chicago pokazilo. A nebo jsme si ho pokazili mi osobně. Předvedená hra byla otřesná a najít na ní nějaká pozitiva by byl zázrak. Takže jen pár poznámek k utkání.
- Slavíme deset let. Ale hra vypadala jako za starých špatných deset let.
- Domácí otevírací zápas a naši hráči hráli... :ee: Na takovýto hokej lidi chodit nebudou.
- Obrana ta je opravdu :hroza:
- Mason měl nějaké dobré zákroky, ale když před ním hraje otřesný tým tak bohužel, no.
Sečteno a podtrženo tento match byl děsný. Jsem velice zvědavý na dnešní večer, ale po včerejšku se mi veškerá pozitivní nálada vytratila.
Dawe4 píše:Tak a máme tady prohru 2:5 s Indiány. Osobně jsem zápas sledoval a co k tomu říci?
Slavnostní večer nám Chicago pokazilo. A nebo jsme si ho pokazili mi osobně. Předvedená hra byla otřesná a najít na ní nějaká pozitiva by byl zázrak. Takže jen pár poznámek k utkání.
- Domácí otevírací zápas a naši hráči hráli... :ee: Na takovýto hokej lidi chodit nebudou.
- Mason měl nějaké dobré zákroky, ale když před ním hraje otřesný tým tak bohužel, no.
Sečteno a podtrženo tento match byl děsný. Jsem velice zvědavý na dnešní večer, ale po včerejšku se mi veškerá pozitivní nálada vytratila.
Pozitíva by sa našli. Dobre hrali Filatov, Umberger či čiastočne Huselius. Bohužiaľ, obrana zmätkovala. Mason musel byť frustrovaný.
Je to len prvý zápas, ale... nezaškodilo by zavolať jedného z dvojice Savard/Moore. Hrať horšie nemôźu,pritom získajú skúsenosti.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Tak a máme tady prohru 2:5 s Indiány. Osobně jsem zápas sledoval a co k tomu říci?
Pozitíva by sa našli. Dobre hrali Filatov, Umberger či čiastočne Huselius. Bohužiaľ, obrana zmätkovala. Mason musel byť frustrovaný.
Je to len prvý zápas, ale... nezaškodilo by zavolať jedného z dvojice Savard/Moore. Hrať horšie nemôźu,pritom získajú skúsenosti.
Jojo Filatov se mi též líbil. Hrál dobře a jako jeden z mála se snažil jít do brány, ale také obrana mu říkala své. Umberger také souhlasím. U něho jsem na to tak nějak už zvyklí. Huselius nebyl špatný. Ale stále to jsou stejná jména jako ve Švédsku. Chtělo by to, aby se k nim přidali další.
Stralman zranený, povolaný Nate Guenin. Údajne ani Commodore nie je úplne fit.

Zostava:
Huselius--Vermette--Nash
Dorsett--MacKenzie--Clark/Wilson

Hejda, Russell
Ťjutin, Guenin
Methot, Klesla

Garon
Tak po prohře s Chicagem kdy jsem z té prohry byl velice rozladěný přišel zápas v Minnesotě, který rozhodně zaslouží pochvalu.
Hráči bojovali a jejich hra též nebyla vůbec špatná. Ba naopak se mi velice líbila.
První třetina byla v režii Columbusu. Jen škoda, že z té převahy se nevytěžilo více. Mimochodem pohotová dorážka Dereka rozhodně zaslouží palec nahoru.
Druhá i třetí třetina byla více či méně vyrovnaná. Na ledové ploše bylo vidět dosti zajímavých věcí a utkání určitě nenudilo.
Druhý gól našich hokejistů byl pěkný a největší podíl na něm měl Brassard. Jeho pas si jednoznačně zaslouží, aby se o něm mluvilo v pozitivech.
No a třetí branka v oslabení, zároveň vítězná a nemohl ji dát nikdo jiný než Umberger. Tah na branku excelentní, bruslení též super, ale především díky jeho nebojácnosti a kousku štěstí nakonec touš skončil za brankovou čárou.

Co se týče jednotlivých hráčů tak jednoznačně se musí pochválit tito:
Garon zachytal na jedničku. Tým se o něho mohl opřít a v poslední minutě zápasu předváděl zákroky až neuvěřitelné. Základ dnešního úspěchu.
Clark a to zcela oprávněně. Na ledě bojoval a předvedl, že když chce tak je to stále platný hráč. Jeho dvě asistence nejsou nijak tuctové. Naopak jsou přímo brilantní. A to na ledě strávil jen devět minut. Jen škoda zbytečného vyloučení, ale i přesto před ním dnes smekám.
R. J. Umberger už klasicky chválený. Zde si myslím není zapotřebí ani komentář.
Methot dle mého nejlepší obránce večera. Nechyboval a defenzivní starosti plnil na výbornou. Ofenzivu také podporoval dobře. Není mu co vytýkat.

A negativa?
Huselius se moc nepředvedl. Ani jednou nevystřelil a to měl dost času v přesilových hrách. Připadal mi dnes bez zájmu a tak trochu i líný.
Jednoznačně i přesilové hry, ale také by to chtělo se vyvarovat tolika trestům. Plno jich bylo zbytečných.
Poté bych možná ještě zmínil Pahlssona, který bojoval sám se sebou a celkově byl neviditelný.

Sečteno a podtrženo. Po čtyřech zápasech máme poloviční úspěšnost. Což není špatné na to jaké máme za sebou soupeře.
Po Chicagu jsem byl sice nakrklý, ale to dost mluvily emoce. Pokud zvládneme následující dva domácí matche sezóna nebude vůbec špatně rozjetá.
Tak včerejší zápas proti Ducks byl můj první, který jsem neviděl.
Tenhle týden jsem celkově rád, že jsem si našel vůbec nějaký čas na na-tipování zápasů v KTL. Tréninky a škola docela dobře zaměstnávají.

Každopádně výsledek potěšil a další dva bodíky též. Nebudu hodnotit jelikož jsem utkání neshlédl, ale musím říci, že po pěti střetnutích tady spokojenost je.
Těším se na zítřejší match s Flames. Ten si už utéct nenechám a v sobotu zde hodím mé pocity a možná i nějaký ten recap začátku sezóny.

GO Jackets GO!!!
Ale ten počet divákov... 9802. :thumbsdown:
mt-svk píše:Ale ten počet divákov... 9802. :thumbsdown:
Po x-tom zopakovaní už na to musím reagovať. Viem, že návštevnosť všeobecne nie je počas regular dychberúca, ale berie ku*va niekto z vás, že hosp. kríza najmä v USA ešte nepominula a ako časté chodenie na zápasy tak permanentky snáď všade okrem Floridy už nie sú pre kúpyschopnosť obyvateľov tak atraktívne? Mám pocit, že na toto schválne nikto nemyslí :thumbsdown: Ako nič proti tebe mt, samozrejme, ale už som to niekde musel napísať :!:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Ale ten počet divákov... 9802. :thumbsdown:
Po x-tom zopakovaní už na to musím reagovať. Viem, že návštevnosť všeobecne nie je počas regular dychberúca, ale berie ku*va niekto z vás, že hosp. kríza najmä v USA ešte nepominula a ako časté chodenie na zápasy tak permanentky snáď všade okrem Floridy už nie sú pre kúpyschopnosť obyvateľov tak atraktívne? Mám pocit, že na toto schválne nikto nemyslí :thumbsdown: Ako nič proti tebe mt, samozrejme, ale už som to niekde musel napísať :!:
On Columbus nepatrí medzi až tak chudobné mestá, to skôr Detroit. Návšteve sa ale nečudujem, po tom výkone s Chicagom by som očakávala prázdny dom. :-(
Tak jsem se vrátil z hospůdky a i přes prohru Plzně mám dobrou náladu. Na jednu hodinu ranní už se těším a doufám, že hoši urvou další dva bodíky.

Jinak ztráta důležitého článku sestavy - Ethan Moreau zamrzí. Dařilo se mu a on se nám zraní na čtyři až šest týdnů. Škoda, no.
Russell, Commodore též nenastoupí. K tomu připočtěme ještě Bolla, Murrayho. A ani Stralman není 100% fit. No zranění se nám nějak kupí.

V zápase se dnes objeví Kyle Wilson, který v tomto ročníku zažije premiéru. Uvidíme jak se mu bude dařit.
Na co jsem také zvědavý je kinder lajna. Nedaří se jí. Sice bojovná je. Snaží se, ale gólově nepřispívají. Chválím trenéra za čas, kterým jim dává k sehrání se. I když už se určitě krátí a dnes by už mohli bodově puknout.
Mason znovu v bráně a na něho osobně se těším nejvíce. Zatím mi nezklamal a doufám, že znovu ukáže jaký je to pan gólman.
Methota také budu pozorněji sledovat a to z jediného důvodu. Začátek ročníku mu sedl na výbornou a zatím hraje velice dobře. Snad i dnes eliminuje útok plamenů.

Takže Jackets go, go, go!!!

Co se týče té návštěvnosti veliká a nebo spíše převeliká bída. Mrzí mi to, že lidi nechodí. Snad přijdou výsledky a tím pádem i diváci.
Nebudem sa k výkonu vyjadrovať, nemám na to chuť ani náladu. :thumbsdown: Hrali sme absolútne bez myˇ)slienky, ak sú našimi najlepšími hráčmi hráči ako Dorsett či MacKenzie, o niečom to svedčí. Ibaže ono sa blbo útočí keď obrancovia nevedia vyviesť puk.
Tak to bylo tedy něco. Jsem naprosto zklamán a nebo spíše znechucen.
To co tam ti hráči předváděli to měl být vtip? Takhle diváky do arény nenalákají.
Ti naši "slavní" hokejisté snad nechtěli ani hrát. Nějaká touha po vítězství tam vůbec nebyla. Zkrátka já jsem viděl jen a jen chcíplé slepice, které neměli ani chuť s tím něco udělat a bojovat. Jsem naštvaný a na tohle vám s prominutím seru.
Hodnotit hráče nebudu. Musel bych bohužel jen a jen nadávat. Jediní, kteří zaslouží pochvalu jsou už zde zmínění.
Více slov si tento výkon nezaslouží.
Vymeniť Ťjutina, Kleslu, Huseliusa, Wilsona a možno aj Brassarda. Posadiť Nasha.
Ale aspoň Springfield vyhral 6:2, svoje prvé gólystrelili Francis a Kubalík. Majorovovi pomohol oddychový :D deň a hneď sa to prejavilo na jeho hre a bodovaní: 1+1.
mt-svk píše:Vymeniť Ťjutina, Kleslu, Huseliusa, Wilsona a možno aj Brassarda. Posadiť Nasha.
:D Tak to je trošku unáhlené, ne?
Jako heleď já jsem taky naštvaný. Sice je teprve po šesti zápasech, ale bohužel mám takové předtuchy, že naše desátá sezóna v NHL skončí jako ty předcházející.
Obrana je prostě slabá a potřebovala by vyměnit od úplného základu. To je nám jasné a bylo nám to přeci jasné už od počátku ročníku. Takže s těmi jmény souhlasím.
Ale Huseliuse? To si nemyslím. Sice včera nezahrál bůhvíjak, ale kdo, jo? Nash? No to byla také bída, ale pokud posadíme jeho tak nám v týmu nezůstane už žádná hvězda :)
Co se týče Brassarda tak o něm a jeho možném tradu jsem mluvil už před sezonou. Pro jeho výměnu jsem též. Dokud za něho ještě můžeme dostat slušnou náhradu. Celkově ta kinder lajna nešlape a myslím si, že čas na rozehrání už byl dostačující. Doufám, že dnes už pospolu hrát nebudou.
Ale bohužel já nějaké extra změny nebo jen jednu jedinou výměnu pro oživení týmu neočekávám. Howson je pasivní a dle všeho se mu to tak líbí.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO