Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 2.liga - 1.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

:hroza: toto bude hrozne ťažký víkend :scare:

btw. keby som hral s podvodníkom, tak je priebežný stav 11:2 pre mňa :hroza: a s Redym by som viedol 9:4. Nie ja musím dostať Henyho, s ktorým dostávam 5:7 :scare:
In Redy we trust :fan: 11:2 s Podvodníkom :lol2: :good:

síce tú čučku by som aj ja priebežne dával 12:3 (a Redyho 10:4). :(

Ak napriek tomu vypadnem s Henym, budem vrcholne sklamaný, je to 7:8 ale moc štatistík nie je, kde by som to mohol zvrátiť, možno strely, možno body, proste celé zle :(
Zla tema?
:oops: asi by som mal menej piť
Kolko ludi postupuje? Skoncil som druhy :jn:
To sa tusim nikdy nedohodlo..niektori boli za 3, ini za 2 a pod. Ale mal by si to mat v suchu :jn:
Vzhledem ke statusu Pana Smazaneho bych navrhoval nechat postupovat dva. jeden za Pana Ronalda (ktery predpokladam skoncil posledni) a jeden za dotycneho.
andy preukázal svoju odbornosť :poklona:
andy :poklona: tiez som za dva :jn:
ak skonci popo (chce vobec skoncit, ci to len vy ho chcete vyplonkovat? :joe: ), tak by mohli ist hore traja - za posledneho rona, popa a zrejme konciaceho wanica.
SOM ZA!!!

Zmazany pojde prec :) a hore pojde FF :cool:
arek » Pon Apr 07, 2014 5:34 pm píše:andy :poklona: tiez som za dva :jn:
ak skonci popo (chce vobec skoncit, ci to len vy ho chcete vyplonkovat? :joe: ), tak by mohli ist hore traja - za posledneho rona, popa a zrejme konciaceho wanica.
akú logiku by mala účasť zmazaného v HF lige, keď na HF nie je :matika:
Nevim, kde se na to zeptat, tak to hodím sem...

Chci se zeptat, jak to tady máte s přijímáním nových lidí do ligy, jestli to funguje na nějakou přihlášku nebo jak. :-D

A dále...
1. Draftujete hadovým systémem nebo aukcí?
2. Kolik je v lize hráčů?
3. Na kolik a jaké stats hrajete?

Dík za odpovědi. :)
2. ligu viedol zmazany uzivatel, tazko povedat ako to bude buducu sezonu. Draftovalo sa hadovym sposobom, zo zaciatku nas bolo 14 hracov, ku koncu bolo aktivnych 9-10. O stats je myslim zbytocne hovorit, to bude aj tak nastavovat novy komisar pred sezonou (G, A, P, +/-, PP, SHP, GWG, FW, Shots, Bloks, Hits, GS, Win, SV%, GAA, SO, Saves tak to asi bolo v tejto sezone)
FLYERS FAN píše:2. ligu viedol zmazany uzivatel, tazko povedat ako to bude buducu sezonu. Draftovalo sa hadovym sposobom, zo zaciatku nas bolo 14 hracov, ku koncu bolo aktivnych 9-10. O stats je myslim zbytocne hovorit, to bude aj tak nastavovat novy komisar pred sezonou (G, A, P, +/-, PP, SHP, GWG, FW, Shots, Bloks, Hits, GS, Win, SV%, GAA, SO, Saves tak to asi bolo v tejto sezone)
Taky bych měl asi zájem, pokud vám teda vypadlo až pět hráčů. :jn: Kdy to začne bejt aktuální, asi zatim nevíš, co?
honziss píše:Nevim, kde se na to zeptat, tak to hodím sem...

Chci se zeptat, jak to tady máte s přijímáním nových lidí do ligy, jestli to funguje na nějakou přihlášku nebo jak. :-D

A dále...
1. Draftujete hadovým systémem nebo aukcí?
2. Kolik je v lize hráčů?
3. Na kolik a jaké stats hrajete?

Dík za odpovědi. :)
V 1. lige to máme takto. Predpokladám, že 2. to bude mať podobne. Až na ten počet hráčov, ťažko povedať, koľko bude. V 1. lige máme 20 tímov, 1 tabuľka, hrá sa H2H. Hráčov na súpiske 25 (C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, F, F, D, D, D, D, D, D, Util, Util, G, G, BN, BN, BN, BN a k tomu IR, IR+ ) Hodnotí sa Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Shots on Goal (SOG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK). U brankárov Wins (W), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO). Za týždeň maximálne 5 zmien na súpiske (trejdy sa nepočítajú). Draft je live a klasika ako v NHL, s tým, že ten čo bral ako prvý v 1. kole, berie posledný v 2. atď.
FLYERS FAN píše:2. ligu viedol zmazany uzivatel, tazko povedat ako to bude buducu sezonu. Draftovalo sa hadovym sposobom, zo zaciatku nas bolo 14 hracov, ku koncu bolo aktivnych 9-10. O stats je myslim zbytocne hovorit, to bude aj tak nastavovat novy komisar pred sezonou (G, A, P, +/-, PP, SHP, GWG, FW, Shots, Bloks, Hits, GS, Win, SV%, GAA, SO, Saves tak to asi bolo v tejto sezone)

ja by som sa tiež rád pridal,ak by bolo voľné..:)
Lukas33 píše:V 1. lige máme 20 tímov, 1 tabuľka, hrá sa H2H. Hráčov na súpiske 25
Wow, tak to je hodně deep liga. :-O No nicméně do tý druhý ligy se teda přihlásím, pokud zbude místo.
honziss píše:
Lukas33 píše:V 1. lige máme 20 tímov, 1 tabuľka, hrá sa H2H. Hráčov na súpiske 25
Wow, tak to je hodně deep liga. :-O No nicméně do tý druhý ligy se teda přihlásím, pokud zbude místo.
Tam v tom FAčku musej bejt jen samí 4th lineři, zlatá ta naše, co? :giggle:
fantomas píše:Tam v tom FAčku musej bejt jen samí 4th lineři, zlatá ta naše, co?
Tak nějak. A to sem si říkal, že my máme tu nejvíc deep ligu, jak to jen jde. :lol: Tady snad i ti 4th lineři jsou rozebraný a v FA trčej akorát farmáři. A to si ani nechci představit situaci s brankářema.

Btw, s těma to máte jak? Kolik máte nastavený minimum startů za week?
Max. 3 brankari na supiske, GS sme nemali minimum, aspon v 2. lige nie
fantomas píše:
Taky bych měl asi zájem, pokud vám teda vypadlo až pět hráčů. :jn: Kdy to začne bejt aktuální, asi zatim nevíš, co?
Predpokladam ze niekedy v septembri v tomto topicu budu neake info
v prvej lige mame minimum startov 2. Btw podla mna by sme mali obe ligy nastavit rovnako.
este co som postrehol, nebola tam moznost ako v 1.lige 1IR a 1IR+ a dalsia dôlezita (nepochopitelna) vec, ak si siahol po niekom z FA, ci waiver, tak aktivne sa do zostavy dostali az na dalsi den :hroza:
cepi » Pon Apr 21, 2014 10:26 am píše:este co som postrehol, nebola tam moznost ako v 1.lige 1IR a 1IR+ a dalsia dôlezita (nepochopitelna) vec, ak si siahol po niekom z FA, ci waiver, tak aktivne sa do zostavy dostali az na dalsi den :hroza:
to asi nastavil ten analfabet zmazaný užívateľ

Ale som prekvapený, že o 2. ligu bude riadny záujem :good:
cepi píše:este co som postrehol, nebola tam moznost ako v 1.lige 1IR a 1IR+ a dalsia dôlezita (nepochopitelna) vec, ak si siahol po niekom z FA, ci waiver, tak aktivne sa do zostavy dostali az na dalsi den
To ale pokud vím ani nejde změnit. Je to tak nastavené ve všech fantách pro všechny sporty a to z toho důvodu, že addování hráčů se dá dobře využívat k zvyšování počtu zápasů, které mí hráči hrajou. Aby jsme se chápali, tak třeba mám v sestavě hráče, který dnes hraje zápas, ale zítra ne, tak ho dropnu a místo něj si vezmu hráče, kterej hraje ten zápas zítra, ale dnes má volno. A díky tomu mám místo jednoho zápasu dva zápasy pro jeden spot v rosteru. Kdyby se mi ten addovaný hráč dostal na roster hned, jak ho addnu, tak zase přijdu o ten zápas toho mého hráče, kterého dropuju. Je to tak správně. Dělá to rozdíly mezi dobrými hráči a špatnými (vlastní zkušenosti :giggle: ).

Jinak teda souhlasím s tím, co píše Arek, že pravidla by měly být jednotné pro obě ligy (pokud to chápu správně že to máte rozděleno na dvě ligy z kterých se sestupuje a postupuje), a to ideálně včetně počtu hráčů v každé lize. Klidně bych hodil počet hráčů v každé lize na 16 (na co mít 20-člennou 1. ligu když ve druhé je problém s tím, že pomalu půlka hráčů je neaktivních). Anebo klidně to rozdělit třeba na 3 ligy po 12 týmech.

Hlavně mě prosím nechápejte tak, že vám něco nařizuji, je to jen takový návrh k zamyšlení a k diskuzi od někoho zvenčí, kdo má s fantařením nějaké zkušenosti. :wink2:
255 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING