Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Sakra s tema Sellyho golmana jsem uz nepocital a predcasne jsem slavil vyhru! :D
Ale zaslouzil si vyhrat, protoze moji brankari byli neschopni. To uz asi nebude nahoda, ze je Selly treti rok mezi nejlepsimi :hmm: :wink:
Enstrom by mal už do týždna hrať :wave: .
Potom bude tá obrana vyzerať fakt slušne :slintac: : Enstrom, Edler, Campbell, Whitney, Kronwall/Karlsson, McBain a top blokár Zanon. V útoku je to ale slabšie tak ked má niekto záujem 1 z obrancov by som vymenil za útok...

EDIT: Tak pán komisár vo vzájomnom zápase začal z ostra a ujal sa vedenia 4:0, vdaka Rolosonovi :lol: .
Taka liga nema uroven, pokial prejde trejd ako ten posledny s Datsyukom...
Neviem, ci ste bol len priposrati, ze to je Popradcanov trejd, alebo co, ale je to joke :sok:

Cela tato komisia je potom len jedna velka fraska, z ktorej teraz odstupujem. Aj tak je to zbytocna vec, ked trejdy posudzujete podla userov a nie podla vymen :butt:
Ved popradcan to chcel sám zrušiť, myslel som že teda nie je o čom, možno sa Lukáš len preklikol :ja_neviem: .
v posledny tyzden 7:5 s TTm, nic moc, ale aspon som vyhral a uz som na hranici playoff :wave:

aa mame tu velke admin derby Obrázek v prvy den to bola len taka otukavacka, v ktorej cepimu zahralo do kariet zranenie mojej opory Martyho St. Louisa :fnuk: , ale dnes uz budu karty rozdane :jj: cepi taha seriu 2W, ja 3W :sok: , vidim to na remizku :jn: ktoru by som bral vsetkymi 10timi
kajo píše:Taka liga nema uroven, pokial prejde trejd ako ten posledny s Datsyukom...
Neviem, ci ste bol len priposrati, ze to je Popradcanov trejd, alebo co, ale je to joke :sok:

Cela tato komisia je potom len jedna velka fraska, z ktorej teraz odstupujem. Aj tak je to zbytocna vec, ked trejdy posudzujete podla userov a nie podla vymen :butt:
Idem to vratit.. nebojte sa ;-),sam som bol prekvapeny,ked som ich dnes videl na mojom rostery..
kajco, na pokoju :D to system zrejme automaticky vytrejdoval, Luky to kvôli skolskym povinnostiam zrejme nestihol, takze ten trejd neprejde, nakolko si to aj sam popi chlapsky priznal, za co :klobuk_dole: Luky ma od vcera neprecitane pm, takze ak sa dostane k pc, vyjadri sa aj on sam

:nono: kajo, vôbec to nie je o ziadnych useroch, oblubenych, ci menej oblubenych :sisi: ci ten GM je prvy, ci posledny, vyjadrujeme sa len na zaklade mien, ktore su zainteresovane vo vymenach

pockame este na definitivne vyjadrenia Antonora, ci pokracuje v hre, alebo po nom prevezme tim nedockavy :D kisin a ci sa nasledne dejf stane clenom trejd komisie, kedze v nej momentalne figuruje ? Antonor....mohol by sa ale k tejto komisii vyjadrit aj on sam, ci tie trejdy sleduje, hlasuje, resp. zaprotestuje...nie je problem, ak bude v hre pokracovat ako GM a clenstvo komisii po nom prevezme niekto iny, Antonor?

este jeden dotaz - arecku, na remizku zabudni :cosi:
Žiadnu paniku. Nešiel mi net od včera večera (ako som dopísal posledný príspevok) až do teraz. Takže to prešlo automaticky. :scare: Dacjuk a spol. je už vrátený, ešte idem pozrieť na tie zvyšné 2, ale tie by tuším prešli tak či tak.
Ja to mozem snad rozpustit...Giroux out, Giordano out, Pitkanen out, Gaustad out...to nie su ziadne finske cucky a la Miettinen ( kisin :lol: ). Najvaic ma samozrejme serie ten Claude :cry:
A to som si pred nedavnom tak pre seba vravel, ze ten Giroux je ale tvrdak, ze si ani nepamatam, kedy naposledy vynechal zapas :slap:
No tak s tim vitezstvim jsem vubec nepocital, o to je ale cennejsi :) Opravdu jsem myslel ze musi byt ty 2 zapasy od zacatku zapasu, jesteze tak. Akorat skoda ze Lundqvist na sedmy pokus dokazal vyhrat ( pocitam vsechny 3 golmany ) a vyrovnal vyhry na 1-1 :lol: Ted me ceka dalsi borec ktereho jsem mel tu cest poznat a popit s nim v Praze a to prerijni liska Wanic :oslava: To skore ktere tam ted je by mohlo zustat :jn:
Reimer odchytal 1. dobrý zápas u mňa, ty vole nato odkedy ho mám som sa načakal :eek2: , ale snád sa už dostal do toho po zranení a už to pôjde takto dalej. Okrem neho ma potešil aj jeho spoluhráč Connolly ktorý dal oba goly Toronta, zadarilo sa mu zrovna ked hrám proti Lukášovi :giggle: . Zatial to vyzerá nádejne a vdaka Rolosonovi by som mal mať pár bodov istých, tak hádam uhrám neakú tesnú výhru.. Inak Little další GWG, dal goly 4 zápasy v rade a v posledných 11z ich strelil 9 :sok: :thumbsup: .
žeby konečne mám byť hrdý na svojich gólmanov? Price win, Bachman dokonca k tomu pridal SO :klobuk_dole:
akoto, ze nie som uvedeny v komisii? :dup: . Bol som vyluceny? :D
Tiez sa mi to zdalo cudne, ale bolo nas 6 a teda parny pocet? :ja_neviem: Ja si velmi nepamatam, kto vsetko bol v komisii...o cepim, tebe, Antonorovi a Popradcanovi som vedel, ale o Azizkovi :ee:
Cepi ťa asi omylom? :D vynechal. A áno, je tam aj Azizek. V lige je už od začiatku, o tím sa stará, na HF chodí pravidelne, keď som ho na začiatku oslovil s ponukou na členstvo v komisii tak ju prijal, k trejdom sa vyjadruj, tak prečo nie? Antonora nahradil v komisii dejf.

Ten Roloson je neskutočné drevo. Nechcete mi niekto zo súcitu darovať brankára? :giggle:
Lukas33 píše: Antonora nahradil v komisii dejf.
Beru spravedlnost do vlastních rukou. Popradcan dotrejdoval :!: :dup:
Ruff says Ville Leino is "lost" for weeks with a lower body injury. Sotva som sa ho zbavil a hned sa zraní :hmm: zvyklo to bývať naopak :jn: .
Už Antonor udělal těžké životní rozhodnutí nebo ještě ne? :jn: :giggle:
napisem to sem oficialne cize pokracovat budem(I am sorry kisin :verysad: )..ospravedlnujem sa ze som nedal vediet o tej komisii ale az dnes som cital diskusiu..ale uz ste to vyriesili takze fajn :thumbsup:
To je v pohodě, můj problém. Zaváhal jsem v létě. :yes: .. Nechť se daří :-P
Selly8 píše:Ted me ceka dalsi borec ktereho jsem mel tu cest poznat a popit s nim v Praze a to prerijni liska Wanic :oslava: To skore ktere tam ted je by mohlo zustat :jn:
Už odjakživa lišky lovily kachny :D (dneska to teda moc nepotvrdili :slap: :arrow: jsem byl zas jednou rád, že jsem vstával :D ) .. ale máš pravdu... to skóre by mohlo zůstat :jn:

Celkově teď u nás ale panuje velký zklamání z posledních výsledků.. celkově musim ocenit vysokou kvalitu ligy :good: .. skoro žádnej bod tu neni zadarmo a to i když se hraje s papírově slabším soupeřem.... :ja_neviem: Myslim že už jsme se moc soustředili na vedoucí Poprad a trochu zapomněli, že musíme hrát od zápasu k zápasu.... Je třeba vrátit se na vítěznou vlnu a nepodcenit žádnej zápas, jedině tak můžem pomýšlet na dobrý umístění
Moc děkuji komisi za to, že mi Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal neuznali. :mad: :nervy:
Kopitar kromě FW nic neudělá za body, ho*no hraje. Jak jsem říkal. A to už delší dobu.
Benn měl na začátku sezony jen formu, teď už doplácí na to, v jak slabém týmu hraje. ho*no hraje.

Datsyuk - klasický hráč na bodování po celou sezonu, prostě borec.
Hanzal mistr v hitech.

Když jsem to psal, všichni moc keců. Teď se mi popradcan jen může do ksichtu vysmát a vám děkovat.
KOMISE VEN :a_von: !
Rono píše:Benn měl na začátku sezony jen formu, teď už doplácí na to, v jak slabém týmu hraje. ho*no hraje.
Obrázek

Benn ti dneska odpověděl golem a asistencí.
ja som s dnesnou nocou v yahoo celkom spokojny - z 1:10 som to zvratil na 8:6 :)
s takym stavom by som bol spokojny aj v pondelok rano :yes:
V chatu yahoo jsem nabídl jedno horké zboží. Tak se na to podívejte, aby jste nelitovali promarněné šance. :wink:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS