Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ivan23 píše:veru tak, dnes to bude bitka, som veľmi zvedavý, ako to Blues doma zvládnu...
mám taký malinký tušák, že to bude remíza a v predĺžení vyhrá blues :frajer2:
nie ze tusak, chlapec dako si veris, ale ja s kamaratom podporim nas Phoenix moralne, takze to bude vyhra Phoenixu v zakladnom hracom case :fucker:
Vraj ide byt Jokinen vymeneny. Zdroj tejto klebety by som bral vazne, ti hocaku hovadinu nenapisu. Ja len dufam ze sa niekto nezblaznil a nejde k nam. Ja ho nechcem.
Wanic píše: Hodně to taky bude záležet na jednom muži.... Tak doufam že předvede že patří k elitní špičce ligy a udrží naše naděje na vysněnou nadstavbovou část....

So common Ilya, help us out.....
Sotva co jsem to napsal, dostal góla z půlky :/ ... Tak nevim nevim....

TRADE DEADLINE

Dnešek byl zajímavej den... a asi je moc brzo na to říkat jestli pro Phoenix úspěšný nebo ne.... Ale podle mě jsme dneska udělali zase krok zpátky... :/

Tellqvist za výběr ve 4. kole draftu
- To je za Tellqvista trestuhodně málo, ale po vychladnutí, mu to vlastně i docela přeju. Pochybuju že bysme udělali někde lepší trade
- Po sezóně by se stal ve Phoenixu stejně nepotřebným (a jelikož mi došlo, že Phoenix už vlastně letos po sezóně má, protože už jenom zázrak by nám mohl zajistit boje v play off) tak jsme za něj alespoň získali něco
- Navíc má Telly šanci si zachytat, teď při zranění Millera a zvýšit svojí cenu na trhu volných hráčů v červnu...
Takže tenhle trejd budiž, je to odměna jenom pro Tellyho

Olli Jokinen a 3 draft za Lombardiho a Prusta a první výběr v draftu?
- Tenhle trejd mě vytočil nejvíc, je sice pravda, že Jokinenovi se u nás příliš nedařilo, jeho čísla které nasbíral za tuto sezónu nejsou nijak oslnivá na jeho obyčejný průměr, ale takováhle náhrada? Za Ballarda s Boyntnem??
- Co že jsme vlastně získaly? Průměrné hráče, kterých máme ve Phoenixu už teď plno. Jediný pozitituvm je výběr v draftu... ale jak dlouho chceme ještě shánět pořád jenom drafty? Stává se z nás NHL farma... co vychová talenty a pak je prodá do jinejch týmů :// .... takovymhle směrem sem si další působení Yots nepředstavoval
Tohle je trejd, kterým jsme podle mě jasně prodělali a pro mě (i když doufam že čas mi to jednou vyvrátí) je to první velká černá skvrna kterou musim připsat na vrub Donu Maloneymu

Daniel Carcillo za Upshalla
- Tohle byl první trejd kterej mě potěšil, bohužel východní konferenci zrovna moc nesleduju, takže nevim jakou má Scottie zrovna formu, ale jméno už má solidní a já ho měl vždy za dobrého hráče, takže doufám že ten by nám mohl pomoct
- Z Phoenixu odešla jedna z ikon, hráč, kterej díky svým bitkám přiváděl do Jobing.com arény diváky.... Když jsme však v létě koupili "loženější" bitkaře (jako Fedoruk, McGratton) tak se od něj očekávali i góly a ty nepřidal.... Takže podle mě slušný trejd, jen je nutné aby někdo převzal jeho roli v týmu, což doufam nebude problém
1. dobrej trejd dne... nezbývá než doufat že Upshall bude mít formu

Derrek Morris za Průchu, Kalinina a Davese?
- Bylo jasné že Derrek Morris odejde, tým se s nim nedomluvil na smlouvě a s tim souhlasim, je to lepší než háče přeplatit. Když jsem přemýšlel o možný náhradě, říkal jsem si, mohli bysme za něj trhnot špičkovýho útočníka (Kdybysme k němu třeba přidali ještě Reinprechta) a hle přišli další 3 vcelku průměrný hráči
- S timhle týmem si dovoluju (s trochou nadsázky samozřejmě) říct, že kdyby se trochu rozložili síly tak dokážeme složit dva manšafty hrající na podobné úrovni ... bojující o 11. místo :/.... Není už konečně na čase, kdy za víc průměrných hráčů bysme měli získat konečně nějaký hráče světové třídy?....
Na tomhle trejdu jsme neměli co prodělat, neboť sezónu už stejně končí a lepší než kdyby Derrek odešel bez náhrady, ale jestli jsme vytěžili maximum to teda taky nevim......, spíš mi to připadá že Gretzky má nějaké známé v Madison Square Garden, když matně vzpomenu na minulou sezónu na trejd Sjotrema, který měl u nás formu za Hossu s Montoyou.. nevim nevim

Těžko z toho vyvodit nějaký závěry.... Průměrných hráčů teď máme opravdu hodně... stejně jako talentovaných.... A máme taky hodně draftů... Takže kdyby z nějakýho toho draftu vylezli 2 elitní hráči + třeba Turris či Boedker by se jím staly.... a tým by se doplnil o druhou a třetí lajnou se současných hráčů, tak bysme za 3 - 5 let mohli mít v Arizoně opravdu výbornej tým s ambicemi na Stanley Cup... jenže 5 let je daleko a bůh ví co se za tu dobu stane... jenom už je mi teď jasný... že pokud Turris a Boedker nebudou elitními hráči už příští sezónu a Lombardimu s Průchou náhodou sedne náš styl a probudí se k velkym číslům, tak pokud se tohle nestane, tak pro nás zase bude příští rok končit už někdy v dubnu :/
Dneska nás čeká Boston... z bodama už nepočítam... ale jsem moc zvědavej na složení řad...

Počítam že Gretzky dá k sobě do první lajny osvědčený hráče... Zajímavý by bylo vidět druhou lajnu nově příchozích.. ale složení řad ukáže asi až zápas...

Takhle bych to tipoval já:

Doan - Reinprecht - Mueller (Lindstrom)
Upshall - Lombardi - Průcha
Daves - Turris - Lindstrom (Mueller)
Winnik - Hanzal - Prust

jenom si nedokážu představit jak se spáruje obrana..... naše nejlepší obraná se snad trhat nebude.... ale kam se zapojí Kalinin .... Jestli mu bude vyhovovat Jovocop.....

No viděl bych to takhle:

Jovanovski - Kalinin
Sauer - Michálek
Yandle - Klee

Tak uvidíme co Wane vymyslí.....
Nemožné sa stalo možným, my sme vyhrali nad Bostom :clap: :clap: :clap: 2:1, góly dal nový Upshall a Reinprecht za Phoenix :12:
yzy19 píše:Nemožné sa stalo možným, my sme vyhrali nad Bostom :clap: :clap: :clap: 2:1, góly dal nový Upshall a Reinprecht za Phoenix :12:
První lajna ve složení Průcha, Lombardi, Doan se předvedla... Upshall gól nádhera... Teď se nezbývá než modlit, že Gretzky ty lajny zase nepřehází....
Wanic píše:
yzy19 píše:Nemožné sa stalo možným, my sme vyhrali nad Bostom :clap: :clap: :clap: 2:1, góly dal nový Upshall a Reinprecht za Phoenix :12:
První lajna ve složení Průcha, Lombardi, Doan se předvedla... Upshall gól nádhera... Teď se nezbývá než modlit, že Gretzky ty lajny zase nepřehází....
Ja som veľmi šťastný, aj v škole som na to stále myslel, bodaj by podávali takéto výkony stále.
matthewovi zelam vela stastia kedze sme ho takto pred playoff vytrejdovali. Dufam ze sa mu bude darit a bude najlepsi center.
debil píše:matthewovi zelam vela stastia kedze sme ho takto pred playoff vytrejdovali. Dufam ze sa mu bude darit a bude najlepsi center.
JJ, díky u vás vidim, že sa Oli dobre zatiaľ uchytil, prajem mu aby mu to tak sypalo, len proti Phoenixu nie
Tak Upsy za Vás 1. zápas a hned gólík - je to pro Vás velmi dobrá posila, ve PHILLY vždy nechal v každém střídání max. a o šikovnost také nemá nouzi....... :good: :good: !!!! Jinak výhra v Bos - pro Pho letos hodně velký úspěch........ !!!!
Come on ENGLAND píše:Tak Upsy za Vás 1. zápas a hned gólík - je to pro Vás velmi dobrá posila, ve PHILLY vždy nechal v každém střídání max. a o šikovnost také nemá nouzi....... :good: :good: !!!! Jinak výhra v Bos - pro Pho letos hodně velký úspěch........ !!!!
JJ aj ja si to cením, no túto sezónu sme raz dokonca porazili aj San Jose, ak sa nemýlim
yzy19 píše:
Come on ENGLAND píše:Tak Upsy za Vás 1. zápas a hned gólík - je to pro Vás velmi dobrá posila, ve PHILLY vždy nechal v každém střídání max. a o šikovnost také nemá nouzi....... :good: :good: !!!! Jinak výhra v Bos - pro Pho letos hodně velký úspěch........ !!!!
JJ aj ja si to cením, no túto sezónu sme raz dokonca porazili aj San Jose, ak sa nemýlim

jj porazili, a dokonce i Detroit, překvapivě na silné soupeře nám to vcelku šlo.... nám tu vůbec po většinu sezóny celkem šlo.... až po all star game se to začlo lámat :/ do tý doby jsme byly na krásným 5. místě....

No po dnešku jsem ještě na chvíli začal doufat v malý zázrak, že by sem se letos do toho playoff přecijen mohli dostat... ale aspoň ať kluci několik těch zápasů ještě vyhrajou a příští sezónu už je play off povinnost, už jenom proto, že Gretzkymu končí smlouva (docela i doufam, že s nim neprodloužíme).... ale dneska by dva body nebyly taky vůbec špatný
Ach jo, ďalší nezvľádnutý zápas... :verysad: :verysad:
Pozrel som si HIGHLIGHT zo zápasu a kebyže v bráne Buffala nestojí Lalime, tak by sme ich mohli aj poraziť, po prípade prehrať v predĺžení. Ten gólman likvidoval všetko čo sa dalo, obrana Buffala nič moc a tie 2 posledné góly boli celkom dobré, ale tie 3 predtým od nich, tak to ani nevedeli ako sa tam dostalo za Bryzgalova... Takže tak, držal ich Lalime.
Našiel som lahôdkové video Phoenix Coyotes-sezóna 2007/2008. Kebyže dávaju toľko gólov stále, ako je na videu, je to paráda.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xb4WPyyRvKY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xb4WPyyRvKY&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Dnes hráme zápas proti NY Islanders, ja to vidím jasne na našu výhru, aj keď sa Ostrovanom podarilo zvíťaziť nad Diablami z New Jersey, podľa mňa budeme mať v tomto zápase jasne navrh, nie len, že mám taký pocit, ale aj v to dúfam. Takže GO GO GO Coyotes GO GO GO :groupwave: :groupwave: :povzbudzovanie: :groupwave: :povzbudzovanie: :fan: :groupwave: :fan:
Tak to nakoniec neskončilo našou výhrou, zreprodukovať zápas moc nemôžem, pretože som ešte nič nevidel, ale viem, že sme podstatnú dobu viedli 1:0, potom prišiel nejaký zlom a bolo, musel to byť pekný a vyrovnaný zápas. Ako tak pozerám na štatistiky zo zápasu, tak sme podstatne prestrielali súpera, no neviem, teraz, či mali gólmana takého dobrého, alebo naší hráči nevedeli poriadne vystreliť. No netreba zabudnúť aj na nováčka gólmana, ktorý ak sa nemýlim mal debut v NHL. Celkom sympatický výkon, išlo na neho 26 striel z toho 3 góly. Je to celkom dobré, ale zas to nie je taká sláva.
Zápas s Buffalem byl jasnou ukázkou, že Phoenix už naději na play off vzdal ... Dneska se to jenom potvrdilo nasazením Joshe Tordjmana do brány....

Zápas jsem bohužel neviděl, takhle brzo mi jde ještě internet pomalu, takže žádná šance chytit obraz... no ale mam pocit že kdyby chytal Bryzgalov tak dneska vyhrajeme... i když ono už je to celkem jedno.... V týhle fázi sezóny už jsou porážky asi i lepší... přecijenom jediný o co nám už jde sou drafty a každá lepší pozice na draftu se bude hodit..... Já v tomhle konci sezóny vidim docela důležitá pozitiva... Nebo pokud se Maloneymu podrží udržet stejný (nebo alespoň hodně podobný) tým i v létě, tak hráči už budou sehranější a na začátku sezónu to může bejt znát.

Gretzky do konce sezónu bude stejně dělat to co dělal vždycky, bude hodně měnit lajny... takže bysme do konce roku měli najít nějakou pořádnou chemii... jak to může fungovat.... a zjistit, jestli do toho stylu zapadli všichni nebo je tam někdo navíc a podle toho se zařídit v létě....

jnk. ale první lajna ve složení Upshall - Lombardi - Průcha může bejt zajímavá věc... ale mnohem víc se mi teda líbily ty lajny co hráli proti Buffalu....

Doan - Lombardi - Průcha ... na týhle lajně bych zkusil postavit příští sezónu, kdyby se Průchovi tolik nedařilo tak Muellera... a do posledních zápasů doufam, že tahle řada spolu ještě párkrkrát hrát bude a přesvědčí nenapravitelnýho Gretzky aby jednou ty lajny nechal stejný.... jnk. může ve Phoenixu hrát kdokoliv a když budou zápas co zápas nastupovat po boku někoho jinýho, tak tým, moc na šancí na uspěch pomýšlet nemůže :/ ... možná že změna trenéra neni až tak špatná věc ......
btw. doufam že Josh teď bude chytat co nejvíc... potřebujem aby byl už příští rok solidní dvojka, jnk. pro nás bude play off zase jenom v oblasti snů
yzy19 píše:Našiel som lahôdkové video Phoenix Coyotes-sezóna 2007/2008. Kebyže dávaju toľko gólov stále, ako je na videu, je to paráda.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xb4WPyyRvKY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xb4WPyyRvKY&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
hezký videjko... už jsem myslimže někde shlídl i 2008 / 2009 ;))).... na povzbuzenou to určitě neni špatná věc ;)))

Just please push Gretzky away, we want play off....
Zas sme prehrali o gól, no aspoň v predĺžení a nad takým súperom.
s DET to nie je žiadna tragédia predsa, podľa mňa pekný výsledok.
Dopočul som sa ale o menších problémoch v klube PHX, podvečer napíšem viac. Týka sa to vlastníctva klubu a jeho možnom presťahovaní sa do Hamiltonu, kde sa skupina miestnych podnikateľov naťahuje s kanadským podnikateľom Jimom Balsilliem.
No pre fanúšikov blbé, ale Kanada je Kanada.
Navyše Phoenix pripravil NHL o Winnipeg Jets. :cry: :fnuk: A to nezabudnem. Nikdy. :evil:

:plac:
ivan23 píše:s DET to nie je žiadna tragédia predsa, podľa mňa pekný výsledok.
Dopočul som sa ale o menších problémoch v klube PHX, podvečer napíšem viac. Týka sa to vlastníctva klubu a jeho možnom presťahovaní sa do Hamiltonu, kde sa skupina miestnych podnikateľov naťahuje s kanadským podnikateľom Jimom Balsilliem.
ach jaj, ospravedlňujem sa za tento prešľap fanúšikom PHX, táto info patrí do topicu NSH, viac v topicu NSH Predators :doh:
No diskuze s novým vlastníkem prý vypadají dobře... Mayers by se měl vzdát zhruba 50 % akcií (jestli o to procento víc nebo míň nebo úplně jiné číslo) je zatim spekulace, stejně jako název firmy která vlastně chce Phoenix koupit, ale vypadá to, že manšaft by i díky velké zásluje Gerry Betmanna měl zůstav ve slunné Arizoně.... :good:
Jestli to výjde, tak moc doufam, že se kluci novému majiteli odvděčí a začnou hrát konečně na místech na které maj, protože talentu, šikovnosti a umění je v našem týmu dost, určitě víc než aby pro nás sezóna skončila 15 kol před koncem.....

jnk. dnešní zápas jsem bohužel zase neviděl :/ ... ale bod proti Detroitu je skvělej, když vezmu v potaz, že Detroit musel dneska odčinit porážku 2:8, tak je to pro mě překvapivej výsledek a jenom dokazuje, že dokážeme hrát proti jakémukoliv soupeři.... Bohužel zatím nedokážeme podávat vyrovnáné výkony po celou sezónu, tak doufam, že to přijde věkem (až naší mladíčci dorostou) což může holt chvíli trvat. Do tý doby snad budeme stále ještě v Arizoně, a když si bude Don Maloney véct na trhu hráčů stejně jako doteď né-li líp a až příští rok vyprší smlouva Wanu Gretzkymu a (jestli) povoláme novýho kouče tak se v Arizoně snad poprví může mluvit o alespoň teoretické šanceina Stanley Cup nebo alespoň na pravidelnou účast v play off......

btw. Shane Doan další gól... už jenom kvůli němu tady musí vyrůst tým který dokráčí až na vrchol.....
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG