Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2014 fantasy liga

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

:bitka3: klasika furt ked zmenim dakoho na poslednu chvilu ta sa to dodrbe..ale ked vcera som na poslednu chvilu rozmyslal ci tam dam Kontiolu tak som po predchadzajucej skusenosti nedal a tak to aj dopadlo fuck
AndyF píše: Di doprdele.
Tyvole kdybys takhle tipoval KTL, jak tam sazis hrace, tak uz mam 3x sosku :spank:
Tak mi dej ještě šanci to napravit :pray:
Jagrovi to dnes nevyslo :hehe: ja stracam uz len 4 body na celo (ak je to prepocitane uplne). :yahoo:
Wau. Tak nakonec jsem 21. :yahoo: Snad to tak bude pokračovat. :giggle:
Rono Garrison dnes nehrá. Hmm zostavy sa dajú nájsť tu (line ups and Gejm summaries) http://www.iihfworlds2014.com/en/statistics/" onclick="window.open(this.href);return false; , ale je to PDF.. a večerné zápasy tam ešte nie sú
Dnes citim, ze ziskam 100+ bodov :hmm:
Na každý prase jednou dojde. Bůrous dostal kolenem na koleno.
tak dneska som to celkom trafil lebo vsetkych 5 hrajucich utocnikov bodovalo akurat som netrafil obrancov skodaa Setha Jonesa ktoreho som opet nedal namiesto neho Garrison co nehral skoda ze som si to nevsimol ...dost bodov mohlo byt
Zase jsem netrefil Golmana.. nic noveho..
ja mam zase zraneneho Kuldu
Gudlevskisa uz vystriedal masalskis? Lebo uz mi tam sveiti 1 bod ze je v hre :D
Anty píše:ja mam zase zraneneho Kuldu
To jsem měl takhle včera J. Troubu. Ale ti golmani mě serou. na HF že prej dnes Chudobin tak ho dáma nic.. Už po 5x!!! sem netrefil gólmana.
Nie, to mas bod za odvahu, ze nasadis Lotysa proti Rusom. Tak co, ktory odbornik ma este Tikhonova? :ciga:
Guddy.44 píše:
Anty píše:ja mam zase zraneneho Kuldu
To jsem měl takhle včera J. Troubu. Ale ti golmani mě serou. na HF že prej dnes Chudobin tak ho dáma nic.. Už po 5x!!! sem netrefil gólmana.
ja aj ked trafim tam skoro vzdy toho najhorsieho :D
FLYERS FAN píše:Nie, to mas bod za odvahu, ze nasadis Lotysa proti Rusom. Tak co, ktory odbornik ma este Tikhonova? :ciga:
no jeho maju asi skoro vsetci co zostavu na dnes spravili..vsimol som si ze asi piati to dnes nestihli a teda maju hracov zo vcera (skoro vsetci mnozstvo americanov ktory dnes nehraju :D )
Anty píše:no jeho maju asi skoro vsetci co zostavu na dnes spravili..vsimol som si ze asi piati to dnes nestihli a teda maju hracov zo vcera (skoro vsetci mnozstvo americanov ktory dnes nehraju :D )
Kompenzace za ty gólmany.. Tím líp pro nás. Špatní manažeři! Ti dobří si to hlídají. :fucker2:
Obsrat tieto skore zapasy, fakt. Musel som ist na chatu pozriet, ci voda nenarobila nejake skody a pocuvam v radiu, ze uz sa hra :hroza:
Ja som chcel dať Tichonova aj za C, ale nakoniec som vsadil „na istotu“ Ovečkina. Včera som tak uprednostnil Hodgsona pred zvyčajným C Turrisom a vyšlo to, tak som neveril, že by to mohlo vyjsť aj druhý deň po sebe.

A tiež som mal Chudobina, na základe HFboards, ale náhodou som si písal s kamošom s Vladivostoku a ten spomenul, že všetky ruské média píšu, že Znaroks potvrdil Bobra. Tak som to asi 4 minúty pred zápasom zmenil. :petrik:
ja tiež váhal medzi Tichonovom a Ovcou a dal som na istotu
Ja teda na jistotu nevsadil! Ja sem expert! Mam Plotnikova. :paperbag:
Guddy.44 píše:Na každý prase jednou dojde. Bůrous dostal kolenem na koleno.
Chápem že žiadny anielik to nie je a karma je kua, ale tento rok myslím že bolo toho už dosť, hned v prvom zápase zlomená noha, potom schytal pre zmenu puk do tváre a mal zlomenú aj čelusť, ked sa už ako tak zdravý vrátil tak sa trápil aj herne, gol nedal v 40 zápasoch a musel si toho asi vypočuť dosť, Torts ho chcel už vykúpiť..
Po špatnej sezone ho zázračne pozvú na MS tak tam to chcel asi napraviť a dopadne takto, to už je smola, neprajníci musia mať radosť :hroza: (dostal to skôr do stehna a nie do kolena či? )
Obrázek

Čo sa tejto témy týka tak z hry o titul som už asi vonku, pred pár dňami som bol aj na prvom mieste kde patrím, potom som ale zmenil normálne zložený tím za čiste švédsky proti francúzom a turnaj bol v háji pre mňa, na další den som trolloval dalej a dal čiste americký tím proti kha. Som proste Análfabet :doh:
Neodepisuj se Ohlund! Já 5x netrefil gólmana, to je taky ztráta. Koukej na dědka. Na začátku mu to šlapalo jak hodinky ale stáří jej nakonec stejně dohnalo a teď je tam, kde má být. :tlap: Já byl po prvních dvou kolech předposlední a taky jsem to vytáhnul. Hraje se dál. Ještě není konec. :dance: Stále tu máš platnou smlouvu, kterou musíš dodržet! :rtfm:
Hertl nehra? :evil:

K tomu postaveniu v tabulke...ja som bol pred nejakymi 3 dnami na 12. mieste a teraz som prvy.
staci dvakrat trafit kapitana a nemat zvysnych hracov az takych tragickych a uz to hned vyzera inac
ale kuaaa Svajciari to ste nemohli vydrzat a aspon ten druhy gol nedostat?
258 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING