Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Nakoniec sme dobre dopadli :good: .
Som zvedavý ako dopadneme dnes. Na typovanie ťažké zápasy si myslím :jn: .
Uz som to musel zobrat na seba. Celu sezonu sa setrim na PO, ale uz som musel zabrat, aby sme sa tam vobec dostali. :D
:klobuk_dole: To je valec...
Nechápem čo majú znamenať tí F4F Killers? Veď nemajú natypované nič.
Bluesfan píše:Nechápem čo majú znamenať tí F4F Killers? Veď nemajú natypované nič.
Ty to moc nesledujes? :wink2:
cti comments:
http://ktl.hokejforum.com/index.php/nov ... e#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda. Nesledujem to :D . Tak už mi je to jasné. Ale považujem za zbytočné držať ich tu na silu. No nič. Sústreďme sa na naše výkony :) .
Je az nefer, ze musi byt ostatni s nami v lize...
Andy sa hneď vo svojej nováčikovskej sezóne zaradil k hviezdam KTL :good: .
Bluesfan píše:Andy sa hneď vo svojej nováčikovskej sezóne zaradil k hviezdam KTL :good: .
O tom hádam nikto nepochyboval, odteraz bude v KTL len 1 Obrázek .
som v hre 5 rokov a myslim ze Andy je najnamyslenejsi novacik, aky tu kedy bol :lol:
švolco píše:som v hre 5 rokov a myslim ze Andy je najnamyslenejsi novacik, aky tu kedy bol :lol:
Vsak je taky nejlepsi! :ja_neviem: Ale ja jsem spis takovej Makarov KTL. Kvuli me se budou menit pravidla. Ja nemuzu byt povazovan za novacka :oops: :sorry:
švolco píše:som v hre 5 rokov a myslim ze Andy je najnamyslenejsi novacik, aky tu kedy bol :lol:
:yes:
AndyF píše: Vsak je taky nejlepsi! :ja_neviem: Ale ja jsem spis takovej Makarov KTL. Kvuli me se budou menit pravidla. Ja nemuzu byt povazovan za novacka :oops: :sorry:
:hufi: raz chcem s tebou tipovat v time :cool:
švolco píše:
AndyF píše: Vsak je taky nejlepsi! :ja_neviem: Ale ja jsem spis takovej Makarov KTL. Kvuli me se budou menit pravidla. Ja nemuzu byt povazovan za novacka :oops: :sorry:
:hufi: raz chcem s tebou tipovat v time :cool:
GM je Ivan.. :jn:
Andy bolo by neférové v tejto chvíli čo i len rozmýšľať nad zmenou. Máš platný kontrakt a je tvojou povinnosťou plniť ho v prospech mužstva. :sarcasm: Je jasné, že po sezóne, keď sa z teba stane UFA tak budeš mať na stole ponuky na miliónové kontrakty ale ja by som bol rád ak by to zostalo nezmenené :) .
Žádné milionové nabídky nedostane. Všichni totiž vědí, že ho potká syndrom druhé sezony. :giggle:
50 na 50 :D . Niečo na tom pravdy bude. Ale toto je skutočný talent. Niečo ako Crosby len trochu lepší :D . Ale už ho nebudem toľko vychvaľovať aby naozaj nezostal až príliš na vysoko :-P .
Pujdu radsi s platem dolu, jen zustat v tomto skvelem tymu a vyhrat kupu trofeji!
Jen kdyby me ten Danchez porad kazdej den tak nenapinal :please:
AndyF píše:Jen kdyby me ten Danchez porad kazdej den tak nenapinal :please:
To proto, abys ode mne neopisoval. Včera po tvém opsání jsem to ještě upravil a jak to dopadlo..... :bee: :frajer2:

:jn:
danchez píše:
AndyF píše:Jen kdyby me ten Danchez porad kazdej den tak nenapinal :please:
To proto, abys ode mne neopisoval. Včera po tvém opsání jsem to ještě upravil a jak to dopadlo..... :bee: :frajer2:

:jn:
Vcerejsek jsem mel natipovanej 2 dny dopredu :bee:
Ale zatial skvela praca chalani. Andy, :klobuk_dole: za vcerajsok. Len skoda, ze nie sme v tej slabsej konferenci, uz sme mohli tipovat v klude a prve miesto by bolo iste :jn:
AndyF píše:Je az nefer, ze musi byt ostatni s nami v lize...
To uz tu letos nekdo psal a jeho tym je zatim mimo plejof :scare: :jn:
Selly8 píše:
AndyF píše:Je az nefer, ze musi byt ostatni s nami v lize...
To uz tu letos nekdo psal a jeho tym je zatim mimo plejof :scare: :jn:
Kdo??? :-O
Neboj AndyF nebylo to v KTL ale v NHL a tykalo se to pittsburghu :D
Selly8 píše:Neboj AndyF nebylo to v KTL ale v NHL a tykalo se to pittsburghu :D
No podle neho jsem to psal, jen me zmatlo, ze mimo PO nejsou... :ja_neviem:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS