Wanic, Painkiller
ja som si myslel, ze majitelia vymkli (lockout) hracov a nevpustia ich na zimak. A ono to je teda naopak? Takze je to vlastne strajk, ci nie? Zamestnanec samozrejme nema co hovorit do veci firmy, ale NIKTO ho nemoze prinutit pracovat za podmienok, s ktorymi nesuhlasi. To je OTROCTVO. Ja som myslel, ze vo vyspelom svete uz otroctvo neexistuje. Musim povedat, ze by ste boli dobry diktatori: drz hubu a makaj zadarmo.
Hraci nezastavili chod ligy, to urobila liga sama, kvoli nenazranosti majitelov. Hraci by hrali dalej, ak by zostali podmienky zachovane. Jedina strana, ktora chce zmenu su majitelia.
Takze zhrnutie:
lockout - majitelia bojuju za vyhodnejsie podmienky
strajk - hraci (zamestnanci) bojuju za vyhodnejsie podmienky
Teoreticka situacia, ze zostanu rovnake podmienky CBA = hraci su ochotni hrat ligu
Teoreticka situacia, ze zostanu rovnake podmienky CBA = majitelia nie su ochotni hrat ligu.
Nech sa na to pozriem z ktorejkolvek strany, stale vidim, ze vinu za zastavenie NHL nesu len a len majitelia.
Hraci nezastavili chod ligy, to urobila liga sama, kvoli nenazranosti majitelov. Hraci by hrali dalej, ak by zostali podmienky zachovane. Jedina strana, ktora chce zmenu su majitelia.
Takze zhrnutie:
lockout - majitelia bojuju za vyhodnejsie podmienky
strajk - hraci (zamestnanci) bojuju za vyhodnejsie podmienky
Teoreticka situacia, ze zostanu rovnake podmienky CBA = hraci su ochotni hrat ligu
Teoreticka situacia, ze zostanu rovnake podmienky CBA = majitelia nie su ochotni hrat ligu.
Nech sa na to pozriem z ktorejkolvek strany, stale vidim, ze vinu za zastavenie NHL nesu len a len majitelia.