:o

hehe, tak to bola ina haluz hned z uvodu

ak by sa riesili historicke zapisy ohladom dlzky trvania hry bez prerusenia, tak uvodna tretina zapasu sa pise do ich analov..
prve prerusenie hry nastalo po
12 minutach a 24 sekundach
aj ceski komentatori mali dost, naozaj malo vidane a tazko prekonatelne..
po II tretinach drzime nerozhodny stav a s vynimkou prvej 10 minutovky druhej casti hry hrame dobre! a aj napriek absencii 1 a 4 najpr. hracov Bruins drzime s TOR krok, ktore nastupilo v kompletnej sile, cize aj so Sundinom
XruC píše:Ajajaj...hra aj Sundin..
a je to citit..nebyt jeho, TOR to môze zabalit..prave po jeho akcii fukol
Tlusty gol

samozrejme, sup golovy smajlik

nemecko-ceska spolupraca
Sturm -
Krejci otvorila skore duelu..pohladna akcijka s vystavnou prihravkou Krejciho
inak ma hra svizne tempo, golove prilezitosti na obidvpch stranach, obaja brankari su pozorni, skoda len toho vyrovnavajuceho golu, pri ktorom to Timmy pobabral s rozohravkou, ale na strane druhej opät nam co to vychytal, takze pohodka..vyzera to tak, ze kto supne v III tretine gol stane sa vitazom..ja by som bral v takejto lazaret situacii aj bodik tak dufam, ze sa bodova prosbicka vyplni :modlenie:
Phil Kesseeeel nas dostava do 1 goloveho vedenia

po paradne zvladnutom najazde. ktory dokaze snad len on..jeho typicky sn

Kessy bol zrejme v offsajde, ale mf, uz predtym to tam mal zavesit Lucic, ktory najskôr v najazde 2:1 neuspel voci Toskalovi a o sekundu na to to napalil do zrde..dokonca 10 minut...
Glen Murraaaaay nas v presilovej hre dostava do 2 goloveho vedenia

a listkom zvoni tohto sezonny umieracik :biglol:
kuadpc tak umieracik este odkladame

presilovkovym gol
Kubina vracia listky spät do hry..A si pripisal Toskala
Kower píše:do zostavy sa opat dostane Schaefer- verim v "zazrak" ze konecne zacne hrat ako 2.1 mil. hrac!

ty si to kowi privolal, o
24 sekund na to Peter bukuje hracom Toronta listky na dovolenku

taky stastny golik, Blakea si to tam tecoval, ale ten sa pocita a uuuuff, to som si pred TV vydychol
co dodat na zaver?
3 hviezdy zapasu:
P.Kessel - pan boh zaplat za to, ze zostal..
D. Krejci . po Savaradovi nam v Davidovi rastie dalsi skvely centrik
P.Schaefer - na tu ho mas kowi
samozrejme, ockom sledujem aj ostatne zapasy, v Ottawe zatial remizka, no Tampa v 7 minute III tretiny 3:2 :o