Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Tak v noci som bol frajer som hviezdil krúžil na ľade :hroza: Prepáčte chlapi som vám moc nepomohol zo 4b čo som nahral či koľko a to som sa fakt snažil takže sa opravedlňujem... kokos toľko málo bodov nahrať pre tým z toľko veľa zápasov to sa mi asi dávno nestalo, snaď to už nebude zvykom dúfam. Celkovo, ako tým sme podali priemerný výkon oproti iným teamom, takže žiadna sláva zase... trochu sme sa zasekli nejako snaď nám dnešné voľno pomôže a ešte do konca kola obsadíme nejaké to lepšie miesto.
delas jako kdybych hral lip :lol:

Btw bacha na me , sem nejtrestanejsi hrac nasi fotbalovy ligy kterou s kamosema hrajem..mam uz dve zluty karty ato sem dva zapasy chytal :D (prvni za rvani a druhou neska za to, ze sem ve sprintu narazil do nakyho karatisty a ten letel dva-tri metry a spad na kebuli). Musim takhle tvrde i tipovat aby meli souperi respekt :bitka3: :lol2:
B.Wall Tak ty si iný borec :D veď ja som to vedel hneď a preto som neváhal a hneď ťa bral k nám do týmu... práve takých borcov :D , ako ty potrebujeme :D
wtf sem se podival do tabulky bodovani a tam sviti ze sem v prvni desitce, budto mam stesti jak neco anebo sem se spatne podival :lol: Btw, co znamena to TZ v tom bodovani? nechapu jak muzu mit naky procenta vyssi (necim ceho, ze by uspesnyho tipnuti ?) nez treba ixo a zaroven mit min bodu....Mam v tom zmatek, mozna by moh nekdo znova vysvetlit, nechtej se mi kuli tomu cist cely pravidla :lol:
B.Wall tie percentá máš preto viac, lebo si viacej prospešný teamu si viac bodoval pre team v tomto kolo, ako ja tak preto to tak je aspoň teda by to malo byť a bolo to tak.

K dnešnému nášmu nočnému výkonu a a našim výkonom ak sa to dajú nazvať výkonu v tomto kole:
Včera sme ešte na 5. miesto strácali 3b dnes už je to 8b a klesli sme ešte o priečku nižšie. no čo nám poviem k týmto našim výsledkom v tomto kole a čo predvádzame je to také nič moc... ešte niečo do konca kola ostáva tak sa kus schopme a skončime toto kolo dôstojne. Osobne som nasratý aj na sebe nič vám nepomáham kua, ale celkovo sa trápime hlavne to už nejako dohrajme,ale dôstojne a uvidíme, ako bude ďalej.
B.Wall píše:wtf sem se podival do tabulky bodovani a tam sviti ze sem v prvni desitce, budto mam stesti jak neco anebo sem se spatne podival :lol: Btw, co znamena to TZ v tom bodovani? nechapu jak muzu mit naky procenta vyssi (necim ceho, ze by uspesnyho tipnuti ?) nez treba ixo a zaroven mit min bodu....Mam v tom zmatek, mozna by moh nekdo znova vysvetlit, nechtej se mi kuli tomu cist cely pravidla :lol:
To je uplne jednoduché, za remízu sú 3b a ixo tipuje remízy jak šialený :D tak preto síce trafil menej zápasov a má teda menšiu percentuálnu úspešnosť ale bodov má viac (teda mal ešte včera).

Z tých jeho 21 správnych tipov bolo 7 remíz (21b) a 14 tipov trafil 1 alebo 2 (28b) takže má 49b a ty si trafil 25 tipov ale všetko len za 2b ...
ohlund: dik :)

ixo: stejne sem lepsi :fucker: :cinka: :D , remizy sou nefer :evil: :lol:
B.Wall, Ohlund tak dnes som dal tak poslabšie remízy :D aby ste nepovedali, že v kuse dávam, len tie remízy :lol:
B.Wall a sú fér a tíško tam buc :-P ty len pekne tipuj makaj :D lebo ak nie tak ťa dám na waiver listinu :lol2:
Chlapi nepanikárime :!: To, že sme na pred. mieste v našej konferencii tak nepanikárme tam stačí pár bodíkov nahrať a môžme byť na tokom solídnom šiestom mieste, ale či nahráme aj tých pár bodíkov je otázne pri našej forme. Ešte nám ostáva 6 dní do konca tak zabojujme ešte STRONG CROCODILES GO GO GO :box: :cinka: a ak to nevínde tak nevadí aj tak sme dobrý :wink: .
Ešte pre palkavk: Zajtra robím ráno a končím poobede o druhej a do práce zas idem v nedelu večer o 9tej. Zajtra čakaj sms tak poobede, alebo ešte dnes večer čav ty super típer :D alebo skôr típer riedky ako čaj :D .
Nazdar chlapi. Včera som moc nemal čas na dlhé tipovanie a premýšľanie mal som nejaku robotu doma... tak som na rýchlo natipoval samé 0, ale zas tieto 0 samé som mal už premyslené pár dni a aj mi to tak nejako vychádzalo, takže zas som to úplne neodflákol to si nemyslite skúsil som tie samé 0 bo už dosť dlho bolo pomenej 0(remíz) a už aj viac krát som chcel skúsiť iné ročníky, keď sa bude hrať sobotu samé 0, lebo vtedy sa hrá veľa zápasov tak by to tam mohlo padnúť a aj iný súperi tak robili a ja som sa odhodlal až k tomu až teraz, keď ma tak nejako tlačil čas..samozrejme vždy to tak nebude sobotu, že samé 0. Nakoniec som s tými 0 bodoval pre tým :D .

Inač chlapi, keď už nič iné tak apsoň udržať si toto 7. miesto za, ktoré by bolo pár bodíkov, ktoré by sa tak, ako tak bodli k tým z prvého kola a bolo by to aspoň na to nejaké prilepšenie. 15b strácame na 6. miesto a na vyššie priečky viac, to je už nereálne, že sa nám podarí to azda by nám už pomohol ozaj strong crocodilácky výkon :D . Ale inač si pamätám, minulí ročník, keď sme posledný deň hracieho kola sa vyšvihli skoro úplne hore a skončili sme tuším 2hý. Závery zvykneme mať dosť silné a teraz nám neostáva, len jeden deň ale zo 4dni tak ešte hlavu hore crocodiles :smile03: . Tak sa teda držme :frajer2: :box: :cinka:
ixo píše:Nazdar chlapi. Včera som moc nemal čas na dlhé tipovanie a premýšľanie mal som nejaku robotu doma... tak som na rýchlo natipoval samé 0, ale zas tieto 0 samé som mal už premyslené pár dni a aj mi to tak nejako vychádzalo, takže zas som to úplne neodflákol to si nemyslite skúsil som tie samé 0 bo už dosť dlho bolo pomenej 0(remíz) a už aj viac krát som chcel skúsiť iné ročníky, keď sa bude hrať sobotu samé 0, lebo vtedy sa hrá veľa zápasov tak by to tam mohlo padnúť a aj iný súperi tak robili a ja som sa odhodlal až k tomu až teraz, keď ma tak nejako tlačil čas..samozrejme vždy to tak nebude sobotu, že samé 0. Nakoniec som s tými 0 bodoval pre tým :D .
Snazil sem se docela hodne tu prvni cast precist, ale tech nul je v tom prispevku tolik, ze se mi z toho totalne rozmotala hlava :lol:

Remizy bych vsazel kdybych aspon o naky mel tuseni, ale ja nikdy nevim kdy ji dat takze je zatim pouzivam jen vyjimecne, kdyz riskuju...Asi to budu muset odkoukat :-P
B.Wall: Púčik čo ty robíš???
.NEW JERSEY..... ..01:00.. ......BUFFALO.......2
.....PITTSBURGH..... ..01:00.. .......BOSTON.......1
......COLUMBUS...... ..01:00.. .....ST. LOUIS......2
......FLORIDA....... ..01:30.. ......TORONTO.......2
......CHICAGO....... ..02:30.. ......PHOENIX.......1
......ANAHEIM....... ..04:00.. ....NY ISLANDERS....1
Takto nemôžeš tipovať, lebo sa ti nazbieravajú tresné body. Čo už robíš posledné zápasy máš všetky takto podané tak si to poupravuj. Prečítak si toto čo ti hrozí za nesprávne odosielanie tipov : TRESTY

- Tipér musí zaslať príspevok s tipmi podľa vzoru. Ak ho bude musieť vyhodnocovateľ prepisovať (ak tam budú nepovolené znaky, alebo nepovolená štruktúra a bude ho treba upraviť kvôli tomu, aby bolo možné tipy vyhodnotiť), tak tento tipér dostane trestný bod.
- Za 3 trestné body ma tipér pozastavenú činnosť na nasledujúci deň od udelenia 3. trestného bodu.
- Za 6 trestných bodov na nasledujúce 2 dni.
- Za 9 trestných bodov na nasledujúce 3 dni.

- Pri viac trestných bodoch bude tipérovi udelený špeciálny trest, o ktorom rozhodne Komisia KTL.

2
1
2
2
1
1
takto by si to mal správne nesmú tam byť názvy teamov, len čisto tipy. Veď si to robil dobre, to, len teraz nejako posledné dni tak si to naprav. Už nám asi pekne šibká s tohto kola tak robíme blbosti ešte, že už bude dnes v noci koniec. Už zajtra inač začína 3. kolo tak snaď to bude lepšie, ako v tomto kole. V 3. kole treba prepnúť iné obrátky a snažiť sa viac... tak sa teda majte zatiaľ a držme sa a ty B.Wall si to poopravuj dík.
jo, poopravim......vubec sem si toho pravidla nevsim. Me by to prave samotnyho mozna ani nenapadlo, jenom sem to videl u jednoho cloveka, tak sem to taky zacal delat :lol:
Najskôr ešte, ako začnem hodnotiť 2. kole ešte by som rád venoval pár slov tuto pánovi M. Redy to je škoda aj niečo písať ohľadom na Michala, ale ako si napísal ešte tu nám chýbal... , ale neriešim. Poďme mi teda k druhému kolu.

Dúfal som inač, že skončíme na tom 7. mieste nakoniec sme si podelili pos. miesto s KH. Néjdem tu z nás nikoho kritizovať a podobne a tiež nebudem nariekať, že sme skončili pos. toto kolo a podobne. Ale tak sa k tomu nejako kus vyjadrím. Inač ani to 7. miesto by nebola sláva zisk 4 bodov, len a mi sme získali 2b, ale tak či 2b, alebo 4 zas veľký rozdiel v tom neni až na to, že sme obsadili pos. priečku, ale tak čo pokakáme sa s toho? No predsa nie ideme ďalej a skúsime to napraviť. I, keď zas aj 2b na vyše môžu znamenať veľa na postup do PO, ale sa s toho neposerkáme :D . Začiatok 2. kola sme nemali inač zlý, ale potom to s nami šlo :D Prvé kolo skončiť 2hý teraz posledný no ide nám :D tomu sa povie rovnomerná forma :lol2:

Takže dnes začína 3. kolo tak sa viac STRONG CROCODILES posnažme veď predsa nie je možné tak až veľmi padnúť, že jedno kolo druhý a ďalšie posledný. Boli sme toto kolo nejaký riedky, lebo sme pili čajíki a jedli všelijaké jogurtíki a podobne :D tak to preto, ale tomu je už koniec :-P Ukážem vám to, ako sa to tipuje na začiatok nového kola :D Idem sa vyspať bo som po nočnej a potom natipujem :wink:

B.Wall tak vidíš netreba opakovať :D ten asi čo si to od neho odkukal nevie čo ešte činí :D :D :D
Tohle kolo jsem tymu moc nepomohl. V pulce jsem byl snad posledni z aktivnich tiperu a az v te druhe se zacalo aspon trochu darit, bohuzel to porad bylo malo. :-(
Verim ale, ze ve 3.kole budem opet bojovat o pricky nejvyssi! :wink:

ixo: Ja jsem se ani k panovi M. vyjadrovat nechtel, byl to jen chvilkovy zkrat, zkratka uz jsem na nej trochu alergicky, jak z tohohle topicu, tak z toho co obcas predvadi v chatu. Priste se vyprovokovat nenecham :oops:
Redy: hádam budeme bojovať o najvyššie priečky nie budem bojovať nie? :-P Neboj nič Redy moc si týmu nepomohol toto kolo ani ty ani ja a ani nikto z nás, ale nevadí veď nejako už bude :) . Redy a tak na veľa každému už puknú nervi a nechá sa vyprovokovať ja to dobre poznám tiež :D takže čo už.
Nevadi, aspon se v tomto kole nekteri z nas dovedeli a naucili, jak se tipovat NEMA...Snad uz se mi to nikdy nepovede takhle natipovat :lol2: :lol2:

Pristi kolo verim, ze najdeme svoji formu a vsechny rozsekame na maderu presne jak ja ted sekam svoji slohovku z cestiny (a tim ted nemyslim ty blbosti co pisu sem :D)
2.kolo nám nevyšlo,škoda.Ixo má pravdu,hlavu hore,ideme ďalej.
Ale nevyšlo nám palkovk k vôli tebe všetko :D ni fakt srandujem :-P Paľo zajtra končím s prácou už ráno 6stej. Dnes večer, alebo ráno ti pošlem sms. Cez víkend si na Sennom? Ak v nedeľu budeš mohol by si už ku mne prísť kus pokecať a tak :-P Ešte ti tu ukážem jeden tiket aj vám :D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... AJjgXfI%3D
som mohol na tom tikete rižovať výhru 40eur no čo na to poviem :D aby to šlak trafil :D už ma prešli nervi :lol2: Dnes som ešte nekukal, ako sme teamovo dopadli :-P Sa majte Páni zatiaľ :frajer2:
ixo: ze se nestydis, ani se nepodivat jak si vedl tym a pritom je to to nejdulezitejsi, hned :a_von: se podivej jinak :bitka:

pardon tyhle smajliky me dostavaj, proste je musim porad pouzivat :hufi:
B.Wall :moj: neboj sa som zistil, že si v noci zase hviezdil na ľade a aj po zápase v nemenovanej krčme :lol2: veď si aj tak dobačoval :D som veľmi zvedaví v noci na tvoj výkon borec meki a feki :D :lol2:
ten muj dnesni vykon vidim asi nak takhle :bac: a pak budu akorat u pocitace delat : :pc: , ale jednoho dne je vsechny porazime a ja budu moct :skodoradostny2: :dance: , proste tymove do nich :groupwave:

jinak sem se koukal na svoje vykony ve druhem kole a oproti prvnimu je to strasna bida :thumbsdown: , ale zase na druhou stranu se divim, ze se porad drzim tak "relativne vysoko" protoze v podstate kazdy na tomto foru rozumi hokeji a nhl vic nez ja, takze asi mam zatim vic stesti nez rozumu. Kez by to tak vydrzelo, ale nevim, nevim.
B.Wall v noci si nahral pre team 14b proste šťastkár si, len to ti na poviem :x a nepodceňuj sa :-P :smile03: No možno by si sa aj čudoval možno sú tu aj ľudia(típeri) čo sa menej rozumejú do nhl... neviem, ale do všetkého sa dá dostať, len treba chcieť a kus sa tomu venovať. Dnes v noci sme dopadli celkom fajn, ale podotýkam, len celkom... mohlo to byť aj lepšie, ale musím byť spokojný a nemôžem od nás chcieť viac, keď ja néjdem príkladom, ako GM týmu. Že by B. Wall podpísal novú zmluvu so STRONG CROCODILES, ako Jeff Carter s Philadelphiou? :D to bude asi B.Wall nonsens :D , že? :D

Chlapi sústredme sa dnes na večer :box: Zatiaľ to v teamovej tabuľke nevipadá až tak zle, ale bacha aby sme nedobačovali, ako 2. kole :cinka: :box:
Myslim ze nova smlouva by byla hloupost, protoze mam zatim stesti vic nez rozumu...minuly rok sem tipovaů +-stejne a moc mi to nevychazelo......Vcera vyhral monfils nad federerem, dneska vyhraje arsenal a pak vyhrajem i my a bude z toho perfektni den :yahoo:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE