Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak mal, ale nie kazdy silny a dobre stavany hokejista vyuziva svoje telo na odtlacanie supera. Pamatas si Dazeho? 16?! trestnych minut za sezonu a mal skoro dva metre!!! Vratme sa ku Kozlovovi. Vies, mozno ho to uz az tak nebavi, ale keby mu pomastili vrecka, snad by nasiel motivaciu....
Nie, blbe je, ze Rusi vacsinou v prvom rade chapu peniaze. Trochu som prebehol rok, ked bol draftovany. V podstate vacsina chalanov z toho roku este nieco znamena, on je jeden z tych lepsich, ale ako draftova sestka by mal mat urcite viac bodov. Co na tom, ze hraval v podstate len za slabsie timy?
Vyhrali sme 8:6 parada..ja som sice videl len zostrih golov, ale objavil som tam strasne vela negativ. Goly davali len prve 2 formacie, ostatne 2 sa vobec nepripojili..Kolzig chyta naozaj zle..dostal 2 goly od modrej, ked nemal ani zakryty vyhlad..dostali tiez velmi dolezity gol vo vlastnej presilovke..16 minut pred koncom vyhravali este 2:5 a aj napriek tomu dokazala Ottawa zdramatizovat zapas..Zacali hrat powerplay (prehravali o 2 goly) 2 min. pred koncom zapasu...stihli dat gol dost skoro a pri poslednej PP tak 40 sec pred koncom boli naozaj velmi blizko...tusim ze tam bola aj tycka..bola len velka nahoda, ze toho gola fakt nedali...V OT je washington jalovy a OTT by bola na koni, takze pri troche stastia mohol WSH kludne prehrat...Za vyhru som vsak velmi rad, ale hra nemoze stat len na 1 hracovi...a byt GM, tak hladam daku nahradu za Kolziga...uz mu to moc nejde
Ale stale je to moj najoblubenejsi brankar, len uz tu NHL trochu nestiha.
No Washington to znovu Ottawe natrel, možno sa už preberá..
Konala sa aj očakávaná bitka McGrattan vs Brashear už v 2. minute.
Tak ako XruC písal padlo rýchlo 5 golov, ale prvé 2 strelila Ottawa a mohlo to vyzerať na debakel,ale za 140 sekúnd skorovali Caps 3 krát a hned to vyzeralo inak.Ku koncu tretiny ešte zvýšil Laich na 4:2.
Aj druhá tretina začala golom, svoj 2, v zápase si pripísal Green už v 52 sekunde tretiny.Na začiatku tretej znížil Meszáros a do prázdnej na konečných 6:3 upravil Gordon.
Prvou hviezdou zápasu sa stal Green 2+1.Zápas vôbec nevyšiel Gerberovi a po tých 3 goloch bol vystriedaný.
Konala sa aj očakávaná bitka McGrattan vs Brashear už v 2. minute.
Tak ako XruC písal padlo rýchlo 5 golov, ale prvé 2 strelila Ottawa a mohlo to vyzerať na debakel,ale za 140 sekúnd skorovali Caps 3 krát a hned to vyzeralo inak.Ku koncu tretiny ešte zvýšil Laich na 4:2.
Aj druhá tretina začala golom, svoj 2, v zápase si pripísal Green už v 52 sekunde tretiny.Na začiatku tretej znížil Meszáros a do prázdnej na konečných 6:3 upravil Gordon.
Prvou hviezdou zápasu sa stal Green 2+1.Zápas vôbec nevyšiel Gerberovi a po tých 3 goloch bol vystriedaný.
no to nechapem ani ja ale toto je uz 3 vzajomny zapas co prehrala ottava v capital takze ma to dost hnevaLecavalier-number4 píše:nechápu co Captilas dělají, ale vůbec s emi to nelíbí, dvakrát porazit Ottawuvíce jste se mi líbili tam kde jste byli před měsícem, teď jsme na vašem místě vy a vůbec to není příjemné
XruC podrobny popis zapasu najdes v topicu Bruins :frajer2: takze sa nebudem tuto moc rozpisovat..vyjadrenie Oveckina je jedna vec
"Bol to nas najhorsi zapas v sezone. Vôbec sme sa nehybali, nekorculovali. Hrôza."
ale ja som v uvode nemal ten pocit, casto ste nas prehravali, az v zaverecnej tretine ste akoby odpadli, no ak by ste premenili tutovecky...z najazdu Brasheara bolo dost dobre vidiet, ze nejde o vysloveneho kanoniera..

obavany Sasa sa dostal len k 4 strelam..ale pozor, po jednej z nich to malo padnut dnuka, Timmy vsak vytiahol great save..doplacal vsak na prilisnu snahu, par krat sa pokusil o finesu 1 na 1, ale zakazdym stroskotal na obrancoch Bruins

velka pochvala patri Olimu..naj hrac Caps..
proti Charovej delovke bol absolutne bezmocny
"Bol to nas najhorsi zapas v sezone. Vôbec sme sa nehybali, nekorculovali. Hrôza."
ale ja som v uvode nemal ten pocit, casto ste nas prehravali, az v zaverecnej tretine ste akoby odpadli, no ak by ste premenili tutovecky...z najazdu Brasheara bolo dost dobre vidiet, ze nejde o vysloveneho kanoniera..

obavany Sasa sa dostal len k 4 strelam..ale pozor, po jednej z nich to malo padnut dnuka, Timmy vsak vytiahol great save..doplacal vsak na prilisnu snahu, par krat sa pokusil o finesu 1 na 1, ale zakazdym stroskotal na obrancoch Bruins

velka pochvala patri Olimu..naj hrac Caps..
proti Charovej delovke bol absolutne bezmocny
Ahoj Cepi..prvu tretinu som pozeral, ale potom som uz musel ist spat. Teraz mam tazke obdobie (skuskove) tento mesiac ma caka 6 skusok, takze na moju lasku (hokej) mi nezostava az tak vela casu. Ale vsetko si vynahradim od februara...si spravim hokejovy maraton
uz teraz sa tesim...K tej prvej tretine...Caps zacali celkom dobre, ked mali prvych 7-8 minut viac z hry...Mna hlavne mrzi ten nepremeneny sam. najazd Fleischmana, bolo vidiet, ze to mysli dobre, ale Thomas ho vychytal, potom tam bola tusim este jedna tyka, co bola tiez skoda, ze nepadol gol. Od tej 12 minuty ste boli jasne lepsim týmom. Bolo len stastie, ze sme v zavere tretiny nedostali gola. Inak ta slapsia forma Caps bude zapricinena aj tym, ze v minulom zapase s Ottavou sa nam zranili Semin a Poti..bolo to trochu citit, hlavne vsak na presilovke. Caps maju trochu uzky kader a po vypadnuti opor ich nema kto dostatocne nahradit. Nemame sa vsak na co vyhovarat, vy mate tiez riadny lazaret..s touto situaciou ste sa popasovali lepsie. Inak tvoj komentar k zapasu som cital uz rano...diky
see you later a zdar hokeju
Pomooooooc...drzte ma. Tak dnesny zapas s Montrealom, ak ziskame aspon bod, tak to bude ako vyhra v SC. Ze si idem pozriet supisku na dnesny vecer, ktory inak vysiela Galaxia vo velmi priaznivom case
, a vidim, ze WSH chybaju 4 hraci zakladnej zostavy, konkretne Semin, Clark, Poti a Pothier...to bude parada.
Ale snad sa im podari rovnaky husarsky kusok ako vcera Caroline v Atlante...Aj ked by bolo pre mna vyhodnejsie, keby vyhrala Atlanta a mam ju aj radsej, vcera som fandil Caroline. Nechapem, ako mohla s takym lazaretom, na superovom klzisku po prvej tretine(pozeral som iba 1 tr. ) kde prehravala o 2 goly vyhrat, ale som rad a prajem im to.Bolo mi ich totiz trochu luto..taky lazaret..vsak to neni ani mozne. No snad ale chlapci z WSH zopakuju daco podobne...Lebo ak chcu este pomyslat na PO, mali by zacat coskoro riadne bodovat. Go Caps Go..Ste najlepsi :biglol:
Od zaciatku to bolo nudne ale v druhej tretine to prislo tymy sa rozbehly a padaly krasne goly najkrajsi vykon podal Jurcina to je len dobre a Ovechkin tak to bolo predstavenie dal 2 goly a treti mohol pridat ale zazvonla iba horna ticka v predlzeni rozhodol zaujmavym golom Green a body si odniesli washington a dufam ze co najskor sa uzdravy Sjomin a bude moct sa pridat k Ovechkinovi a Backstremovi a dufam ze to bude slapat a bude takychto zapasov viac .Kolzig taha 9 zapas v rade lebo 2 Caps je zranena a ako 2 ho dnes istila Cassivi.Vyborny vykon chlapci.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé