Najskôr ešte, ako začnem hodnotiť 2. kole ešte by som rád venoval pár slov tuto pánovi M. Redy to je škoda aj niečo písať ohľadom na Michala, ale ako si napísal ešte tu nám chýbal... , ale neriešim. Poďme mi teda k druhému kolu.
Dúfal som inač, že skončíme na tom 7. mieste nakoniec sme si podelili pos. miesto s KH. Néjdem tu z nás nikoho kritizovať a podobne a tiež nebudem nariekať, že sme skončili pos. toto kolo a podobne. Ale tak sa k tomu nejako kus vyjadrím. Inač ani to 7. miesto by nebola sláva zisk 4 bodov, len a mi sme získali 2b, ale tak či 2b, alebo 4 zas veľký rozdiel v tom neni až na to, že sme obsadili pos. priečku, ale tak čo pokakáme sa s toho? No predsa nie ideme ďalej a skúsime to napraviť. I, keď zas aj 2b na vyše môžu znamenať veľa na postup do PO, ale sa s toho neposerkáme

. Začiatok 2. kola sme nemali inač zlý, ale potom to s nami šlo

Prvé kolo skončiť 2hý teraz posledný no ide nám

tomu sa povie rovnomerná forma
Takže dnes začína 3. kolo tak sa viac STRONG CROCODILES posnažme veď predsa nie je možné tak až veľmi padnúť, že jedno kolo druhý a ďalšie posledný. Boli sme toto kolo nejaký riedky, lebo sme pili čajíki a jedli všelijaké jogurtíki a podobne

tak to preto, ale tomu je už koniec

Ukážem vám to, ako sa to tipuje na začiatok nového kola

Idem sa vyspať bo som po nočnej a potom natipujem
B.Wall tak vidíš netreba opakovať

ten asi čo si to od neho odkukal nevie čo ešte činí