Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

Do ligy ta nevezmu, lebo tam uz maju zostavu, ale na take pinkanie, pre ich trening ta privitame radi, sleduj chat tam vo vecernych hodinach sa objavi link na hax.
Ak je heslo tak len napis hokejforum.
Možná nebudete souhlasit, možná spíš určitě, ale určitě bych zkusil taktiku, hráč hlídá hráče. :neviem: Pokud budeme mít v bráně jednoho navíc, soupeři jednoho hráče pak uvolníme, logicky totiž vznikne 2v3, a soupeř si pak může v klidu kombinovat a jen čeká na správnou chvíli. :?

Zatímco pokud si bude každý hráč hlídat hráče, tak se jen opravdu málokdy stane, aby někdy vznikla situace 1v1, tudíž, když to jeden podělá, z druhé strany to může někdo jistit.

Pochopitelně by každý náš hráč musel stát mezi naší brankou a soupeřem, tudíž by soupeř nemohl přímo střílet na bránu. Ano, někteří umí kličky parádně, ale po pár trénincích/zápasech se jistě zlepšíme i my, nemluvě o tom, že Redy i Anty jsou už nyní na lepším levelu.
Jo, jsou tu pak sice někteří hráči, kteří jsou fakt zbrklí a za každou cenu chtějí jenom pálit (resp. klikat) do míče, aniž by zkuseli přemýšlet o tom, co a jak udělat. :jn:

Uznávám, že moje taktika je ofenzivnější, ale já to pořád beru jenom jako hru, a pointou hry je se bavit, pokud chceme hrát beton, nevěřím, že to bude účinné. Toto jsou už profíci a ti při našem betonu projevují svoje zkušenosti (kličky, nahrávky, kombinace, goly)... Tímto napádáním, blokováním volných hráčů, jim to můžeme svým způsobem znechutit... :salute:
Rono: :cool: takhle bych si to představoval když se někdo z nás rozhodne napadat.. jak psal ale několikrát Anty, rozhodně bych si dvakrát rozmyslel kdy se bude napadat ... ale když už někdo vystartuje.. mělo by to vypadat takhle :klobuk: ... na druhou stranu bych vzhledem na naše kvality to základní bránění viděl tak, jak už jsem posílal Kajovi:

Obrázek

Celkově je mi ale celkem jedno jakou taktiku budem hrát.. důležitý je abysme hráli nějakou taktiku :!: protože takhle se na tom place všichni honíme, jednou někoho napadne tohle, po druhý něco jinýho a když pak proti nám nastoupí reprezentanti tak dostanem 16
no mne sa paci to Wanicove s mensou upravou..brankar musi byt vyssie a kryt stred ale nemoze byt az moc vysoko..vzdy musi byt najblizsie pri vlastnej branke

inac ked zacne liga tak vam dufam je jasne ze toto si budu moct precitat vsetci nasi superi :D nedalo by sa spravit (ale to by som asi uz vela chcel :D ) aby sme mali jedno skryte forum kde by sa mohli pozerat len hraci ktory su v time? popripade aj niektori dalsi ktori hax hravaju..ak nie tak taktiku si budeme musiet posielat postou
Uz mate logo, plantaznici?
to anty: já nevim.. tak jako jestli se s tim nějakej soupeř bude chtít hledat a nedejbože podle toho dělat rozbor.. tak pak mu tu výhru i dopřeju... :D ... s tim golmanem máš pravdu.. já původně kreslil jenom pro Kaja... na druhou stranu ten Ronův styl má taky něco do sebe... resp. když se někdo urve a prostě napadat začne.. tak by ty ostatní asi měli brát každej svýho hráče.. jinak to napadání v podstatě nemá smysl.. celkově ale jaks psal dřív... napdat jenom když bude možnost získat balon a né když budou mít klidnou rozehrávku (a že s těma co jsme hráli je klidná rozehrávka téměř všechno :lol: )
no kedze budeme pomenovany po hokejfore tak si to sa najde dost ludi ktory si nas natukaju do googla a pri troche stastie tuto temu bez problemov najdu
AndyF píše:Uz mate logo, plantaznici?
no to je otazka na areka :jn:

arek mame?

co sa tyka nazvu timu tak sa nikto neozval s novym navrhom takze to mam brat tak ze navrh Project HokejForum vyhovuje?
tie pismena HF su z loga hokejfora.

To skryte forum haxballu len pre "vyvolenych" by slo.
Myslel jsem, ze spis vemete to logo HF a do nej domalujete hrace a mic.. :hmm:
Protoze to samo o sobe evokuje hriste...
A takisto si spravite nepriamu reklamu pre forum :cool:
anty kdy zacina sezona, musime se setkat na chate a prediskutovat strategii..
a nech tu pak pisou lidi kdo v dany hraci den nemuze vopred at kapitan vi kdo bude hrat
este mame nejaky mesiac
no abych řekl pravdu.. ještě bych rád viděl před začátkem soutěže nějakou důstojnou prohru s kvalitním týmem (alá top druhý ligy atp.) .. to by dost posílilo psychiku před začátkem ligy... jnk. celkem se tak nějak zatim scházíme... jenom Ivan to zatim nějak fláká :D
Wanic píše:no abych řekl pravdu.. ještě bych rád viděl před začátkem soutěže nějakou důstojnou prohru s kvalitním týmem (alá top druhý ligy atp.) .. to by dost posílilo psychiku před začátkem ligy... jnk. celkem se tak nějak zatim scházíme... jenom Ivan to zatim nějak fláká :D
ja teraz moc nemozem, mam kazdy druhe den skusku a vobec nestiham, ale ked sa budem chciet odreagovat, tak sa tu objavim ...
no ja mozem davat treningy kludne aj dvakrat do tyzdna ja mam vecsinou vecer cas..najblizsie mozme dat sobotu o 20:00
nj mozme, mna viac serie ale ten moj notebook. alternativa je poziciavat si jeden zo sestrinych ntb, len to by som musel tiez najprv odskusat, ako to ide tam...
mna by zaujimalo jak by proti takym fungoval beton ked sme s wanicom a dejfom :D zo 16 by sme to snad zhodili aj na 8 :frajer2:
Finch182 píše:mna by zaujimalo jak by proti takym fungoval beton ked sme s wanicom a dejfom :D zo 16 by sme to snad zhodili aj na 8 :frajer2:
:hmm: však to hádam někdy můžem zkusit.. tam na tý herně asi neni takovej problém dohodnout jeden přátelák jen tak... těžko říct jestli by ta naše hra byla účinná i proti takovejmhle soupeřům... tohle už jsou přecijenom haxballisti na trochu jiný úrovni :jn: :scare:
no ten priatelak by sme mohli skusit. mozno (hlavne my dvaja) nie sme technicky top od nas :jn: ale proste ked hrame my traja tak je to taka poctiva hra dozadu s dobrym napadanim a hlavne mi pripada ze sme najzohratejsia trojka, mame velmi dobre rotacie.
Finch nebudem ti kazit iluzie :D kludne vyskusajte alebo nieco dohodnem
ja som nepovedal ze vyhrame :D len ze by sme nemuseli dostat 16 ale napr 8 :D
tak co, dnes cca. 20:00 plati? ja asi budem doma, tak mozem...
ja dnes nebudem doma, tak so mnou nepocitajte
minulých pár zápasů už se mi celkem líbilo... klidně bych se nebál vyzkoušet i zase nějakýho těžšího soupeře... jestli i s těma dostanem aspoň pod deset .. bude se moct hovořit o spokojenosti :yes:
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG